MELITTA Solo Perfect Milk Fekete
149 990 Ft 128 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fekete színű, teljesen automata kávéfőző aroma extraháló funkcióval rendelkezik, a kávét közvetlenül a főzés előtt felmelegíti, így a lehető legtöbb íz szabadul fel. A nagyon karcsú kivitelezésű Melitta Solo Perfect Milk kávéfőző a minimalista dizájnnak köszönhetően gyönyörűen illik bármelyik konyhába.

MELITTA Solo Ryze fekete

MELITTA Solo Ryze fekete

Értékelés: 4,2
112 990 Ft 95 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Automatikus kávégép fekete színben. A kiemelkedő íz érdekében aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A Melitta Solo Ryze kávégépen kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.

MELITTA Solo Ezüst

MELITTA Solo Ezüst

Értékelés: 5
115 990 Ft 103 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Automatikus kávégép ezüst színben. A kiemelkedő íz érdekében aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A Melitta Solo Ryze kávégéppel kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.

MELITTA Solo Fekete/Ezüst

MELITTA Solo Fekete/Ezüst

Értékelés: 5
115 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Automatikus kávégép fekete/ezüst színben. A kiemelkedő íz érdekében aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A Melitta Solo Ryze kávégéppel kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.

MELITTA Solo & Milk Ezüst

MELITTA Solo & Milk Ezüst

Értékelés: 5
149 990 Ft 128 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Automatikus kávégép ezüst színben lecsatolható gőzfúvókával tej gőzölésére. A Melitta Solo Ryze kávégéppel egyszerre 2 csésze kávé készíthető és kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.

MELITTA CI Touch, Fekete

MELITTA CI Touch, Fekete

Értékelés: 5
267 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Melitta CI Touch automata kávéfőző 10 előre beállított programmal rendelkezik, így egyetlen gombnyomással készítheti el kedvenc kávéját. A gép működése rendkívül halk, így reggel sem kell amiatt aggódnia, hogy véletlenül felébresztené szeretteit, ha azonban valakit egy friss, finom itallal fogadna, úgy a kávéfőzővel egyszerre akár két csészében is készíthet italt. A kávéfőző tartályának kapacitása 4 adag kávé elkészítéséhez elegendő. Tejtartályának köszönhetően a cappuccino vagy a latte macchiato elkészítése is csak egyetlen mozdulat.

MELITTA Barista TS Smart Ezüst
367 990 Ft 312 790 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Automata kávégép szürke színű kialakításban, amely 21 különböző kávés italt képes elkészíteni. Az Espresso Melitta Barista TS Smart Ezüst számos előnnyel rendelkezik, például az okostelefonhoz történő csatlakoztatás és a Connect App alkalmazás segítségével vezérelhető kávékészítés. Ráadásul minden rendkívül egyszerűen, egyetlen gombnyomással elkészíthető.

MELITTA Solo Perfect Milk Ezüst
157 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az ezüst színű, teljesen automata kávéfőző aroma extraháló funkcióval rendelkezik, a kávét közvetlenül a főzés előtt felmelegíti, így a lehető legtöbb íz szabadul fel. A nagyon karcsú kivitelezésű Melitta Solo Perfect Milk kávéfőző a minimalista dizájnnak köszönhetően gyönyörűen illik bármelyik konyhába.