Monix London evőeszközkészlet 24 részes
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Monix London 24-részes evőeszközkészlet kitűnő társa lehet a mindennapokban, legyen szó hétköznapi étkezésről vagy akár egy ünnepi vacsoráról. Ovális kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes használata. Sima felületű rozsdamentes acél biztosítja az elegáns megjelenést. 24 darabos készlet.

Monix Vitro Express Kotyogós Kávéfőző, 6 személyes
3 790 Ft

Monix Vitro Express Kotyogós Kávéfőző 6 csésze kávé lefőzésére alkalmas. Alumínium kavéfőző, tapadásmentes talppal. Ergonomikus fogantyújának köszönhetően, kényelmes használatot biztosít a mindennapokban.

Monix Vitro Noir Kotyogós kávéfőző, 6 személyes
5 390 Ft 4 890 Ft

MONIX Vitro Noir kotyogós kávéfőző 6 adag kávé lefőzésére alkalmas. Segítségével kellemes erősségű, kiváló ízű kávé készíthető. Minden fajta tűzhelyen alkalmazható, kivéve az indukciós tűzhelyeket.

Monix CHEF rozsdamentes acél serpenyő 24 cm
11 790 Ft 10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nem kell félned, a fogantyú nem süt még akkor sem, ha fémből készült és még lyukkal is el van látva, hogy felakaszthasd. A CHEF serpenyő rozsdamentes acélból készült hármas szendvics szerkezetű talppal, amely alkalmas minden fajta melegítésre.

Monix Moka AROMA személyes hagyományos kávéfőző 6 csésze
14 151 Ft 11 490 Ft

A kávé elkészítését frissen őrölt kávéból ajánljuk. 6 csésze nagyon aromatikus és finom kávé elkészítésére alkalmas. A hagyományos, évtizedeken át bizonyított főzési módszer biztosítja a kávé telt és verhetetlen ízét.

Monix Vitro Express Kávéfőző
3 490 Ft 3 090 Ft

A klasszikus kialakítású Monix Vitro Express kávéfõzõ 3 csésze kiváló minőségű kávé lefőzésére alkalmas. Egyszerű kivitelezése elegáns megjelenést kölcsönöz neki, ergonomikus, hőálló műanyag fogantyúja pedig kényelmes használatot biztosít.

Monix Vitro Noir Kotyogós kávéfőző, 3 személyes
4 190 Ft 3 690 Ft

MONIX Vitro Noir kotyogós kávéfőző 3 adag kávé lefőzésére alkalmas. Segítségével kellemes erősségű, kiváló ízű kávé készíthető. Minden típusú tűzhelyen alkalmazható, kivéve az indukciós tűzhelyeket.

Monix Moka AROMA személyes hagyományos kávéfőző 10 csésze
16 511 Ft 12 990 Ft

A kávé elkészítését frissen őrölt kávéból ajánljuk. 10 csésze nagyon aromatikus és finom kávé elkészítésére alkalmas. A hagyományos, évtizedeken át bizonyított főzési módszer biztosítja a kávé telt és verhetetlen ízét.

Monix Selecta kukta 6 literes
27 133 Ft 23 990 Ft

A SELECTA 6 l űrtartalmú kukta akár 90% időt spórol meg a hagyományos főzéssel szemben. A Monix kukta 3 fokozatú főzéssel van ellátva a zöldség, puha hús, fehér és vörös húsok megkülönböztetésével.

Monix Selecta kukta készlet 4+6 literes
30 084 Ft 29 490 Ft

A SELECTA 4 és 6 l űrtartalmú kukta készlet akár 90% időt spórol meg a hagyományos főzéssel szemben. A Monix kukta 3 fokozatú főzéssel van ellátva a zöldség, puha hús, fehér és vörös húsok megkülönböztetésével.

Monix Európa Evőeszköz készlet, 24 db-os
10 590 Ft 9 890 Ft

Monix Európa Evőeszköz készlet, 24 db-os fényűző, elegáns megjelenése és kiváló minőségű rozsdamentes acél kivitelezése révén ideális kiegészítője lehet konyhája számára. Fogantyú részénél elegánsan díszített, ezért nemcsak a mindennapos használathoz, hanem ünnepi alkalmakhoz is használható. A készlet 6 db kanalat, 6 db teáskanalat, 6 db villát és 6 db kést tartalmaz.

Monix Evőeszköz készlet, 24 részes
10 490 Ft

Monix Evőeszköz készlet rozsdamentes acélból, kovácsolással és préseléssel készített, szépen megmunkált szett. A markolatot elegáns párhuzamos vonalak díszítik.

Monix Sea Evőeszköz készlet, 24 részes
7 490 Ft

Monix Sea Evőeszköz készlet rozsdamentes acélból, kovácsolással és préseléssel készített, szépen megmunkált szett. A markolatot elegáns vonalvezetés díszíti.

Monix Vitro Rock Kotyogós kávéfőző, 6 személyes
6 090 Ft 5 590 Ft

MONIX Vitro Rock kotyogós kávéfőző 6 adag kávé lefőzésére alkalmas. Segítségével kellemes, vagy éppen extra erősségű, kiváló ízű kávé készíthető. Minden fajta tűzhelyen alkalmazható, kivéve az indukciós tűzhelyeket.

Monix CHEF rozsdamentes acél serpenyő 26 cm
13 797 Ft 11 490 Ft

Nem kell félned, a fogantyú nem süt még akkor sem, ha fémből készült és még lyukkal is el van látva, hogy felakaszthasd. A CHEF serpenyő rozsdamentes acélból készült hármas szendvics szerkezetű talppal, amely alkalmas minden fajta melegítésre.

Monix CHEF rozsdamentes acél serpenyő 30 cm
16 393 Ft 13 990 Ft

Nem kell félned, a fogantyú nem süt még akkor sem, ha fémből készült és még lyukkal is el van látva, hogy felakaszthasd. A CHEF serpenyő rozsdamentes acélból készült hármas szendvics szerkezetű talppal, amely alkalmas minden fajta melegítésre.

Monix Cream Indukciós Kotyogós Kávéfőző, 9 személyes
7 990 Ft

Monix Cream Indukciós, Kotyogós Kávéfőző tökéletes választás lehet a mindennapokban. Bármilyen tűzhelyen, akár indukciós felületen is használható. Alumínium kávéfőző, tapadásmentes talppal. Az alsó víztartály vízkőmentességet biztosító réteggel bevont.

Monix Moka AROMA személyes hagyományos kávéfőző 4 csésze
11 790 Ft 10 490 Ft

AROMAolasz, rozsdamentes acél kávéfőző, nyomás alatti kávé főzéséhez. 4 csésze nagyon aromatikus és finom kávé elkészítésére alkalmas. A hagyományos, évtizedeken át bizonyított főzési módszer biztosítja a kávé telt és verhetetlen ízét.

Monix Vitro Rock Kotyogós kávéfőző, 9 személyes
7 590 Ft 6 790 Ft

MONIX Vitro Rock kotyogós kávéfőző 9 adag kávé lefőzésére alkalmas. Segítségével kellemes, vagy éppen extra erősségű, kiváló ízű kávé készíthető. Minden fajta tűzhelyen alkalmazható, kivéve az indukciós tűzhelyeket.