Marp Variety Grass Field, bárány, 18kg
24 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bárányos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Grass Field 18 kg bárány, glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Holisztikus Lazac olaj 500 ml
3 490 Ft

100% -ban természetes lazac olaj kiváló táplálék-kiegészítő kutyáknak. A 0,5 literes térfogat.

Marp Holistic - Lamb ALS Grain Free Kutyaeledel, 12 kg
23 990 Ft

Holistic – Lamb ALS Grain Free 12 kg felnőtt kutyatáp, bármilyen kutyafajtának adható. Ez az eledel segíti az immunrendszer a helyes működésben ezenkívül hozzájárul az egészséges és fényes szőrzethez. Hipoallergén, így ételallergiás kedvencünknek is adhatjuk. A Holistic – Lamb ALS Grain Free 12 kg kutyatáp kitűnő választás, hisz segítségével mindig energikus lehet házi kedvencünk.

Marp Natural Kutyaeledel, kacsa és burgonya, 18 kg
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Marp Natural kutyatáp ízletes kacsa és burgonya falatokat tartalmaz. Kiváló összetételének köszönhetően bármilyen kutyafajtának adható, akár ételallergiásoknak is. A sörélesztő köztudottan jótékony hatásának köszönhetően egészséges, fénylő szőrzetet varázsol kedvencünknek. Ásványi anyag tartalma segít az immunrendszer helyes működésében. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezéket vagy hormonokat.

Marp Variety Blue River lazac, 12 kg
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lazacos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Blue River 12 kg lazac glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Bárány konzerv 6 x 400 g
4 590 Ft 765,00 Ft/darab

Újdonság

Konzervált bárányhús alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Bárány konzerv 6 × 400 g könnyen emészthető.

Marp Beef konzerv marhahússal 6 x 400 g
4 590 Ft 4 490 Ft 748,33 Ft/darab

Holisztikus konzervált marhahús alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Marhahús konzerv 6 × 400 g könnyen emészthető.

Marp Chicken csirke konzerv 16 x 100 g
6 890 Ft 430,63 Ft/darab

csirkehúsos holisztikus konzervek minden macskának. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. A Marp Mix tasak csirke + zöldség 16 × 100 g könnyen emészthető.

Marp Chicken konzerv csirkével 6 x 400 g
4 590 Ft 4 490 Ft 748,33 Ft/darab

csirkehúsos holisztikus konzervek minden cicának megfelelőek. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. A Marp Chicken csirkehúsos konzerv 6 × 400 g könnyen emészthető.

Marp Holistic - Bárány Kutyaeledel, 18 kg
30 990 Ft

Egy eledel, amely kiválóan alkalmas ételallergiás, érzékeny gyomrú, gabonamentes diétán lévő kutyáknak. A sörélesztő köztudottan jótékony hatásának köszönhetően egészséges, fénylő szőrzetet varázsol kedvencének,bárányhús összetétele miatt pedig emésztése könnyű, nem terheli a gyomrot. A Marp kutyatáp nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezéket vagy hormonokat.

Marp Holistic Kutyaeledel, csirkés, 12 kg
22 990 Ft

Marp Holistic kutyatáp kiváló választás, amely tökéletesen alkalmas ételallergiás, érzékeny gyomrú, gabonamentes diétán lévő kutyáknak. A sörélesztő köztudottan jótékony hatásának köszönhetően egészséges, fénylő szőrzetet varázsol kedvencünknek, csirkehús összetétele miatt ízletes, valamint emésztése könnyű, nem terheli a gyomrot. A Marp kutyatáp nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezéket vagy hormonokat.

Marp Holistic Kutyaeledel, csirkés, 18 kg
30 990 Ft

Marp Holistic kutyatáp kiváló választás, amely tökéletesen alkalmas ételallergiás, érzékeny gyomrú, gabonamentes diétán lévő kutyáknak. A sörélesztő köztudottan jótékony hatásának köszönhetően egészséges, fénylő szőrzetet varázsol kedvencünknek, csirkehús összetétele miatt ízletes, valamint emésztése könnyű, nem terheli a gyomrot. A Marp kutyatáp nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezéket vagy hormonokat.

Marp Holisitc Lazac Kutyaeledel, 18 kg
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

Marp Holistic kutyatáp kiválóan összetevői miatt mindenfajta felnőtt vagy kölyök kutyának is alkalmas. Természetes összetevői miatt gabonamentes diétán lévő, valamint ételallergiás kutyák is fogyaszthatják. A sörélesztő elősegíti a könnyedebb emésztést, gyógynövény kivonat erősíti az immunrendszert. Az ásványi anyagok és vitaminok kedvencünknek egészséges, fényes szőrzetet adnak.

