Meridol Fogszuvasodás elleni fogkrém, 2x75 ml
1 690 Ft

Meridol fogkrém hatékonyan óvja fogait a fogszuvasodás ellen. Hosszú távú alkalmazása jó hatást gyakorol fogaira, összetételében fellelhető amin-fluoridok homogén védőréteget vonnak fogai felületén. Két darabos kiszerelésben rendkívül kedvező áron.


Meridol Safe Breath szájvíz 400 ml
2 490 Ft

A Meridol Safe Breath szájvíz friss leheletet biztosít a hatékony baktérium elleni védelmének köszönhetően, ami véd a nyelven és az egész szájüregben megtelepedett baktériumok által keltett szagtól. Azonnal hat, és hosszantartó frissesség érzetet hagy a szájban. Térfogata 400 ml.


Meridol Whitening fogkrém 75 ml
1 240 Ft

A Meridol Gentle white fogkrém védelmet nyújt az íny visszahúzódása és az ínyvérzés ellen. Csökkenti az íny visszahúzódását. Fehérítő hatású. Tartalma 75 ml.


Meridol Parodont Expert fogkrém 75 ml
1 640 Ft

A Meridol Parodont Expert fogkrém védelmet nyújt az íny visszahúzódása és az ínyvérzés ellen. Növeli a fogíny ellenállását a paradontózissal szemben. Felnőtteknek és 7 év feletti gyermekeknek ajánlott. Tartalma 75 ml.


Meridol Szájvíz 400 ml
2 240 Ft

Meridol 400 ml-es szájvíz fogínyérzékenyvégben és gyakori fogíny fájdalomban szenvedők számára. Természetesen véd a fogszuvasodás ellen is. Térfogata 400 ml.


Meridol Puha fogkefe
1 490 Ft

A Meridol mikro-puha sörtékkel rendelkező fogkefe, ami nagyon alaposan távolítja el a foglepedéket még az ínyről is. Kíméletes az ínnyel és segít a fogíny visszahúzódásának megelőzésében. A csomagolás 1 fogkefét tartalmaz.


Meridol Puha fogkefe 3-pack

Meridol Puha fogkefe 3-pack

Értékelés: 5
2 490 Ft

A Meridol mikro-puha sörtékkel rendelkező fogkefe, ami nagyon alaposan távolítja el a foglepedéket még az ínyről is. Kíméletes az ínnyel és segít a fogíny visszahúzódásának megelőzésében. A csomag 3 darabot tartalmaz.