Minetan Caramel bõrfólia ( Classic 1 Hour Express Tan) 200 ml
13 280 Ft

Önbarnító hab karamell aranyozáshoz egy gyönyörű karamell aranyszínű barnulást ad. Bemutatjuk a forradalmat az önbarnázásban! Az ultraibolya önbarnító összetevők azonnal érintkezni fognak a bőrrel való érintkezésig, amíg zuhanyoznak. Az eredmény tökéletes sötétzöld, narancssárga színű.


Minetan Kávéprés Original Coffee 200 g
8 240 Ft

7 010 Ft

Akció

Sima és revitalizáló bőrre keres? Akkor éri el a kávét hámlasztó Kávé Scrub Original a márka Minetan . Biztosan értékelni fogja a peeling teljesen természetes összetételét, eltávolítja a régi önbarcoló termék maradványait, és lágyítja a nem kívánt barnulási eredményeket.


Minetan Micellar (Micellar Tan Water Pre Shower Self Tan) 200 ml-20%
13 940 Ft

11 150 Ft

Akció

Első micellás víz önelégítő hatással a világon! Nem csak a bőre lesz egyedileg hidratált, hanem gyönyörűen cserzett is. A bőr sokkal természetesbb lesz, és a csillogás tovább tart. Használja minden nap, hogy megkapja a bőrének finom aranyszínű tónusát, vagy tartsa fenn a még meglévő tanát.


Minetan Önbarnító hab sötét sötétzöld (1 Hour Express Tan) 200 ml
13 280 Ft

Představujeme vám revoluci v samoopalování! Vyzkoušejte samoopalovací pěnu Dark Ash a s výsledkem budete spokojeni! Ultrarychlé samoopalovací složky začínají působit ihned při styku s pokožkou až do doby, kdy se osprchujete. Výsledkem bude dokonalé tmavé opálení bez oranžových tónů.


Minetan Öntapadó hab a sötét barnasághoz Kókusz 200 ml
10 950 Ft

Bemutatjuk a forradalmat az önbarnázásban! Az ultraibolya önbarnító összetevők azonnal érintkezni fognak a bőrrel való érintkezésig, amíg zuhanyoznak. Az eredmény tökéletes sötétzöld, narancssárga színű. Egy órán belül élvezheti a várható szakmai eredményeket.