MEGA BLOKS Egyedül is felállítom!-30%
8 590 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Ettől fogva a gyermekek mindenhol játszhatnak a kedvelt kockákkal, ahol csak szeretnének! Bárhová is menjen kis építészed, magával viheti ezt a kihúzható fogantyúval és kerekekkel ellátott színes koffert. A kofferben építőkockákat és alaplapot találsz.

MEGA BLOKS Nagy lányos építő csomag, 60 db
4 990 Ft 3 990 Ft

Kiárusítás

Mega bloks – Nagy lányos építő csomag 60 darab építőkockát tartalmaz, lányos színekben. A különböző formájú és méretű építőkockákból építhetsz akár hajót, vagy várat is. A kockákat cipzárral zárható táskájában tárolhatod, és így bárhová könnyen magaddal is viheted akár. 1 éves kortól ajánlott.

MEGA BLOKS Klasszikus építő játékasztal
16 260 Ft 11 470 Ft

Építsd meg a saját városod a hordozható Mega Bloks építő játékasztalon! Alkoss a kockákból kedved szerint benzinkutat, piaci standot, a közlekedési lámpákat, zöldségeket és gyümölcsöket ábrázoló építőelemek felhasználásával! A készletben találsz kettő autót ábrázoló elemet is, kerekekkel, amikkel az utakon száguldozhatsz! A Mega Bloks Klasszikus hordozható építőasztal építőkockákkal helyet teremt a gyerekeknek a kényelmes játékhoz, és tárolhatjuk is benne az építőelemeket. Lábait visszahajtva egy építőfelületet kapunk, játék végeztével pedig belepakolva az építőelemeket, az oldalt lévő fogantyú segítségével vihetjük magunkkal bárhová. Az asztal 30 db építőelemet tartalmaz. A nagyméretű építőkockák – a kis kezekhez tervezve – könnyen összeépíthetők és szétszedhetők. A különböző formájú elemek összeillesztése fejleszti a kézügyességet és a kreativitást. Kompatibilis az összes Mega Bloks készlettel!

MEGA BLOKS 100 kocka GFG21

MEGA BLOKS 100 kocka GFG21

Értékelés: 5
5 990 Ft

Támogasd a kis építészed kreativitását ezzel a teli doboz klasszikus színes kockákkal és speciális darabokkal, amelyek tökéletesen illenek a kisgyermek apró kezébe. Ezek a kockák nem csak a kezdők számára kiválóak, hanem a tapasztaltabb építők számára is, akik szeretik kibővíteni a kockagyűjteményüket.

MEGA BLOKS A minyonok fagylaltos kocsija
12 290 Ft 10 400 Ft

A minyon kiabál, amint megpillantja legkedvencebb édességét. Ez azonban egy csapda! Állíts össze a Mega Bloks Gru sorozatába tartozó fagylaltos kocsit és emlékezz a minyon csínytevésére! A fagylaltos dal segítségével csalogasd a minyonokat a fagylaltos kocsihoz. Kapd el egyiket a másik után, és tedd őket az autóba.

MEGA BLOKS Állítsd fel az állatokat
5 626 Ft 4 930 Ft

Építs, kapcsold össze és tanulj ezekkel a barátságos állatokkal a farmról. A kis gazdádnak rengeteg szórakozásban lesz része az állatok építése során ezeknek a nagy színes építőkockáknak köszönhetően. A négy kockán ló, csirke, bárány, boci, nyuszi és kutya, egyszóval a gyermekek által jól ismert állatok láthatók.

MEGA BLOKS Doboz kockákkal Kutya
4 490 Ft 4 390 Ft

Engedd szabadjára a fantáziádat és élj át vad kalandokat ezekkel az aranyos vödörben található nagy kockákkal! A vödörben 25 színes építőkockát találsz, amik pont jól illenek a kicsi kezébe, így könnyen megfoghatja és egymásra rakhatja őket.

MEGA BLOKS Doboz kockákkal Panda
4 490 Ft 4 390 Ft

Engedd szabadjára a fantáziádat és élj át vad kalandokat ezekkel az aranyos vödörben található nagy kockákkal! A vödörben 25 színes építőkockát találsz, amik pont jól illenek a kicsi kezébe, így könnyen megfoghatja és egymásra rakhatja őket.

MEGA BLOKS Doboz kockákkal Tigris
4 690 Ft

Engedd szabadjára a fantáziádat és élj át vad kalandokat ezekkel az aranyos vödörben található nagy kockákkal! A vödörben 25 színes építőkockát találsz, amik pont jól illenek a kicsi kezébe, így könnyen megfoghatja és egymásra rakhatja őket.

