Mexx Woman - EDP

Mexx Woman - EDP

Értékelés: 4
5 050 Ft 4 620 Ft

Nő illat tervezője döntő és szórakoztató nők, akik bizonyos életmód és az inspirációt a környezetüket. Spontán magabiztos nőknek, akik élvezni minden pillanatát az élete, mindig keres valami különleges, bár nem veszít a realitásérzék. Ihlette a optimista hangulatot sugároz a parfüm magát.

Mexx Ice Touch Man - EDT
3 570 Ft 3 360 Ft

Nyisd ki az érzékeidet – a jég, mint a feszültség szimbóluma a férfi és a nő között. Hűvös, friss és ugyanakkor gyengéden erotikus. A hő és a hideg közötti kontraszt ösztönzi az érzéseket és a tudatot, és feltárja az érzelmek erejét. Az illat 2005-ben került a piacra.

Mexx Ice Touch Woman - EDT

Mexx Ice Touch Woman - EDT

Értékelés: 5
2 780 Ft

Innovatív csomagolás és illat összetétele Ice Touch Woman 2006. Pink bors, citrom és szeder a fejét kiegészítik vízi akkordokat. Szív áll menta, koriander, narancsvirág és a ciklámen. Az alapítvány rozvoní cédrusfa, ámbra, pézsma és málna.

Mexx Fly High Woman - EDT

Mexx Fly High Woman - EDT

Értékelés: 5
3 880 Ft

Élettel teli az életed, a szíve verte. Jó szórakozást, legyen spontán! Úgy érzi, az az érzés, hogy lebeg. Fly High. Ez a te napod. A szantálfa, a cédrusfa és a fehér pézsma gazdagított virágos gyümölcsös aroma bizalmat ad. Az illat 2007-ben indult.

Mexx Black Woman - EDT
4 650 Ft

A női Black Woman illatot tiszta energikus virág és gyümölcs keveréke nyitja. Gyönyörű női bazsarózsa, körömvirág ős friss frézia keveredik az édes fekete ribizli tónusával. A szívillatban kellemes gyümölcs koktél rejtőzik sárgabarack licsi és körte kiegészítve intenzív fehér cédrusfával.

Mexx Black Man - EDT
3 210 Ft

A Black Man férfi illat fejillatát friss vízi tónusok alkotják. Az átlátszó zöld és vízi tónusai fekete borssal és mandarinnal van fűszerezve. A szív illatnak ártatlan leheletet nyújt a  friss tavirózsa, amelyet körülvesz a cédrusfa mély tónusa.

Mexx Pure Woman - EDT

Mexx Pure Woman - EDT

Értékelés: 5
3 570 Ft 2 870 Ft

Pure Woman by Mexx márka friss, virágos-gyümölcsös illat a nők és lányok, akik szimpatikus és sikeres. Úgy tervezték, hogy a nők, akik álmaik, a család és a barátok a legfontosabbak számukra.

Mexx Festival Splashes - EDT
8 930 Ft 3 800 Ft

A Festival Splashes egy virágos – gyümölcsös női illat, ami a fesztivál ritmusait tükrözi a grapefruit és az alma pezsgő jegyzeteivel, egy nyári rózsa női aláírásával. Az illat 2019-ben került a piacra.

Mexx Life Is Now For Her - EDT
3 860 Ft 3 210 Ft

Life Is Now For Her a Mexx márkától egy virágos-gyümölcsös illat.  Minden olyan nő és lány számára készült, akik szeretik a lédús gyümölcsök és a nemes virágok kombinációját. Miután egyszer kipróbálja ezt az illatot, már többé nem fogja akarni elengedni. Az illat 2015-ben került a piacra.

Mexx Summer Festival Man - EDT
2 220 Ft 1 760 Ft

Fedezze fel a limitált kiadású Summer Festival Man illatot, amely feleleveníti a nyári fesztiválok vidám hangulatát.  Egy aromás férfi illat bors és kardamon fejilattal, alma és cédrus szívillattal és borostyánl és pacsuli alapillattal. Hangolódjon rá a nyárra! .

