Miniland Baby bőrönd - garázsom, 18m-3r
9 120 Ft

Színes garázs 3 autóval. A garázskapu 3 speciális kulccsal nyitható, amelyek mindegyike eltérő zár alakú. & Nbsp; Nagyszerű játék gyerekeknek, akik szeretnek felfedezni.

Miniland Baby Superpegs puzzle - 32 darab, 2r-5r
5 780 Ft

Nagyszerű játék egy gyerek számára, amikor nem tölthet időt kint. Az első rejtvény, amelyben a gyermek felfedezi a képek létrehozásának varázslatát, színkódolt csapok segítségével színes és vidám formák létrehozásához.

Miniland Baby gitár dallammal és fényekkel, 2m-2r
4 230 Ft

Azok a vicces dallamok, amelyeket gyermeke a csillag megnyomásával hallhat, mindenképpen szórakoztatják. Ez a kis gitár végtelen szórakozást teremt három gombbal, amelyek valódi rockzenei koncertet játszanak fényeffektusokkal és egyedi gitárhangokkal.

Miniland Baby vicces elefánt, oktatási játék, 12m-3r
8 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes és aranyos elefánt – szórakoztató funkciókkal! Az elefántnak annyi szórakozási lehetősége van, hogy gyermeke soha nem fogja abbahagyni az érdeklődését a vele játszás iránt.

Miniland Baby bögre piramis színes mintákkal, 9m-2r
4 180 Ft

A kisgyermekek imádják & nbsp; tárolja és rakja össze az elemeket, hogy ledobhassák őket, ami & nbsp; Nagyon boldog. Ez a 6 & nbsp; bögrék stimuláló mintákkal és színekkel. Minden bögrében különféle alakú számok és grafikák vannak.

Miniland Baby Első állatok, 6m-2r
5 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám, informatív, lágy háziállatok, érdekes mintákkal a gyermek számára. Ideális & nbsp; kis kézben tartáshoz vagy harapáshoz & nbsp; növekszik az első foga.

Miniland Baby színes rágók, 6m +, 12 db
22 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eredeti készlet & nbsp; különböző alakú és színű rágások. Ezek a harapások enyhítik a babát a fogak növekedésével kísérő fájdalmat.

Miniland Baby trombita dallammal és fényekkel, 12m-2r
4 230 Ft

A vicces dallamok, amelyeket a gyermek hallani fog, ha csillagot nyomnak, mindig szórakoztatják. & Nbsp; A trombita tökéletes kis művészek számára. Ez a vidám trombita lehetővé teszi a gyermek számára, hogy & nbsp; derítse ki az ok-okozati összefüggést és serkentse a hallást és a látást.