Mia Toro M1021/3-S

Mia Toro M1021/3-S

Értékelés: 5
31 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mia Toro márkájú modern és minőségi kivitelezésű bőrönd méreteinek köszönhetően a legtöbb légitársaságnál megfelelő, mint kézipoggyász. Ezért ideális megoldás rövid utazásokhoz, valamint üzleti utakhoz. A bővítőnek hála az alapvető 41 l űrtartalom 25 %-kal tovább bővíthető, így még több hely áll rendelkezésedre.


Mia Toro Utazó bőrönd M1352/3-S
30 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Színes utazó bőrönd pillangó mintával. A festett pillangós gyűjteményből származó Mia Toro bőrönd vonzó megjelenésű és jó felszereltséggel rendelkezik. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro Utazó bőrönd M1366/3-S
30 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fekete utazó bőrönd piros és fehér mintával. A Coming Together kollekcióból származó Mia Toro bőrönd vonzó megjelenésű és jó felszereltséggel rendelkezik. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro Utazó bőrönd M1238/3-S
27 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó bőrönd elegáns időtálló kivitelben. A Mia Toro M1238 / 3-S i kabin bőrönd mérete TSA kódzárral, 4 darab dupla kerékkel van ellátva a jobb kezeléshez és az ergonómikus kihúzható fogantyúval. A kapacitást 39 l-ről 49 l-re növelheti.


Mia Toro Utazó bőrönd M1093/3-S
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kézipoggyász méretű elegáns utazási bőrönd. Mia Toro bőrönd az Acciaio kollekcióból mindazt tartalmazza, amit egy modern bőröndnek tartalmaznia kell. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro Utazó bőrönd M1239/3-S
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kézipoggyász méretű elegáns utazási bőrönd. Mia Toro bőrönd a Manta kollekcióból, a manapság elengedhetetlen TSA kódos zár, teleszkópos kihúzható rendszerrel és praktikus 360°-ba forgatható 4 kerék.


Mia Toro M1535/3-XL
38 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy térfogatú bőröndöt a Mia Toro Ingria gyűjteményből egyesíti a legmagasabb minőséget, funkcionalitást és időtlen stílusos dizájnt a modern utas számára. Egészen 156 l térfogatot kínál az expanderrel kibővítve, így lehetővé teszi hogy minden szükséges dolgot becsomagolhatsz. Fel van szerelve teleszkópos kihúzható rendszerrel, 4 kerékkel és egy integrált TSA zárral.


Mia Toro M1300/3-L
46 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy helyet biztosít a Mia Toro L nagyságú utazó bőrönd az összes cuccod becsomagolására. A bőrönd lenyűgöző 146 l térfogattal rendelkezik, amelyet könnyen elővarázsolhatsz az expander segítségével. A berendezésben nem hiányozhat az integrált TSA zár, 4 dupla kerék és a kihúzható fogantyú.


Mia Toro M1300/3-M
39 890 Ft

Utazó bőrönd közepes méretű a Ruota kollekcióból ötvözi a legmagasabb minőséget, funkcionalitást és dizájnt a modern utazók számára. A poggyász 73 l térfogatot kínál, amit az expandernek köszönhetően ki lehet bővíteni további 25%-al. A berendezésben nem hiányozhat az integrált TSA zár, 4 dupla kerék és a kihúzható fogantyú.


Mia Toro Utazó bőrönd készlet M1300/3
116 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olasz bőrönd készlet a Mia Toro márkától három különböző méretű poggyászból tevődik, amelynek köszönhetően mindig ki tudod választani a megfelelőt az utazásodhoz. A fedélzeti bőröndöt ki tudod használni az üzleti utakra vagy egy hétvégi kiruccanásra, a közepes bőröndbe elhelyezhetsz mindent, amire szükséged van egy szokványos nyaraláshoz, és a nagy bőröndbe könnyen be tudsz pakolni két személy részére.


Mia Toro Utazó bőrönd M1091/3-L
42 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó bőrönd L méretben álomfogó mintával. A Love This Life Dream Catcher kollekcióból származó Mia Toro bőrönd vonzó megjelenésű és jó felszereltséggel rendelkezik. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro Utazó bőrönd M1091/3-M
36 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó bőrönd színes álomfogó motívummal A Love This Life Dream Catcher kollekcióból származó Mia Toro bőrönd vonzó megjelenésű és jó felszereltséggel rendelkezik. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro Utazó bőrönd M1093/3-L
35 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns L méretű utazó bőrönd. Mia Toro bőrönd az Acciaio kollekcióból mindazt tartalmazza, amit egy modern bőröndnek tartalmaznia kell. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro Utazó bőrönd M1093/3-M
30 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns M méretű utazó bőrönd. Mia Toro bőrönd az Acciaio kollekcióból mindazt tartalmazza, amit egy modern bőröndnek tartalmaznia kell. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro Utazó bőrönd M1238/3-L
39 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó bőrönd elegáns időtálló kivitelben. A Mia Toro M1238 / 3 kabin bőrönd mérete TSA kódzárral, 4 darab dupla kerékkel van ellátva a jobb kezeléshez és egy ergonómikus kihúzható fogantyúval. A térfogatot 91 l-ről 114 l-re növelheted.


