Max Factor Creme Puff mattító púder 21 g
1 800 Ft

Tökéletesen finom por kompakt Creme Puff lehetővé teszi a kettős felhasználású: akár a burkolás smink alkalmazva egy nedves szivaccsal vagy száraz por formájában az alkalmazás során szivacs. Creme Puff alkalmas kisebb kiigazításokat a nap folyamán, és nem hiányzik minden női kézitáska.


Max Factor Automatikus szemkörnyék (Kohl Kajal Liner) 5 g
2 650 Ft

Max Factor szemceruza egy krémes texturált krémes ceruza, amely segít csábító megjelenést kelteni. Ideális a nappali és éjszakai sminkhez, hosszan tartó és könnyen alkalmazható. Nincs szükség élesítőre – csak szereted ezt a kajal ceruzát!.


Max Factor Base alatt smink Facefinity SPF 20 (All Day Primer) 30 ml
4 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

titkos technológia Smink All Day Flawless Izoláljuk, mint különálló termék, és hozta létre az alapul szolgáló bázis Facefinity. Amellett, hogy a korrekció a bőrhibákat és végső megjelenést megőrzi All Day Primer Flexi-hold technológia, és biztosítja a bőr rugalmas és kényelmes bázis make-up.


Max Factor Clump Defy szempillaspirál Volume 13,1 ml
2 570 Ft

Nem mondom kompromisszumokat! Az új kötet szempillaspirál Clump Defy származó Max Factor ad szempillák akár 200% -kal nagyobb mennyiség, de ez is csodálatosan emelkedik, kiemeli, kockázata nélkül ragasztás. Kiváló eredmény érhető el az innovatív fogkefe új technológiával Clump Defy.


Max Factor Honey Lacquer ajakrúzs 3,8 ml
2 970 Ft

Az ajakfény gazdag, pigmentált, fényűző és gazdag színt biztosít, mint a rúzs, a fényes felület fényes sugárzást biztosít, miközben hidratálja az ajkakat és gondoskodik balzsamról.


Max Factor Korrektor (CC Colour Corrector) 3,3 g
3 100 Ft

2 650 Ft

Akció

Titkok tökéletes szépsége abban rejlik, gondosan kezelt felülettel. Ahhoz, hogy elősegítsék a tökéletes smink rejtegető Max Factor bemutatja szánt korrigálására színes hiányosságai. Köszönet nekik, végül eléri a tökéletes smink. .


Max Factor Körömlakk Glossfinity 11 ml-35%
2 460 Ft

1 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Add meg gesztusok fényesség lakkokkal Glossfinity! Gyűjtemény elegáns lakk fényes és fokozott tartósság már kifejezetten úgy, hogy minden nő képes kiemelni az egyedi stílust. .


Max Factor Lipfinity Velvet Matte Liquid Matt ( Lips tick ) 4 ml
3 970 Ft

Max Factor Lipfinity Velvet Matte folyékony matt ajakrúzs hihetetlen 24 órán át tart. Segítségével teljes és csábító ajkakra emlékeztethet. A magas pigmentációnak köszönhetően intenzív színeket hoz létre és gyorsan szárad, amit biztosan értékelni fog. .


Max Factor Miracle Glow Duo krém (Pro Illuminator) 11 g
4 170 Ft

Két árnyalatú, krémes textúrájú színezőanyagok a természetesen fényesebb megjelenéshez. Sötét hangot alkalmazzon olyan területeken, amelyeknél a bőr tökéletlensége nagyobb. Alkalmazzon gyöngyházhangot az arccsontokra a fényesebb és finoman csillogó megjelenés hatására. .