Minetan Caramel bõrfólia ( Classic 1 Hour Express Tan) 200 ml
14 240 Ft

Önbarnító hab karamell aranyozáshoz egy gyönyörű karamell aranyszínű barnulást ad. Bemutatjuk a forradalmat az önbarnázásban! Az ultraibolya önbarnító összetevők azonnal érintkezni fognak a bőrrel való érintkezésig, amíg zuhanyoznak. Az eredmény tökéletes sötétzöld, narancssárga színű.

Minetan Kávéprés Original Coffee 200 g
8 840 Ft

Sima és revitalizáló bőrre keres? Akkor éri el a kávét hámlasztó Kávé Scrub Original a márka Minetan . Biztosan értékelni fogja a peeling teljesen természetes összetételét, eltávolítja a régi önbarcoló termék maradványait, és lágyítja a nem kívánt barnulási eredményeket.

Minetan Önbarnító hab sötét sötétzöld (1 Hour Express Tan) 200 ml
14 240 Ft

Představujeme vám revoluci v samoopalování! Vyzkoušejte samoopalovací pěnu Dark Ash a s výsledkem budete spokojeni! Ultrarychlé samoopalovací složky začínají působit ihned při styku s pokožkou až do doby, kdy se osprchujete. Výsledkem bude dokonalé tmavé opálení bez oranžových tónů.

Minetan Önbarnító pisztoly Bronze Babe
64 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A készlet tartalmaz:

a Bronze Babe önellátó fegyver villamos energiára, önbarnító folyadék 220 ml (4 teljes testpermethez) alkalmazás kesztyű, cseh nyelvű alkalmazásra és használatra vonatkozó utasítások. .

Minetan Öntapadó hab a sötét barnasághoz Kókusz 200 ml
11 750 Ft

Bemutatjuk a forradalmat az önbarnázásban! Az ultraibolya önbarnító összetevők azonnal érintkezni fognak a bőrrel való érintkezésig, amíg zuhanyoznak. Az eredmény tökéletes sötétzöld, narancssárga színű. Egy órán belül élvezheti a várható szakmai eredményeket.