MELITTA Passione kávéfőző, fekete
188 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Automata kávéfőző fekete változatban, praktikus Auto-Cappuccinatore funkcióval a tökéletes tejhab kialakításáért. A Melitta Passione Fekete akár 2 pohár italt is képes egyszerre elkészíteni, és a Legjobb aroma rendszernek köszönhetően megtartja a kávészemek illatát és ízét, mert mindig csak az épp szükséges mennyiséget őrli meg és dolgozza fel az adott pohárhoz.

MELITTA Solo Perfect Milk Ezüst
171 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az ezüst színű, teljesen automata kávéfőző aroma extraháló funkcióval rendelkezik, a kávét közvetlenül a főzés előtt felmelegíti, így a lehető legtöbb íz szabadul fel. A nagyon karcsú kivitelezésű Melitta Solo Perfect Milk kávéfőző a minimalista dizájnnak köszönhetően gyönyörűen illik bármelyik konyhába.

MELITTA Barista TS Smart Ezüst
459 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Automata kávégép szürke színű kialakításban, amely 21 különböző kávés italt képes elkészíteni. Az Espresso Melitta Barista TS Smart Ezüst számos előnnyel rendelkezik, például az okostelefonhoz történő csatlakoztatás és a Connect App alkalmazás segítségével vezérelhető kávékészítés. Ráadásul minden rendkívül egyszerűen, egyetlen gombnyomással elkészíthető.

MELITTA CI Touch, Fekete

MELITTA CI Touch, Fekete

Értékelés: 5
309 990 Ft 259 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Melitta CI Touch automata kávéfőző 10 előre beállított programmal rendelkezik, így egyetlen gombnyomással készítheti el kedvenc kávéját. A gép működése rendkívül halk, így reggel sem kell amiatt aggódnia, hogy véletlenül felébresztené szeretteit, ha azonban valakit egy friss, finom itallal fogadna, úgy a kávéfőzővel egyszerre akár két csészében is készíthet italt. A kávéfőző tartályának kapacitása 4 adag kávé elkészítéséhez elegendő. Tejtartályának köszönhetően a cappuccino vagy a latte macchiato elkészítése is csak egyetlen mozdulat.

MELITTA Solo Ezüst
124 990 Ft 119 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Automatikus kávégép ezüst színben. A kiemelkedő íz érdekében aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A Melitta Solo Ryze kávégéppel kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.

MELITTA Solo Fekete/Ezüst

MELITTA Solo Fekete/Ezüst

Értékelés: 5
124 990 Ft 112 990 Ft

2 év garancia

Automatikus kávégép fekete/ezüst színben. A kiemelkedő íz érdekében aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A Melitta Solo Ryze kávégéppel kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.

MELITTA Solo & Milk Ezüst

MELITTA Solo & Milk Ezüst

Értékelés: 5
164 990 Ft 154 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Automatikus kávégép ezüst színben lecsatolható gőzfúvókával tej gőzölésére. A Melitta Solo Ryze kávégéppel egyszerre 2 csésze kávé készíthető és kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.

MELITTA Solo Perfect Milk Fekete
171 990 Ft 169 990 Ft
+ ingyen szállítás

A fekete színű, teljesen automata kávéfőző aroma extraháló funkcióval rendelkezik, a kávét közvetlenül a főzés előtt felmelegíti, így a lehető legtöbb íz szabadul fel. A nagyon karcsú kivitelezésű Melitta Solo Perfect Milk kávéfőző a minimalista dizájnnak köszönhetően gyönyörűen illik bármelyik konyhába.

MELITTA Solo Ryze fekete

MELITTA Solo Ryze fekete

Értékelés: 4,1
124 990 Ft 102 990 Ft

2 év garancia

Automatikus kávégép fekete színben. A kiemelkedő íz érdekében aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A Melitta Solo Ryze kávégépen kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.