MECCANO 15 modellváltozat
8 890 Ft

Meccano építő készlet tökéletes játék minden gyerek számára. Fejleszti a gyermekek fantáziáját. Ellenálló anyagból készült. A terepjárók szerelmeseinek megunhatatlan!


MECCANO Búldózer
4 296 Ft
4 090 Ft

A kis tervezők használhatják ezt a szerszámkészletet egy működő buldózer összeépítéséhez robusztus fém alkatrészekből a mellékelt szerszámokkal. A modell úgy lett kialakítva, hogy a szerelés után 360 ° -os tartományban mozgatható legyen.


MECCANO Kotrógép
8 890 Ft

Törd át a képzelet határait, élvezd és fedzed fel az igazi technológia világát a Meccano kotrógép 2v1 készlettel! A modelleket nagyon könnyű felépíteni, és minden gyerek hosszú idejig jól szórakozik.


MECCANO Model 10 változat
7 690 Ft

Meccano Model 10 változat építőjáték. A Meccano építőrendszer tökéletes játék minden gyereknek. Ezt a nem csak kisfiúknak szánt ideális ajándékot nem lehet csak úgy megunni!


MECCANO Model 20 változat - helikopter
10 648 Ft
10 490 Ft

Meccano Helikopter 20 változat építőjáték. A Meccano építőrendszer tökéletes játék minden gyereknek. Ezt a nem csak kisfiúknak szánt ideális ajándékot nem lehet csak úgy megunni!


MECCANO Model 5 változat
6 490 Ft

Meccano Model 5 változat építőjáték. A Meccano építőrendszer tökéletes játék minden gyereknek. Ezt a nem csak kisfiúknak szánt ideális ajándékot nem lehet csak úgy megunni!


MECCANO Sportautó vontató
8 604 Ft

8 090 Ft

A kis építészek a mellékelt szerszámok segítségével ebből a több ellenálló fém részt tartalmazó építőkockából egy sportautó vontatót állíthatnak össze, működőképes vontatóhoroggal.


MECCANO Teherautó
8 604 Ft

8 090 Ft

A kis építészek ebből a több ellenálló fém részt tartalmazó építőkockából a mellékelt szerszámok segítségével egy billenőplatós teherautó modelljét állíthatnak össze.