Maxim "Pendolino" Gyorsvasút

Maxim "Pendolino" Gyorsvasút

Értékelés: 4,8
4 490 Ft

Egészítse ki Maxim vasútkészletét a „Pendolino“ gyorsvasúttal, mellyel sok idő spórolható meg az utazás során. A vonatot erős motor, nagy sebesség, kényelem és stabilitás jellemzi. A Maxim márkanév garantálja a minőségi fa játékokat.

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel
12 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxim Vasútállomás, garázzsal, lifttel egy kiváló kiegészítő a többi Maxim termékhez. A vasútállomáson megtudunk állni és el tudjuk szállítani az utasokat kedvenc vonatunkkal. Ha ez nem lenne elég a vasutállomás egybe van építve egy garázzsal az autók számára, ahová egy lifttel tudunk feljutni. A garázs tetején egy helikopter leszállópálya van elhelyezve. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően biztos, hogy nem fog csalódni!

Maxim Interaktív elektronikus sorompó - angol
6 400 Ft

Ez a sorompós átjáró megkönnyíti a forgalom irányítását mind a vasúton, mind a közúton. Csak engedd le a sorompókat, és a vonat elhaladása után a kapuk maguktól hang- és fényjelzést adnak ki.

Maxim Felvonóhíd

Maxim Felvonóhíd

Értékelés: 4,8
4 630 Ft

Maxim Felvonóhíd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. Egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! A híd alatti áthaladás nem okoz gondot a kisebb vonatoknak, azonban ha egy termetesebb vonat kíván áthaladni alatta akkor a hídon lévő panelt könnyedén feltudjuk emelni és már haladhat is tovább. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Maxim Vízeséses alagút

Maxim Vízeséses alagút

Értékelés: 4,7
4 630 Ft

Maxim Vízeséses alagút tökéletes és izgalmas kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A dizájnos kiegészítőn két lehetséges útvonal van ahol tud haladni kedvenc vonatunk. Az egyik amely végigfut a meredek sziklák mentén, a másik viszont áthalad a vízesés alatt. Az egyik veszélyesebb mint a másik és izgalmasabbá teszi gyermekünk játékát. Garantáltan nem fog csalódni! Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Maxim Vasúti Váltó szerkezet
3 130 Ft

Maxim Vasúti Váltó szerkezet egy kiváló kiegészítõ a többi Maxim termékhez. A kék kapcsolók segítségével lehetővé válik, hogy a vonatok irányt változtassanak. Az alkatrészek kíváló minõségû fából készülnek. Ez a vasúti váltó szerkezet egy nélkülözhetetlen kiegészítõ a zökkenõmentes haladás érdekében.

Maxim Raktár

Maxim Raktár

Értékelés: 5
10 220 Ft

Maxim Raktár egy kiváló kiegészítõ a többi Maxim termékhez. Az öt férőhelyes raktárban kényelmesen letudjuk parkolni kedvenc vonatainkat. A zökkenőmentes kialakításnak köszönhetően egy útvonalról tudunk beparkolni a mozdonyokkal, így praktikus és helytakarékos is. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden Maxim vasúti pályával kompatibilis!

Maxim Alagút felüljáróval

Maxim Alagút felüljáróval

Értékelés: 3,7
4 490 Ft

Maxim Alagút felüljáróval egy praktikus és nagyszerű kiegészítője a Maxim vasúti pályáknak. Egyszerűen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Maxim Boltíves híd

Maxim Boltíves híd

Értékelés: 3
3 490 Ft

Maxim Boltíves híd egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A két darab hídat tudjuk külön-külön, sorba kapcsolva, vagy akár egymásra rögzítve használni. A négy erős lábának köszönhetően jó stabilitást biztosít. Alatta kényelmesen elfér egy másik vasúti pálya, így egyszerûen tudjuk keresztezni a két útvonalat úgy, hogy nem akadályozzák egymás haladását. Ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is!

Maxim Központi telephely

Maxim Központi telephely

Értékelés: 4,5
4 790 Ft

Maxim Központi telephely egy praktikus és nagyszerû kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. Ebben a kis raktárban kényelmesen letudjuk parkolni kedvenc vonatainkat és a tetején lévő gomb segítségével a vonatok maguktól gurulnak ki a szabadba. Az alkatrész kíváló minõségû fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Maxim Kereszteződés

Maxim Kereszteződés

Értékelés: 4,9
4 080 Ft

Maxim Kereszteződés egy kiváló kiegészítő a többi Maxim termékhez. A kereszteződés lehetővé teszi négy út találkozásánál, hogy kedvenc vonatunk minden irányba tovább tudjon haladni. Ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő a zökkenőmentes haladás érdekében.

Maxim Szerelvény "ZOO"

Maxim Szerelvény "ZOO"

Értékelés: 4,7
3 260 Ft

Maxim Szerelvény „ZOO“ tökéletes és izgalmas kiegészítője a Maxim vasúti pályáknak. A négy részből álló vonat a sok kerekének köszönhetően csak úgy suhan a pályán. Könnyedén és biztonságosan el tudod szállítani vele kedvenc állataidat a vadonba vagy akár az állatkertbe. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készültek és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!

Maxim Elektromos mozdony, zöld
3 890 Ft

mozdony műanyagból készült, előre és hátra mozog, és alkalmas vonatok vontatására. Érdekes kiegészítő a kis mozdonyvezetők számára.

Maxim Vasúti megálló

Maxim Vasúti megálló

Értékelés: 4,3
4 790 Ft

Maxim Vasúti megálló tökéletes és izgalmas kiegészítõje a Maxim vasúti pályáknak. A „STOP“ és „GO“ jelzésekkel tudunk a mozdonyvezetőnek jelezni, hogy megálljon vagy haladhat-e tovább, amely még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára és még mutatós is! Az alkatrészek kíváló minõségû fából készülnek.

Maxim Mechanikus fordítókorong
2 790 Ft

Maxim Mechanikus fordítókorong tökéletes és praktikus kiegészítője a Maxim vasúti pályáknak. A fordítókorongból nyolc irányba lehet tovább haladni és segítségével a Maxim vonatokat lehet a kívánt irányba fordítani, így megelőzi a nagy kerülőket és gyorsabban célba érhetsz. Az elem piros gombja segítségével működik. Az alkatrész kíváló minőségű fából készült és minden maxim vasúti pályával kompatibilis!