MEGA BLOKS Dzsungel hangokkal (60)
13 290 Ft 11 330 Ft

Kiárusítás

Indulj felderítésre a dzsungelben lévő összerakható házikóba, amelyben négy állat barát él. Építsd fel kalandorodnak saját dzsungelét. Állítsd be az 1-es módot és helyezd az egyes állatokat a fán lévő színükre, és jutalomként egy zenekombinációt kapsz. Vagy próbáld ki a 2-es módot és fedezd fel, milyen zenei meglepetést rejteget.

MEGA BLOKS Jumbo Box FLY44

MEGA BLOKS Jumbo Box FLY44

Értékelés: 5
7 290 Ft 6 690 Ft

Élvezd a sok órányi szórakozást, tele építéssel, rombolással és a fantáziával ezekkel a színes kockákkal. A kockák közül nem hiányozhatnak a különböző formák és színek, hogy a kis építész azt építhessen, ami éppen az eszébe jut. A kockák úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a baba kezébe és ösztönözze a nagy kíváncsiságát.

MEGA BLOKS Junior GJD21

MEGA BLOKS Junior GJD21

Értékelés: 5
6 690 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Támogasd a kis építészed kreativitását ezzel a teli doboz klasszikus színes kockákkal és speciális darabokkal, amelyek tökéletesen illenek a kisbabád apró kezébe. A kocka hosszú órányi szórakozást nyújt a kis építészednek, és ösztönzi a kreativitását és a felfedezés vágyát.

MEGA BLOKS Junior GJD22

MEGA BLOKS Junior GJD22

Értékelés: 4,3
11 890 Ft 10 000 Ft

Kiárusítás

Támogasd a kis építészed kreativitását ezzel a teli doboz klasszikus színes kockákkal és speciális darabokkal, amelyek tökéletesen illenek a kisbabád apró kezébe. A doboz olyan kockákat és alkatrészeket tartalmaz, mint például az alapot az autókhoz, ablakokhoz és ajtókhoz, amelyek nyithatók és csukhatók.

MEGA BLOKS Kamion úttal

MEGA BLOKS Kamion úttal

Értékelés: 5
10 090 Ft 8 530 Ft

Kiárusítás

Élj át felhőtlen szórakozást kis versenyződdel a nagy kamionnal, úttal és összerakható versenyautóval! A kis versenyzőknek nagyszerű kalandban lehet részük. Az autó olyan hangokat ad ki, mint egy valós versenyautó! Rendezzünk nagy versenyeket!

MEGA BLOKS Mega Construx Kid GJD23-25%
9 290 Ft 6 930 Ft

Kiárusítás

480 kocka segítségével végtelen lehetőségek rejlenek számodra a kreativitásod teljes fejlesztéséhez! Ezek a kockák elmélyítik a képzeletet, és a kis építészek minden bizonnyal sok eredeti történetet és épületet fognak kitalálni. A készlet minden építész számára alkalmas, vagy csak a gyűjtemény kiterjesztésként is.

MEGA BLOKS Mega Construx Kid GJD24
15 890 Ft 11 600 Ft

790 kocka segítségével végtelen lehetőségek rejlenek számodra a kreativitásod teljes fejlesztéséhez. Ezek a kockák elmélyítik a képzeletünket, és a kis építészek minden bizonnyal sok eredeti történetet és épületet fognak kitalálni. A készlet minden építész számára alkalmas, vagy csak a gyűjtemény kiterjesztésként is.

MEGA BLOKS Mega Construx Minyonok - Gru tengeralattjárója
7 390 Ft 5 730 Ft

Merülj el a Minyonokkal ezzel a mélytengeri tengeralattjáróval! Vedd a bátorságot, és vágj neki a Minyonokkal a mélytengeri felderítésnek! Állítsd össze a Minyon tengeralattjárót. Helyezz egy Minyont a vezetőfülkébe, míg a másik kintről fogja irányítani a tengeralattjárót a levegőtechnikának köszönhetően.

MEGA BLOKS Mega Construx Pro GJD25
7 990 Ft 6 530 Ft

Kiárusítás

Told előre a kreativitásod határait ezzel a 480 darab kockával. Teszteld a fantáziádat ezzel a nagyméretű csomag kockával, álcázó színekben és klasszikus formákkal. Ezek a kockák új dimenziót adnak az épületeidnek. Ez nagyszerű kiegészítő azok tapasztalt építészek számára, akik szeretnék kibővíteni a világukat, vagy a növekvő gyűjteményüket.

MEGA BLOKS Mega Construx Pro GJD26
15 890 Ft 12 930 Ft

Kiárusítás

Teszteld a fantáziádat ezzel a nagyméretű csomag kockával, álcázó színekben, klasszikus formákkal és sok különleges résszel. A csomagolás hihetetlen 790 kockát és speciális részt tartalmaz. Ez nagyszerű kiegészítő azok tapasztalt építészek számára, akik szeretnék kibővíteni a világukat, vagy a növekvő gyűjteményüket.

