Maxi-Cosi CabrioFix 2018-16%

Maxi-Cosi CabrioFix 2018

Értékelés: 5
49 590 Ft

41 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Kedvenc gyerekülés MAXI-COSI CabrioFix új kialakításban. Gyermekek számára születéstől 12 hónapos korig alkalmas. A MAXI-COSI FamilyFix alappel és a MAXI-COSI Pearl autóüléssel együtt megoldást találsz a gyermeked születésétő egészen 4 éves koráig. Legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot nyújt a gyermeked számára.


Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size 2019
96 590 Ft

78 690 Ft
+ ingyen szállítás

A MAXI-COSI Pearl Pro i-méretű autósülést 6 hónapos és 4 év közötti gyermekeknek tervezték (67–105 cm). Kiváló biztonságot nyújt, mert megfelel a legújabb i-méretű (R129) autóülés szabályainak. A Pearl Pro i-Size a 3wayFix-szel kombinálva a 3wayFamily részeként használható.


Maxi-Cosi Citi SPS 2 Babahordozó és autósülés
37 990 Ft
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Maxi-Cosi Citi SPS 2 egy praktikus babahordozó 0–13 kg súlyú babák számára (kb. 12 hónapos korig). Ergonomikus kialakítású fogantyújának köszönhetően könnyen szállítható. Súlya 3,25 kg. Könnyen telepíthető 3 pontos biztonsági öv segítségével. Beépített oldalvédelemmel ellátott autóshordozó, melynek Cosi-Dosi szűkítőpárnája még kényelmesebbé teszi az autós utazásokat.


Maxi-Cosi Adorra
153 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

MAXI-COSI Adorra luxus babakocsi egyezik a szülők és a városi életstílus követelményeivel. A gyermek számára kényelmet biztosít, te pedig a gyors összecsukás előnyét kínálja fel, nagy bevásárló kosarat és a kocsi kicserélését Maxi Cosi mózeskosárra vagy autós ülésre.


Maxi-Cosi Baby Cocoon Nomad black
15 600 Ft

MAXI-COSI lábzsák minden Baby Cocoon babakocsihoz maximális védelmet szolgáltat még a legkisebb babák számára is. A lábzsáknak köszönhetően az újszülöttek a Maxi-Cosi babakocsit már születéstől kezdve használhatja.


Maxi-Cosi BabyFix talapzat
57 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi-cosi babyFix a legbiztonságosabb módja a gyermek szállításának. A BabyFix tökéletes alap a Jade Isofix mózes autósüléshez, a Pebble Plus és Rock autósülésekhez is. BabyFix nagyon könnyen kezelhető, mert ISOFIX a Click & Go autósülés és Slide & Go mózes autósülés beállítással működik.


Maxi-Cosi Gloves Nomad black
4 910 Ft

Maxi-Cosi kézmelegítő Nomad black színben minden Maxi-Cosi fogantyúra rögzíthető. Ezzel kezeid melegen lesznek és Te még a hideg hónapokban is élvezheted a sétákat.


Maxi-Cosi Gyermek tároló pult Lila
10 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek tároló pult Lila amelyben elfér a gyermeked összes fontos kelléke. A kis pult könnyen felszerelhető.


Maxi-Cosi Headrest Pillow pro Pebble plus párna
10 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha párna a Maxi Cosi gyűjteményből, amely a Pebble autósülésekhez alkalmas. Kiváló támogatást nyújt a fejnek. A párna kényelmes, biztonságos, és könnyen telepíthető.


Maxi-Cosi Nova 3
156 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

MAXI-COSI Nova 3W babakocsi egy exkluzív háromkerekű babakocsi gyerekek számára 6 hónapos kortól 15 kg-ig. Nagyon strapabíró és stabil babakocsi szerkezet elegáns külsővel a markolat bőr imitációjának köszönhetően. A kocsi nagy, lágy, mintázott terep kerekekkel rendelkezik.


Maxi-Cosi Nova 4W Babakocsi

Maxi-Cosi Nova 4W Babakocsi

Értékelés: 5
159 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A MAXI-COSI Nova 4W babakocsi egy exkluzív terep babakocsi ** modern dizájnnal. 6 hónapostól 15 kg-os gyermekeknek alkalmas. A babakocsi konstrukciója nagyon ellenálló és stabil. Elegáns kinézetű a fogantyún lévő **bőr imitációnak köszönhetően. A babakocsi nagy, mintázott, habtöltetű kerekekkel rendelkezik.


Maxi-Cosi Rock 2018
67 490 Ft

59 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

** MAXI-COSI Rock gyerekülés** gyors és egyszerű csatlakoztatást biztosít a MAXI-COSI 2wayFix alaphoz. Alkalmas repülőgépen való utazásra. Könnyen beállíthatod a gyermek övét. Maximális kényelem és biztonság a gyermek számára.


