Maxwell & Williams Claws Bögre, Kék, 420 ml
2 090 Ft

Maxwell & Williams Claws bögréje minden cicakedvelő szívét rabul ejti valószínűleg. Teához, kávéhoz ideális választás. Anyaga kiváló minőségű porcelán, űrtartalma 420 ml.

Maxwell & Williams Kerek sütőedény, 2,7 l
16 237 Ft 8 990 Ft

Maxwell & Williams Sütőedény kiváló minőségét a porcelán anyag és a tartós kivitelezés garantálja. Húsok sütésére kiválóan alkalmas. Könnyen, egyszerűen tisztítható,. Formája elegáns, modern, letisztult.

Maxwell & Williams Breeze Tányér, 30 x 17 cm
4 290 Ft 4 090 Ft

Breeze Tányér, 30 × 17 cm kiváló porcelánból készült, amit bátran helyezhetünk a mikrohullámú sütőbe vagy a mosogatógépbe. A négyszögletes tányér ideális, hogy ételt tálaljunk vele. Elegáns hullámos formatervezésének köszönhetően egy igazi különlegesség.

Maxwell & Williams Elemental Téglalap alakú tálalókészlet, 3 darabos
5 290 Ft

Maxwell&Williams Elemental Téglalap alakú tálalókészlet a természeti elemek inspirálták. A kiváló minőségű porcelánból készült tálak remek és ízléses kiegészítőivé válhatnak konyhájának. Egyaránt alkalmasak mosogatógépben való mosásra és mikrohullámú sütőben való melegítésre is.

Maxwell & Williams Lapostányér készlet, Fehér
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxwell&Williams lapostányér készlet tökéletes alkalmas különféle desszertek, mártások tálalásához. A porcelán tálak kifinomult kialakítása és megjelenése garantáltan elegáns kiegészítőivé válnak konyhájának. Kiválóan alkalmasak mosogatógépben való mosásra és mikrohullámú sütőben való melegítésre is.

Maxwell & Williams Alcazar Tányérkészlet, 4 darabos, Piros
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxwell&Williams Alcazar Tányérkészlet ízléses mintázatával és minőségi porcelán anyagával garantáltan elengáns kiegészítőjévé válik majd konyhájának. Kiválóan alkalmas például desszertek tálalására. Alkalmas mikorhullámú sütőben való melegítésre és mosogatógépben való mosásra egyaránt.

Maxwell & Williams Tésztás tányér 2 db
6 590 Ft

Két sima fehér tányér széles peremmel és egyszerű alakzattal, ideális tészta vagy olasz rizottó felszolgálására. Lágy porcelánból készülnek, és mosogatógép és mikrohullámú sütő számára is alkalmasak.

Maxwell & Williams The Gentleman Bögre, Fehér, 420 ml
2 090 Ft

Maxwell & Williams bögre különlegessége a mintája: a mellény, nyakkendő és gombok a Gentleman designt jelenítik meg. Teához, kávéhoz és bármilyen üdítőhöz kiválóan használható. Anyaga kiváló minőségű porcelán, űrtartalma 420 ml.

Maxwell & Williams Džbán Marigold White Flower 3,5 l
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gondoskodj az ivóvíz ellátásról a nagyméretű Marigold gyűjteménnyel, amelyet tervezett Christopher Vin tervezett A 3,5 literes térfogat elegendő lesz, hogy reggel feltöltsd és egész nap kiszolgáljon.

Maxwell & Williams Miska Marigold Tányérkészlet, 4 db
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxwell&Williams Miska Marigold Tálkészlet ízléses mintázatával és minőségi porcelán anyagával garantáltan elengáns kiegészítőjévé válik majd konyhájának. Kiválóan alkalmas levesek tálalására. Alkalmas mikorhullámú sütőben való melegítésre és mosogatógépben való mosásra egyaránt.

Maxwell & Williams Süteménytartó, 3 szintes
5 990 Ft

Maxwell 3 részes süteménytartó kíválóan alkalmas különféle száraz sütemények tárolására. A porcelán tálak kifinomult kialakítása és megjelenése garantáltan elegáns kiegészítőivé válnak konyhájának.

Maxwell & Williams Desszertes tányérok Marigold Black Flower, 4 db
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Engedd meg, hogy elvarázsoljon a geometrikus mintázat virágokkal, amit Christophera Vina tervezett. Egészítsd ki a Marigold porcelán kollekciót, hogy egyedi étkezési szolgáltatást kap, amit senki más nem fog.

Maxwell & Williams Miska Alcazar Red Circ 15,5 cm, 4 db
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Élvezd Christopher Win tervező élénk színeit és kreatív terveit! A négy porcelán tál a reggeli gabonafélékhez vagy az ízletes levesek tálalásában lesz segítségedre.