MEGA BLOKS Mimon bőrönd

MEGA BLOKS Mimon bőrönd

Értékelés: 4,9
8 990 Ft 2 920 Ft

Aktatáska alakú játékkészlet, amellyel a gyerekek nagyon jól szórakozhatnak. A táska tárolóként is szolgálhat. A bőrönd 16 mozgatható építési felületet tartalmaz, melyeket felhasználhatod a Minyonok bemutatására különböző területeken. A felületek magassága módosítható.

MEGA BLOKS Minyon laboratórium járművel
6 490 Ft 3 990 Ft

Hozz létre saját épületeket és bővítsd a mimonyok világát! Ezek a kockát tematikailag a Gru filmhez illeszkednek, és bármit felépíthetsz belőle, amit csak szeretnél!

MEGA BLOKS Minyon Ninja oktatóközpont
5 275 Ft 1 860 Ft

Építs egy ninja képző központot a Minyonok számára és készülj fel a megfelelő edzésre. A készletben vár rád 3 db Minyon. Mindegyik Minyonomnak vannak cserélhető elemei beleértve az overalt, szemüveget, kezeket és lábakat, melyeknek köszönhetően kombinálhatod és tökéletesítheted a ruhákat és kiegészítőket.

MEGA BLOKS Minyonok Fagylalt kocsi
3 990 Ft

Építs egy fagylaltos kocsit, engedj le egy fagylaltos zenét a tetőn lévő hangszórón és indulj el egy édességekkel teli utazásra a Minyonokkal! A készlet számos kiegészítőket és tartozékot tartalmaz a maximális szórakozásért.

MEGA BLOKS Percy gépezet a farmon
6 290 Ft 5 690 Ft

Indulj el meglátogatni Sodor sziget kultikus helyeit kedvenc mozdonyoddal! Az építőkészlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felépítsék a kultikus helyeket, amelyeket Thomas, a gőzmozdony történeteiből ismernek. A készlet mozgó alkatrészeket tartalmaz, például egy nyitható tyúkólat.

MEGA BLOKS Ricky versenyautó
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel az egyszerűen összerakható autóval minden kis versenyző élvezni fogja a szórakozást. Ha a kis építészed összerakja a versenyautót három nagy kockából, felkészülhetsz egy rendes menetre. Aranyos játék autók mosolygó arcokkal a legkisebb gyermekek számára.

MEGA BLOKS Szórakoztató húzható kockagyűjtő, rózsaszín
10 870 Ft 10 000 Ft

Kiárusítás

Ezzel a rózsaszín húzható kockagyűjtővel a gyerekek megtanulják felismerni és rendezni a formákat. Elég csak megtalálni a megfelelő alakú kockát a nyílás szerint a húzókaron és beküldeni ezt a gyűjtőkosárba!

MEGA BLOKS Thomas gőzmozdony a malomban
6 290 Ft 5 590 Ft

Indulj el meglátogatni Sodor sziget kultikus helyeit kedvenc mozdonyoddal! Az építőkészlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felépítsék a kultikus helyeket, amelyeket Thomas, a gőzmozdony történeteiből ismernek. A készlet mozgó alkatrészeket tartalmaz, például egy szélmalom forgó pengéit.

MEGA BLOKS Versenyautó Kevin
2 390 Ft

Ezzel az egyszerűen összerakható autóval minden kis versenyző élvezni fogja a szórakozást. Ha a kis építészed összerakja a versenyautót három nagy kockából, felkészülhetsz egy rendes menetre. Aranyos játék autók mosolygó arcokkal a legkisebb gyermekek számára.

MEGA BLOKS Versenyautó Ryan
1 990 Ft

Ezzel az egyszerűen összerakható autóval minden kis versenyző élvezni fogja a szórakozást. Ha a kis építészed összerakja a versenyautót három nagy kockából, felkészülhetsz egy rendes menetre. Aranyos játék autók mosolygó arcokkal a legkisebb gyermekek számára.

MEGA BLOKS Zenés farm

MEGA BLOKS Zenés farm

Értékelés: 5
10 090 Ft 9 200 Ft

Kiárusítás

Rakd egymásra a megfelelő színeket és fedezd fel a farmon az érdekes zenét és az állatok hangjait! Építs farmot a 4 elbűvölő kisállatnak és közben tanuld meg a színeket és az állatok hangjait. Ezen a farmon összesen 12 különböző állathangot és vidám dallamot fedezhetsz fel.

MEGA BLOKS Zsiráf (30) GFG19
6 690 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

Sosem volt még ekkora móka számolni tanulni, mint ezzel a összerakható ugráló zsiráffal. Az egyes kockákat 0 – 9 számok díszítik. amíg gyermeked igyekezni fog felépíteni ezt a mozgó zsiráfot, tanulni is fogja a számokat.