Maxi-Cosi Zelia
112 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

MAXI-COSI Zelia új babakosi egyezik a szülők és a városi életstílus követelményeivel. A szülők imádni fogják a gyors és egyszerű összecsukást és a nagy bevásárló kosarat. A 2v1 babakocsi könnyen sportos verzióról mózeskosaras verzióra, és fordítva alakítható át.


Maxi-Cosi Rodi SPS 2017 Gyermekülés
33 950 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi Cosi Rodi SPS 2017 Gyermekülés állítható magasággal majdnem minden autóban használható. A szék együtt nő gyermekével szélességében és magasságában. 15-től 36 kg-os gyermekek számára javasolt.


Maxi-Cosi Rodi XP Gyermekülés
48 490 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi Cosi Rodi XP Gyermekülés együtt nő gyermekével szélességében és magasságában. A magasabb ülőpozició miatt a gyermek könnyebben kilát és így jobban élvezi az utazást. 15-től 36 kg-os gyermekek számára javasolt.


Maxi-Cosi FamilyFix Bázistalp
67 990 Ft

59 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Maxi-Cosi FamilyFix Isofix Bázistalp a nemzetközi szabvány Isofix pontokat használva alapot nyújt a Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix és Pearl gyerekülések biztonságos elhelyezéséhez autójában. Egyszerűen ráilleszthető az összes kompatibilis Maxi-Cosi autósülés a bázistalpra: a helyes illeszkedést fény- és hang jelzi Önnek. Születéstől 4 éves korig használható gyermeke teljes biztonsága érdekében, hiszen az 5 különböző hosszúságúra állítható tartókar segítségével a bázistalp a gyermek növekedésével párhuzamosan alakítható.


Maxi-Cosi Titan Pro

Maxi-Cosi Titan Pro

Értékelés: 4
117 290 Ft

108 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Maxi-Cosi Titan egy többkorosztályos biztonsági és kényelmes gyerekülés. A gyerekülés ISOFIX és TOP TETHER segítségével rögzíthető, aminek köszönhetően a gyerekülés a helyén marad és biztonságosan az autóhoz csatolható. G-CELL és Air protect ütésvédő technológiák.


Maxi-Cosi Priori SPS 2019 Gyermekülés
49 990 Ft

38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi Cosi Priori SPS 2017 Gyermekülés oldalsó védelemmel gyermeke biztonsága érdelében. Nagyon kényelmes, akár fekvő pozicióba is állítható. A huzat könnyedén eltávolítható és mosógépben 30°C-on mosható.


Maxi-Cosi Tobi 2019 Gyerekülés-22%
78 590 Ft

60 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Maxi Cosi Tobi Gyerekülés jelentősen megkönnyíti a kisgyerekekkel való autózást. Gazdagon párnázott ülőkéje és fejpárnája kényelmessé teszi a gyerekek számára az utazást és kényelmes alvóhelyet is biztosít. A komfort mellett a biztonságra is kiemelt figyelmet fordít, kiválóan véd az oldalirányú ütközésektől valamint ötpontos biztonsági öve garantálja a maximális védelmet a gyerekek számára.


Maxi-Cosi Axissfix 2019

Maxi-Cosi Axissfix 2019

Értékelés: 5
144 990 Ft
+ ingyen szállítás

MAXI-COSI AxissFix autós gyerekülés 9 – 18 kg. Az autóülés 360° – ban fordítható, amely lehetővé teszi a utazást mindkét irányban és megkönnyítit a gyerek rögzítését. Kampó a biztonsági övre a gyorsabb és könnyebb rögzítésért. Könnyű öv és fejtámla beállítás.


Maxi-Cosi Dana for2
125 990 Ft

112 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A szép, ikreknek való MAXI-COSI Dana For 2 babakocsi a rugalmas utazó rendszerének, egyszerű összecsukási módjának és az egyszerű használatának köszönhetően egy egyértelmű választás.


Maxi-Cosi Dana Babakocsi, Nomad Black
71 990 Ft
+ ingyen szállítás

A MAXI-COSI Dana – 2018 babakocsit lehajlás nélkül összecsukhatja, összecsukva pedig önmagában megáll. Az elülső kerekei 360°-ban forognak, 5-pontos biztonsági öve pedig lehetővé teszi a gyermek gyors és biztonságos bekötését az ülőkén.


Maxi-Cosi Duo Kit Lila
71 990 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi-cosi Lila Duo kit készlet átalakítja a Lila babakocsit duó tökéletes duó babakocsira két kisgyermek számára. Babakocsi 5× másképpen! Köszönhetően az öt különböző módon állítható babakocsinak biztosítod a legjobb összkomfortot és kényelmet a kisgyermekednek**.


