Legnépszerűbb termékek

MARSHALL Fejhallgató Mid A.N.C. fekete
2x

MARSHALL Fejhallgató Mid A.N.C.

68 990 Ft
Ingyen szállítás

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató mely akár 20 óráig bírja töltés nélkül, és 3,5 mm-es jack kábellel ellátott, mely levehető. A s výdrží až na 20 h a odnímatelným kabelem 3,5mm jack. Marshall Mid A.N.C. fülhallgató audiokábel nélkül is irányítható – a többirányú gomb lehetővé teszi a hangerő irányítását, a dalok váltását és a hívások fogadását. Hallgatás közben semmilyen nemkívánt hatás nem fog érni, mert az aktív zajzár teljesen elszigetel a környezettől.

Forgalmazó: MALL
-7%
MARSHALL Minor II BT, fekete
21x

MARSHALL Minor II BT

40 990 Ft
37 990 Ft
Ingyen szállítás

Bluetooth szuper fülhallgató ear-fit rendszerrel, amely alkalmazkodik a füledhez. A tökéletesen kiegyensúlyozott zenei élményt a nagy 14,2 mm-es frekvenciaváltók közvetítik. A Marshall Minor II BT fülhallgatók rendelkeznek egy többirányú gombbal a zene vezérléséhez és a hands-free telefonhívások fogadásához.

Forgalmazó: MALL
MARSHALL Stanmore II, fekete
33x

MARSHALL Stanmore II

115 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Szétremegteti az összes belsőszervedet, és nyílként üti át a szívedet – a Marshall Stanmore II BT vezeték nélküli Bluetooth hangszóró hangzásába és kinézetébe rögtön beleszeretsz. Az eszköz kiváló 80 W teljesítménnyel rendelkezik, és minden számból képes kihozni a tökéletes basszust, és a magas hangokat. Nagyon stílusos hallgatásra készült.

Forgalmazó: MALL
MARSHALL Stockwell II hordozható hangszóró, fekete
41x

MARSHALL Stockwell II

80 990 Ft
78 490 Ft
Ingyen szállítás

Az ízig vérig rockerek nem csak a hordozható Marshall Stockwell II Bluetooth 5.0 hangszóró stílusos retró rock design-ban fognak gyönyörködni, hanem az első osztályú Blumlein Stereo Sound többirányú hangban és a 20 órányi működésben egy feltöltésre. Az eszköz gyorsfeltöltési funkcióval, IPX4 védelemmel és 20 W teljesítménnyel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
-15%
MARSHALL Kilburn II, fekete/arany
42x

MARSHALL Kilburn II

99 990 Ft
84 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró akkumulátorral, amelynek élettartama akár 20 óra. A Marshall Kilburn II erős felépítésű, vízálló szerkezettel, meglepően könnyű 2,5 kg súllyal rendelkezik. Mindenirányú erős hangzás, melyben még a legigényesebb audiofilek sem fognak csalódni, miközben a basszust és magas hangokat analóg vezérléssel lehet beállítani a hangszórón.

Forgalmazó: MALL
-21%
MARSHALL Monitor Steel Edition
5x

MARSHALL Monitor Steel Edition

37 990 Ft
29 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció

Lehetővé teszi, hogy zenét hallgass stúdió hangminőségben, és megoszd azt barátaiddal is – A Marshall Monitor Steel Edition vezetékes fejhallgató rendelkezik aljzattal a kábel csatlakoztatásához mindkét fülkagyló héjon, így más fejhallgató csatlakoztatására is használható. 40mm-es nagy teljesítményű meghajtókkal felszerelt A kábelen található a handsfree mikrofon és a fejhallgató vezérlése.

Forgalmazó: MALL
MARSHALL Mode Fülhallgató, Fekete
47x

MARSHALL Mode Fülhallgató, Fekete

16 990 Ft

Marshall Mode fülhallgató kényelmes kialakítása mellett nagyszerű hangzást biztosít. Minimális torzításával és magas teljesítményével méretéhez képest páratlan zenei élményben lehet részed. Beépített mikrofonjának köszönhetően mobiltelefonokhoz is ideális választás lehet.

Forgalmazó: MALL
-21%
MARSHALL Monitor Android

MARSHALL Monitor Android

37 990 Ft
29 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció

Lehetővé teszi, hogy zenét hallgass stúdió hangminőségben, és megoszd azt barátaiddal is – Az Android Marshall Monitor vezetékes fejhallgató rendelkezik aljzattal a kábel csatlakoztatásához mindkét fülkagyló héjon, így más fejhallgató csatlakoztatására is használható. 40mm-es nagy teljesítményű meghajtókkal felszerelt A kábelen található a handsfree mikrofon és a fejhallgató vezérlése.

Forgalmazó: MALL
MARSHALL Monitor II ANC
3x

MARSHALL Monitor II ANC

110 990 Ft
Ingyen szállítás

Csökkenti a környezeti zajt az ANC technológiának köszönhetően, és valódi étek a füleidnek a luxus Marshall hanggal és a dinamikus 40 mm-es meghajtókkal – extra Bluetooth 5.0 fejhallgató Marshall Monitor II ANC kiemelkedő hangképességgel és 30 órás akkumulátor élettartammal aktív BT és ANC esetén. Jellemzője a 15 perc gyors töltés és hangsegéd támogatás.

Forgalmazó: MALL
-9%
MARSHALL Acton II, fekete
30x

MARSHALL Acton II

82 490 Ft
74 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció

Erre a Bluetooth-al működő darabra nézve csak kedves szavak jutnak majd eszedbe. A hangszóró neve Marshall Acton II BT, de méretei miatt nevezhetnénk akár Marshallkának is. Ez a legkisebb Marshall hangszóró a piacon, ikonikus retró kivitelezésben. A testbe egy 30 W teljesítményű és basszus erősítő került.

Forgalmazó: MALL
-22%
MARSHALL Major IV Bluetooth, fekete
35x

MARSHALL Major IV Bluetooth

52 990 Ft
40 990 Ft
Ingyen szállítás

Ikonikus kialakítás és legendás hangzás kiváló minőségben – Bluetooth 5.0 fejhallgató a Marshall Major IV Bluetooth egyszerűen egyedi. Dinamikus, 40 mm-es átalakítókkal rendelkezik, amelyek hangot teremtenek erős basszussal, sima közepekkel és tiszta magassággal. Hangkábellel csatlakoztathatóak, kihangosítós mikrofonnal rendelkeznek, és töltéssel több mint 80 órán keresztül játszik.

Forgalmazó: MALL
MARSHALL Emberton BT, fekete
35x

MARSHALL Emberton BT

57 490 Ft
Ingyen szállítás

Szeretnél otthonra egy ikont a hangszórók között? Akkor szerez magadnak örömet a Marshall Emberton BT hordozható Bluetooth 5.0 hangszóróval, amely klasszikus dizájnnal büszkélkedhet retro lehelettel és csúcsteljesítményű hanggal, köszönhetően a 2 × 10 W dinamikus vezérlőknek és a D osztályú erősítőnek. Egy feltöltődéssel több mint 20 órán keresztül üzemképes és vízálló az IPX7 szabvány szerint.

Forgalmazó: MALL