MiPOW Autós töltő, USB, Fekete
5 890 Ft

MiPOW Autós töltő kicsi, praktikus és elegáns eszköz. Praktikusan csatlakoztathatja a szivargyújtóhoz és egy hosszú úton nem kell többé a merülő akkumulátor miatt aggódnia. A töltőt 2,1 A maximális kimeneti áramerősség jellemzi.


MiPOW Playbul Lite LED Bluetooth izzó hangszóróval
16 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MiPow fejlett technológia lehetővé teszi LED izzóba, gyönyörű sima kialakításban meglepően minőségi hangszóró beépítését. Vezéreld az izzó által reprodukált zenét távolról okostelefonnal, tablettel, számítógéppel vagy más Bluetooth berendezéssel.


MiPOW Playbulb Color intelligens LED Bluetooth izzó hangszóróval
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

MiPow fejlett technológia lehetővé teszi LED izzóban gyönyörű sima kialakításban meglepően minőségi hangszóró. Vezéreld a zenét, intenzitást és a színárnyalatot okostelefonnal vagy tablettel Bluetooth segítségével.


MiPOW Playbulb Comet+ intelligens LED Bluetooth strip
25 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Újgenerációs intelligens LED Bluetooth strip Playbulb™ Comet+ színes életet varázsol öreg bútoraidnak, bároknak, konyhabútorodnak, fürdőszobádnak vagy hangulatos megvilágítást ad mennyezeteidnek, kirakatoknak vagy sarkaknak.


MiPOW Playbulb Rainbow intelligens LED Bluetooth izzó
16 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fejlett MiPow technológia lehetővé teszi a LED izzó számára szép elegáns kialakításban több intelligens tulajdonság elsajátítására. Vezéreld az intenzitást és a színárnyalatot okostelefonnal vagy tablettel Bluetooth segítségével.


MiPOW Playbulb Reflector intelligens LED Bluetooth izzó
21 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MiPow Playbulb™ Reflector intelligens LED Bluetooth izzó hihetetlen 900 lument nyújt, mindössze 15 W maximális fogyasztás mellett. A E26/E27 standard foglalat lehetővé teszi, hogy az izzót szinte mindenhová telepíteni tudja, ahol speciális alakjának köszönhetően úgy világít majd, mint egy igazi reflektor.


MiPOW Playbulb Reflector intelligens LED Bluetooth izzó
15 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szimpatikus kis méretű, meglepő teljesítménnyel. Mipow Playbulb™ Spot a GU10 foglalatnak köszönhetően pontlámpába helyezhető, mennyezetekre és további modern lámpákba.


MiPOW Playbulb Smart intelligens LED Bluetooth izzó fehér
10 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens LED izzó hagyományos izzó méretben meglep fényerejével, de mindenekelőtt rengeteg funkcióval és egyszerűségével, amilyennel a több millió fényárnyalat között átkapcsolhatsz, ezáltal mindig megfelelő környezetet varázsol a MiPow technológiának köszönhetően.


MiPOW Playbulb Smart intelligens LED Bluetooth izzó fekete
10 090 Ft

Intelligens LED izzó hagyományos izzó méretben meglepi fényerejével, de mindenekelőtt rengeteg funkcióval és egyszerűségével, amilyennel a több millió fényárnyalat között átkapcsolhatsz, ezáltal mindig megfelelő környezetet varázsol a MiPow technológiának köszönhetően.


MiPOW Playbulb Sphere Intelligens LED fényfüzér
18 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

becsületes üveg időtálló eleganciája, tiszta kivitelezés és milliónyi színárnyalat az igazi hangulatért, melyet szükség szerint lakásodban bárhol létrehozhatsz, balkonon vagy a kertben.


MiPOW Playbulb Zoocoro AirWhale intelligens LED éjjeli lámpa hangfallal
25 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MiPow Playbulb™ Zoocoro felderíti gyermekei arcát, akárcsak a szobájukat. Azt ugyanis szó szerint millió színbe és kedvenc dallamába meríti, hiszen a játékos csomagolás okos gyerek lámpát és vezeték nélküli hangfalat is rejt.


MiPOW Playbulb Zoocoro Bear intelligens LED éjjeli lámpa hangfallal
25 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MiPow Playbulb™ Zoocoro felderíti gyermekei arcát, akárcsak a szobájukat. Azt ugyanis szó szerint millió színbe és kedvenc dallamábameríti, hiszen a játékos csomagolás okos gyerek lámpát és vezeték nélküli hangfalat is rejt.