Minetan Önbarnító hab sötét sötétzöld (1 Hour Express Tan) 200 ml
14 770 Ft 12 060 Ft

Představujeme vám revoluci v samoopalování! Vyzkoušejte samoopalovací pěnu Dark Ash a s výsledkem budete spokojeni! Ultrarychlé samoopalovací složky začínají působit ihned při styku s pokožkou až do doby, kdy se osprchujete. Výsledkem bude dokonalé tmavé opálení bez oranžových tónů.

Minetan Kávéprés Original Coffee 200 g
9 170 Ft

Sima és revitalizáló bőrre keres? Akkor éri el a kávét hámlasztó Kávé Scrub Original a márka Minetan . Biztosan értékelni fogja a peeling teljesen természetes összetételét, eltávolítja a régi önbarcoló termék maradványait, és lágyítja a nem kívánt barnulási eredményeket.

Minetan Önbarnító hab közepes barnuláshoz Coconut 200 ml
12 180 Ft 10 780 Ft

Bemutatjuk a forradalom önbarnítót! Az ultragyors önbarnító összetevők azonnal kezdenek működni a bőrrel való érintkezéskor. Az eredmény tökéletes sötétbarna bőr lesz, narancssárga tónusok nélkül. Már egy óra alatt élvezheti a várt szakmai eredményeket.

Minetan Önbarnító hab sötét Double Dark (Tanning Foam) 200 ml
11 070 Ft

Önbarnító habbal barna és ragyogó bőrt kap. A hab minden bőrtípusra alkalmas, különösen, ha sötét árnyalatú barna bőrre vágyik. Hosszan tartó és egyenletes barnulást biztosít foltok nélkül. Intenzíven hidratálj és kókuszdió illattal árasztja el a bőrt.