More Babypack Autóba alkalmas utazó párna, bézs
3 490 Ft

Babypack Autóba alkalmas utazó párna, bézs – tökéletes kiegészítő kocsiba vagy gyermek autósülésbe. Támogatja és megkönnyíti a gyermek nyaki gerincét és vállai területeit a hosszú utazások során.

More BBFIX 012 0-25kg forgatható
74 490 Ft
+ ingyen szállítás

Egyszerű beszerelés és eltávolítás BBFIX 012 0–25kg. 360 °-ban forgatható – Az intelligens forgatómechanizmus megkönnyíti a beszerelés pozíciójának megváltoztatását menet iránnyal előre / vagy azzal szemben. A forgatásnak köszönhetően könnyű és kényelmes a gyerek beültetése elég csak azt az ajtó felé kifordítani. A gyerekülés megfelelő újszülött kortól kezdve egészen 6 éves korig. Nagyon könnyű felhelyezés.

More BIRO FIX 012 0-25kg 360° Grey/Bla
75 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Egyszerű be- és kiszerelés 360°-ban forgatható. Az intelligens forgatómechanizmus megkönnyíti a telepítés pozíciójának megváltoztatását a menet iránnyal / vagy azzal szemben. A forgatásnak köszönhetően könnyű és kényelmes a gyerek beültetése elég csak azt az ajtó felé kifordítani.

More WERDU 0123 biztonsági gyerekülés, kétoldalas isofix 2018
89 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

More WERDU biztonsági gyerekülés egy univerzális gyerekbiztonsági rendszer, amely a gyerekülések minden kategóriáját lefedi 0 és 36 kg között. Forradalmi rendszer! Fokozatosan alkalmazkodik a gyermek növekedéséhez (egészen 36 kg/12 éves korig) anélkül, hogy új gyerekülést kellene vennie, ezáltal pénzt takaríthat meg például a gyerekekkel töltött szórakozásra!

More Werdu Plus kétoldalas isofix 2018, autós gyerekülés
129 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

More WERDE Plus autósülés minden korosztálynak megfelelő 0 – 36 kg-os intervallumban. 3-pontos biztonsági öv és Isoclick Fix® csatlakozók kombinációját képezi a nagyobb biztonság érdekében. A kétoldalas Isoclick Fix® lehetővé teszi, hogy menetiránynak megfelelően, illetve menetiránnyal szemben egyaránt beszerelhető legyen.

More Babypack baba-visszapillantó tükör - első
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babypack baba-visszapillantó tükör – első, amelynek köszönhetően mindig a felügyeleted alatt lehet a gyermeked. A tapadókorongnak és az extra biztosító keréknek hála biztonságosan rögzítheted.

More BASE FIX 2/3 isofix 2018 ülésmagasító
19 990 Ft

More BASE FIX egy praktikus ülésmagasító 3 és 12 év közötti gyerekeknek Isoclick Fix csatlakozókkal, amelynek köszönhetően ez az ülésmagasító egy kattintással helyére csatolható. Az ülés extra párnázással rendelkezik a maximális kényelem bebiztosítására, valamint a biztonsági öv magassága is szabályozható.

More BB FIX 23 isofix ülésmagasító
21 990 Ft

A BB FIX 23 ülésmagasítót a More-től 3 – 12 éves korú gyermekeknek (15 – 36 kg) tervezték. Könnyen telepíthető bármilyen járműbe. Az Isoclick Fix csatlakozókkal egyetlen kattintással telepíthető.

More LITO FIX 23 isofix

More LITO FIX 23 isofix

Értékelés: 4,3
23 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

LITO fix ülésmagasító újdonság az ülésmagasítók csoportjában a 2/3-os háttámasztással (gyerekeknek 15 – 36 kg-ig). Az ülésmagasító Isofix rögzítő pontokkal rendelkezik, amelyek ütközéskor az ülésmagasítót a helyén tartják.

More Babypack Autóba alkalmas utazó párna, piros
3 490 Ft

Babypack Autóba alkalmas utazó párna, piros – tökéletes kiegészítő kocsiba vagy gyermek autósülésbe. Támogatja és megkönnyíti a gyermek nyaki gerincét és vállai területeit a hosszú utazások során.

More Babypack biztonsági öv kismamáknak 2-FIT
15 690 Ft

2 év garancia

A Babypack biztonsági öv kismamáknak 2-FIT alkalmas a várandós anyáknak a terhesség második hónapjától. Az autó biztonsági öve úgy működik, hogy a jármű biztonsági övét a terhes has alatt fogja meg.

More Babypack baba-visszapillantó tükör - hátsó
3 890 Ft

Babypack baba-visszapillantó tükör – hátsó, 360°-ban forgatható a tökéletes megtekintéshez. A forgó karnak köszönhetően folyamatos kapcsolatban lehetsz gyermekeddel anélkül, hogy a visszapillantó tükröt kéne igazgatnod