Maxwell & Williams Tésztás tányér Diamonds, 2 db
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az olaszt tésztát, amelyhez ízletes mártás tartozik, a legjobb egy mély, széles peremű tányérban felszolgálni. Ennek a két tányérnak a Diamonds kollekcióból, gyengéd dombornyomott minta díszíti a szélét, amely a vacsorát fényűzővé teszi.

Maxwell & Williams WAYFARER bögre 350 ml, 4 db
7 590 Ft 6 290 Ft

Dizájnos bögre 350 ml űrtartalommal a WAYFARER kollekcióból, ami a sötét fényű és elegáns dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER bögre 350 ml, 4 db, fehér
7 590 Ft 6 290 Ft

Dizájnos bögre 350 ml űrtartalommal a WAYFARER kollekcióból, ami a fehér fényű és elegáns dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER bögre 350 ml, 4 db, világoszöld
7 590 Ft 6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos bögre 350 ml űrtartalommal a WAYFARER kollekcióból, ami frissességet áraszt világoszöld fényű kivitelezésével. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER desszert tányér 20 cm, 4 db
9 990 Ft

Dizájnos desszert tányér 20 cm átmérővel a WAYFARER kollekcióból, ami a fekete fényű és elegáns dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER desszert tányér 20 cm, 4 db, fehér
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos desszert tányér 20 cm átmérővel a WAYFARER kollekcióból, ami a fehér fényű és elegáns dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER desszert tányér 20 cm, 4 db, világoszöld
9 990 Ft

Dizájnos desszert tányér 20 cm átmérővel a WAYFARER kollekcióból, ami a világoszöld fényű és frissességet sugárzó dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER Lapos tányér 27 cm, 4 db
11 490 Ft

Dizájnos lapos tányér 27 cm átmérővel a WAYFARER kollekcióból, ami a fekete fényű és elegáns dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER Lapos tányér 27 cm, 4 db, fehér
11 490 Ft

Dizájnos lapos tányér 27 cm átmérővel a WAYFARER kollekcióból, ami a fehér fényű és elegáns dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER Lapos tányér 27 cm, 4 db, világoszöld
11 490 Ft

Dizájnos lapos tányér 27 cm átmérővel a WAYFARER kollekcióból, ami a világoszöld fényű és frissességet sugárzó dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER tál 10 cm, 4 db
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos tálaló tál 20 cm átmérővel a WAYFARER kollekcióból, ami a világos fényű és elegáns dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER tál 10 cm, 4 db, fehér
3 790 Ft

Dizájnos tálaló tál 10 cm átmérővel a WAYFARER kollekcióból, ami a fehér fényű és elegáns dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER tál 10 cm, 4 db, világoszöld
3 790 Ft

Dizájnos tálaló tál 10 cm átmérővel a WAYFARER kollekcióból, ami a világoszöld fényű és frissességet sugárzó dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams WAYFARER tál 19 cm, 4 db, fehér
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos tálaló tál 19 cm átmérővel a WAYFARER kollekcióból, ami a fehér fényű és elegáns dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A Maxwell Williams márkájú étkészlet minden étkezőasztalt különlegessé tesz és minden ételből fotogén lakomát varázsol.

Maxwell & Williams Art Love Life Fehér Virág Bögre, 350 ml, Kék
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxwell & Williams Art Love Life Fehér Virág Bögre, 350 ml Davit Hart egyik kiváló festményét ábrázolja. Virágos mintájával egyedi része lehet csészéinknek vagy akár ajándéknak is kiváló választás!. A 370 ml-es űrtartalmának köszönhetően a reggeli kakaó vagy tea elfogyasztására tökéletesen alkalmas lehet. Kiváló minősége pedig garantálja a hosszú élettartamot.

Maxwell & Williams Art Love Life Fehér Virág Bögre, 350 ml, Lila
1 990 Ft

Maxwell & Williams Art Love Life Fehér Virág Bögre, 350 ml, Lila Davit Hart egyik kiváló festményét ábrázolja. Virágos mintájával egyedi része lehet csészéinknek vagy akár ajándéknak is kiváló választás!. A 370 ml-es űrtartalmának köszönhetően a reggeli kakaó vagy tea elfogyasztására tökéletesen alkalmas lehet. Kiváló minősége pedig garantálja a hosszú élettartamot.

Maxwell & Williams Art Love Life Sárga Virág Bögre, 350 ml, Lila
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxwell & Williams Art Love Life Sárga Virág Bögre, 350 ml, Lila Davit Hart egyik kiváló festményét ábrázolja. Virágos mintájával egyedi része lehet csészéinknek vagy akár ajándéknak is kiváló választás!. A 370 ml-es űrtartalmának köszönhetően a reggeli kakaó vagy tea elfogyasztására tökéletesen alkalmas lehet. Kiváló minősége pedig garantálja a hosszú élettartamot.

