MEGA BLOKS Nagy Thomas-17%

MEGA BLOKS Nagy Thomas

Értékelés: 4,9
18 790 Ft 15 590 Ft

Akció

Ezzel a nagy Thomas gőzmozdonnyal kockák építése, számolás és a színek és képek összekapcsolása vár a kis mozdonyvezetőkre. A nagy, mozgó Thomas-szal, amely színes kockákkal teli, a gyermekeknek felhőtlen szórakozásban lehet részük.

MEGA BLOKS Peek a Blocks Nagy csúszda - Erdei panda-33%
4 040 Ft 2 690 Ft

Akció

Csapj bele a nagy kalandba a gördülő pandával az őserdőből! Most kis építészed teljes mértékig belemerülhet a játékba ezzel az aranyos pandával és az ő bolondos csúszdájával!

MEGA BLOKS Peek a Blocks Nagy hajsza-28%
7 560 Ft 5 390 Ft

Akció

Merülj el a három különböző kalandba ebben a vidámparkban a kutyussal és a cicával, akik üldözéseset játszanak! Kis építészeid ezzel a három történettel csodás kalandban vehetnek részt, vidámak lesznek a Peek A Blocks™ kutyussal és cicussal történő játék során a vidámparkban!

MEGA BLOKS Nagy lányos építő csomag, 60 db
4 220 Ft

Mega bloks – Nagy lányos építő csomag 60 darab építőkockát tartalmaz, lányos színekben. A különböző formájú és méretű építőkockákból építhetsz akár hajót, vagy várat is. A kockákat cipzárral zárható táskájában tárolhatod, és így bárhová könnyen magaddal is viheted akár. 1 éves kortól ajánlott.

MEGA BLOKS Trónok harca sárkány - Drogon
4 630 Ft

Perzseld meg a csatateret tűzzel és irányítsd a 7 királyságot a Targaryen család sárkányaival! Vedd el ezt a csodálatos és pusztító erőt, és semmisítsd meg az ellenségeidet és a városokat Daenerys Targaryen sárkányával. Ismerkedj meg Drogon sárkánnyal.

MEGA BLOKS Trónok harca sárkány - Viserion
4 630 Ft

Perzseld meg a csatateret tűzzel és irányítsd a 7 királyságot a Targaryen család sárkányaival! Vedd el ezt a csodálatos és pusztító erőt, és semmisítsd meg az ellenségeidet és a városokat Daenerys Targaryen sárkányával. Ismerkedj meg Viserion sárkánnyal.

MEGA BLOKS Peek a Blocks Nagy csúszda - Pingvin-16%
4 040 Ft 3 390 Ft

Akció

Csapj bele a nagy kalandba a gördülő sarki pingvinnel ! Most kis építészed teljes mértékig belemerülhet a játékba ezzel az aranyos pingvinnel és az ő bolondos csúszdájával!

MEGA BLOKS Trónok harca: Vas trón
10 580 Ft 7 910 Ft

Készítsd el a Vas Trónt és uralkodj róla az egész Nyugat felett! A Hódító Aegon parancsára létrehozott Vas Trón az egyetlen trón, amely a hatalmat képviseli egész Nyugaton. Készítsd el a trónt, és dönts arról, hogy a négy akciófigura közül melyik fog jogosan ülni rajta.

MEGA BLOKS Percy gépezet a farmon
5 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indulj el meglátogatni Sodor sziget kultikus helyeit kedvenc mozdonyoddal! Az építőkészlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felépítsék a kultikus helyeket, amelyeket Thomas, a gőzmozdony történeteiből ismernek. A készlet mozgó alkatrészeket tartalmaz, például egy nyitható tyúkólat.

MEGA BLOKS First Builders Erdei barátok-33%
9 160 Ft 6 090 Ft

Akció

Építs és rakj össze aranyos erdei állatokat környezetbarát kockákból! Eljött a szórakozás ideje ezzel a 70 nagy építőelemekkel, amik 100% -ban növényi anyagból készültek.

