Mondo toys 28315 Talicska, homokozó készlet Mancs őrjárat
6 090 Ft

Talicska és Mancs őrjárat homokozó készlet nagyszerű játékot jelent a kertben vagy a homokozóban. A gyerekek beletehetik a játékokat és mehetnek homokozni vagy a vízhez. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys 28102 Háromkerekű roller Paw Patrol
10 490 Ft

Gyerek háromkerekű roller a Paw Patrol animációs sorozat mintájával. A kép energiát ad az összes megcsillanásnak. A kormányon egy Paw Patrol mintás zseb található.

Mondo toys Twist and Roll Frozen II
14 550 Ft

A felhajtható háromkerekű roller remek választás azoknak a gyerekeknek, akik most kezdik megtanulni a roller használatát. Széles, Frozen 2 mintájú fellépője van, elől két 12,5 cm-es, hátul 10 cm-es kerék található, tehát stabil és biztonságos. A kormány kényelmes gumifogantyúval rendelkezik, hogy a gyermek jól tudjon kapaszkodni.

Mondo toys Baby Walker pedál nélküli gyerekkerékpár piros
12 940 Ft

Gyerek luxus pedál nélküli gyerekkerékpár speciális ergonomikus üléssel a kényelmes használatért. Felkészülés a kerékpározásra minden kis versenyző számára. Segít fejleszteni a gyermekek stabilitását és koordinációját.

Mondo toys Homokozó készlet Paw Patrol
2 530 Ft 2 490 Ft

Ez a Paw Patrol mintájú homokozó készlet nagyszerű játék a kertbe és a homokozóba egyaránt. A vödör fedele homokszitaként is szolgál.

Mondo toys Lábbaj hajtós bicikli SpiderMan
21 230 Ft

Lábbal hajtós Balance Bike kék színben Spider-Man licensszel. A lábbal hajtós bicikli szuper segítséget nyújt az egyensúly megtartásának gyakorlásában, és az azt követő biciklizéshez. Ezt a könnyű kis lábbal hajtós játékot könnyű a megfelelő magasságba állítani.

Mondo toys 16745 Felfújható matrac Jégkrém
6 390 Ft

Felfújható matrac jégkrém dizájnban ideális kiegészítő medencébe vagy víznél való nyaralásra! Élvezd a nyarat és ne várj, hanem légy felejthetetlen!

Mondo toys 18005 Trikolor roller Cars 3
11 880 Ft

Gyerek trikolor roller a Cars 3 licensz mintájával. A kép megfelelő lendületet kölcsönöz minden elrugaszkodáshoz. A kormányon Verdák 3 animációs film mintájával ellátott táskácska található. Ez a trikolor roller ideális minden kis kezdő rollerező számára.

Mondo toys 18843 Talicska, homokozó készlet Minnie
5 750 Ft 5 690 Ft

Talicska és Minnie homokozó készlet nagyszerű játékot jelent a kertben vagy a homokozóban. A gyerekek beletehetik a játékokat és mehetnek homokozni vagy a vízhez. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys 28222 Trikolor roller Frozen II
11 880 Ft

Gyerek trikolor roller a frozen 2 animációs film mintájával. A kép megfelelő lendületet kölcsönöz minden elrugaszkodáshoz. A kormányon Jégvarász 2 mintájú zseb található.

Mondo toys Body board L.O.L., 84 cm
5 490 Ft

Gyerek úszódeszka L.O.L.Surprise babamotívumokkal Az úszódeszka hossza 84 cm. Ideális kiegészítő a medencéhez, halastóhoz, vagy tengerhez. Szuper szórakozás a nyári napokon.

Mondo toys Homokozó kerék Paw Patrol
4 940 Ft 4 890 Ft

Homokozó kerék a kedvelt animációs Paw Patrol mintával ideális játék a homokozóba és a kertbe egyaránt. Ezzel a kerékkel sok játékot vihetsz magaddal a homokozóba.

Mondo toys Homokozó készlet Bag-set Paw Patrol
3 890 Ft

Ezzel a homokozó készlettel mindened egy helyen lehet. Csak vedd fel a hátizsákod, és menjen ki a kertbe vagy a homokozóba. Ráadásul minden a kedvenc meséd, a Paw Patrol mintájával. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys Homokozó készlet Frozen
2 690 Ft

Ez a Frozen mintájú homokozó készlet nagyszerű játék a kertbe és a homokozóba egyaránt. A vödör fedele homokszitaként is szolgál.

Mondo toys L.O.L. Felfújható hajó 112 cm
4 390 Ft

Felfújható hajó eredeti L.O.L. Surprise nyomtatott mintával, rózsaszín színben. Ideális kiegészítő a medencéhez, halastóhoz, vagy tengerhez. Szuper szórakozás a nyári napokon.

Mondo toys L.O.L. Felfújható medence 122 cm
7 990 Ft

Felfújható gyermekmedence a közkedvelt L.O.L. Surprise közkedvelt motívummal. Ez a medence minden kert díszévé válik. Kiváló szórakozás és fürdés az egész nyár folyamán.

