Mercedes-Benz For Men - EDT
8 370 Ft 7 820 Ft

Mercedes-Benz illat Urat azonos márkájú először mutatta be 2012. Ez orientális-fás illat célja minden ember számára, akik szeretik a luxus és a minőség. Az illat megnyitja friss Citrom, mandarin és bergamot, hogy később fejlődött a szív áll galbana, bors, szerecsendió, ibolya.

Mercedes-Benz Intense - EDT
11 030 Ft

Mercedes-Benz intenzív citrusos, fűszeres illat férfiaknak. A parfüm erősebb, mint az előző változat a Mercedes-Benz a férfiak. Friss ámbra dúsított cédrus a bőrén létrehoz egy egyedi és érzéki aláírását. A bevezetés elősegítése citrus illat rakott zöld levelei ibolya.

Mercedes-Benz Man - EDT

Mercedes-Benz Man - EDT

Értékelés: 5
10 050 Ft 9 490 Ft

Mercedes-Benz Man tervezték karizmatikus emberek, akik szeretik az aromás fás illat. Parfüm Olivier Cresp beépítette a gyümölcsös aromák körte és virágos jegyek muskátli. Együtt rózsafa és cédrus létrehoz egy ellenállhatatlan kombinációja illatok, hogy nem igazi férfi nem tud ellenállni.

Mercedes-Benz Rose - EDT
8 370 Ft 7 960 Ft

Női parfüm Mercedes-Benz Mercedes-Benz Rose tele virágos jegyek. A gazdag készítmény illata lédús ribizli és a grapefruit. Középpontjában a kombinálásával hangok magnólia, rózsa együtt egzotikus rózsafából és elemi. A készítmény egy csipetnyi cédrus, ámbra és pézsma.