Marp Holistic Pulyka Felnőtt Kutyaeledel 12 kg
22 990 Ft

Egy kutyaeledel, amely különleges összetevői miatt kiválóan alkalmas túlsúlyos, idős kutyáknak, akik ezáltal visszanyerik optimális testsúlyukat, lendületüket. Pulykahús garantálja a fehérje forrást, így a táp nem csak egészséges, hanem ízletes és laktató is. A sörélesztőnek köszönhetően könnyen emészthető, így nem terheli a gyomrot, a benne lévő gyógynövény kivonat pedig erősíti az immunrendszert. Természetes összetevői miatt bátran fogyaszthatják a tápot gabonamentes diétán lévő, ételallergiás vagy érzékeny gyomrú kutyák, a siker garantált.

Marp Holistic Pulyka Kutyaeledel, 18 kg
32 490 Ft

Egy kutyaeledel, amely különleges összetevői miatt kiválóan alkalmas túlsúlyos, idős kutyáknak, akik ezáltal visszanyerik optimális testsúlyukat, lendületüket. A sörélesztőnek köszönhetően könnyen emészthető, így nem terheli a gyomrot, a benne lévő gyógynövény kivonat pedig erősíti az immunrendszert. Természetes összetevői miatt bátran fogyaszthatják a tápot gabonamentes diétán lévő, ételallergiás vagy érzékeny gyomrú kutyák, a siker garantált.

Marp Holistic Red Mix Kutyaeledel, 12 kg
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Minden korosztálynak ajánlott, tápláló Marp Holistic kutyaeledel, melynek gondosan válogatott összetétele a kisállatok egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen tápanyagokat tartalmazza. Jó minőségű, természetes alapanyagai hozzájárulnak az egészségesebb emésztéshez és erősebb immunrendszerhez. A keverék gabonamentes receptből készült, így speciális diéta mellé is választható.

Marp Holistic Salmon Kutyaeledel, 12 kg
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Marp Holistic kutyatáp kiválóan alkalmas minden fajta felnőtt vagy kölyökkutyának. Természetes összetevői miatt gabonamentes diétán lévő, valamint ételallergiás kutyák is fogyaszthatják, a benne lévő gyógynövénykivonat pedig az immunrendszer erősítéséhez járul hozzá. A sörélesztő segíti a felszívódást, ezáltal nem terheli a gyomrot, a vitaminok pedig hozzájárulnak az egészséges, fényes szőrzet növekedéséhez.

Marp Mix konzer bárány + zöldség 6 x 400 g
4 590 Ft 765,00 Ft/darab

Holisztikus konzervált bárányhús alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Mix konzerv bárány + zöldség 6 × 400 g könnyen emészthető.

Marp Mix konzerv csirke + zöldség 6 x 400 g
4 590 Ft 4 490 Ft 748,33 Ft/darab

Holisztikus konzervált csirkehús alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Mix konzerv csirke + zöldség 6 × 400 g könnyen emészthető.

Marp Mix tasak bárány + zöldség 16 x 100 g
5 990 Ft 374,38 Ft/darab

A holisztikus tasakok bárányból és zöldségből készültek, kölyök kutyáknak, felnőtt kutyáknak, idős kutyáknak és szoptatós szukáknak is megfelelőek. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. A Marp Mix tasak bárány + zöldség 16 × 100 g könnyen emészthető.

Marp Mix tasak csirke + zöldség 16 x 100 g
6 090 Ft 380,63 Ft/darab

A holisztikus tasakok csirkéből és zöldségből készültek, kölyök kutyáknak, felnőtt kutyáknak, idős kutyáknak és szoptatós szukáknak is megfelelőek. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. A Marp Mix tasak csirke + zöldség 16 × 100 g könnyen emészthető.

Marp Natural Chicken and Rice Large Breed Kutyaeledel, 12 kg
17 490 Ft

Marp Natural Large Breed kutyatáp kiváló választás, amely tökéletesen alkalmas ételallergiás, érzékeny gyomrú, gabonamentes diétán lévő kutyáknak. A sörélesztő köztudottan jótékony hatásának köszönhetően egészséges, fénylő szőrzetet varázsol kedvencünknek, csirkehús összetétele miatt ízletes, valamint emésztése könnyű, nem terheli a gyomrot. A Marp kutyatáp nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezéket vagy hormonokat.

Marp Natural Chicken and Rice Kutyaeledel, 18 kg
23 990 Ft

Marp Natural Chicken and Rice kutyatáp kifejezetten a felnőtt, 20 kg-nál magasabb súllyal rendelkező kutyáknak lett kifejlesztve. Érzékeny gyomrú és élelmiszer allergiára hajlamos házikedvencek is fogyaszthatják. Hozzájárul az egészséges és fényes szőrzet növekedéséhez.

Marp Natural - Kacsa és Burgonya Kutyatáp, 12 kg
21 990 Ft

Egy kutyatáp, amely kiváló összetételének köszönhetően bármilyen kutyafajtának adható, akár ételallergiásnak is. Ásványi anyaga segíti az immunrendszer megfelelő működését, valamint az egészséges, fényes szőrzet növekedését. Nem tartalmaz mesterséges ízfokozót, tartósítószert, színezéket, ezáltal fogyasztása egészséges. Kacsa hús járul hozzá az alapvető fehérjeforráshoz.

