Mediashop Vibro Shaper - fitness az egész test edzésére
63 490 Ft 59 990 Ft

2 év garancia

fitness eszköz eltávolítja a narancsbőrt, erősíti az izmokat és elősegíti a vérkeringést. A számítógép méri az időt, és beállítható rajta a kívánt sebességet és intenzitást. Mediashop Vibro Shaper – fitness az egész test edzésére, amelyet elegendő 10 percre bekapcsolni naponta.

Mediashop Starlyf Fast Sew

Mediashop Starlyf Fast Sew

Értékelés: 2,5
5 490 Ft 4 590 Ft

Varrógép rendkívül könnyű, mindössze 300 g-os kialakítással egyszerű varrást tesz lehetővé, előkészületek nélkül. A Mediashop Starlyf Fast Sew különböző anyagok megigazítására alkalmas. Néhány másodperc alatt használatra kész, és az utakra vagy nyaralásaidra is magaddal viheted.

Mediashop VibroLegs

Mediashop VibroLegs

Értékelés: 4,5
55 990 Ft

2 év garancia

Lábmasszázs készülék távirányítóval, ami 2 automatikus és 2 manuális beállítási programmal rendelkezik. Forgó akupresszúrás hengerekkel és eltávolítható szilikon talpakkal rendelkezik. A Mediashop VibroLegs enyhíti a lábakban a feszültség érzését.

Mediashop Bavarian Edge

Mediashop Bavarian Edge

Értékelés: 3,7
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bavarian Edge univerzális késélező X-Cross technológiával, aminek köszönhetően minden késhez illeszkedik, így minden egyoldalas, kétoldalas vagy lesarkított hegyű késtípus élezéséhez ideális. A köszörűrudak extra kemény volfrámból készültek, ami a késélek tökéletes megélezését garantálja.

Mediashop NutriSlicer

Mediashop NutriSlicer

Értékelés: 3,8
9 390 Ft

Multifunkciós reszelő, ami nagyon megkönnyíti az ételek elkészítését a konyhában. A NutriSlicer a Mediashop márkától gyorsan és könnyedén reszel a különösen éles késeinek és tapadókorongjának köszönhetően, ami nem mozdul el, így nem hátráltatja a munkát A csomagban három féle kést találsz három különböző reszeléshez. Mosogatógépben mosható

Mediashop Harry Blackstone AirBlade
7 090 Ft

Harry Blackstone AirBlade késgarnitúra speciális, rombuszos felépítésű pengékkel van ellátva, ami könnyed, éles és stabil szeletelést tesz lehetővé. Tapadásmentes kések. Ergonomikusan formázott fogantyúkkal rendelkeznek a tökéletes fogás érdekében, még vizes kézzel is.