Matt 8696 KID LIGHT CAP corn
8 190 Ft

Lány sapka KID LIGHT CAP corn a Matt márkától, amelyet minden kis és nagylány imádni fog. Aranyos egyszarvús kialakítás kék színben, amely szuperül fog passzolni a lányodnak. A sapka poliészterből készült.

Matt Fiú hosszú ujjú pamut póló LIMIT 9
10 490 Ft

A lány kesztyű vízálló és Tootex lélegző membránnal rendelkezik, amely a kezeket szárazan és melegen tartja. A szélességet gumiszalaggal, lehet beállítani, amely meghúzva megakadályozza a hó bejutását az ujjakba. A matt CATS rózsaszín A lány kesztyű szigetelő KWM réteggel van kiltöltve.

Matt 3189JR RICARD JUNIOR GORE GLOVES, black/gree
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

A fiú RICARD JUNIOR GORE kesztyű kiváló választás a síeléshez. A szigetelt kesztyű biztosítja, hogy fiad ne fázzon a hidegben. A termék mikroszállas poliészterből és softshellből készültek, GORE – TEX membránnal bevonva.

Matt 3199JR PATRICIA JUNIOR GORE-TEX GLOVES, fucsia
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Lány kesztyű PATRICIA JUNIOR GORE – TEX a Matt márkától remek választás a sílécen eltöltött pillanatokra. A szigetelt kesztyű biztosítja, hogy a lányod ne fázzon a hidegben. A termék mikroszállas poliészterből és softshellből készültek, GORE – TEX membránnal bevonva.

Matt 3211 DOO KID GLOVES WP ZIPPER black
10 490 Ft

A gyermek DOO KIDS GLOVES WP ZIPPER kesztyű kiváló választás a síeléshez a Matt márkától. Meleg kesztyű vízálló cipzárral játékosan felöltözteti még a legkisebb gyermekeknek is. A kesztyűk hosszabbak és a végükön gumiszalaggal vannak ellátva annak biztosítása érdekében, hogy a hó ne kerüljön alá.

Matt 3211 DOO KID GLOVES WP ZIPPER blue
10 690 Ft 10 490 Ft

A fiú DOO KIDS GLOVES WP ZIPPER kesztyű kiváló választás a síeléshez a Matt márkától. Meleg kesztyű vízálló cipzárral játékosan felöltözteti még a legkisebb gyermekeknek is. A kesztyűk hosszabbak és a végükön gumiszalaggal vannak ellátva annak biztosítása érdekében, hogy a hó ne kerüljön alá.

Matt 3211 DOO KID GLOVES WP ZIPPER pink
10 690 Ft 10 490 Ft

Lány bélelt kesztyű DOO KIDS GLOVES WP ZIPPER a Matt márkától, a vízhatlan cipzárnak köszönhetően a legkisebb gyermekek is könnyedén felveszik A kesztyűk hosszabbak és a végükön gumiszalaggal vannak ellátva annak biztosítása érdekében, hogy a hó ne kerüljön alá. Kiváló választás téli síeléshez.

Matt 3211 DOO KID GLOVES WP ZIPPER red
10 490 Ft

Lány bélelt kesztyű DOO KIDS GLOVES WP ZIPPER a Matt márkától, a vízhatlan cipzárnak köszönhetően a legkisebb gyermekek is könnyedén felveszik A kesztyűk hosszabbak és a végükön gumiszalaggal vannak ellátva annak biztosítása érdekében, hogy a hó ne kerüljön alá.

Matt 3236 BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX GLOVES blue
10 490 Ft

A fiú BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX GLOVES kesztyű a Matt márkától kiváló választás a havas örömökre. A kesztyű poliészterből készül, Tootex membránnal lett bevonva, hogy gyermeked ujjait melegen tartsák.

Matt 3236 BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX GLOVES pink
10 490 Ft

A lány BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX GLOVES kesztyű a Matt márkától kiváló választás a havas örömökre. A kesztyű poliészterből készül, Tootex membránnal lett bevonva, hogy gyermeked ujjait melegen tartsák.

Matt 3237 BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX MITTENS blue
9 990 Ft

Fiú BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX kétujjas kesztyű a Matt márkától poliészterből készül Tootex membránnal bevonva, hogy a gyermeked ujjait melegen tartsa. Szuper választás havas időtöltésre.

Matt 3237 BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX MITTENS pink
9 990 Ft

Lány BUBBLE MONSTERS KIDS TOOTEX kétujjas kesztyű a Matt márkától poliészterből készül Tootex membránnal bevonva, hogy a gyermeked ujjait melegen tartsa. Szuper választás havas időtöltésre.

Matt 5830 KID THERMO HEADBAND indi
4 190 Ft

Lány hajpánt KID THERMO indi a Matt márkától, minden kis- és nagylánynak tökéletesen fog állni. Színes dizájn indián nyomtatással, így minden bizonnyal szeretni fogja gyermeked. Szeles időben elrejti az érzékeny füleket.

