MELITTA CI Touch, Fekete
309 990 Ft

278 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Melitta CI Touch automata kávéfőző 10 előre beállított programmal rendelkezik, így egyetlen gombnyomással készítheti el kedvenc kávéját. A gép működése rendkívül halk, így reggel sem kell amiatt aggódnia, hogy véletlenül felébresztené szeretteit, ha azonban valakit egy friss, finom itallal fogadna, úgy a kávéfőzővel egyszerre akár két csészében is készíthet italt. A kávéfőző tartályának kapacitása 4 adag kávé elkészítéséhez elegendő. Tejtartályának köszönhetően a cappuccino vagy a latte macchiato elkészítése is csak egyetlen mozdulat.


MELITTA Solo Ezüst
124 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Automatikus kávégép ezüst színben. A kiemelkedő íz érdekében aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A Melitta Solo Ryze kávégéppel kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.


MELITTA Solo Fekete/Ezüst

MELITTA Solo Fekete/Ezüst

Értékelés: 5
124 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Automatikus kávégép fekete/ezüst színben. A kiemelkedő íz érdekében aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A Melitta Solo Ryze kávégéppel kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.


MELITTA Solo & Milk Ezüst

MELITTA Solo & Milk Ezüst

Értékelés: 5
164 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Automatikus kávégép ezüst színben lecsatolható gőzfúvókával tej gőzölésére. A Melitta Solo Ryze kávégéppel egyszerre 2 csésze kávé készíthető és kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.


MELITTA Solo Perfect Milk Fekete
171 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fekete színű, teljesen automata kávéfőző aroma extraháló funkcióval rendelkezik, a kávét közvetlenül a főzés előtt felmelegíti, így a lehető legtöbb íz szabadul fel. A nagyon karcsú kivitelezésű Melitta Solo Perfect Milk kávéfőző a minimalista dizájnnak köszönhetően gyönyörűen illik bármelyik konyhába.


MELITTA Solo Ryze fekete
124 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Automatikus kávégép fekete színben. A kiemelkedő íz érdekében aroma kinyerő rendszerrel van felszerelve. A Melitta Solo Ryze kávégépen kiválasztható a kávé erőssége és az őrlés finomsága 3 fokozatban. Az irányítása nagyon egyszerű az innovatív LED kijelzőnek köszönhetően.


MELITTA Barista TS Smart Ezüst
459 990 Ft

413 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Automata kávéfőző ezüst kivitelezésben. 21 különböző típusú kávés ital elkészítésére képes. Az Espresso Melitta Barista TS Smart Ezüst számos előnnyel rendelkezik, például okostelefonhoz csatlakoztatható és a Connect App alkalmazás segítségével vezérelhető a kávé elkészítése. Minden nagyon egyszerűen elkészül, csupán egy gomb megnyomása szükséges.


MELITTA Passione kávéfőző, fekete
188 990 Ft

Automata kávéfőző fekete változatban, praktikus Auto-Cappuccinatore funkcióval a tökéletes tejhab kialakításáért. A Melitta Passione Fekete akár 2 pohár italt is képes egyszerre elkészíteni, és a Legjobb aroma rendszernek köszönhetően megtartja a kávészemek illatát és ízét, mert mindig csak az épp szükséges mennyiséget őrli meg és dolgozza fel az adott pohárhoz.


MELITTA Solo Perfect Milk Ezüst
171 690 Ft

154 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az ezüst színű, teljesen automata kávéfőző aroma extraháló funkcióval rendelkezik, a kávét közvetlenül a főzés előtt felmelegíti, így a lehető legtöbb íz szabadul fel. A nagyon karcsú kivitelezésű Melitta Solo Perfect Milk kávéfőző a minimalista dizájnnak köszönhetően gyönyörűen illik bármelyik konyhába.