Medico Fiú papucs ME 4588 O
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, Medico bőr papucsot adni, amely boka körüli gumiszalaggal és bájos jegesmedve mintával rendelkezik. A papucsokat szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico Fiú papucs ME 4588 Q-20%
6 290 Ft 5 030 Ft

Akció

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, mely boka körüli gumiszalaggal és bájos kis tengerész mintával van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico lány bőrcipő EX4984/M67
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Eltávolítható talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico lány bőrcipő EX4984/M67 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico lány papucs ME 4588 F
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, mely boka körüli gumiszalaggal és bájos kis virágzó réti mintával ellátott. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico EX5001/M60 lány bőrcipő
11 990 Ft

Az EX5001/M60 lány bőrcipő rugalmas cipőtalppal és kivehető, gyógyászati boltozatemelő talpbetéttel, erős talppal is el van ellátva a boka megfelelő tartása érdekében. A cipő belsejében levő textília abszorbeálja az izzadságot és gyorsan szárad.

Medico fiú bőr szandál EX4520/M81
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek bőrcipő szilárd sarok segít a boka megfelelő tartásában. Kivehető talpbetét felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico fiú bőr szandál EX4520/M81 egészségügyi boltozattal ideális szabadidős tevékenységekre.

Medico fiú bőrcipő EX4520/M78
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Kivehető talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico fiú bőr szandál EX4520/M78 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico fiú bőrcipő EX4923/M80
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Kivehető talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico fiú bőr szandál EX4923/M80 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico fiú bőrcipő EX4984/M69
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Eltávolítható talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico gyerek bőrcipő EX4984/M69 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico fiú bőrcipő EX4984/M70
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Eltávolítható talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico fiú bőrcipő EX4984/M70 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico Fiú bőrcipő EX5001/M59
11 990 Ft

Fiú bőrcipő EX5001 / M59 rugalmas talppal és kivehető talpbetéttel, egészségügyi szilárd sarokkal a boka megfelelő tartásáért. A cipő belsejében található textil felszívja az izzadságot és gyorsan szárad.

Medico fiú kiscipő az első lépésekhez ME 4588 J
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől, szükséges a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico kiscipőt felhúzni, amely a boka körüli gumiszalaggal és bájos traktor motívummal van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico fiú papucs

Medico fiú papucs

Értékelés: 3
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Medico fiú papucs, amely kiváló minőségű bőrből készült. Része egy kivehető talpbetét és egy lágy lábboltozat. A papucs jól ül a lábon és a minőségi guminak hála a gyerek szinte nem is érzi. A talpán lágy bőr található, amely olyan érzést kelt, mintha agyerek mezítláb járna. Ezzel egyidejűleg védi a lábat.

Medico Fiú papucs ME 4588 E
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, mely boka körüli gumiszalaggal és bájos kis állat mintával van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico Fiú papucs ME 4588 K
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, mely boka körüli gumiszalaggal és bájos kis őskori dinós mintával van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico fiú papucs ME 4588 M
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, mely boka körüli gumiszalaggal és bájos fogsorral rendelkező dinoszaurusszal van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico fiú papucs ME 4588 N
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől, érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, amely boka körül gumiszalaggal rendelkezik és szép mosolygó dínó mintájú. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico fiú papucs ME 4588 P
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől, érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, amely boka körül gumiszalaggal rendelkezik és szép mosolygó Oroszlánkirály mintájú. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico Gyerek bőrcipő EX5001-M57
11 990 Ft

Gyerek bőrcipő EX5001/M57 rugalmas talppal és kivehető talpbetéttel, egészségügyi szilárd sarokkal a boka megfelelő tartásáért. A cipő belsejében található textil felszívja az izzadságot és gyorsan szárad.

