Monster ClarityHD Vezeték nélküli fülhallgató
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Monster ClarityHD Vezeték nélküli fülhallgató ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülbe, így hétköznapi használatra és sportoláshoz egyaránt ideális. A fülhallgató precíz kialakítása biztosítja a prémium minőségű, tiszta zenei hangzást és a tökéletes zajszűrést, a beépített ControlTalk Universal mikrofon pedig kristálytiszta telefonbeszélgetések lebonyolítását teszi lehetővé. A kiemelkedően tartós elemek akár 5 órán keresztül lehetővé teszik a vezeték nélküli működést.


Monster Elements Wireless Over Ear
144 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli Bluetooth a fület teljesen befedő fülhallgató akár 24 órás zenehallgatáshoz. A Monster Elements Wireless Over Ear a memóriahabból készült kagylónak köszönhetően kényelmes hosszú ideig tartó használat esetén is. A fejpánton történő vezérlésnek köszönhetően váltogathatja a zeneszámokat, szabályozhatja a hangerőt – valamint telefonhívásokat fogadhat.


Monster Superstar Hotshot Hordozható hangsugárzó
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hotshot Hordozható hangsugárzó a legkisebb SuperStar termék. NFC képes – Egyszerűen érintse hozzá a párosításhoz a Bluetooth NFC kompatibilis készüléket. Kihangosító a konferencia-hívásokhoz 3.5mm analóg bemenet az audio forrás csatlakoztatásához (a kábel nem tartozék) Bluetooth Audio Streaming a mobil lejátszóból a vezeték nélküli szabadsághoz Tartalmaz egy karabinert, így könnyen felakasztható az övre, a hátizsákra, gyakorlatilag bárhová elkíséri.