Max Factor Creme Puff mattító púder 21 g
2 490 Ft 2 250 Ft

Tökéletesen finom por kompakt Creme Puff lehetővé teszi a kettős felhasználású: akár a burkolás smink alkalmazva egy nedves szivaccsal vagy száraz por formájában az alkalmazás során szivacs. Creme Puff alkalmas kisebb kiigazításokat a nap folyamán, és nem hiányzik minden női kézitáska.

Max Factor Folyékony ajakrúzs Colour Elixir Soft Matte
5 270 Ft

Újdonság

A Colour Elixir Soft Matte folyékony ajakrúzs egész napos kényelmet kínál, lehetővé téve a tartós ajak színek létrehozását. A rétegezhető ajakrúzs rendkívül könnyű textúrájú, tápláló és könnyen felvihető.

Max Factor Bőrvilágosító Facefinity (Highlighter Powder)
4 370 Ft

Újdonság

Ha hízelgő és ragyogó, káprázatos megjelenést szeretne, könnyű és kíméletes eredménnyel, akkor a sminkkészletéből nem hiányozhat a Facefinity highlighter púder. A selymesen puha kompozíciónak köszönhetően, amely „szétkenhető“ technológiát tartalmaz, nagyon könnyen alkalmazható.

Max Factor Folyékony matt ajakrúzs Lipfinity Velvet Matte (Lipstick) 4 ml
4 510 Ft 3 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Max Factor Lipfinity Velvet Matte folyékony matt ajakrúzs hihetetlen 24 órán át tart. Segítségével teljes és csábító ajkakra emlékeztethet. A magas pigmentációnak köszönhetően intenzív színeket hoz létre és gyorsan szárad, amit biztosan értékelni fog. .

Max Factor Automatikus szemkörnyék (Kohl Kajal Liner) 5 g
3 010 Ft 1 760 Ft

Max Factor szemceruza egy krémes texturált krémes ceruza, amely segít csábító megjelenést kelteni. Ideális a nappali és éjszakai sminkhez, hosszan tartó és könnyen alkalmazható. Nincs szükség élesítőre – csak szereted ezt a kajal ceruzát!.

Max Factor Dúsító szempillaspirál Divine Lashes (Mascara) 4 ml
6 020 Ft

Újdonság

Akár az adott helyzet követeli meg, hogy drámai vagy természetes sminkje legyen, a Max Factor új szempillaspirállal létre hozhatja az áhított megjelenését. Rétegezhető és elképesztően puha szempillaspirál krémes összetételű.

Max Factor Folyékony szemhéjtus  Colour X-Pert (Waterproof Eyeliner) 7 ml
3 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az X-PERT Color Line szemceruza megkülönböztető vonalakat teremt a bátor nők számára, akik drámaibb és szórakoztatóbb szemmel keresik a szemüket. Tökéletesen precíz alkalmazás – Gyorsan száradó és tartós – Kopásálló, nem tapadó és vízálló.

Max Factor Gél arcpirosító (Miracle Sheer Blush) 8 g
3 450 Ft 3 320 Ft

A botban lévő elpirulás könnyű textúrájú, könnyen felhordható, kiválóan terjeszthető és 3 árnyalatban kapható. A krémes textúra, porfestékkel lehetővé teszi a smink intenzitását. A praktikus bot formátum ideális az utazáshoz.

Max Factor Hosszantartó rúzs Lipfinity 2,3 + 1,9 g-val
4 670 Ft 3 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felejtsd el a szokásos rúzsokat, és próbáld ki a Lipfinity hosszú távú rúzsát, amely 2 lépésből áll annak biztosításáért, hogy az ajkak színe semmilyen ártalom nélkül tartson hosszú nap alatt. A csomag Lipfinity rúzsot és felső réteget (1,9 g) tartalmaz. .

Max Factor Make-upFacefinity Lasting Performance
6 020 Ft

Újdonság

A Max Factor egy új összetételű sminket mutat be, amely lehetővé teszi a tökéletes megjelenést. Természetes és tartós eredmény azoknak a nőknek, akik még többre vágynak.

Max Factor Miracle Glow Pro-megvilágító (Universal Highlighter) 15 ml
4 300 Ft 2 800 Ft

A Max Factor Miracle Glow Pro-Illuminator a megfelelő megjelenést biztosítja a bőrének. A fényvisszaverő mikrorészecskéknek köszönhetően a bőr friss és sugárzó megjelenést kölcsönöz. Ezenkívül a bőr tónusa gyönyörűen keveredik és természetes árnyalatot kölcsönöz a bőrnek.

Max Factor Szájfény  Honey Lacquer 3,8 ml
3 760 Ft 2 840 Ft

A szájfény gazdagon pigmentált, fényűző és gazdag színeket, például rúzsokat ad hozzá. A fényes kivitel biztosítja a ragyogó ajak megjelenését, miközben hidratálja és balzsamot nyújt. .

Max Factor Szemhéjfesték paletta Colour X-pert (Soft Palette)
5 870 Ft

Újdonság

Ezt a palettát azért hozták létre, hogy végtelenül hosszan tartó sminket készíthessen el. A dúsan pigmentált púder-krém összetétel lehetővé teszi a szemhéj jellegzetes megjelenését a szín első felvitele után.

Max Factor Szemöldök spirál  Brow Revival (Densifying Brow Mascara) 4,5 ml
3 460 Ft 3 040 Ft

Hozza teljes mértékben a szemöldökét a Max Factor Brow Revival Brow szempillaspirállal, amely a szemöldökjavító alkotóelemekből áll, beleértve az olajokat és az E-vitamint, amelyek tartós, vízálló és megkülönböztethetetlen hatást fejtenek ki, miközben javítják a természetes szemöldökét és tartós meg

Max Factor Szemöldökfesték paletta Real Brow (Duo Kit)
5 270 Ft

Újdonság

Természetesen telt szemöldök a Real Brow Duo Kit segítségével. Az egyedülálló púder-krém kompozíció nem terheli a szemöldökét, lehetővé teszi annak formálását és színezését, akár gyengéd, akár merész sminket szeretne, bárhol és bármikor.