Melissa & Doug Épületek és autók egymásra rakása
9 890 Ft 9 330 Ft

Hat blokk építésre, egymásba rakásra és felsorakoztatásra, de egymásba iagzításra is , valamint hat közlekedési eszköz, amelyek behajthatnak az épületekbe, mint a garázsba. Ez a játék lehetővé teszi a gyermekek számára a toronyépítést illetve a városépítést kórházzal, tűzoltóállomással, iskolával, mindezt minden épülethez külön meghatározott fa közlekedési eszközzel.

Melissa & Doug Fa puzzle hangokkal, közlekedési eszközök
5 330 Ft

Ha a puzzle megfelelő darabját a lyukba helyezed, a jármű hangja hallatszik. A megfelelő darab helyes behelyezésével hang hallatszik. A puzzle fogantyúval helyezhető a helyére, amely minden egyes darabom megtalálható.

Melissa & Doug Zárfeloldás
7 790 Ft 7 330 Ft

Masszív fa deszka négy zárral és kulccsal. Nyisd ki, old fel, tárd ki a függőajtót, és találd meg alatta a képeket! A gyerekek megkereshetnek egy adott képet, versenyezhetnek az ajtók nyitási és becsukási sebességében, vagy a talált képek alapján történeteket mesélhetnek.

Melissa & Doug Bogár zseblámpa
5 690 Ft 5 330 Ft

A sötétség nem ijeszt meg egyetlen kalandort sem, ha ezzel az aranyos bogár formájú zseblámpával világít. Ne felejtsd el becsomagolni a kirándulásokra, a sátorba vagy a barlang felfedezéséhez.

Melissa & Doug Fa puzzle az állatkert hangjaival
5 330 Ft

Ha a puzzle megfelelő darabját a nyílásba helyezed, akkor egy állatka hangja lesz hallható. Ha a megfelelő darabot a helyére teszed, akkor egy hang lesz hallható. A puzzle darabokat az egyes darabokon található fogantyú segítségével helyezzük be.

Melissa & Doug Fa puzzle utazásra, Farm
4 530 Ft

Kombináld a kétrészes fa puzzlet a tokban található formákkal, és tanítsd a gyerekeknek a 6 állat nevét idegen nyelven. A puzzlet praktikus tokban tárolhatod, fogantyúval. Minden újrahasznosítható anyagból készült a szójaalapú festéktől kezdve.

Melissa & Doug Fagarnitúra kekszek sütésére
8 490 Ft 8 000 Ft

Vedd kis tésztát a tubusból és vágd fel egyforma lappokra. A lapokat tedd rá a sütőlapra, díszítsd ki őket és már kezdődhet is a vendégség. Kiváló játék, mellyel a gyermekek fejlesztik finommotorikájukat, képzelőerejüket és türelmüket.

Melissa & Doug Fűzés a legkisebbek számára
4 660 Ft

A színes MAXI gyöngyök hat színben találhatóak meg a készletben és hosszú madzagra fűzhetők. A gyerekek imádják a színeket és ezek a gyöngyök csak úgy ragyognak. A színek játékra csalogatják őket, így szívesen fognak újra és újra gyöngyöt fűzni.

Melissa & Doug Báb készlet - haszonállatok
12 000 Ft

Ezekkel a bábokkal a gyermekekkel együtt játszhatsz el történeteket, vagy a bábokat használhatod egy gyönyörű színházban is. A bábok kiváló minőségűek és kellemes tapintású anyagból készültek.

Melissa & Doug Báb készlet - háziállatok
12 000 Ft

Keltsd életre a bábokat. Hat báb, háziállatok képében, melyek jól illeszkednek a gyermek kezére vagy egy kisebb felnőtt kézre. Kialakíthattok a gyerekekkel közösen egy történetet vagy eljátszhatsz egy darabot a gyönyörű bábszínházban.

Melissa & Doug Báb készlet - szafari
12 000 Ft

Keltsd életre a bábokat. Hat báb, szafari állatok képében, melyek jól illeszkednek a gyermek kezére vagy egy kisebb felnőtt kézre. Kialakíthattok a gyerekekkel közösen egy történetet vagy eljátszhatsz egy darabot a gyönyörű bábszínházban.

