Matchbox Katonai kisautó szett, 5 db-os
3 630 Ft

Indítsa el saját alakulatát az ellenség ellen az 5 db-os Matchbox katonai kisautó szettel. A 7 cm-es kompakt járművek kiváló minőségű fém és műanyag felhasználásával készültek, így bírják az intenzív használatot. Egy helikopter, egy dzsip és három terepjáró van a készletben.

Matchbox Jurassic Park Jeep hálóval
9 714 Ft 7 670 Ft

Ez a Jeep a nagy kerekekkel és a dinoszauruszok elfogásához szükséges hálóval rengeteg szórakozást hoz magával, mivel újraélheted vele kedvenc jeleneteidet a Jurassic Parkból. Sikerül elkapnod a dinoszauruszt?

Matchbox Jurassic World - englishman 5 darab
4 915 Ft 4 030 Ft

Ez a Jurassic World által inspirált 5 darabos autó készlet kiváló társ a szabadidőre. Élj meg rengeteg szórakozást ezekkel a valósághű elemekkel rendelkező autókkal. Mindegyik 1:64 méretarányban készült. A szórakozás ezekkel az autókkal sosem érhet véget. De ez még nem minden! Minden készlet egy exkluzív nyomtatott mintával ellátott autót is tartalmaz.

Matchbox Jurassic World Zlosaurus
8 480 Ft

Készülj fel az igazi akcióra és kalandra az őrült Zlosaurusszal. A hangeffektusoknak köszönhetően a harc közben olyan érzésed lesz, mintha te is a Jura korba csöppentél volna.

Matchbox Tűzoltó kisautók 5 db
3 790 Ft 3 090 Ft

Öt darabos tűzoltó jármű csapat, ami kitűnő ajándék az autók minden kis szerelmesének! A csomagban 5 részletesen kidolgozott tűzoltó járművet, amikkel bármikor nekiállhatsz játszani.