Maybelline Mascara azonnali kötet Volum Express 10 ml
1 740 Ft

Mascara Volum Express ™ segítségével a szempillák maximális hangerő nélkül összeragasztva és kialakult csomók. A szabadalmaztatott kefe háromszög keresztmetszetű kétféle szálak. Rövid rostok biztosítja a maximális mennyiségű alkalmazása szín és a hosszú szálak tökéletesen rozcesat algák.


Maybelline Arc (Protecting Primer SPF30) 30 ml
3 050 Ft

A Master Camo folyékony színjavító egy speciális, különböző színű, a bőrrel való keverékhez. Segít felismerni a bőr tónusát, mielőtt sminket vagy sminket alkalmazna. A hiányosságokat egyetlen löketben fedezi.


Maybelline Arcpirosító  Fit Me! (Blush) 5 g
2 650 Ft

Újdonság

Az új Fit Me blush tökéletes, hogy kiegészítse a megjelenését. Ez egy aranyos vörös arcot ad, és olyan egészséges bőrre. A finom kompozíciónak köszönhetően kellemesen alkalmazzák őket. Próbálja ki az új Fit Me-t Maybelline New Yorkból!.


Maybelline Bronze kontúrpor ( Bronze r & Contour Powder) 8 g
3 310 Ft

Bronze r természetesen cserzett megjelenéshez. Kakaóvajjal dúsított por-technológia gyengéd és természetes megjelenéshez. Miért nincs egész évben természetesen cserzett megjelenés? A City Bronze rrel játékszer lesz!.


Maybelline Color Drama ajakceruza 2 g
1 050 Ft

Velvet szájkontúrceruza biztosítja az ajkak intenzív szín és fényét. Tápanyag-összetétele nem száraz ajkát, és ad nekik a szükséges kényelmet az egész nap!.


Maybelline Color Show körömlakk 7 ml
650 Ft

Hosszantartó körömlakk Maybelline Color megjelenítése ad a köröm egy szép és tartós színt. Széles színválaszték elfér minden stílusban. .


Maybelline Colorama körömlakk 7 ml
650 Ft

Hosszantartó körömlakk Maybelline Colorama ad a köröm egy szép és tartós színt. Széles választékban gyöngyház árnyalatok illeszkedik minden stílusban.


Maybelline Fit Me! korrektor 6,8 ml
1 590 Ft

Korrektor gél, amelyet úgy állítunk használata nélkül felesleges viaszok és olajok. Korrektor könnyedén lefedi tökéletlenségek nélkül látható réteg smink.


Maybelline Hidratáló ajakrúzs  Color Sensational Smoked Roses 4,4 g
1 710 Ft

Újdonság

Az érzéki színérzékeny füstölt rózsákkal friss, sugárzó hangot ad az ajkának. Több rózsaszín árnyalatú. Segítségével lágy és vonzó ajkakat varázsolhat a mindennapi viselethez. A mézes összetétel kellemes érzést biztosít az ajkának és hidratálja őket.