Mediashop Harry Blackstone AirBlade
6 690 Ft

Harry Blackstone AirBlade késgarnitúra speciális, rombuszos felépítésű pengékkel van ellátva, ami könnyed, éles és stabil szeletelést tesz lehetővé. Tapadásmentes kések. Ergonomikusan formázott fogantyúkkal rendelkeznek a tökéletes fogás érdekében, még vizes kézzel is.

Mediashop Livington Low Fat Grill
20 390 Ft 14 490 Ft

Újdonság

Elektromos grill 900 W felvett teljesítménnyel és két fűtőtesttel. A Mediashop Livington Low Fat Grill speciális kerámia, titán és réz elegyből készült felülettel rendelkezik, amely könnyen tisztítható. Egyszerűen készíthetsz rajta húst, halat és zöldséget is hozzáadott zsiradék nélkül.

Mediashop NutriSlicer

Mediashop NutriSlicer

Értékelés: 4
8 090 Ft

Multifunkciós reszelő, ami nagyon megkönnyíti az ételek elkészítését a konyhában. A NutriSlicer a Mediashop márkától gyorsan és könnyedén reszel a különösen éles késeinek és tapadókorongjának köszönhetően, ami nem mozdul el, így nem hátráltatja a munkát A csomagban három féle kést találsz három különböző reszeléshez. Mosogatógépben mosható

Mediashop Power AirFryer Multi-Function Deluxe
74 690 Ft 69 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

forrólevegős fritőz egészséges és ízletes sütést biztosít csökkentett zsiradék mennyiség felhasználásával. A Mediashop Power AirFryer Multi-Function Deluxe a forrólevegős fritőz, a forgó grill és az aszalógép kombinációja. Az Easy-Touch kijelzőn egyszerűen kiválaszthatod a 8 automatikus program egyikét.

Mediashop Starlyf Fast Sew-35%

Mediashop Starlyf Fast Sew

Értékelés: 3
6 790 Ft 4 390 Ft

Kiárusítás

Varrógép rendkívül könnyű, mindössze 300 g-os kialakítással egyszerű varrást tesz lehetővé, előkészületek nélkül. A Mediashop Starlyf Fast Sew különböző anyagok megigazítására alkalmas. Néhány másodperc alatt használatra kész, és az utakra vagy nyaralásaidra is magaddal viheted.

Mediashop Vibro Shaper - fitness az egész test edzésére
94 690 Ft 66 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

fitness eszköz eltávolítja a narancsbőrt, erősíti az izmokat és elősegíti a vérkeringést. A számítógép méri az időt, és beállítható rajta a kívánt sebességet és intenzitást. Mediashop Vibro Shaper – fitness az egész test edzésére, amelyet elegendő 10 percre bekapcsolni naponta.

Mediashop Bavarian Edge

Mediashop Bavarian Edge

Értékelés: 3,5
6 690 Ft

Bavarian Edge univerzális késélező X-Cross technológiával, aminek köszönhetően minden késhez illeszkedik, így minden egyoldalas, kétoldalas vagy lesarkított hegyű késtípus élezéséhez ideális. A köszörűrudak extra kemény volfrámból készültek, ami a késélek tökéletes megélezését garantálja.