Maybelline Azonnali dúsító hatású szempillaspirál Classic Volum Express 10 ml
1 920 Ft 1 130 Ft

Mascara Volum Express ™ segítségével a szempillák maximális hangerő nélkül összeragasztva és kialakult csomók. A szabadalmaztatott kefe háromszög keresztmetszetű kétféle szálak. Rövid rostok biztosítja a maximális mennyiségű alkalmazása szín és a hosszú szálak tökéletesen rozcesat algák.

Maybelline Szemhéjfesték paletta  The City Mini Palette 6 g
3 650 Ft 3 050 Ft

Maybelline New York új, a City Mini Palette-jét az ikonikus pillanatok ihlette egy olyan városból, amely soha nem alszik. Hat gazdag pigmentált szem árnyék három kombinációja a nap és az esti megjelenéshez. Tiszta színpigmentek drámai szemhatáshoz egy ütemben.

Maybelline Hosszantartó matt folyékony rúzs SuperStay Matte Ink Marvel 5ml
2 570 Ft 2 390 Ft

Szuper rúzs egy szuper nő számára. Ez az egyedülálló SuperStay Matte Ink tartós folyékony rúzsunk a korlátozott Marvel kollekcióból. Ultra-matt hatás az ajkakon egy mozdulattal. A precíz felvitellel tökéletes eredmény érhető el. Minden szuperhősnek van szuper ereje.

Maybelline Matt rúzs ceruzában Super Stay (Ink Crayon)
2 920 Ft 2 440 Ft

Matt rúzs ceruzával, gyönyörű, friss színekben, ami bárhová megy. Speciális technológiájának köszönhetően csak egy vékony pigmentréteget hagy. Könnyű matt szín az ajkak tökéletes kényelméhez. Színezze meg a napot a SuperStay Ink Crayon rúzsokkal.

Maybelline Arc (Protecting Primer SPF30) 30 ml
3 360 Ft 2 660 Ft

A Master Camo folyékony színjavító egy speciális, különböző színű, a bőrrel való keverékhez. Segít felismerni a bőr tónusát, mielőtt sminket vagy sminket alkalmazna. A hiányosságokat egyetlen löketben fedezi.

Maybelline Arcpirosító  Fit Me! (Blush) 5 g
2 920 Ft 2 510 Ft

Az új Fit Me blush tökéletes, hogy kiegészítse a megjelenését. Ez egy aranyos vörös arcot ad, és olyan egészséges bőrre. A finom kompozíciónak köszönhetően kellemesen alkalmazzák őket. Próbálja ki az új Fit Me-t Maybelline New Yorkból!.

Maybelline Collosal Big Shot Volum Express kozmetikai ajándékcsomag
4 830 Ft

A készlet tartalmazza: Szempillaspirál a maximális mennyiségért és a szempilla meghosszabbításához Collosal Big Shot Volum Express 9,5 ml Master Precise (folyékony szemceruza) – fekete 1 ml „Figyelem: Sajnáljuk, a Kolosszális szempillaspirálot a fizikai csomagoláson ábrázoltuk.

Maybelline Dúsító szempillaspirál Colossal Marvel (Mascara) 10,7 ml
2 720 Ft 2 540 Ft

A dúsító szempillaspirál korlátozott csomagolását, a Marvel hős ihlette. A speciális kollagénnel telített összetétele szempilláját nem csak dúsítja, hanem erősíti is. A szempillaspirál nem tapad és nem csomósodik. Néhány hős köpenyt, néhánynak elég átható tekintetet.

Maybelline Falsies Lash Lift hosszabbító szempillaspirál (Mascara) 9,6 g
3 800 Ft 2 760 Ft

Maybelline Lash Lift szempillahosszabbító szempillaspirál. Az íves kefe kétszer elfordítja a szempillákat, megvastagszik és felemelkedik a gyökerektől. A Lash Lift szempillaspirál meghosszabbító szálakat tartalmaz, hogy maximális hosszúságú legyen a szempillája. .

Maybelline Fit Me! korrektor 6,8 ml
1 830 Ft

Korrektor gél, amelyet úgy állítunk használata nélkül felesleges viaszok és olajok. Korrektor könnyedén lefedi tökéletlenségek nélkül látható réteg smink.

Maybelline Géles szemöldökspirál Brow Fast Sculpt (Gel Mascara) 16 ml
2 630 Ft

Tökéletes formájú, színes színű szemöldök egész nap? A Brow Fast Sculpt szemöldökspirálnak köszönhetően eléri a hosszú távú rögzítését és a tökéletes szemöldököt. Gyors és pontosabb felvitel a kisebb ecsettel a tökéletes és természetes szemöldök megjelenésnek köszönhetően.

Maybelline Hidratáló ajakrúzs  Color Sensational Smoked Roses 4,4 g
1 900 Ft 1 810 Ft

Az érzéki színérzékeny füstölt rózsákkal friss, sugárzó hangot ad az ajkának. Több rózsaszín árnyalatú. Segítségével lágy és vonzó ajkakat varázsolhat a mindennapi viselethez. A mézes összetétel kellemes érzést biztosít az ajkának és hidratálja őket.

Maybelline Kajal Expression szemceruza 2 g
1 450 Ft 1 320 Ft

Exkluzív szemceruza egyedülálló a különleges krémes állagot, amely könnyen alkalmazható, tökéletesen tapad a fejhez tart szemmel követően változatlan hihetetlenül hosszú idő!.