Mia Toro Utazó bőrönd M1238/3-M
33 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Utazó bőrönd elegáns időtálló kivitelben. A Mia Toro M1238 / 3-M kabin bőrönd mérete TSA kódzárral, 4 darab dupla kerékkel van ellátva a jobb kezeléshez és egy ergonómikus kihúzható fogantyúval. A belső térfogatot 62 l-ről 78 l-re növelheti.


Mia Toro Utazó bőrönd M1239/3-L
36 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

M méretű elegáns utazási bőrönd. Mia Toro bőrönd a Manta kollekcióbólTSA kódos zárral, amely néhány úticélhoz elengedhetetlen kellék. Nem hiányozhat teleszkópos kihúzható rendszerrel és praktikus 360°-ba forgatható 4 kerék.


Mia Toro Utazó bőrönd M1239/3-L
41 890 Ft
+ ingyen szállítás

L méretű elegáns utazási bőrönd. Mia Toro bőrönd a Manta kollekcióból TSA kódos zárral, amely néhány úticélhoz elengedhetetlen kellék. Nem hiányozhat teleszkópos kihúzható rendszerrel és praktikus 360°-ba forgatható 4 kerék.


Mia Toro Utazó bőrönd M1352/3-M
36 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Színes utazó bőrönd M méretben pillangó mintával. A festett pillangós gyűjteményből származó Mia Toro bőrönd vonzó megjelenésű és jó felszereltséggel rendelkezik. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro Utazó bőrönd M1366/3-L
42 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fekete utazó bőrönd L méretben, piros és fehér mintával. A Coming Together kollekcióból származó Mia Toro bőrönd vonzó megjelenésű és jó felszereltséggel rendelkezik. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro Utazó bőrönd M1366/3-M
36 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fekete utazó bőrönd M méretben, piros és fehér mintával. A Coming Together kollekcióból származó Mia Toro bőrönd vonzó megjelenésű és jó felszereltséggel rendelkezik. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro Utazó bőrönd M1091/3-S
30 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utazó bőrönd színes álomfogó motívummal A Love This Life Dream Catcher kollekcióból származó Mia Toro bőrönd vonzó megjelenésű és jó felszereltséggel rendelkezik. A TSA kód zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro M1021/3-L
43 490 Ft

Mia Toro méretes bőröndje ötvözi a funkcionalitást és a designt, a modern utazók számára lett tervezve. A tíz éves garanciával ellátott bőrönd 128 l térfogatú, így minden szükséges holmi elfér benne, még abban az esetben is, ha ketten utaztok.


Mia Toro Utazó bőrönd M1352/3-L
42 090 Ft
+ ingyen szállítás

Színes utazó bőrönd L méretben pillangó mintával. A festett pillangós gyűjteményből származó Mia Toro bőrönd vonzó megjelenésű és jó felszereltséggel rendelkezik. A TSA kódos zár szinte feltétlenül szükséges repülőgéppel történő utazáskor, a teleszkópos kihúzórendszer és 4 darab 360° -ban forgó kerék rendkívül praktikus és megkönnyíti a bőrönd mozgatását.


Mia Toro M1021 / 3 utazó bőrönd készlet
107 790 Ft

Mia Toro utazó bőrönd készlet három különböző méretű bőröndből áll, így mindig kiválaszthatod a számodra megfelelőt. A fedélzeti bőröndöt hétvégi vagy üzleti utazásokhoz használhatod, a közepes méretű bőröndbe minden szükséges tárgyat belepakolhatsz, míg a nagy bőröndbe könnyedén be tudsz pakolni akár két személy részére is.


Mia Toro M1097/3
104 190 Ft

Utazz stílusosan a Mia Toro bőrönd készlettel, amelyek eredeti designját a kolumbiai művész, Hector Prado tervezte. A készlet 49 l-es fedélzeti bőröndöt, 80 l-es közepes méretű bőröndöt és 124 l-es nagy méretű bőröndöt tartalmaz. Mindhárom bőrönd TSA kódzárral, teleszkópos fogantyúval és 4 kerékkel ellátott 10 év garancia.