Maxi-Cosi Coolbag Essencial Black
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hűtőtáska Maxi-cosi Coolbag Essencial Black kosárba helyezés Lila babakocsi számára A gyümölcs snack és ital kellemesen hűtve tartja. Egy forró nyári napon ez garantáltan örömöt hozó társsá válik. A táska könnyen rögzíthető a babakocsihoz.

Maxi-Cosi Téli szett Lila
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Téli szett Lila tartalmazza mindazt, amire szükségetek van ahhoz, hogy se te, se a kisgyermeked a téli hónapokban ne fázzatok.

Maxi-Cosi Oria 2020
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi-cosi Oria mózeskosár a baba maximális kényelme érdekében. A szülők nagyon sok mindent megbecsülnek, mint például egy csuklós tető, esőkabát vagy szúnyogháló. A kényelmet egy 33 mm-es matrac biztosítja, egy mély és tágas ágyban. Gyerekek számára születéstől fogva 9 kg-ig alkalmas.

Maxi-Cosi - Pohártartó
3 590 Ft

Pohártartó Maxi-cosi Lila a szülőknek könnyebb hozzáférést biztosít az italaikhoz. Nagyon könnyen telepíthető a babakocsira.

Maxi-Cosi Parasol with clip
8 290 Ft

Maxi-cosi Parasol with clip Napernyő a legjobb módja annak, hogy megvédje gyermekét a napfénytől. A paraplick egyszerűen rögzül a babakocsihoz egy klipsz segítségével, és indulhatsz a sétára. Maxi-cosi kompatibilis babakocsi.

Maxi-Cosi Gia Adapter Set L+R
6 190 Ft

Praktikus Maxi-cosi Gia Adapter Set L+R adapter autóülés és a babakocsi csatlakoztatásához. Az adaptert Maxi-cosi gyermekkocsikhoz, a Gia modellben, valamint CabrioFix, Rock és PebblePro autóülésekhez tervezték.

Maxi-Cosi Gloves Nomad black
4 890 Ft

Maxi-Cosi kézmelegítő Nomad black színben minden Maxi-Cosi fogantyúra rögzíthető. Ezzel kezeid melegen lesznek és Te még a hideg hónapokban is élvezheted a sétákat.