Melissa & Doug Bábok - Mese
7 460 Ft

Ezekkel a bábokkal a gyermekekkel együtt játszhatsz el történeteket, vagy a bábokat használhatod egy gyönyörű színházban is. A bábok kiváló minőségűek és kellemes tapintású anyagból készültek.

Melissa & Doug Bogárlány zseblámpa
5 690 Ft 5 330 Ft

A sötétség nem ijeszt meg egyetlen kalandort sem, ha ezzel az aranyos bogárlány formájú zseblámpával világít. Ne felejtsd el becsomagolni a kirándulásokra, a sátorba vagy a barlang felfedezéséhez.

Melissa & Doug Bűvész szett DeLuxe
17 340 Ft

Minden kezdő bűvész és varázslónő számára megfelel ez a 10 egyszerű varázslattal ellátott készlet. A készlet minőségi fából készült, és olyan trükköket tartalmaz, amelyeket a kezdők is könnyen megtanulhatnak.

Melissa & Doug Első játék - Egyensúlyozó elefánt
4 790 Ft

Hat élénk színű fadarab, köztük egy elefánt egy egyensúlyozó rúdon. Jól fogsz szórakozni ezzel az egyensúlyozós játékkal. A színes karikák a rúdon lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy ne csak fejleszthessék kézmozgásukat, hanem felismerjék az alapvető színeket is.

Melissa & Doug Első játék - fából készült húzható körhinta
10 130 Ft

A gyerekek boldogok lesznek, amikor meghúzzák a húrt, és a körhinta elindulni! A körhinta alapja szilárd minőségű fa, amely akkor forog, amikor a játék mozgásban van. Hét fadarab, köztük három kétoldalas ló, amelyek kivehetők, és a gyerekek önállóan játszhatnak velük.

Melissa & Doug Első játék - Formák kicsiknek Kutyus
6 660 Ft

Fordítsd el a kölyökkutya orrát, majd „etesd“ meg őt az öt színes fa formával. A gyerekek és a kisgyermekek nagy örömmel válogatják és rakják össze a sima, masszív fadarabokat, amelyek összegyűlnek a tálcán a kutya mögött.

Melissa & Doug Első játék - mozgó Xilofon
10 130 Ft

A gyerekek el lesznek ragadtatva, ha minden lépésüket zene kíséri ebből a kerek xilofonból, amely akkor szól, ha a xilofon mozgásba kerül! A gyerekek imádni fogják felfedezni a kivehető fagolyó által okozott élénk színeket, mintákat és zenei hangokat.

Melissa & Doug Fa gyöngyök ábécével
6 660 Ft

Hányféleképpen tudja kifejezni kis ékszerészed a „gyönyörű“ szót? A csomagolás sok fa betűs gyöngyöt tartalmaz, különféle gyönyörű formákkal és színes zsinórokkal, amelyekből nyakláncokat vagy karkötőket készíthetsz.

Melissa & Doug Fa kézi mixer
9 290 Ft 8 800 Ft

Ezzel a fa kézi mixerrel rengeteg szórakozásban lesz részed. Teljes készlet levehető tállal és forgó mixerrel. Forgasd a gombot, hogy beállítsd a megfelelő sebességet. A fa hozzávalók között két félvaj és kétrészes tojás található. Mindkettő öntapadó rögzítéssel van ellátva, ami késsel kettévágható.

Melissa & Doug Fa pecsétek dobozban - Farm
8 000 Ft

Ezzel a luxus bélyegzőkészlettel a gyerekek egy egész farmot hozhatnak létre. Elég csak hozzá rajzolni pár részletet a mellékelt ceruza segítségével. Ennek a csomagolásnak az előnye az újrafelhasználás és a rendszerezés a pecsételés alatt és után.

Melissa & Doug Fa pecsétek egy dobozban - Állatkák
4 290 Ft 3 860 Ft

Az állatok mindig nagy örömet okoznak a gyermekeknek, ez a készlet lehetővé teszi számukra, hogy pecsételjék, majd színezzék őket és kiegészítsék természetes környezetüket. Nyomd a mintát a papírra, majd színezd ki!