Mexx Summer Festival Woman - EDT
1 930 Ft 1 750 Ft

Summer Festival Woman a MEXX márka limitált kiadású 2018-as nyári illata.  Egy virágos-gyümölcsös illat, amely feleleveníti a nyári fesztiválok vidám hangulatát. A körte, a mirabella gyümölcs és szantálfa egyvelegének illata úgy vibrál, mint a kedvenc nyári dallama.

Mexx Festival Splashes For Men - EDT
5 950 Ft 3 620 Ft

Festival Splashes For Men egy friss férfi illat, amely tükrözi a fesztivál ritmust a görögdinnye és a zöld alma pezsgő jegyzeteivel, meleg fás aláírással. Az illat 2019-ben került a piacra.

Mexx Pure Man - EDT
3 860 Ft 3 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pure Man Mexx márka friss, fougerově-fás illat, aminek célja minden kedves férfiak, akik elégedettek önmagukkal. Úgy tervezték, hogy a férfiak és a természetes személyek, amelyek a család és a barátok a legfontosabb. Úgy indult 2012. augusztus. .

Mexx Look Up Now For Her - EDT
3 360 Ft 2 720 Ft

Mexx márka képvisel egyedülálló illat Look Up Now For Her, amely tartozik a virágos-gyümölcs aromája. Hagyja magát elkápráztatta kombinációja gyümölcsös mandarin, őszibarack, szeder a bevezetőben.

Mexx Forever Classic Never Boring for Him - EDT
2 870 Ft

Engedje magát elvarázsolni a  Mexx Forever Classic Never Boring klasszikus illatával. Ez a férfi illata meglepi Önt a klasszikus és váratlan összetevők keverékével – a bergamott, a rozmaring és a cédrusfa egyedi kombinációjával.

Mexx Ice Touch Woman - testpermet
2 520 Ft 2 220 Ft

Az Ice Touch Woman innovatív csomagolása és illatkompozíciója 2006-tól. Rózsaszín bors, citrusfélék és szeder a fejben kiegészítik a víz akkordokat. A szív menta, koriander, ciklamen és narancsvirágból áll. Az alap kibontakozik a cédrusfa, az ambergris, a pézsma és a málna.

Mexx Fresh Splash Woman - EDT
7 440 Ft

A MEXX Fresh Splash tökéletes a mindennapi frissesség fenntartásához. A Time Release technológiának köszönhetően az illat fokozatosan felszabadul, így még egy fárasztó nap után is frissességet biztosít.

Mexx Energizing Woman - EDT
2 610 Ft 2 030 Ft

Mexx energizáló Woman egy virágos gyümölcsös illat nőknek, hogy élvezheti minden nap a lehető legteljesebb, álmaik, a család és a barátok a legfontosabbak számukra. Az illat-ben indult 2013-ban. .

Mexx Whenever Wherever - EDT
4 160 Ft 2 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Whenever Wherever egy virágos-gyümölcsös női illat. A fejjilat összetevőihez tartozik a mandarin, körte és a gyöngyvirág. A szívillatban bontakozik ki a mirabelle, rebarbara, jázmin és ibolya. A kompozíciót a pizsma, cédrusfa és vanília kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

Mexx City Breeze For Her - EDT
2 080 Ft 1 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Város Breeze illat For Her pontosan mire van szüksége egy hosszú nap után a nyüzsgő városban. Caresses te körte és licsi, narancs frissítési újra megtalálta a fejét a kölnivíz. A szív megtalálható Pitaya, a bazsarózsa és jázmin. Alapvetően a frissesség érzését fokozza pézsma, a szantálfa és ámbra.

Mexx City Breeze For Him - EDT
2 220 Ft 1 940 Ft

A City Breeze For Him EDT magába foglalja a víz tónusok és a vetiver kombinációját. A frissesség és a szabadság érzését váltja ki. A fejillat összetevői közé tartozik az alma, bazsalikom, grapefruit. A szívillatban érezhető a zsálya, tengeri akkordok és ibolya levelek.