MEGA BLOKS Sárkány a Trónok harcából - Rhaegal
4 630 Ft

Égesd fel a harcmezőt és foglald el a 7 királyságot a Targaryen család sárkányaival egyben! Ragadd meg ezt a csodálatos és pusztító erőt, az ellenségeidet és a városokat rombold le a földdel egy szintbe a Daenerys Targaryen sárkány segítségével. Ismerkedj meg a Rhaegal sárkánnyal.

MEGA BLOKS Zenélő vonat betűkkel FWK22
6 820 Ft

A zenélő vonat betűkkel már vár! Egyszerűen csatlakoztasd a három vagont, rakd rá a betűkkel ellátott kockákat és csak úgy gyakorold az ábécét, vagy rakj ki egész szavakat. A vonat ráadásul az igazi vonathoz hasonló hangot ad ki.

MEGA BLOKS Junior GJD21

MEGA BLOKS Junior GJD21

Értékelés: 4,8
6 690 Ft 6 410 Ft

Támogasd a kis építészed kreativitását ezzel a teli doboz klasszikus színes kockákkal és speciális darabokkal, amelyek tökéletesen illenek a kisbabád apró kezébe. A kocka hosszú órányi szórakozást nyújt a kis építészednek, és ösztönzi a kreativitását és a felfedezés vágyát.

MEGA BLOKS Junior GJD22

MEGA BLOKS Junior GJD22

Értékelés: 4,7
10 370 Ft

Támogasd a kis építészed kreativitását ezzel a teli doboz klasszikus színes kockákkal és speciális darabokkal, amelyek tökéletesen illenek a kisbabád apró kezébe. A doboz olyan kockákat és alkatrészeket tartalmaz, mint például az alapot az autókhoz, ablakokhoz és ajtókhoz, amelyek nyithatók és csukhatók.

MEGA BLOKS Keverő CAT

MEGA BLOKS Keverő CAT

Értékelés: 4
8 870 Ft

Támogasd gyermeked kreativitását ezzel a CAT keverővel! A kis építészek máris nekiállhatnak a munkának és útra kelhetnek, kiönthetnek és építhetnek ezzel a sárga CAT keverővel, amely igazodik a kisgyermekek kezéhez.

MEGA BLOKS Kockagyűjtő Krokodil
12 280 Ft

Krokodil alakú kockagyűjtő, ami lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy egyszerre 3 különböző aktivitást végezzenek. Ráülhet a krokodilra, összegyűjtheti vele a kockákat és építhet is rá. A kisgyermekek imádni fogják a játékot, amikor megpróbálják elkapni a krokodilt, ami épp kockákat eszik!

MEGA BLOKS Nagy klasszikus építő csomag, 60 db
4 220 Ft

A Mega bloks – nagy klasszikus építő csomag 60 darab építőkockát tartalmaz, fiús színekben. A különböző formájú és méretű építőkockákból építhetsz akár hajót, vagy várat is. A kockákat cipzárral zárható táskájában tárolhatod, és így bárhová könnyen magaddal is viheted akár. 1 éves kortól ajánlott.

MEGA BLOKS Táska tele tanulással
10 780 Ft

Fejleszd képességeidet a színek, a számok és a formák tanulásával! A gyerekek felkészülhetnek az óvodára az 150 kockával történő játék során, amely segít nekik a formák és a színek tanulásánál, a számolásnál, valamint a problémák megoldásánál!

MEGA BLOKS Zenés farm

MEGA BLOKS Zenés farm

Értékelés: 4,2
9 690 Ft

2 év garancia

Rakd egymásra a megfelelő színeket és fedezd fel a farmon az érdekes zenét és az állatok hangjait! Építs farmot a 4 elbűvölő kisállatnak és közben tanuld meg a színeket és az állatok hangjait. Ezen a farmon összesen 12 különböző állathangot és vidám dallamot fedezhetsz fel.