Melissa & Doug Fa pecsétek egy dobozban - Dino
4 530 Ft

A gyerekek imádnak a dinoszaurusz motívummal ellátott pecsétekkel játszani. Nyomd a mintát a papírra, majd színezd ki! A dinoszauruszok rengetegféle színben pompázhatnak.

Melissa & Doug Fa pecsétek egy dobozban - Lovak
6 130 Ft

A gyerekek imádják a lovakat, ez a készlet pedig lehetővé teszi számukra, hogy különböző méretű és helyzetű lovakat pecsételjenek majd színezzenek. Nyomd a mintát a papírra, majd színezd ki!

Melissa & Doug Fa puzzle háziállatok hangjaival
5 330 Ft

Ha a puzzle megfelelő darabját a nyílásba helyezed, akkor egy háziállat hangja lesz hallható. Ha a megfelelő darabot a helyére teszed, akkor egy hang lesz hallható. A puzzle darabokat az egyes darabokon található fogantyú segítségével helyezzük be.

Melissa & Doug Fa tábla zárakkal
12 540 Ft

Válaszd le a zárat, nyisd ki a számozott ajtót és nevess, amikor meglátod a képet a játéktábla alján. Ez a játék hosszú ideig leköti a gyerekek figyelmét.

Melissa & Doug Fafarm
9 890 Ft 9 330 Ft

Építsd meg az elképzelésednek megfelelő farmot, szépen darabonként! Ez a készlet tartalmaz mindent, amire csak ehhez szükséged lehet. A gyermekek játszva ismerik meg az őket körülvevő világot. Minőségi fából készül.

Melissa & Doug Falakkzatok fűzése
6 790 Ft 6 400 Ft

Színes MAXI gyöngyök különböző színekben, alakzatokban és díszítéssel, ideértve a számokat is, amelyek hosszú zsinórra húzhatók. A gyermekek imádják a színeket, és ezek a gyöngyök tündöklő színűek, így mindig ráveszi őket a játékra és örömmel fogják őket újból és újból fűzgélni.

Melissa & Doug Fogaskerék-hernyó
4 290 Ft 3 990 Ft

Fogaskerekekből készült mozgó hernyó! Ez a szivárványszínű hernyó kiváló oktató és ügyes játék, mert megtanítja a gyerekeknek a mechanika alapjait. Ezzel a színes sebváltóval a legkisebb gyerekeket is lenyűgözöd, mert el lesznek bűvölve ennek a klassz játéknak a színei és mozgása által.

Melissa & Doug Hozz létre arcot - Házi kedvencek
2 260 Ft

Használd fantáziádat és hozz létre 10 különböző arcot. Válassz egy arcot, lásd el azt orr, száj szemöldök matricákkal és egyéb kiegészítőkkel. 66 újrahasznosítható matricát használhatsz.

Melissa & Doug Hozz létre arcot - Szafari
2 260 Ft

Használd fantáziádat és hozz létre 10 különböző arcot. Válassz egy arcot, lásd el azt orr, száj szemöldök matricákkal és egyéb kiegészítőkkel. 66 újrahasznosítható matricát használhatsz.

Melissa & Doug Játszószőnyeg - 4 játék
11 090 Ft

Gyermek játszószőnyeg négy játék mókás motívumával. A játszószőnyeg gyönyörű dekorációként is szolgál a gyermek szobájában. A gyermekeknek felhőtlen szórakozásban lesz részük. Fejleszti a gyermekek fantáziáját és játékra ösztönzi a gyerekeket.

Melissa & Doug Játszószőnyeg - ugráló bábu
11 090 Ft

Gyermek játszószőnyeg ugráló bábu mókás motívumával. A játszószőnyeg gyönyörű dekorációként is szolgál a gyermek szobájában. A gyermekeknek felhőtlen szórakozásban lesz részük. Fejleszti a gyermekek fantáziáját és játékra ösztönzi a gyerekeket.

Melissa & Doug Kalózláda
10 670 Ft

Rakd kincseidet ebbe a fa kalózládába! Kézzel színezett láda, amely koponya formájú zárral ellátott. Titkos nyílást is tartalmaz, amelybe a legnagyobb értékeket és kincseket rejtheted!

