Millner Mayfair S Full Black 36 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. A számlap és a heveder első látásra vonzza a sötét fekete színét. Kézzel rögzíti az órát acél milánói húzással , PVD bevonattal.

Millner Mayfair S Silver 36 mm
12 110 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. A tok és szíj ezüst színével megragadja a szemet.

Millner Camden Marble Silver
12 110 Ft

A minimalista formatervezés, az elegancia és a kivitelezés megfizethető áron ötvözi – ez a Camden órák családja . Egy látványos tárcsa vonzza Önt, amelyet egyébként nagyon egyszerűen fogalmaznak meg.

Millner Mini White Leather
16 150 Ft
+ ingyen szállítás

Millner globális úttörő divatmárka, amely magas színvonalú órák elfogadható áron történő szállítására szakosodott. A Mini sorozat számos színváltozatot kínál, és ez az óra lenyűgözi rózsaszínű arany tokjával, amely tökéletesen illeszkedik a fehér bőr hevederhez.

Millner Regents Silver
16 150 Ft

Ha Ön a minimalista stílus rajongója, akkor minden bizonnyal elégedett lesz a Millner karóra márkájának kialakításával . Az egyszerű számlapot csak kék kéz díszíti, és a hatodik pozícióban egy tisztességes dátummal rendelkező mutatók vannak.

Millner Regents Full Black
16 150 Ft

Ha Ön a minimalista stílus rajongója, akkor minden bizonnyal elégedett lesz a Millner karóra márkájának kialakításával . Az óra elegáns fekete kivitelben van. Az egyszerű számlapot csak kék kéz díszíti, és a hatodik pozícióban egy tisztességes dátummal rendelkező mutatók vannak.

Millner Hallfield Dark One
16 150 Ft

A Millner karóra jellemzője a minimalista dizájn és az elegáns színek. Az óra elbűvöli rózsaszínű arany tokjával , kezeivel és indexeivel. Wrist őket tűzött bőrszíj barna. Ez a divatos kiegészítő kiegészíti ruháját. .

Millner Mini Rose Gold
14 130 Ft

Millner globális úttörő divatmárka, amely magas színvonalú órák elfogadható áron történő szállítására szakosodott. A Mini sorozat számos színváltozatot kínál, ez az óra lenyűgözi rózsaszín-arany tokjával és ízléses milánói lövedékével, amely minden csuklóhoz alkalmazkodik.

Millner Rodney Noir
14 130 Ft

Millner Rodney karórája eredeti megjelenésével és ízlésesen kiválasztott Millner elbűvöl téged. A fejlesztők az egyszerűségre támaszkodnak, és így a tárcsát csak a kezek, az indexek és a harmadik helyen lévő dátum díszíti. A karóra tűzött minőségű gumival.

Millner Chelsea S - Silver Black
17 010 Ft

A Millner divatos karóra tökéletesen kihangsúlyozza megjelenését. 32 mm széles aranyozott óratokban egy fekete számlap díszeleg, amely csak apró óramutatókkal, indexekkel és logóval van kiegészítve. A tetejét ásványi üveg borítja.

Millner Cosmos Night
12 110 Ft

Millner órákat időtlen tervezés és megfizethető ár jellemzi. A Cosmos Night- t Milánó mozgalma fogja rögzíteni, amely adaptív képessége miatt népszerű. Tökéletesen alkalmazkodik minden csuklóhoz anélkül, hogy profi lerövidítésre lenne szükség. Ez a divatos kiegészítő tökéletesen kiegészíti ruháját.

Millner Cosmos Ocean
12 110 Ft

Millner órákat időtlen tervezés és megfizethető ár jellemzi. A Cosmos Ocean- t Milánó mozgalma fogja rögzíteni, amely adaptív képessége miatt népszerű. Tökéletesen alkalmazkodik minden csuklóhoz anélkül, hogy profi lerövidítésre lenne szükség. Ez a divatos kiegészítő tökéletesen kiegészíti ruháját.

Millner Hallfield Golden Black
16 150 Ft

A Millner karóra jellemzője a minimalista dizájn és az elegáns színek. Az óra elbűvöli rózsaszínű arany tokjával , kezeivel és indexeivel. Wrist őket tűzött bőr szíjjal fekete. Ez a divatos kiegészítő kiegészíti ruháját. .

Millner Mayfair S Rose Pearl 36 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. Első pillantásra a tok és a heveder vonzza a rózsaszínű PVD bevonatot.

Millner Royal Pink
14 130 Ft

Millner órák modern minimalista dizájnnal rendelkeznek . A Royal Series modellek négyzet alakú tokkal és ízlésesen beállított színekkel rendelkeznek. Az órát rozsdamentes acélból készült milánói löketbe vágják, amely tökéletesen alkalmazkodik az egyes csuklóhoz.

