Max Factor Creme Puff mattító púder 21 g
1 920 Ft 1 690 Ft

Tökéletesen finom por kompakt Creme Puff lehetővé teszi a kettős felhasználású: akár a burkolás smink alkalmazva egy nedves szivaccsal vagy száraz por formájában az alkalmazás során szivacs. Creme Puff alkalmas kisebb kiigazításokat a nap folyamán, és nem hiányzik minden női kézitáska.

Max Factor Folyékony szemhéjtus  Colour X-Pert (Waterproof Eyeliner) 7 ml
3 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-PERT Color Line szemceruza megkülönböztető vonalakat teremt a bátor nők számára, akik drámaibb és szórakoztatóbb szemmel keresik a szemüket. Tökéletesen precíz alkalmazás – Gyorsan száradó és tartós – Kopásálló, nem tapadó és vízálló.

Max Factor Körömlakk Glossfinity 11 ml
2 630 Ft

Add meg gesztusok fényesség lakkokkal Glossfinity! Gyűjtemény elegáns lakk fényes és fokozott tartósság már kifejezetten úgy, hogy minden nő képes kiemelni az egyedi stílust. .

Max Factor Miracle Glow Duo krém (Pro Illuminator) 11 g
4 960 Ft

Két árnyalatú, krémes textúrájú színezőanyagok a természetesen fényesebb megjelenéshez. Sötét hangot alkalmazzon olyan területeken, amelyeknél a bőr tökéletlensége nagyobb. Alkalmazzon gyöngyházhangot az arccsontokra a fényesebb és finoman csillogó megjelenés hatására. .

Max Factor Miracle Glow Pro-megvilágító (Universal Highlighter) 15 ml
5 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Max Factor Miracle Glow Pro-Illuminator a megfelelő megjelenést biztosítja a bőrének. A fényvisszaverő mikrorészecskéknek köszönhetően a bőr friss és sugárzó megjelenést kölcsönöz. Ezenkívül a bőr tónusa gyönyörűen keveredik és természetes árnyalatot kölcsönöz a bőrnek.

Max Factor Radiant Lift (Long Lasting Radiance Concealer) 7 ml
3 540 Ft

Mondjon búcsút a fáradt szemnek a Max Factor Radiant Lift radiátorával! A szivacsos felhordónak köszönhetően nagyon könnyen felhordható és jól elterjed. Könnyű és tartós összetételű, fényezi és regenerálja a szem környékét. .

Max Factor Szájfény  Honey Lacquer 3,8 ml
3 540 Ft

A szájfény gazdagon pigmentált, fényűző és gazdag színeket, például rúzsokat ad hozzá. A fényes kivitel biztosítja a ragyogó ajak megjelenését, miközben hidratálja és balzsamot nyújt. .