Maybelline Collosal Big Shot Volum Express kozmetikai ajándékcsomag-17%
4 510 Ft 3 720 Ft

Kiárusítás

A készlet tartalmazza: Szempillaspirál a maximális mennyiségért és a szempilla meghosszabbításához Collosal Big Shot Volum Express 9,5 ml Master Precise (folyékony szemceruza) – fekete 1 ml „Figyelem: Sajnáljuk, a Kolosszális szempillaspirálot a fizikai csomagoláson ábrázoltuk.

Maybelline Arc (Protecting Primer SPF30) 30 ml
3 260 Ft

A Master Camo folyékony színjavító egy speciális, különböző színű, a bőrrel való keverékhez. Segít felismerni a bőr tónusát, mielőtt sminket vagy sminket alkalmazna. A hiányosságokat egyetlen löketben fedezi.

Maybelline Arcpirosító  Fit Me! (Blush) 5 g
2 830 Ft

Az új Fit Me blush tökéletes, hogy kiegészítse a megjelenését. Ez egy aranyos vörös arcot ad, és olyan egészséges bőrre. A finom kompozíciónak köszönhetően kellemesen alkalmazzák őket. Próbálja ki az új Fit Me-t Maybelline New Yorkból!.

Maybelline Brow Drama szemöldökspirál (Sculpting Brow Mascara) 7,6 ml
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mascara célja, hogy kiemelje a szemöldök és annak módosítását. Egyedi szempillaspirál egy speciálisan kialakított kefe szemöldök könnyen és gyorsan szín, szerkesztése és javítja az általános. Festett szemöldök nélkül ragadt ecset és szépen igazítani.

Maybelline Falsies Lash Lift hosszabbító szempillaspirál (Mascara) 9,6 g
3 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maybelline Lash Lift szempillahosszabbító szempillaspirál. Az íves kefe kétszer elfordítja a szempillákat, megvastagszik és felemelkedik a gyökerektől. A Lash Lift szempillaspirál meghosszabbítással rendelkezik, hogy maximális hosszúságú legyen a szempillája.

Maybelline Fit Me! korrektor 6,8 ml
1 780 Ft

Korrektor gél, amelyet úgy állítunk használata nélkül felesleges viaszok és olajok. Korrektor könnyedén lefedi tökéletlenségek nélkül látható réteg smink.

Maybelline Hidratáló ajakrúzs  Color Sensational Smoked Roses 4,4 g
1 840 Ft

Az érzéki színérzékeny füstölt rózsákkal friss, sugárzó hangot ad az ajkának. Több rózsaszín árnyalatú. Segítségével lágy és vonzó ajkakat varázsolhat a mindennapi viselethez. A mézes összetétel kellemes érzést biztosít az ajkának és hidratálja őket.

Maybelline Körömlakk Color ama 6,7 ml
700 Ft

Hosszantartó körömlakk Maybelline Colorama ad a köröm egy szép és tartós színt. Széles választékban gyöngyház árnyalatok illeszkedik minden stílusban.

Maybelline Körömlakk Color show 6,7 ml
700 Ft

Hosszantartó körömlakk A Maybelline Color Show gyönyörű és tartós színt biztosít a körömnek. Az árnyalatok széles választéka minden stílushoz megfelel. .