Medel FACE BRUSH Arctisztító és stimuláló kefe
13 520 Ft

A MEDEL arckefe tisztító és stimuláló arckefe A MEDEL arckefe szelíd bőrápolást, valamint tisztító és keringő stimulációt nyújt. A kefe olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek külön-külön vagy egyszerre használhatók.

Medel BABY STAR Pneumatikus dugattyús porlasztó gyermekek számára
23 210 Ft

MEDEL BABY STAR Pneumatikus dugattyús porlasztó gyermekek számára A Medel Baby Star újdonság az inhalátorok körében, a legkisebb betegek jólétének gondozására hozták létre. A készülék megjelenésével egy csillagra hasonlít, és a borítóján található színes rajzok mosolygós bolygókat ábrázolnak.

Medel CARDIO MB 10 Vállnyomásmérő Bluetooth és EKG-vel
50 220 Ft

MEDEL CARDIO MB 10 Váll-vérnyomásmérő Bluetooth és EKG-vel. Az egyetlen típusú vérnyomásmérő készülék a piacon. Vérnyomásmérő EKG funkcióval. A nyomásmérő és az EKG funkció kombinációja biztosítja a legpontosabb méréseket és a szív működésének ellenőrzését.

Medel CARDIO WATCH Fitness karóra
17 740 Ft

MEDEL CARDIO WATCH Fitness órák A Medel fitnesz órák az ön feletti ellenőrzés az egészség felett. Az optikai érzékelőnek köszönhetően mérik a csukló pulzusát. Figyelemmel kíséri a napi tevékenységeket: a lépések számát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, az aktivitás időtartamát, a c

Medel CRYSTAL Elektronikus fürdőszoba mérleg 4 nyomásérzékelő rendszerrel
10 400 Ft

MEDEL CRYSTAL Elektronikus fürdőszoba mérleg 4 nyomásérzékelő rendszerrel A Medel Crystal skálát mindennapi otthoni használatra tervezték. Az elegáns üveg felső részén 4 elegáns hi-tech nyomásérzékelő található. Az érzékelők használatának köszönhetően a napi mérés még könnyebb lesz, és a pontos

Medel cserekapocs készlet Dermo Peelhez
6 180 Ft

MEDEL cserehegykészlet a Medel Dermo Peelhez A MEDEL Dermo Peel tippeket úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a nagyon pontos kezelést nagyobb bőrfelületen, valamint az arc nehezen elérhető területein, például az orrnál.

Medel cserekészlet a Smart porlasztóhoz
12 290 Ft

MEDEL cserekészlet a Medel Smart porlasztóhoz A lágy maszkok segítenek a gyermekek porlasztásában. Nekik köszönhetően a gyógyszer nem szivárog, és nem irritálja a szemét és az arcbőrét.

Medel EASY Pneumatikus dugattyús porlasztó
11 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MEDEL EASY Pneumatikus dugattyús porlasztó A Medel Easy porlasztó kompakt kivitelű, rendkívül alacsony kompresszorral és a belégzéshez szükséges kiegészítőkkel rendelkezik.

Medel FAMILY EVO MY17, Pneumatikus dugattyús porlasztó
15 320 Ft

MEDEL CSALÁD EVO MY17, Pneumatikus dugattyús porlasztó Pneumatikus inhalálókészülék a MEDEL Family Evo EVO porlasztóval – garantálja a jó hatékonyságot és a nagyobb porlasztási sebességet. Az ultra-csendes kompresszor megkönnyíti a belélegzést, mivel a gyermek nem fél. A mese inhalációja alatt n

Medel FAMILY PLUS MY17, Pneumatikus dugattyús porlasztó
16 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MEDEL FAMILY PLUS MY17, pneumatikus dugattyús porlasztó Medel Family Plus inhalátor Medel Jet Plus porlasztóval. A Medel Jet Plus permetezőgépet rendkívül nagy hatékonyság jellemzi.

Medel PROFESSIONAL, Professzionális pneumatikus dugattyús porlasztó
32 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MEDEL PROFESSIONAL Professzionális pneumatikus dugattyús porlasztó. Professzionális inhalátor a felső és alsó légutak inhalálására. A Medel Professional inhalátor innovatív kompresszorral van felszerelve, amely a folyamatos működéshez készült. 5 éves kiterjesztett garanciával.

Medel SMART Pneumatikus dugattyú inhaláló
27 690 Ft

MEDEL SMART Pneumatikus dugattyús inhalátor A modern MEDEL SMART inhalátor otthon és útközben is kapható. Mindig kéznél van. Az akkumulátor feltöltése után 45 percig működik. Az inhaláló akkumulátora ugyanazon kábel segítségével tölthető fel, mint amelyet általában a mobiltelefon (okostelefon) t

Medel SOFT ROLL elektromos lábtartó
11 210 Ft

MEDEL SOFT ROLL elektromos lábfájl Elektromos szett a MEDEL-től, amely két forgó görgővel rendelkezik a bőr csiszolásához, az egyik durva szemcsékkel, a másik finomabb szemcsékkel.

Medel SWEET Modern és kompakt porlasztó
11 980 Ft

MEDEL SWEET A modern és kompakt porlasztó, a Medel Sweet gyors és egyszerűen használható aeroszolkezelő rendszer, otthoni használatra ideális, az egész család számára alkalmas. A csomag tartalmazza a felnőttek és gyermekek porlasztásához szükséges összes kiegészítőt.

Medel Univerzális maszk a FAMILY PLUS porlasztóhoz
2 210 Ft

MEDEL Univerzális maszk porlasztóhoz. A FAMILY PLUS maszkot gyermekek és felnőttek egyaránt használhatják. A Medel Family Plus porlasztóhoz tervezték. A maszk alkalmas a Medel Jet Plus permetezőgéphez.