Millner Royal Rose Gold
14 130 Ft

Millner órák modern minimalista dizájnnal rendelkeznek . A Royal Series modellek négyzet alakú tokkal és ízlésesen beállított színekkel rendelkeznek. Az órát rozsdamentes acélból készült milánói löketbe vágják, amely tökéletesen alkalmazkodik az egyes csuklóhoz.

Millner Camden Marble Black
16 150 Ft

A minimalista formatervezés, az elegancia és a kivitelezés megfizethető áron ötvözi – ez a Camden órák családja . Látványos tárcsával vonzza Önt, ami egyébként nagyon egyszerű. Rögzítse őket kényelmes bőrpánttal. Díszítsd ezzel a gyönyörű kiegészítővel. .

Millner Camden Marble Full Black
14 130 Ft

A minimalista formatervezés , az elegancia és a kivitelezés megfizethető áron ötvözi – ez a Camden órák családja . Egy látványos tárcsa vonzza Önt, amelyet egyébként nagyon egyszerűen fogalmaznak meg.

Millner Camden Marble Rose Gold
14 130 Ft

A minimalista formatervezés, az elegancia és a kivitelezés megfizethető áron ötvözi – ez a Camden órák családja . Egy látványos tárcsa vonzza Önt, amelyet egyébként nagyon egyszerűen fogalmaznak meg. Rögzítse őket egy kényelmes milánói PVD bevonattal, amely alkalmazkodik a csuklójának kerületéhez.

Millner Camden Marble Silver Black karóra
12 110 Ft

A minimalista formatervezés, az elegancia és a minőségi kivitelezés, valamint a megfizethető ár jellemzi a Camden karórákat. Egy látványos, ugyanakkor letisztul számlap teszi egyedivé ezt a kiegészítőt. A nemesacélból készült milánói óraszíj nemcsak prektikus, hanem mutatós eleme is az órának.

Millner Camden Mini Rose Silver
16 150 Ft

A minimalista formatervezés, az elegancia és a kivitelezés megfizethető áron ötvözi – ez a Camden órák családja . Látványos tárcsával vonzza Önt, ami egyébként nagyon egyszerű. Rögzítse őket kényelmes bőrpánttal. Díszítsd ezzel a gyönyörű kiegészítővel. .

Millner Chelsea - Rose Gold
19 600 Ft

A Millner divatos karóra tökéletesen kihangsúlyozza megjelenését. Az aranyozott acél tokban egy fehér számlap díszeleg, amely apró óramutatókkal és márkalogóval van kiegészítve. A tetejét ásványi üveg borítja. Az órát stílusos nemes acél milánói óraszíj segítségével csatolhatja a csuklójára.

Millner Chelsea S - Rose Black
19 600 Ft

A Millner divatos karóra tökéletesen kihangsúlyozza megjelenését. Az aranyozott acél tokban egy fekete számlap díszeleg, amely apró óramutatókkal és márkalogóval van kiegészítve. A tetejét ásványi üveg borítja. Az órát stílusos nemes acél milánói óraszíj segítségével csatolhatja a csuklójára.

Millner Chelsea S - Rose Black
19 600 Ft

A Millner divatos karóra tökéletesen kihangsúlyozza megjelenését. 32 mm széles aranyozott óratokban egy fekete számlap díszeleg, amely csak apró óramutatókkal és logóval kiegészítve. A tetejét ásványi üveg borítja. Az órát stílusos nemes acél milánói óraszíj segítségével csatolhatja a csuklójára.

Millner Chelsea S - Rose Gold
19 600 Ft

A Millner divatos karóra tökéletesen kihangsúlyozza megjelenését. 32 mm széles aranyozott óratokban egy fehér számlap díszeleg, amely csak apró óramutatókkal, indexekkel és logóval kiegészítve. A tetejét ásványi üveg borítja.

Millner Chelsea S - Silver
17 010 Ft

A Millner divatos karóra tökéletesen kihangsúlyozza megjelenését. 32 mm széles aranyozott óratokban egy fehér számlap díszeleg, amely csak apró óramutatókkal, indexekkel és logóval van kiegészítve. A tetejét ásványi üveg borítja.

Millner Chelsea - Silver
17 010 Ft

A Millner divatos karóra tökéletesen kihangsúlyozza megjelenését. Az aranyozott acél tokban egy fehér számlap díszeleg, amely apró óramutatókkal, indexekkel és márkalogóval van kiegészítve. A tetejét ásványi üveg borítja.

Millner Chelsea - Silver Black
17 010 Ft

A Millner divatos karóra tökéletesen kihangsúlyozza megjelenését. Az aranyozott acél tokban egy fekete számlap díszeleg, amely apró óramutatókkal, indexekkel és márkalogóval van kiegészítve. A tetejét ásványi üveg borítja.

