Mochtoys Csúszda, 75 cm

Mochtoys Csúszda, 75 cm

Értékelés: 4
14 685 Ft

10 990 Ft

A Mochtoys csúszda 2 éves kortól használható. Műanyagból készült, vidám színei pedig vonzóvá teszik a gyerekek számára. 110 cm hosszú siklási felületével a játék csupa móka lesz.


Mochtoys Játék fűnyíró

Mochtoys Játék fűnyíró

Értékelés: 3,5
1 890 Ft

1 790 Ft

A Mochtoys játék fűnyíró kitűnő kiegészítője lehet gyermeke barkács készletének. Ezzel a felszereléssel örömmel segíthet gyermeke a kertészkedésben és a kerti munkákban. Kisgyermekek testméretének megfelelően kialakított méret.


Mochtoys Háromkerekű vezető oszloppal
10 258 Ft

7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag háromkerekű vezetőoszloppal 1 éves kortól. A háromkerekű üléssel és biztonsági övvel ellátott. Nem hiányzik az elülső és hátulsó kosár csengővel. Ellenálló műanyagból készült.


Mochtoys Kerti ház árusító stand
49 366 Ft

44 390 Ft
- –
Kerti házikó árusító stand formában, kerted tökéletes kiegészítője. A gyerekek boltosat játszhatnak benne, így a hosszú délelőttökön elszórakozhatnak.

Mochtoys Fóka hinta

Mochtoys Fóka hinta

Értékelés: 5
6 190 Ft

4 690 Ft

Fogantyúval ellátott egyszemélyes hinta*, kék **fóka. A szórakozás közelebb van, mint gondolnád. Szerezd meg ezt a hintát gyermekednek, mely lakásba és kertbe egyaránt alkalmas. Felhőtlen szórakozásban lehet részed.


Mochtoys Játék fűnyíró

Mochtoys Játék fűnyíró

Értékelés: 5
1 790 Ft

A Mochtoys Játék fűnyíró kitűnő kiegészítője lehet gyermeke barkácskészletének. Ezzel a felszereléssel örömmel segíthet gyermeke a kertészkedésben és a kerti munkákban. Kisgyermekek testméretének megfelelően kialakított méret.


Mochtoys Gyermek kerti ház asztallal
48 055 Ft

40 090 Ft

Mochtoys Gyermek kerti ház asztallal fiúknak és lányoknak egyaránt kiváló választás. Az egyik legnépszerűbb gyermek-játszóház, mely nyitható ajtóval és ablakokkal rendelkezik és vidám, élénk színekben pompázik. A játszóház számos lehetőséget tartogat magában, melynek csak a gyerekek képzelete szab határt, így garantáltan hosszútávú szórakozást nyújt majd gyermekének. Stabil és strapabíró kialakítása biztosítja, hogy a legkisebbek is biztonságban játszhassanak a szabad levegőn.