MiPOW Autós töltő, USB, Kék
5 490 Ft 5 190 Ft

MiPOW Autós töltő ultra kompakt, nagy teljesítményű készülék. Praktikusan csatlakoztathatja a szivargyújtóhoz és egy hosszú úton nem kell többé a merülő akkumulátor miatt aggódnia. Kicsi, praktikus és elegáns, azonban a kis méret nem akadályozza a maximális teljesítmény elérésében. A töltőt 2,1 A maximáils kimeneti áramerősség jellemzi.

MiPOW Playbul Lite LED Bluetooth izzó hangszóróval
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

MiPow fejlett technológia lehetővé teszi LED izzóba, gyönyörű sima kialakításban meglepően minőségi hangszóró beépítését. Vezéreld az izzó által reprodukált zenét távolról okostelefonnal, tablettel, számítógéppel vagy más Bluetooth berendezéssel.

MiPOW Playbulb Color intelligens LED Bluetooth izzó hangszóróval
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

MiPow fejlett technológia lehetővé teszi LED izzóban gyönyörű sima kialakításban meglepően minőségi hangszóró. Vezéreld a zenét, intenzitást és a színárnyalatot okostelefonnal vagy tablettel Bluetooth segítségével.

MiPOW Playbulb Comet+ intelligens LED Bluetooth strip
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Újgenerációs intelligens LED Bluetooth strip Playbulb™ Comet+ színes életet varázsol öreg bútoraidnak, bároknak, konyhabútorodnak, fürdőszobádnak vagy hangulatos megvilágítást ad mennyezeteidnek, kirakatoknak vagy sarkaknak.

MiPOW Playbulb Rainbow intelligens LED Bluetooth izzó - a csomagolásban 3 darab található
17 490 Ft 5830,00 Ft/darab
+ ingyen szállítás

Intelligens LED-es izzó Vezérli a MiPOW Playbulb Rainbow készüléket mobiltelefon vagy táblagép segítségével, Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Az egyszerű és intuitív működés lehetővé teszi a fény bármilyen színben és intenzitásban beállítását, fények csoportjának létrehozását és fényhatások kiváltását. E27 menet, akár 85% -os energiamegtakarítás, tompítható.

MiPOW Playbulb Reflector intelligens LED Bluetooth izzó
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szimpatikus kis méretű, meglepő teljesítménnyel. Mipow Playbulb™ Spot a GU10 foglalatnak köszönhetően pontlámpába helyezhető, mennyezetekre és további modern lámpákba.

MiPOW Playbulb Smart intelligens LED Bluetooth izzó fehér
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens LED izzó hagyományos izzó méretben meglep fényerejével, de mindenekelőtt rengeteg funkcióval és egyszerűségével, amilyennel a több millió fényárnyalat között átkapcsolhatsz, ezáltal mindig megfelelő környezetet varázsol a MiPow technológiának köszönhetően.

MiPOW Playbulb Spot intelligens LED Bluetooth izzó - a csomagolásban 3 darab
17 490 Ft 5830,00 Ft/darab
+ ingyen szállítás

Az MiPOW Playbulb intelligens LED-es izzót vezéreld a mobiltelefonoddal, vagy a táblagépeddel Bluetooth kapcsolaton keresztül. Az egyszerű és intuitív működés lehetővé teszi a gerjesztő fény beállítását bármilyen színben és intenzitásban, fények csoportjának létrehozását és fényhatások indítását. GU10 menet, akár 85 % energia megtakarítás, sötétíthető.