Mediashop Livington Air Cooler
18 790 Ft

11 290 Ft

hydro-cool technológiának köszönhetően a mobil léghűtő frissítő hűtést biztosít. A Mediashop Livington Air Cooler hűti, megtisztítja és hidratálja a levegőt, és teljesen tiszta, vegyi anyagoktól mentes, csak tiszta víz szükséges Használja otthon, útközben vagy a teraszon. Működése maximálisan gazdaságos a minimális energiafogyasztásnak köszönhetően.


Mediashop Livington Smokeless Grill DeluxeXL
49 890 Ft

34 890 Ft

Asztali grill Smoke-Less technológiának köszönhetően megfelelő a benti használatra. Mediashop Livington Smokeless Grill DeluxeXL TiCerama felülettel rendelkezik, ami ellenáll a karcolásoknak. A praktikus tálca felfogja a fölösleges zsírt az egészséges grillezéshez.


Mediashop Power AirFryer XL 2,3L DeLuxe
49 890 Ft

37 390 Ft

Újdonság

Forró levegős fritőz egészséges és ízletes sütést biztosít korlátozott zsírtartalom felhasználásával. A Mediashop Power AirFryer XL 2,3L DeLuxe EasyTouch kijelzővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az automatikus programozást az egyszerű kezelés érdekében. Minden levehető rész mosogatógépben mosható.


Mediashop Lifestyle Cook It green
18 690 Ft

11 290 Ft

Multifunkciós edény az ételek elkészítésére tapadásmentes felülettel, ami ellenáll a karcolásoknak. A Mediashop Lifestyle Cook It green 180°-ba fordítható, aminek köszönhetően az étel mind a két oldala megsüthető, miközben a közepe szaftos marad. Az eszköz akár 5 típusú konyhai eszközt helyettesíthet – a klasszikus sütővel ellentétben gyorsan felmelegedik.


Mediashop Lifestyle Cook It white
18 690 Ft

11 290 Ft

Multifunkciós edény az ételek elkészítésére tapadásmentes felülettel, ami ellenáll a karcolásoknak. A Mediashop Lifestyle Cook It white 180°-ba fordítható, aminek köszönhetően az étel mind a két oldala megsüthető, miközben a közepe szaftos marad. Az eszköz akár 5 típusú konyhai eszközt helyettesíthet – a klasszikus sütővel ellentétben gyorsan felmelegedik.


Mediashop Livington Air Cooler Deluxe
24 990 Ft

13 790 Ft

hydro-cool technológiának köszönhetően a mobil léghűtő frissítő hűtést biztosít. A Mediashop Livington Air Cooler Deluxehűti, megtisztítja és hidratálja a levegőt, és teljesen tiszta, vegyi anyagoktól mentes, csak tiszta víz szükséges Használja otthon, útközben vagy a teraszon. Működése maximálisan gazdaságos a minimális energiafogyasztásnak köszönhetően. Ezen kívül egy praktikus távvezérlő is jár hozzá.


Mediashop Livington Smokeless Grill
37 390 Ft

24 990 Ft

Asztali grill Smoke-Less technológiának köszönhetően megfelelő a benti használatra. Mediashop Livington Smokeless Grill TiCerama felülettel rendelkezik, ami ellenáll a karcolásoknak. A praktikus tálca felfogja a fölösleges zsírt az egészséges grillezéshez.


Mediashop Power AirFryer XL 2,3L
37 390 Ft

32 390 Ft

Újdonság

Forró levegős fritőz egészséges és ízletes sütést biztosít korlátozott zsírtartalom felhasználásával. A Mediashop Power AirFryer XL 2,3L EasyTouch kijelzővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az automatikus programozást az egyszerű kezelés érdekében. Minden levehető rész mosogatógépben mosható.


Mediashop Power AirFryer XL 3,2L Deluxe
57 390 Ft

43 690 Ft

Újdonság

Forró levegős fritőz egészséges és ízletes sütést biztosít korlátozott zsírtartalom felhasználásával. A Mediashop Power AirFryer XL 3,2L DeLuxe EasyTouch kijelzővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az automatikus programozást az egyszerű kezelés érdekében. Minden levehető rész mosogatógépben mosható.