Meridol Fogszuvasodás elleni fogkrém, 2x75 ml
1 690 Ft

Meridol fogkrém hatékonyan óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Hosszú távú alkalmazása jó hatást gyakorol fogaira, összetételében fellelhető amin-fluoridok homogén védőréteget vonnak fogai felületén. Két darabos kiszerelésben rendkívül kedvező áron.

Meridol Meridol Original fogkrém 75 ml-15%
1 290 Ft 1 090 Ft

Akció

Meridol fogkrém különösen alkalmas irritált fogíny, valamint gyakori fogíny fájdalom esetén. Természetes a fogszuvasodás elleni védelem.

Meridol Original fogkrém 75 ml
1 890 Ft

A Meridol márkájú fogkrém különösen alkalmas irritált fogíny, valamint gyakori fogíny fájdalommal küszködők számára. Természetes a fogszuvasodás elleni védelem. A Meridol Original fogkrém 75 ml 2 db megbízhatóan és hatékonyan kitisztítja a fogakat.

Meridol Puha fogkefe 3-pack

Meridol Puha fogkefe 3-pack

Értékelés: 5
2 490 Ft

A Meridol mikro-puha sörtékkel rendelkező fogkefe, ami nagyon alaposan távolítja el a foglepedéket még az ínyről is. Kíméletes az ínnyel és segít a fogíny visszahúzódásának megelőzésében. A csomag 3 darabot tartalmaz.

Meridol Safe Breath szájvíz 400 ml
2 490 Ft

A Meridol Safe Breath szájvíz friss leheletet biztosít a hatékony baktérium elleni védelmének köszönhetően, ami véd a nyelven és az egész szájüregben megtelepedett baktériumok által keltett szagtól. Azonnal hat, és hosszantartó frissesség érzetet hagy a szájban. Térfogata 400 ml.

Meridol Whitening fogkrém 75 ml
1 290 Ft

A Meridol Gentle white fogkrém védelmet nyújt az íny visszahúzódása és az ínyvérzés ellen. Csökkenti az íny visszahúzódását. Fehérítő hatású. Tartalma 75 ml.