Millner Cosmos Golden Green
14 130 Ft

Millner órákat időtlen tervezés és megfizethető ár jellemzi. A Cosmos Golden Green- t Milánó mozgalma fogja rögzíteni, amely adaptív képessége miatt népszerű. Tökéletesen alkalmazkodik minden csuklóhoz anélkül, hogy profi lerövidítésre lenne szükség.

Millner Cosmos Golden Red
14 130 Ft

Millner órákat időtlen tervezés és megfizethető ár jellemzi. A Cosmos Golden Red- t Milánó mozgalma fogja rögzíteni, amely adaptív képessége miatt népszerű. Tökéletesen alkalmazkodik minden csuklóhoz anélkül, hogy profi lerövidítésre lenne szükség.

Millner Hallfield Black Fabric
14 130 Ft

A Millner karóra jellemzője a minimalista dizájn és az elegáns színek. Az óra elbűvöli rózsaszínű arany tokjával , kezeivel és indexeivel. A csuklóhoz egy fekete nejlon szíjjal vannak rögzítve. Ez a divatos kiegészítő kiegészíti ruháját. .

Millner Hallfield Golden Brown
16 150 Ft

A Millner karóra jellemzője a minimalista dizájn és az elegáns színek. Az óra elbűvöli rózsaszínű arany tokjával , kezeivel és indexeivel. Wrist őket tűzött bőrszíj barna. Ez a divatos kiegészítő tökéletesen kiegészíti ruháját. .

Millner Hallfield Golden Grey
16 150 Ft
+ ingyen szállítás

A Millner karóra jellemzője a minimalista dizájn és az elegáns színek. Az óra elbűvöli rózsaszínű arany tokjával , kezeivel és indexeivel. A csuklóján egy bőrszíj rögzítésére szürke. Ez a divatos kiegészítő kiegészíti ruháját. .

Millner Hallfield Golden Pink
16 150 Ft

A Millner karóra jellemzője a minimalista dizájn és az elegáns színek. Az óra elbűvöli rózsaszínű arany tokjával , kezeivel és indexeivel. Wrist őket tűzött bőr szíjjal rózsaszín. Ez a divatos kiegészítő kiegészíti ruháját. .

Millner Hallfield Graphite
16 150 Ft

A Millner karóra jellemzője a minimalista dizájn és az elegáns színek. Az óra elbűvöli rózsaszínű arany tokjával , kezeivel és indexeivel. Wrist őket tűzött bőr szíjjal. Ez a divatos kiegészítő tökéletesen kiegészíti ruháját. .

Millner Hallfield Silver Black
14 130 Ft

A Millner karóra jellemzője a minimalista dizájn és az elegáns színek. Az óra elbűvöli rózsaszínű arany tokjával , kezeivel és indexeivel. Wrist őket tűzött bőr szíjjal. Ez a divatos kiegészítő kiegészíti ruháját. .

Millner Hallfield Silver Brown
14 130 Ft

A Millner karóra jellemzője a minimalista dizájn és az elegáns színek. Az óra elbűvöli rózsaszínű arany tokjával , kezeivel és indexeivel. Wrist őket tűzött bőrszíj barna. Ez a divatos kiegészítő kiegészíti ruháját. .

Millner Mayfair Full Black 39 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. A számlap és a heveder első látásra vonzza a sötét fekete színét. Kézzel rögzíti az órát acél milánói húzással , PVD bevonattal.

Millner Mayfair Gold 39 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. A tok és a heveder egy arany PVD bevonattal fogja felhívni a figyelmet.

Millner Mayfair Graphite 39 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. Az egész óra grafit színű.

Millner Mayfair Pink 39 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. Első pillantásra a tok és a heveder vonzza a rózsaszínű PVD bevonatot.

Millner Mayfair Rose Black 39 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. Első pillantásra a tok és a heveder vonzza a rózsaszínű arany PVD bevonatot.

Millner Mayfair Rose Gold 39 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. Első pillantásra a tok és a heveder vonzza a rózsaszínű arany PVD bevonatot.

Millner Mayfair Rose Graphite 39 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. Első pillantásra a tok és a heveder vonzza a rózsaszínű PVD bevonatot.

Millner Mayfair Rose Pearl 39 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. Első pillantásra a tok és a heveder vonzza a rózsaszínű PVD bevonatot.

Millner Mayfair S Gold 36 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. A tok és a heveder egy arany PVD bevonattal fogja felhívni a figyelmet.

Millner Mayfair S Graphite 36 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. Az egész óra grafit színű.

Millner Mayfair S Pink 36 mm
14 130 Ft

Olyan kiegészítőt keres, amely kiegészítené ruháját? Nézze meg a Millner Mayfair óráit . Ezt a márkát a modern dizájn és a minimalizmus jellemzi. Első pillantásra a tok és a heveder vonzza a rózsaszínű PVD bevonatot.