Mikasa VLS300 Strandröplabda
62x

Mikasa VLS300 Strandröplabda

24 990 Ft

Mikasa VLS300 strandröplabda az FIVB hivatalos labdája. Egyedi varrása garantálja a jól kezelhetőséget és ellenállóképességet. Szintetikus bőr anyagának köszönhetően rendkívül kíméletes a kezekhez.

Forgalmazó: MALL
Mikasa SBV labda
4x

Mikasa SBV labda

9 490 Ft

MIKASA SBV a legjobb kezdők és gyermekek számára! A felületen található EVA anyag lágy és engedelmes. A 10 paneles technológia kevesebb csatlakozást biztosít, az új ragasztási technológiának köszönhetően a panelek közti átmenetek „szinte“ láthatatlanok.

Forgalmazó: MALL
Mikasa VXT-30 Strandröplabda
25x

Mikasa VXT-30 Strandröplabda

18 490 Ft

Mikasa VXT-30 strandröplabda az FIVB hivatalos versenylabdája. Egyedi varrása garantálja a jól kezelhetőséget és ellenállóképességet. Szintetikus bőr anyagának köszönhetően rendkívül kíméletes a kezekhez.

Forgalmazó: MALL
Mikasa 16 részes evőeszközkészlet

Mikasa 16 részes evőeszközkészlet

36 579 Ft

Mikasa evőeszközkészlet – – Tegye emlékezetesebbé minden étkezését ezzel az aranyszínű Mikasa evőeszközkészlettel. A 16 darabos evőeszköz teljes körű evőeszköz-szolgáltatást kínál négy személyre, rozsdamentes acél késekkel, villákkal, teáskanálokkal és desszertkanalakkal.

Partnerünktől: Helieli
Mikasa 155RW
1x

Mikasa 155RW

5 390 Ft

Mikasa 155RW, megbízható klasszikus a kosárlabda labdák között. Hihetetlenül ellenálló gumi felszín a sokoldalú, teremben vagy akár kültéri felhasználásért.

Forgalmazó: MALL
Mikasa 157BR
9x

Mikasa 157BR

6 790 Ft

Mikasa 157BR, megbízható klasszikus a kosárlabda labdák között. Hihetetlenül ellenálló gumi felszín a sokoldalú, teremben vagy akár kültéri felhasználásért.

Forgalmazó: MALL
Mikasa BD1000C Kosárlabda
4x

Mikasa BD1000C Kosárlabda

8 590 Ft

A Mikasa 1150C labda remek testmozgási lehetőséget nyújt felnőttek és gyerekek számára egyaránt. A kosárlabda külső borítása lehetővé teszi a kültéri használatot is, így barátaiddal egy igazi utcai meccset is lejátszhattok majd. Felülete csúszásgátlós, gödrös, golflabda szerű. Kiváló minőségű. Pattogtasd a labdát, cselezz, ugorj magasra és zsákoljbe minél többet, hogy te lehess a legjobb! A Mikasa kosárlabda remek társad lesz a sportolásban. A labda kül- és beltéri használatra is alkalmas. Minőségi labda, rendkívül kedvező áron!

Forgalmazó: MALL
Mikasa BD500
11x

Mikasa BD500

6 690 Ft

Mikasa BD500 egy külső és belső pályán egyaránt használható 7-es méretű kosárlabda. Anyaga tartós, így hosszú távon partnere lesz a kosárlabdázásban. A labda alkalmas oktatási célokra is, illetve természetsen aktív játékra is. A labda egy forradalmian új, úgynevezett Dimple anyagból készült. Ez az anyag növeli a labda irányíthatóságát, és stabilitását. A labda valódi bőrből készült, anyaga csúszásmentes, így játék közben nem kell bosszankodnia az elgurult labda miatt, hanem 100%-ban a játékra koncentrálhat.

Forgalmazó: MALL
Mikasa TB700
5x

Mikasa TB700

5 390 Ft

Mikasa TB700 kosárlabda labda kifejezetten az utcai kosárlabdához lett kifejlesztve. Rendkívül ellenálló gumi felület, kiváló tapadás, tökéletes irányítás és játszhatóság.

Forgalmazó: MALL