Maxwell & Williams Carnaby 4 darabos Bögrekészlet
4 990 Ft 4 890 Ft

Maxwell & Williams Motion Carnaby kiváló minőségű porcelán bögrék, amelyeket a Londoni Carnaby Street ihletett. A gyönyörű színek és formák igazán felüdítik a reggelt. A szett tartalmaz egy narancs, kék, lila és zöld porcelán bögrét. Gyönyörű paisley virágos design. A készlet díszdobozban csomagolva érkezik, így ajándéknak is tökéletes választás.

Maxwell & Williams Cashmere Pets Yorkshire Terrier kutyás bögre, 300 ml
3 112 Ft 2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxwell & Williams Cashmere Pets Dog Yorkshire Terrier, Bögre egy szépen, részletesen kidolgozott, valósághű yorkshire terrier kutyát ábrázol. A 300 ml-es űrtartalmának köszönhetően a reggeli kakaó vagy tea elfogyasztására tökéletesen alkalmas lehet. Kiváló minősége pedig garantálja a hosszú élettartamot. Egyedi része lehet csészéinknek vagy akár ajándéknak is kiváló választás!

Maxwell & Williams Diamonds Tálkészlet, 10 cm, 6 darabos
4 590 Ft

Maxwell&Williams Diamons Tálkészlet tökéletes alkalmas különféle desszertek, mártások tálalásához. A porcelán tálak kifinomult kialakítása és megjelenése garantáltan elegáns kiegészítőivé válnak konyhájának. Kiválóan alkalmasak mosogatógépben való mosásra és mikrohullámú sütőben való melegítésre is.

Maxwell & Williams Elemental Négyzet alakú tálalókészlet, 3 darabos
6 790 Ft

Maxwell&Williams Elemental Négyzet alakú tálalókészlet a természeti elemek inspirálták. A kiváló minőségű porcelánból készült tálak remek és ízléses kiegészítőivé válhatnak konyhájának. Egyaránt alkalmasak mosogatógépben való mosásra és mikrohullámú sütőben való melegítésre is.

Maxwell & Williams Elemental tálalókészlet, 3 db
7 490 Ft

Maxwell&Williams Elemental Négyzet alakú tálalókészlet a természeti elemek inspirálták. A kiváló minőségű porcelánból készült tálak remek és ízléses kiegészítőivé válhatnak konyhájának. Egyaránt alkalmasak mosogatógépben való mosásra és mikrohullámú sütőben való melegítésre is.

Maxwell & Williams Fa késtartó, 23x10,5x25,5
8 090 Ft 7 490 Ft

bambuszból készült Maxwell & Williams univerzális asztali késtartóban 8 kést és egy konyhai ollót tárolhatunk. Masszív kialakításának köszönhetően stabilan áll és késeink biztonságosan tárolhatók benne. A világos fa kivitel eleganciát kölcsönöz minden konyhába.

Maxwell & Williams Kínáló tálca, 32 x 32 cm
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxwell & Williams kínáló tálca stílusos konyhai kellék, mely egy nagy porcelán tálcából és egy kisebb fatálból áll. Tisztítása rendkívül egyszerű, hiszen könnyedén szétszedhető, ezután pedig elegendő behelyezni a mosogatógépbe. Mikrohullámsütőben is használható, így az étel megmelegítése sem jelent gondot.

Maxwell & Williams Lapostányér készlet, Fekete
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxwell&Williams lapostányérkészlet tökéletes alkalmas különféle desszertek, mártások tálalásához. A porcelán tálak kifinomult kialakítása és megjelenése garantáltan elegáns kiegészítőivé válnak konyhájának. Kiválóan alkalmasak mosogatógépben való mosásra és mikrohullámú sütőben való melegítésre is.

Maxwell & Williams Mademoiselle Coupe Bögre, 420 ml, Fekete
2 090 Ft

Maxwell & Williams Mademoiselle Coupe bögre 420 ml-es űrtartalmának köszönhetően a reggeli kávé vagy tea elfogyasztására tökéletesen alkalmas lehet. Minőségi porcelánból készült. A Maxwell & Williams Mademoiselle Coupe bögre mikrohullámsütőben használható és mosogatógépben tisztítható.

Maxwell & Williams Majmos Bögre, 300 ml
3 112 Ft 2 190 Ft

Maxwell & Williams Majmos Bögre, 300 ml egy szépen, részletesen kidolgozott, valósághû majmot ábrázol. A 300 ml-es ûrtartalmának köszönhetõen a reggeli kakaó vagy tea elfogyasztására tökéletesen alkalmas lehet. Kiváló minõsége pedig garantálja a hosszú élettartamot. Egyedi része lehet csészéinknek vagy akár ajándéknak is kiváló választás!

Maxwell & Williams Marigold Kerámia bögre 500 ml, 4 db
7 490 Ft

Maxwell&Williams Marigold Bögrekészlet vidám mintájának köszönhetően ízléses és színes kiegészítőjévé válik majd konyhájának. A bögrék 500 ml-es térfogata bőven elég lesz a finom házi készítésű gyümölcslevek, teák vagy szörpök fogyasztására. Mosogatógépben mosható, mikrohullámú sütőben melegíthető!