MEGA BLOKS A fehér gyalogos csata
9 990 Ft 9 330 Ft

Hagyd, hogy magával ragadjon a játék és hozz létre egyedi esős döntő mérkőzést Havas Jon és az Éjkirály közt! A veszély valódi. Hozd létre újra ezt az egyedi pillanatot és állítsd össze ezt az esős csatát!

MEGA BLOKS Állítsd össze SpongyaBobot
19 890 Ft 15 600 Ft

Nagy, 26 cm magasságú SpongeBob figura Megabloks építőkockából. A SpongeBob figura érmékre alkalmas perselyként is használható. A figura mozgatható kezekkel ellátott, arckifejezései változtathatóak.

MEGA BLOKS Bob az építész: Max a buldózer
5 024 Ft 4 530 Ft

Élvezd ki a napot tele szórakozással ** Bobbal, az építésszel**. A készletben a játékkockákon kívül ott van Bob barátja, Max a buldózer. Minőségi műanyag építőkockák, jól illeszkednek a gyermekek kezébe. Építhetsz a mellékelt kézikönyv- vagy saját elképzelésed szerint, kombináld az építőkészletet más Bob az építész szettekkel.

MEGA BLOKS First Builders Erdei barátok
8 490 Ft 8 000 Ft

Építs és rakj össze aranyos erdei állatokat környezetbarát kockákból! Eljött a szórakozás ideje ezzel a 70 nagy építőelemekkel, amik 100% -ban növényi anyagból készültek.

MEGA BLOKS Keverő CAT
9 190 Ft 8 660 Ft

Támogasd gyermeked kreativitását ezzel a CAT keverővel! A kis építészek máris nekiállhatnak a munkának és útra kelhetnek, kiönthetnek és építhetnek ezzel a sárga CAT keverővel, amely igazodik a kisgyermekek kezéhez.

MEGA BLOKS Kockagyűjtő Krokodil
14 190 Ft 13 340 Ft

Krokodil alakú kockagyűjtő, ami lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy egyszerre 3 különböző aktivitást végezzenek. Ráülhet a krokodilra, összegyűjtheti vele a kockákat és építhet is rá. A kisgyermekek imádni fogják a játékot, amikor megpróbálják elkapni a krokodilt, ami épp kockákat eszik!

MEGA BLOKS Peek a Blocks Nagy hajsza
9 990 Ft 9 330 Ft

MErülj el a három különböző kalandba ebben a vidámparkban a kutyussal és a cicával, akik üldözéseset játszanak! Kis építszed ezzel a három történettel csodás kalandban vehetnek részt, vidámak lesznek a Peek A Blocks™ kutyussal és cicussal történő játék során a vidámparkban!

MEGA BLOKS Táska tele tanulással
11 290 Ft 10 130 Ft

Fejleszd képességeidet a színek, a számok és a formák tanulásával! A gyerekek felkészülhetnek az óvodára az 150 kockával történő játék során, amely segít nekik a formák és a színek tanulásánál, a számolásnál, valamint a problémák megoldásánál!

MEGA BLOKS Trónok harca Drogon
38 390 Ft 36 030 Ft

Itt a tél. Szállj szembe az összes ellenséggel ezzel az erőteljes duóval – Daenerys-szel és Drogon-nal! Dracarys! Vezesd a Dothrack hadsereget csatába Daenerys legnagyobb és legfélelmetesebb szövetségesével, Drogonnal.

MEGA BLOKS Trónok harca sárkány - Viserion
5 690 Ft 5 330 Ft

Perzseld meg a csatateret tűzzel és irányítsd a 7 királyságot a Targaryen család sárkányaival! Vedd el ezt a csodálatos és pusztító erőt, és semissítsd meg az ellenségeidet és a városokat Daenerys Targaryen sárkányával. Ismerkedj meg Viserion sárkánnyal.

MEGA BLOKS Zenélő vonat betűkkel FWK22
6 690 Ft 5 330 Ft

A zenélő vonat betűkkel már vár! Egyszerűen csatlakoztasd a három vagont, rakd rá a betűkkel ellátott kockákat és csak úgy gyakorold az ábécét, vagy rakj ki egész szavakat. A vonat ráadásul az igazi vonathoz hasonló hangot ad ki.

MEGA BLOKS John Deere Traktor
4 660 Ft

A Mega Bloks John Deere Traktor minden kisfiú álmát valóra váltja! A nagy építőegységek lehetővé teszik, hogy a legkisebbek számára is élmény legyen a játék. A traktor teteje levehető, így a vezető mellé ültethető egy utas is. A játék darabjai kombinálhatók a Mega Bloks First Builder darabokkal.