Melissa & Doug Kockák - garázsok autókkal
9 330 Ft

Hét fokozatos, garázsokat ábrázoló kocka elrendezhető egy magas toronyba rendezve vagy színes városként. Minden garázshoz tartozik egy színben, számban és méretben beleillő fa autó.

Melissa & Doug Közlekedési eszközök pecsétek készlet
5 460 Ft

Ez a készlet lehetővé teszi a gyermekek számára a közlekedési járművek és táblák pecsételését és színezését. Nyomd a mintát a papírra, majd színezd ki! Az autók és táblák rengetegféle színben pompázhatnak.

Melissa & Doug Komplett jelmez - Asztronauta
13 340 Ft

Ezzel az Asztronauta jelmezzel nemcsak az Univerzumban fogsz ragyogni. Csak a farsangi buliba mész, vagy egyenesen a Holdra? A készlet szürke kezeslábast és kiegészítőket tartalmaz.

Melissa & Doug Komplett jelmez - Építész
13 340 Ft

Az apukák kis segítői készen állnak szolgálatba lépni. Csak oszd szét a feladatot, és a kis kézműves mindent megjavít, amire szükséged van. A készlet jelmezt és kiegészítőket tartalmaz.

Melissa & Doug Lóápoló készlet
13 340 Ft

Minden gyerek szeretne egy élő lovat otthon. Ha ez nem jöhet számításba, akkor legalább itt van ez a nagyszerű készlet, amivel a gyerekek megismerkedhetnek azzal, milyen is vigyázni egy lovacskára. A készletben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

Melissa & Doug Luxus játszószőnyeg kiegészítőkkel
27 790 Ft

Ez a Deluxe játékkészlet puha és tartós szőnyeget tartalmaz, amelyet könnyen lehet mosni. A csomag 49 fa játékot is tartalmaz, amelyek gyönyörűen életre keltik a szőnyeget. A szőnyeg csúszásmentes felülettel és megerősített éllel rendelkezik, és megfelelő méretű.

Melissa & Doug Mágneses játék - horgászat
8 000 Ft

Vidám halak várnak egy ügyes horgászra. Aki a legtöbb halat fogja, az nyer! A kisebb gyerekek szórakozásból horgásznak, az idősebbek pedig versenyezhetnek és megszámolhatják a kifogott halakat a kifogott halak száma vagy az egyes halak elején található pontok szerint.

Melissa & Doug Mágneses öltöztethető Júlia
4 490 Ft 3 990 Ft

Bármely szakma mellett is dönt Júlia, az mindig illik hozzá! Egyszer orvos, máskor rocksztár vagy rendőrnő. A mágneses, fából készült ruhadaraboknak köszönhetően a gyerekek újra és újra felöltöztethetik a figurát.

Melissa & Doug Szövőszék, 43x58cm
12 000 Ft

Ez az all inclusive szövőkészlet tartalmazza azokat az eszközöket és anyagokat, amelyekre a gyerekeknek szükségük van egy sál, táska, alátét és három gobelin megszövéséhez. A nagy szövőszék könnyen kezelhető, a szivárvány színű szövött fonal gyönyörű, és a gobelinek akár kezdők számára is könnyen szőhetők.

Melissa & Doug Teljes jelmez - Állatorvos
14 190 Ft 13 340 Ft

Most minden kisfiú és kislány ápolhatja kis kedvencét. Mostantól minden plüssállatka biztonságban és gondosan ápolt lesz. A kollekció kosztümöt és tartozékokat tartalmaz.

Melissa & Doug Kreatív készlet Farm
6 660 Ft

Ez a készlet természetes kivitelben tele van tevékenységgel, rajzolással és alkotással. A gyermekek rajzolhatnak, színezhetnek, feladatokat végezhetnek el, állatokkal ismerkedhetnek meg, angolul tanulhatnak stb. Mindezt körbe-körbe a törlő szivaccsal ellátott filctoll segítségével, vagy játszhatnak a mágnesekkel a mágneses táblán, történeteket fejezhetnek be és még sok más ötletet.

Melissa & Doug Ház harangokkal és zárakkal
14 790 Ft 14 010 Ft

Szórakozz a faházak négy különböző ajtajának zárjaival, négy különböző csengőszóval. Belül fából készült hajlékony figurákat, négy egyedi kulcsos zárat és négy elektronikus csengőhangot találsz.