Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel
12 590 Ft

11 810 Ft

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel egy kiváló kiegészítő a többi Maxim termékhez. A vasútállomáson megtudunk állni és el tudjuk szállítani az utasokat kedvenc vonatunkkal. Ha ez nem lenne elég a vasutállomás egybe van építve egy garázzsal az autók számára, ahová egy lifttel tudunk feljutni. A garázs tetején egy helikopter leszállópálya van elhelyezve. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően biztos, hogy nem fog csalódni!


Maxim Boltíves híd
3 010 Ft

Maxim Boltíves híd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A két darab hídat tudjuk külön-külön, sorba kapcsolva, vagy akár egymásra rögzítve használni. A négy erős lábának köszönhetően jó stabilitást biztosít. Alatta kényelmesen elfér egy másik vasúti pálya, így egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását. Ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is!


Maxim Felvonóhíd

Maxim Felvonóhíd

Értékelés: 5
4 190 Ft

3 980 Ft

Maxim Felvonóhíd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. Egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! A híd alatti áthaladás nem okoz gondot a kisebb vonatoknak, azonban ha egy termetesebb vonat kíván áthaladni alatta akkor a hídon lévő panelt könnyedén feltudjuk emelni és már haladhat is tovább. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!


Maxim Kereszteződéses Vonatkészlet 40 db
6 890 Ft

6 540 Ft

Maxim Kereszteződéses vonatkészlet igazi vasúti élményt biztosít a kicsiknek! Kereszteződésinek köszönhetően gyermeke igen kis kortól elkezdheti tanulni a kereszteződésen átkeléshez szükséges körültekintést. A készlet kombinálható más Maxim fa vasúti készletekkel, így a szórakozási lehetőségek végtelenek! A Maxim márkanév garantálja a minőségi fa játékokat.


Maxim Központi telephely

Maxim Központi telephely

Értékelés: 4,5
4 790 Ft
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxim Központi telephely egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. Ebben a kis raktárban kényelmesen letudjuk parkolni kedvenc vonatainkat és a tetején lévő gomb segítségével a vonatok maguktól gurulnak ki a szabadba. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!


Maxim Mechanikus fordítókorong
2 190 Ft
2 110 Ft

Maxim Mechanikus fordítókorong tökéletes és praktikus kiegészítője a Maxim vasúti pályáknak. A fordítókorongból nyolc irányba lehet tovább haladni és segítségével a Maxim vonatokat lehet a kívánt irányba fordítani, így megelőzi a nagy kerülőket és gyorsabban célba érhetsz. Az elem piros gombja segítségével működik. Az alkatrész kíváló minőségű fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!


Maxim "Pendolino" Gyorsvasút

Maxim "Pendolino" Gyorsvasút

Értékelés: 4,5
4 040 Ft

Egészítse ki Maxim vasútkészletét a „Pendolino“ gyorsvasúttal, mellyel sok idő spórolható meg az utazás során. A vonatot erős motor, nagy sebesség, kényelem és stabilitás jellemzi. A Maxim márkanév garantálja a minőségi fa játékokat.


Maxim Raktár

Maxim Raktár

Értékelés: 5
10 390 Ft

9 840 Ft

Maxim Raktár egy kiváló kiegészítõ a többi Maxim termékhez. Az öt férőhelyes raktárban kényelmesen letudjuk parkolni kedvenc vonatainkat. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően egy útvonalról tudunk beparkolni a mozdonyokkal, így praktikus és helytakarékos is. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden Maxim vasúti pályával kompatibilis!


Maxim Szerelvény "ZOO"

Maxim Szerelvény "ZOO"

Értékelés: 5
3 010 Ft

Maxim Szerelvény „ZOO“ tökéletes és izgalmas kiegészítője a Maxim vasúti pályáknak. A négy részből álló vonat a sok kerekének köszönhetően csak úgy suhan a pályán. Könnyedén és biztonságosan el tudod szállítani vele kedvenc állataidat a vadonba vagy akár az állatkertbe. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készültek és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!


Maxim Vasúti megálló

Maxim Vasúti megálló

Értékelés: 4
3 890 Ft

3 510 Ft

Maxim Vasúti megálló tökéletes és izgalmas kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A „STOP“ és „GO“ jelzésekkel tudunk a mozdonyvezetőnek jelezni, hogy megálljon vagy haladhat-e tovább, amely még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! Az alkatrészek kíváló minõségû fából készülnek.


Maxim Vasúti Váltó szerkezet
2 790 Ft

Maxim Vasúti Váltó szerkezet egy kiváló kiegészítõ a többi Maxim termékhez. A kék kapcsolók segítségével lehetővé válik, hogy a vonatok irányt változtassanak. Az alkatrészek kíváló minõségû fából készülnek. Ez a vasúti váltó szerkezet egy nélkülözhetetlen kiegészítõ a zökkenõmentes haladás érdekében.


Maxim Vonatkészlet - 60 darab

Maxim Vonatkészlet - 60 darab

Értékelés: 4,5
13 990 Ft
13 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxim vonatkészlet igazi vasúti élményt biztosít a kicsiknek! Híd és alagút elemei igazán változatos utazási élményt biztosítanak. A készlet kombinálható más Maxim fa vasúti készletekkel, így a szórakozási lehetőségek végtelenek! A Maxim márkanév garantálja a minőségi fa játékokat.


Maxim Kereszteződés

Maxim Kereszteződés

Értékelés: 5
3 140 Ft

Maxim Kereszteződés egy kiváló kiegészítő a többi Maxim termékhez. A kereszteződés lehetővé teszi négy út találkozásánál, hogy kedvenc vonatunk minden irányba tovább tudjon haladni. Ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő a zökkenőmentes haladás érdekében.


Maxim Vízeséses alagút

Maxim Vízeséses alagút

Értékelés: 4,5
3 840 Ft

Maxim Vízeséses alagút tökéletes és izgalmas kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A dizájnos kiegészítőn két lehetséges útvonal van ahol tud haladni kedvenc vonatunk. Az egyik amely végigfut a meredek sziklák mentén, a másik viszont áthalad a vízesés alatt. Az egyik veszélyesebb mint a másik és izgalmasabbá teszi gyermekünk játékát. Garantáltan nem fog csalódni! Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!


Maxim Elektromos mozdony - teherszállító
4 790 Ft

Figyelni a teherszállító mozdonyt ahogy halad, néha szórakoztatóbb mint benne ülni. Gőzmozdony, elemekkel meghajtva, mindkét irányba mehet, elhúz három utas vagy teherszállító kocsit. Mozgó mozdony és gőz síp hangokat ad ki és a fény az elején biztosítja a jó láthatóságot.


Maxim Fekete elemes mozdony

Maxim Fekete elemes mozdony

Értékelés: 3,5
5 790 Ft

4 790 Ft

Maxim fekete elemes mozdonya kiváló szórakozást nyújt minden kis masinisztának. A mozdony előre- és hátramenetre is képes, saját világítással rendelkezik, és gombnyomásra dudál. 3 éves kortól ajánlott.