Mexx City Breeze For Him - natural spray
1 420 Ft 1 300 Ft

A City Breeze For Him EDT magába foglalja a víz tónusok és a vetiver kombinációját. A frissesség és a szabadság érzését váltja ki. A fejillat összetevői közé tartozik az alma, bazsalikom, grapefruit. A szívillatban érezhető a zsálya, tengeri akkordok és ibolya levelek.

Mexx Fresh Man - EDT

Mexx Fresh Man - EDT

Értékelés: 4
4 280 Ft

A valódi frissesség érzését valami meglepő és csodálatos. Ez ugyanaz az érzés, hogy vetknul a Mexx Mexx Fresh új illat. Férfi illatok életre érzékeit, és kapsz lelkesedés fellépés és öröm az élet.

Mexx Fresh Splash Man - dezodor spray-30%
4 460 Ft 3 110 Ft

Akció

A MEXX Fresh Splash tökéletes a mindennapi frissesség fenntartásához. A Time Release technológiának köszönhetően az illat fokozatosan felszabadul, így még egy fárasztó nap után is frissességet biztosít.

Mexx Fresh Splash Man - EDT
10 420 Ft

A MEXX Fresh Splash tökéletes a mindennapi frissesség fenntartásához. A Time Release technológiának köszönhetően az illat fokozatosan felszabadul, így még egy fárasztó nap után is frissességet biztosít.

Mexx Fresh Splash Woman - dezodor spray
4 650 Ft

A MEXX Fresh Splash tökéletes a mindennapi frissesség fenntartásához. A Time Release technológiának köszönhetően az illat fokozatosan felszabadul, így még egy fárasztó nap után is frissességet biztosít.

Mexx Friss Woman - EDT
4 100 Ft

A valódi frissesség érzését valami meglepő és csodálatos. Ez ugyanaz az érzés, hogy vetknul a Mexx Mexx Fresh új illat. Női illata újjáéleszteni az érzékeket, és kapsz lelkesedés fellépés és öröm az élet.

Mexx Life Is Now For Him - EDT
3 570 Ft 3 270 Ft

Life Is Now For Him a Mexx márkától egy fás, vízi férfi illat. A fejillatban rejtőzik a bergamott, kardamon, alma, ananász. A szívillatban kibontakozik a levendula, frézia, tengeri hangok, az illatot pacsuli és a szantálfa keveréke zárja.  Az illat 2015-ben került a piacra.

Mexx Look Up Now For Him - EDT
2 970 Ft 2 890 Ft

Mexx bemutatja az új férfi illatot  Look Up Now For Him név alatt. Ez a friss illat készen áll örömet okozni Önnek a nyári hónapokban, és nemcsak azokban.  Annyira érzéki és szexi, hogy imádni fogja, és nem fog tudni nélküle meglenni. Engedje magát kényeztetni a Look Up Now For Him illattal.

Mexx Whenever Wherever Men - EDT
4 100 Ft 3 650 Ft

A Whenever Wherever Men egy aromatikus-akvatikus férfi  illat. A fejillat összetevői közé tartozik a  grapefruit, citrom, borostyán levelek és alma. A szívillatban rejtőznek a vízi akkordok, fenyő és hínár illatjegyei. A kompozíciót a tölgyfa moha, kasmír és pacsuli kombinációja zárja.

Mexx Whenever Wherever Men - szórófejes dezodor
3 420 Ft 2 270 Ft

A Whenever Wherever Men egy aromatikus-akvatikus férfi  illat. A fejillat összetevői közé tartozik a  grapefruit, citrom, borostyán levelek és alma. A szívillatban rejtőznek a vízi akkordok, fenyő és hínár illatjegyei. A kompozíciót a tölgyfa moha, kasmír és pacsuli kombinációja zárja.

Mexx Woman - dezodor spray
2 670 Ft 2 060 Ft

A női illatot elszánt és szórakoztató nők számára tervezték, akik biztosak életmódjukban és inspirálják környezetüket. Az önbizalommal rendelkező spontán nők számára, akik életük minden pillanatát élvezhetik, mindig valami rendkívülire keresnek, de ugyanakkor nem veszítik el a valóságérzetet.