Moschino Cheap & Chic I Love Love - EDT
440 Ft

Játékos és örömteli – ilyen a Moschino Cheap & Chic I Love Love illat.  Olyan nőnek szól, aki szeret szeretve lenni, energikus, talán kissé ironikus, egy olyan nő, akivel az élet egy igazi kaland. Az illatot grapefruit, narancs, citrom és piros ribiszke citrusjegyek uralják.

Moschino Funny - EDT

Moschino Funny - EDT

Értékelés: 5
9 730 Ft

A Moschino Funny illat kellemes, játékos, bátor, merész, sugárzó és serkentő.  A gyümölcs tónusú virágos akkord a varázst és a vitalitást, a gyengédséget és a spontaneitást ötvözi. Már a Funny megnevezése is mosolyt csal az arcára.

Moschino Gold Fresh Couture - EDP
11 830 Ft

A Gold Fresh Couture a Fresh Couture gyűjteményből egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fejillatban a gyümölcsös hangok gazdag kombinációját fogja érezni, atipikus rebarbara levelekkel kiegészítve. A tiszta virágos szívillata jázminból, orchideából és gyöngyvirágból készül.

Moschino Uomo - EDT
9 700 Ft

Keleti illat, virág esszenciákkal, pontosan ilyen a Moschino Uomo férfi illat. Az illat 1998-ban került a piacra.

Moschino Funny - mini EDT
2 070 Ft

A Moschino Funny illat kellemes, játékos, bátor, merész, sugárzó és serkentő.  A gyümölcs tónusú virágos akkord a varázst és a vitalitást, a gyengédséget és a spontaneitást ötvözi. Már a Funny megnevezése is mosolyt csal az arcára.

Moschino So Real Cheap & Chic - EDT
8 380 Ft 6 610 Ft

A So Real Cheap & Chic  a Cheap & Chic kollekcióból egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatban mandarin, keserű narancs, málna, fekete ribizli és szorbet rejtőzik. Jázmin, magnólia és rózsaszín bazsarózsa keverednek a virágos szívillatban.

Moschino Cheap & Chic I Love Love - mini EDT 4,9 ml
1 560 Ft

Játékos és örömteli – ilyen a Moschino Cheap & Chic I Love Love illat.  Olyan nőnek szól, aki szeret szeretve lenni, energikus, talán kissé ironikus, egy olyan nő, akivel az élet egy igazi kaland. Az illatot grapefruit, narancs, citrom és piros ribiszke citrusjegyek uralják.

Moschino Cheap & Chic Chic Petals - EDT
10 740 Ft

A Cheap & Chic Chic Petals EDT a Moschino  márkától egy virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, amelyet Guillaume Flavigny parfümtervező hozott létre. Engedje magát elvarázsolni az egzotikus virágok és gyümölcsök mámorító illatával. Az illat 2013-ban került a piacra.

Moschino Cheap & Chic - EDT
8 980 Ft

Fújjon ebből az érzéki illatból a test legérzékenyebb részeire, majd majd közömbösen sétáljon el a férfi körül.  Ha nincs ideje, akkor felgyorsíthatja a szerelmet, ha provokatív nézeteket ad hozzá, és hagyja, hogy megolvadjanak a legszenvedélyesebb pillantása alatt.

Moschino Cheap & Chic Light Clouds - EDT
10 480 Ft 9 880 Ft

Kellemes és szabad szellemű illat, amely olyan szép, mint tavaszi égen, vagy séta a frissen nyíló réten. Intenzív érzelmek, mint örömteli, mint a nap teljes nap, a fény, mint egy felhő.

Moschino Cheap & Chic Stars - EDP
6 730 Ft 6 580 Ft

A mágikus ereje citrom cellulóz beburkolja a bőr aurája háttér virágos bőség. A dallam megszólal érzéki dallam átfogja arany narancsvirág és a jázmin vonzó chipek. Base tagjai hangok ambroxán és uszadék gazdag és örömteli himnusz nőiesség.

Moschino Forever - EDT
10 180 Ft

Egy friss és érzéki illat egy modern fougerer akkorddal, amely a pillanat meglepetését kölcsönzi viselőjének. A kumquat, a bergamott és a csillagánizs fényes és friss tónusai nyitják meg. A szívillat összetevői közé tartozik  a zsálya, a tonkabab és a fekete bors élénk harmóniája.

Moschino Forever Sailing - EDT
11 490 Ft

A Forever Sailing EDT a Moschino márkától egy fárfias, citrusos-fás illat. Ez a parfüm a fejillatban magába foglalja a citrusos illatokat, a szívillatban kibontakoznak a boróka és levendula illatjegyei, végül az alapillatot a fás tónusok zárják. Az illat 2013-ban került a piacra.

Moschino Fresh Couture - EDT
14 080 Ft

Szereti az eredeti illatot? Vessen ihletet Moschino Fresh Couture a illatról. Ez a virágos-gyümölcsös keverék bergamott tónusaival, mandarin és ylang-ylang illatjegyeivel nyílik meg.

Moschino Pink Bouquet - EDT
8 230 Ft 7 290 Ft

Fényes csokor tavaszi hangok és fiatalos eufória és álmokkal teli szeretettel úttörő női illat Pink Bouquet.

Moschino Pink Fresh Couture - EDT
9 220 Ft 8 980 Ft

A Pink Fresh Couture egy  virágos gyümölcsös női illat. A fejillata rózsaszín grapefruitból, fekete ribizliből és gyöngyvirágból készül. Rózsa,  gránátalma és  rózsaszín jácint rejtőzik a  szívben. Az illatot a pézsma, az ambrox és a cédrusfa kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.