Mirabela friss kávé Brasilia Santos
1 790 Ft

Egyetlen brazil 100% Arabica Sao Paulo térségéből. A szemeket körülbelül 950 m tengerszint feletti magasságban termesztik, és ezért alacsonyabb savasság jellemzi. Minden léleknek örömet szerez minden kortyjával minden keserűség nélkül.


Mirabela friss kávé Colombia Supremo
1 790 Ft

Kávé Mirabela Colombua Supremo 100% Arabica hegyvidéki területeken termesztve, Sierra Nevada magasságban 1600–2000 m és enyhe savassága jellemzi. A kiegyensúlyozott íz, aroma és finom savasság teszi ezt a kávét tökéletes egésszé.


Mirabela friss kávé ESPRESSO CLASSICO 225g
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Mirabela Espresso Classico több más kiváló minőségű dél-amerikai Arabika és első osztályú Robusta kiegyensúlyozott keveréke. Pörkölése Csehországban különleges módszer alapján, ahol a szemcséket felváltva melegítve és hűtve tárolják, és ez a módszer egy teljesen kiegyensúlyozott, édes és ugyanakkor enyhén földes ízt kölcsönöz , a kakaó és a könnyű gyümölcs árnyalatokkal.


Mirabela friss kávé ESPRESSO DELICATO 225g
1 790 Ft

A Mirabela Espresso Delicato Dél-Amerikai Arabika kiváló minőségű kávészemek keveréke. Pörkölése Csehországban különleges módszer alapján, ahol a szemcsék felváltva melegítve és hűtve tárolják, így a kávé a teljes ízét tudja nyújtani, sima krémmel és édes csillogással.


Mirabela friss kávé Costa Rica Tarazzu
1 790 Ft

Costa Rica Tarrazu egy 100% Arabica fajta a Leon Cortés kantonjától, a Tarraz-hegység lábánál. A Tarraza esetében az érett gyümölcsök puha és kiegyensúlyozott ízvilága jellemző ,többek között diófélék, a vanília és a finom citrusfélék tónusai.