Maxi-Cosi Easy Fix

Maxi-Cosi Easy Fix

Értékelés: 5
53 400 Ft
+ ingyen szállítás

A Maxi-Cosi EasyFix rögzítő talp segítségével könnyedén és biztonságosan rögzítheti Maxi-Cosi CabrioFix hordozóját az autóban ISOFIX rögzítőrendszerrel vagy akár a biztonsági övvel is. A hordozó talpra rögzítése egyszerűen mindössze egyetlen kattintással történik, a megfelelő rögzítést a biztonság érdekében LED fény jelzi. A talp biztos rögzítését övfeszítő és padlótámasz segíti, melyek további védelmet nyújtanak egy esetleges ütközésnél.


Maxi-Cosi Gyerek visszapillantó tükör
5 260 Ft

MAXI-COSI gyerekbiztonsági ** visszapillantó tükör **. A tükör könnyen csatlakoztatható a hátsó ülés háttámlájához. Hála neki, még vezetés közben is nyomon követheti gyerekét.


Maxi-Cosi Jade
94 790 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Maxi-Cosi Jade ISOFIX autós mózeskosár az első R129 előírásnak megfelelő biztonsági mélyülés. A Jade rendkívül könnyen telepíthető a hátsó üléshez a 3wayFix segítségével biztonságos ISOFIX és kényelmes Slide & Go telepítés jellemzi.


Maxi-Cosi Lila
192 590 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi-Cosi Lila egyedülálló, praktikus babakocsi. Az ergonomikus Shape0fYou babapárnának köszönhetően ( 0 éves kortól 4 hónapos korig ), melyet **gyermekorvosok együttműködésével fejlesztettek ki, a babakocsi már **újszülött kortól használható. A párna maximális kényelmet biztosít a babának út közben.


Maxi-Cosi Napellenző

Maxi-Cosi Napellenző

Értékelés: 5
10 090 Ft

Napellenző megfelelő napvédelmet biztosít és jobb környezetet teremt az alváshoz. Nagyon könnyen csatlakoztatható minden Maxi-Cosi autóülés fejtámaszhoz 2wayPearl, Pearl, AxissFix, AXISS, Tobi, Rubi, MiloFix és Opal.


Maxi-Cosi - Pohártartó
3 590 Ft

Pohártartó Maxi-cosi Lila a szülőknek könnyebb hozzáférést biztosít az italaikhoz. Nagyon könnyen telepíthető a babakocsira.


Maxi-Cosi Talapzat 3wayFix
64 470 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi-cosi 3wayFix talapzat a gyermek szállításának legbiztonságosabb módja, mely lehetővé teszi a menetiránnyal szembeni utazást születéstől kezdve 4 éves korig. 3wayFix része a 3wayfamily koncepciójának, tökéletes alapja a Jade mózes autósülésnek a Pebble Plus és a Pro i-Size autósüléseknek.


Maxi-Cosi Titan biztonsági gyerekülés
89 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Maxi-Cosi Titan egy többkorosztályos biztonsági gyerekülés, amely alkalmas csecsemőknek, totyogóknak és gyerekeknek 9 hónapostól 12 éves korig (I/II/III kategória). A gyerekülés ISOFIX és TOP TETHER segítségével rögzíthető, aminek köszönhetően a gyerekülés a helyén marad és biztonságosan az autóhoz csatolható. A maximális kényelemérzet biztosítása érdekében a fejtámla könnyedén állítható.


Maxi-Cosi Rodi Air-Protect 2017 Autósülés
49 990 Ft

39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi Cosi Rodi Air-Protect autósülés garantálja gyermeke számára a biztonságos utazást. Speciális habbal és levegővel töltött fóliakapszulák a fejtámla két oldalába építve, mely lassítja az ütközés okozta folyamatot, így védi a gyermek fejét. Az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető, oldalirányú ütközés elleni védelem. A fejtámla magassága több fokozatban állítható. A fejtámlába integrált rögzítőnyelv használatával nagyobb stabilitást érhetünk el. Az üléssel egybeépített alaplapon az ülést 2 fokozatban dönthetjük. Állítható belső szélesség, könnyebb biztonságiöv-vezetési lehetőség.


Maxi-Cosi Rodi XP Isofix 2017 Gyerekülés
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi Cosi Rodi XP Isofix gyerekülés méreteit könnyedén a gyermeke növekedéséhez igazíthatja. A magasított ülés lehetővé teszik gyermeke számára, hogy útközben nézelődhessen. 15–36 kg-os gyermekek számára ajánlott. Az **isofix rendszernek köszönhetően a rögzítése könnyű és biztonságos.


Maxi-Cosi Rubi XP 2019 Autós gyerekülés
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi-Cosi Rubi XP rendkívül biztonságos és könnyen telepíthető autós gyerekülés négyféle beállítással az ülő és fekvő pozíció közt. Speciális Side Protection System védelmi rendszere óvja a gyermeket az oldalirányú ütközésektől. Vállpántjai és fejtámasza magassága 7 fokozatban állítható, így az ülés a csemetével együtt nő.