Mondo toys Lábbaj hajtós bicikli Toy Story 4
21 230 Ft

Lábbal hajtós Balance Bike világoskék színben Toy Story 4 licensszel. A lábbal hajtós bicikli szuper segítséget nyújt az egyensúly megtartásának gyakorlásában, és az azt követő biciklizéshez. Ezt a könnyű kis lábbal hajtós játékot könnyű a megfelelő magasságba állítani.

Mondo toys lábbal hajtós bicikli Princess
21 230 Ft

Lábbal hajtós Balance Bike rózsaszín színben Disney Princess licensszel. A lábbal hajtós bicikli szuper segítséget nyújt az egyensúly megtartásának gyakorlásában, és az azt követő biciklizéshez. Ezt a könnyű kis lábbal hajtós játékot könnyű a megfelelő magasságba állítani.

Mondo toys Minnie homokozó készlet
2 530 Ft 2 490 Ft

Ez a Minnie motívummal ellátott homokozókészlet nagyszerű játékot jelent a kertben vagy a homokozóban. A vödör fedele homokszitaként is szolgál. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys Műanyag homokozó készlet Frozen 2
1 990 Ft

Homokozó készlet a Jégvarázs 2 animációs film mintájával. Ez a szép készlet ideális játék a homokozóba és a kertbe egyaránt. A vödör fedele homokszitaként is szolgál. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys Műanyag homokozó készlet Frozen 2 Glitter
2 530 Ft 2 490 Ft

Homokozó készlet öntözőkannával a Jégvarázs 2 animációs film mintájával. Az öntözőkannát is tartalmazó készlet ideális játék a homokozóba és a kertbe egyaránt. A vödör fedele homokszitaként is szolgál. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys Műanyag homokozó készlet Paw Patrol
2 130 Ft 2 090 Ft

A homokozó készlet Paw Patrol mintával ideális játék a homokozóba és a kertbe egyaránt. A vödör fedele homokszitaként is szolgál. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys Twist and Roll Mickey
14 550 Ft

A felhajtható háromkerekű roller remek választás azoknak a gyerekeknek, akik most kezdik megtanulni a roller használatát. Széles, Mickey egér mintájú fellépője van, elől két 12,5 cm-es, hátul 10 cm-es kerék található, tehát stabil és biztonságos. A kormány kényelmes gumifogantyúval rendelkezik, hogy a gyermek jól tudjon kapaszkodni.

Mondo toys Twist and Rolll PAW Patrol
14 550 Ft

A felhajtható háromkerekű roller remek választás azoknak a gyerekeknek, akik most kezdik megtanulni a roller használatát. Széles, Mancs őrjárat mintájú fellépője van, elől két 12,5 cm-es, hátul 10 cm-es kerék található, tehát stabil és biztonságos. A kormány kényelmes gumifogantyúval rendelkezik, hogy a gyermek jól tudjon kapaszkodni.

Mondo toys Verdák homokozó készlet
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a Verdák motívummal ellátott homokozókészlet nagyszerű játékot jelent a kertben vagy a homokozóban. A vödör fedele homokszitaként is szolgál. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys 28181 háromkerekű roller PIG
9 790 Ft

2 év garancia

Gyerek háromkerekű roller a PIG animált sorozat mintával. A család képe valódi energiát ad az összes megcsillanásnak. A kormányon egy PIG mintás táska található

Mondo toys 18995 Trikolor roller Minnie
11 880 Ft

Gyerek trikolor roller a Minnie licensz mintájával. A kép megfelelő lendületet kölcsönöz minden elrugaszkodáshoz. A kormányon Minnie egér mintájú zseb található. Ez a trikolor roller megfelelő minden kis kezdő rollerező leányka számára.

Mondo toys 18665 Talicska, Verdák homokozó készlet
5 750 Ft 5 690 Ft

Talicska és Verdák homokozó készlet nagyszerű játékot jelent a kertben vagy a homokozóban. A gyerekek beletehetik a játékokat és mehetnek homokozni vagy a vízhez. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys Homokozó készlet fagylalt
2 530 Ft 2 490 Ft

Homokozó készlet kannával olyan, mint egy fagylaltüzlet, tökéletes játék a kertben vagy a homokozóban. A vödör fedele homokszitaként is szolgál. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys Homokozó készlet fagylaltozó
2 690 Ft

Az fagylaltozó homokozó készlet ideális játék a homokozóba és a kertbe egyaránt. A vödör fedele homokszitaként is szolgál. Kiváló minőségű, erős műanyagból készült.

Mondo toys Twist and Roll Cars 3
14 550 Ft

A felhajtható háromkerekű roller remek választás azoknak a gyerekeknek, akik most kezdik megtanulni a roller használatát. Széles, Cars 3 mintájú fellépője van, elől két 12,5 cm-es, hátul 10 cm-es kerék található, tehát stabil és biztonságos. A kormány kényelmes gumifogantyúval rendelkezik, hogy a gyermek jól tudjon kapaszkodni.