Marp Natural - Lamb and Rice Adult Kutyaeledel, 18 kg
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Natural – Lamb and Rice Adult felnőtt kutyatáp, bármilyen kutyafajtának adható. Ez az eledel segíti az immunrendszer helyes működését, ezenkívül hozzájárul az egészséges és fényes szőrzethez. Hipoallergén, így ételallergiás kedvencünknek is adhatjuk. A Natural – Lamb and Rice Adult kutyatáp kitűnő választás, hisz segítségével mindig energikus lehet házi kedvencünk.

Marp Natural Kutyaeledel kölyköknek, lazaccal és burgonyával, 12 kg
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Marp Natural kutyatáp ízletes lazac és burgonya falatokat tartalmaz kölyökkutyák számára. Kedvencünk mindig jókedvű, energikus lesz tőle. Segít az immunrendszer helyes működésében és hozzájárul az egészséges és fényes szőrzethez. Hipoallergén, így ételallergiás kutyák is fogyaszthatják. A Marp kutyatáp nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezéket vagy hormonokat.

Marp Natural Clear Water Kutyaeledel, 18 kg
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Marp Natural kutyatép ízletes lazac és burgonya falatokat tartalmaz kölyökkutyák számára. Kedvencünket fejlődésében elősegíti, mindig jókedvű, energikus lesz tőle. Segít az immunrendszer helyes működésében és hozzájárul az egészséges és fényes szőrzethez. Hipoallergén, így ételallergiás eb is eheti. A Marp kutyatáp nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezéket vagy hormonokat.

Marp Natural Kutyaeledel, pulyka és rizs, 18 kg
23 990 Ft

Egy kutyatáp, amely kiváló összetételének köszönhetően bármilyen kutyafajtának adható, akár ételallergiásnak is. Ásványi anyag tartalma hozzájárul az immunrendszer helyes működéséhez, valamint az egészséges, fényes szőrzethez. Nem tartalmaz mesterséges ízfokozót, tartósítószert, színezéket, ezáltal fogyasztása egészséges.

Marp Natural Senior and Light Kutyaeledel, 12 kg
17 490 Ft

Natural Senior and Light kutyatáp az idősebb kutyáknak készült, de alkalmas túlsúlyos és ivartalanított házi kedvenceknek is. Ez az eledel segít az immunrendszer megerősödésében, mellette eléri, hogy kedvencünknek egészséges és fényes legyen a bundája. A Natural Senior and Light kutyatáp kitűnő választás, hisz segítségével kutyánk mindig energikus lehet.

Marp Natural Turkey and Rice Adult Kutyaeledel, 12 kg
18 490 Ft

Natural Turkey and Rice Adult felnőtt kutyatáp bármilyen kutyafajtának adható. Ez az eledel segíti az immunrendszer a helyes működésében, ezenkívül hozzájárul az egészséges és fényes szőrzethez. Hipoallergén, így ételallergiás kedvencünknek is adhatjuk. A Natural Turkey and Rice Adult kutyatáp kitűnő választás, hisz segítségével mindig energikus lehet házi kedvencünk. Pulykahúsból készül.

Marp Variety Blue River lazac, 18 kg
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lazacos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Blue River 18 kg lazac glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Variety Blue River lazac, 2 kg
5 190 Ft

Lazacos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Blue River 2 kg lazac glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Variety Grass Field, bárány, 2 kg
4 790 Ft

Bárányos táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. A Marp Variety Grass Field 2 kg bárány, glutént, burgonyát és tartósítószereket nem tartalmaz.

Marp Variety Slim and Fit, fehér hallal, 12 kg
17 990 Ft

Halas táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. Marp Variety Slim and Fit, fehér hallal, 12 kg, glutént nem tartalmaz, burgonya és tartósítószer mentes

Marp Variety Slim and Fit, fehér hallal, 18 kg
24 490 Ft

Halas táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. Marp Variety Slim and Fit , fehér hallal, 18 kg

Marp Variety Slim and Fit, fehér hallal, 2 kg
4 790 Ft

Halas táp kutya kölykök számára glükózaminnal és kondroitinnal, amelyek az ízületek és a csontok egészségét gondozzák. Lenmagot és lazacolajat tartalmaznak a szép szőr és a bőr számára. Marp Variety Slim and Fit, fehér hallal, 2 kg, glutént nem tartalmaz, burgonya és tartósítószer mentes

Marp Wild Boar konzerv vaddisznóval 6 x 400 g
4 590 Ft 765,00 Ft/darab

Holisztikus konzervált vaddisznó alkalmas kiskutyák, felnőtt kutyák, idősek és szoptatós vagy terhes szukák számára. Granulátumokkal keverhetők. Nagyszerű íze van, a bél és az izom kombinációjának. Marp Wild Boar konzerv vaddisznóval 6 × 400 g, könnyen emészthető.