Matt 5830 KID THERMO HEADBAND rainbow kids
4 190 Ft

Lány hajpánt KID THERMO rainbow kids a Matt márkától, minden kis- és nagylánynak tökéletesen fog állni. Szivárvány formatervezés aranyos nyomtatás gyermekeknek biztosan a lányod imádni fogja. Szeles időben elrejti a füleket.

Matt 5831 KID LIGHT HEADBAND monster gum blau
3 890 Ft

Lány hajpánt KID LIGHT monster gum blau a Matt márkától, minden kis- és nagylánynak tökéletesen fog állni. Színes dizájn szörnyes nyomtatással, így minden bizonnyal szeretni fogja gyermeked. Hideg időben elrejti a füleket.

Matt 5831 KID LIGHT HEADBAND rainbow kids
3 890 Ft

Lány hajpánt KID LIGHT rainbow kids a Matt márkától, minden kis- és nagylánynak tökéletesen fog állni. Szivárvány formatervezés aranyos nyomtatás gyermekeknek biztosan a lányod imádni fogja. Hideg időben elrejti a füleket.

Matt 8696 KID LIGHT CAP bizarre
8 190 Ft

Gyermek sapka KID LIGHT CAP bizarre a Matt márkától, amelyet minden kis és nagysrác imádni fog. Fekete-fehér dizájn szörnyekkel nemcsak fiúknak, hanem lányoknak is megfelelő. A sapka poliészterből készült.

Matt 8696 KID LIGHT CAP monster gum blau
8 190 Ft

Gyermek sapka KID LIGHT CAP monster gum blau a Matt márkától, amelyet minden kis és nagysrác imádni fog. Színes dizájn szörnyekkel nemcsak fiúknak, hanem lányoknak is megfelelő. A sapka poliészterből készült.

Matt CUTE fiú kesztyű

Matt CUTE fiú kesztyű

Értékelés: 5
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kesztyű fiúknak vízálló és Tootex lélegző membránnal rendelkezik, amely a kezeket szárazan és melegen tartja. A szélességet gumiszalaggal, lehet beállítani, amely meghúzva megakadályozza a hó bejutását az ujjakba. A matt CUTE kék kesztyű fiúkknak szigetelő KWMG szigetelő réteggel van kitöltve.

Matt CUTE fiú kesztyű
10 490 Ft

Kesztyű fiúknak vízálló és Tootex lélegző membránnal rendelkezik, amely a kezeket szárazan és melegen tartja. A szélességet gumiszalaggal, lehet beállítani, amely meghúzva megakadályozza a hó bejutását az ujjakba. A matt CUTE kék kesztyű fiúknak szigetelő KWMG szigetelő réteggel van kitöltve.

Matt fiú kesztyű DOO ZIPPER
10 690 Ft 10 490 Ft

Fiú kesztyű vízálló felületkezeléssel és puha KWMG szigetelő réteggel, amely szárazon és melegen tartja a kezeket. A szélessége gumival beállítható, amely a behúzás által megakadályozza a hó ujjakhoz jutását. Matt fiú kesztyű DOO ZIPPER blue vízálló cipzárral ellátva a könnyebb felhúzásért.

Matt gyerek kesztyű Panda
11 890 Ft

Újdonság

Gyerek egyujjas síkesztyű a Matt márkától panda képével. A kesztyű vízálló és lélegző Tootex membránnal rendelkezik, amely szárazon és melegen tartja a kezeidet.

Matt gyerek kesztyű Panda
10 690 Ft

Újdonság

Gyerek egyujjas síkesztyű a Matt márkától panda képével. A kesztyű vízálló és lélegző Tootex membránnal rendelkezik, amely szárazon és melegen tartja a kezeidet.

Matt lány kesztyű 3216 Love Cats
10 990 Ft

Kesztyű lányoknak vízálló és Tootex lélegző membránnal rendelkezik, amely a kezeket szárazan és melegen tartja. A szélességet gumiszalaggal, lehet beállítani, amely meghúzva megakadályozza a hó bejutását az ujjakba. A matt 3216 Love Cats rózsaszín kesztyű lányoknak szigetelő KWM réteggel van kitöltve.

Matt lány kesztyű DOO ZIPPER RS rózsaszín
10 690 Ft 10 490 Ft

Lány kesztyű vízálló felületkezeléssel és puha KWMG szigetelő réteggel, amely szárazon és melegen tartja a kezeket. A szélessége gumival beállítható, amely a behúzás által megakadályozza a hó ujjakhoz jutását. Matt lány kesztyű DOO ZIPPER RS rózsaszín vízálló cipzárral ellátva a könnyebb felhúzásért.