Medico lány babacipő ME 4588 A
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy kisbabád biztonságosan tanulja az első lépéseket, és lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hideg ellen, a kis lábait megfelelő, minőségi cipőbe kell öltöztetned, amelyre a Medico teljesen bőrből készült babcipő kis gumival a bokarészen, és cica mintával ideális választás lehet. A babacipő teljes mértékben szeretettel készült, nagy hangsúlyt fektetve a kényelemre, és a láb természetes formájának megőrzésére.

Medico lány bőrcipő EX4520/M74
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Kivehető talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico lány bőr szandál EX4520/M74 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico lány bőrcipő EX4520/M82
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Kivehető talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico lány bőr szandál EX4520/M82 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico lány bőrcipő EX4923/M76
12 490 Ft

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Kivehető talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico lány bőr szandál EX4923/M76 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico lány bőrcipő EX4984/M68
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Eltávolítható talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico lány bőrcipő EX4984/M68 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico lány bőrcipő EX4984/M71
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Eltávolítható talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico lány bőrcipő EX4984-M71 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico lány bőrcipő EX4984/M72
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek bőrcipő szilárd sarokkal rendelkezik, hogy biztosítsa a boka megfelelő tartását. Eltávolítható talpbetét, amely felszívja az izzadságot és gyorsan szárad. Medico lány bőrcipő EX4984/M72 egészségügyi boltozattal különféle tevékenységekhez használható.

Medico lány bőrcipő EX5001/M56
11 990 Ft

Lány bőrcipő EX5001 / M56 rugalmas talppal és kivehető talpbetéttel, egészségügyi szilárd sarokkal a boka megfelelő tartásáért. A cipő belsejében található textil felszívja az izzadságot és gyorsan szárad.

Medico lány bőrcipő EX5001/M58
11 990 Ft

Lány bőrcipő EX5001 / M58 rugalmas talppal és kivehető talpbetéttel, egészségügyi szilárd sarokkal a boka megfelelő tartásáért. A cipő belsejében található textil felszívja az izzadságot és gyorsan szárad.

Medico lány kiscipő az első lépésekhez ME 4588 G
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől, szükséges a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico kiscipőt felhúzni, amely a boka körüli gumiszalaggal és bájos kis virágzó réti virágos mintával van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico lány kiscipő az első lépésekhez ME 4588 H
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől, szükséges a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico kiscipőt felhúzni, amely a boka körüli gumiszalaggal és bájos Josefínka panda tündér motívummal van díszítve. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico lány kiscipő az első lépésekhez ME 4588 I
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől, szükséges a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico kiscipőt felhúzni, amely a boka körüli gumiszalaggal és bájos Simonko egyszarvúval van díszítve. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico lány papucs

Medico lány papucs

Értékelés: 4,7
5 290 Ft

Medico lány papucs, amely kiváló minőségű bőrből készült. Része egy kivehető talpbetét és egy lágy lábboltozat. A papucs jól ül a lábon és a minőségi guminak hála a gyerek szinte nem is érzi. A talpán lágy bőr található, amely olyan érzést kelt, mintha agyerek mezítláb járna. Ezzel egyidejűleg védi a lábat.

Medico ME 4588 B lány papucs
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, mely boka körüli gumiszalaggal és bájos cicás mintával van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes formájának követésére.

Medico ME 4588 C lány papucs
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, mely boka körüli gumiszalaggal és bájos kis tengerész mintával van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico ME 4588 D lány papucs
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, mely boka körüli gumiszalaggal és bájos kis tengerész mintával van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico ME 4588 E lány papucs
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, mely boka körüli gumiszalaggal és bájos kis virágzó réti virágos mintával van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.

Medico ME 4588 L fiú papucs
6 290 Ft

Annak érdekében, hogy gyermeked helyesen tanulja meg az első lépéseket és a lábacskái védve legyenek a sérülésektől és a hidegtől érdemes a kis lábacskákra jó minőségű, bőr Medico papucsot adni, mely boka körüli gumiszalaggal és bájos kis őskori dinós mintával van ellátva. A papucsot szeretettel varrták és hangsúlyt fektettek a teljes kényelemre és a láb természetes alakjának követésére.