Marp Bárány konzerv 6 x 400 g
4 590 Ft

Újdonság

Konzervált bárányhús alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Bárány konzerv 6 × 400 g könnyen emészthető.

Marp Beef konzerv marhahússal 6 x 400 g
4 590 Ft

Holisztikus konzervált marhahús alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Marhahús konzerv 6 × 400 g könnyen emészthető.

Marp Chicken csirke konzerv 16 x 100 g
5 990 Ft

csirkehúsos holisztikus konzervek minden macskának. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. A Marp Mix tasak csirke + zöldség 16 × 100 g könnyen emészthető.

Marp Chicken konzerv csirkével 6 x 400 g
4 590 Ft 4 090 Ft

Kiárusítás

csirkehúsos holisztikus konzervek minden cicának megfelelőek. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. A Marp Chicken csirkehúsos konzerv 6 × 400 g könnyen emészthető.

Marp Mix konzer bárány + zöldség 6 x 400 g
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Holisztikus konzervált bárányhús alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Mix konzerv bárány + zöldség 6 × 400 g könnyen emészthető.

Marp Mix konzerv csirke + zöldség 6 x 400 g
4 590 Ft

Holisztikus konzervált csirkehús alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Mix konzerv csirke + zöldség 6 × 400 g könnyen emészthető.

Marp Mix tasak bárány + zöldség 16 x 100 g
5 990 Ft

A holisztikus tasakok bárányból és zöldségből készültek, kölyök kutyáknak, felnőtt kutyáknak, idős kutyáknak és szoptatós szukáknak is megfelelőek. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. A Marp Mix tasak bárány + zöldség 16 × 100 g könnyen emészthető.

Marp Mix tasak csirke + zöldség 16 x 100 g
5 990 Ft 5 290 Ft

Kiárusítás

A holisztikus tasakok csirkéből és zöldségből készültek, kölyök kutyáknak, felnőtt kutyáknak, idős kutyáknak és szoptatós szukáknak is megfelelőek. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. A Marp Mix tasak csirke + zöldség 16 × 100 g könnyen emészthető.

Marp Variety Blue River lazac, 12 kg
19 090 Ft

Újdonság

Lazacos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Blue River 12 kg lazac glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Variety Blue River lazac, 18 kg
25 790 Ft

Újdonság

Lazacos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Blue River 18 kg lazac glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Variety Blue River lazac, 2 kg
5 190 Ft

Újdonság

Lazacos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Blue River 2 kg lazac glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Variety Grass Field, bárány, 12 kg
17 790 Ft

Újdonság

Bárányos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Grass Field 12 kg bárány, glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Variety Grass Field, bárány, 18kg
24 490 Ft

Újdonság

Bárányos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Grass Field 18 kg bárány, glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Variety Grass Field, bárány, 2 kg
4 790 Ft

Újdonság

Bárányos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Grass Field 2 kg bárány, glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Variety Slim and Fit, fehér hallal, 12 kg
17 790 Ft

Újdonság

Halas táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. Marp Variety Slim and Fit, fehér hallal, 12 kg, glutént nem tartalmaz, burgonya és tartósítószer mentes

Marp Variety Slim and Fit, fehér hallal, 18 kg
24 490 Ft

Újdonság

Halas táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. Marp Variety Slim and Fit , fehér hallal, 18 kg

Marp Variety Slim and Fit, fehér hallal, 2 kg
4 790 Ft

Újdonság

Halas táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. Marp Variety Slim and Fit, fehér hallal, 2 kg, glutént nem tartalmaz, burgonya és tartósítószer mentes

Marp Venison konzerv vadhússal 6 x 800 g
6 590 Ft

Konzervált vadhús alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Venison konzerv Vadhússal 6 × 800 g könnyen emészthető.

Marp Wild Boar konzerv vaddisznóval 6 x 400 g
4 590 Ft

Holisztikus konzervált vaddisznó alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Wild Boar konzerv vaddisznóval 6 × 400 g, könnyen emészthető.