Moschino Cheap & Chic I Love Love - EDT 1 ml - illatminta
9x

Moschino Cheap & Chic I Love Love - EDT

460 Ft

Játékos és örömteli – ilyen a Moschino Cheap & Chic I Love Love illat.  Olyan nőnek szól, aki szeret szeretve lenni, energikus, talán kissé ironikus, egy olyan nő, akivel az élet egy igazi kaland. Az illatot grapefruit, narancs, citrom és piros ribiszke citrusjegyek uralják.

Partnerünktől: Vivantis
Moschino Cheap & Chic - EDT 100 ml

Moschino Cheap & Chic - EDT

10 980 Ft

Fújjon ebből az érzéki illatból a test legérzékenyebb részeire, majd majd közömbösen sétáljon el a férfi körül.  Ha nincs ideje, akkor felgyorsíthatja a szerelmet, ha provokatív nézeteket ad hozzá, és hagyja, hogy megolvadjanak a legszenvedélyesebb pillantása alatt.

Partnerünktől: Vivantis
Moschino Funny - EDT 25 ml
18x

Moschino Funny - EDT

6 950 Ft

A Moschino Funny illat kellemes, játékos, bátor, merész, sugárzó és serkentő.  A gyümölcs tónusú virágos akkord a varázst és a vitalitást, a gyengédséget és a spontaneitást ötvözi. Már a Funny megnevezése is mosolyt csal az arcára.

Partnerünktől: Vivantis
-8%
Moschino Uomo - EDT 125 ml

Moschino Uomo - EDT

9 030 Ft
8 300 Ft

Keleti illat, virág esszenciákkal, pontosan ilyen a Moschino Uomo férfi illat. Az illat 1998-ban került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Moschino Cheap & Chic Chic Petals - EDT 50 ml

Moschino Cheap & Chic Chic Petals - EDT

10 130 Ft

A Cheap & Chic Chic Petals EDT a Moschino  márkától egy virágos-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, amelyet Guillaume Flavigny parfümtervező hozott létre. Engedje magát elvarázsolni az egzotikus virágok és gyümölcsök mámorító illatával. Az illat 2013-ban került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
-21%
Moschino Cheap & Chic I Love Love - mini EDT 4,9 ml

Moschino Cheap & Chic I Love Love - mini EDT 4,9 ml

1 500 Ft
1 180 Ft

Játékos és örömteli – ilyen a Moschino Cheap & Chic I Love Love illat.  Olyan nőnek szól, aki szeret szeretve lenni, energikus, talán kissé ironikus, egy olyan nő, akivel az élet egy igazi kaland. Az illatot grapefruit, narancs, citrom és piros ribiszke citrusjegyek uralják.

Partnerünktől: Vivantis
Moschino Cheap & Chic Stars - EDP 50 ml

Moschino Cheap & Chic Stars - EDP

8 090 Ft

A mágikus ereje citrom cellulóz beburkolja a bőr aurája háttér virágos bőség. A dallam megszólal érzéki dallam átfogja arany narancsvirág és a jázmin vonzó chipek. Base tagjai hangok ambroxán és uszadék gazdag és örömteli himnusz nőiesség.

Partnerünktől: Vivantis
-5%
Moschino Forever Sailing - EDT 50 ml

Moschino Forever Sailing - EDT

10 100 Ft
9 580 Ft

A Forever Sailing EDT a Moschino márkától egy fárfias, citrusos-fás illat. Ez a parfüm a fejillatban magába foglalja a citrusos illatokat, a szívillatban kibontakoznak a boróka és levendula illatjegyei, végül az alapillatot a fás tónusok zárják. Az illat 2013-ban került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Moschino Fresh Couture - EDP miniatűr 5 ml

Moschino Fresh Couture - EDP miniatűr

3 120 Ft

Szereti az eredeti illatokat? Vessen ihletet a Moschino Fresh Couture illatról. Ez a virágos-gyümölcs keverék bergamott, mandarin és ilang-ilang árnyalataival nyílik meg. A szívillat málnából, bazsarózsaból és osmanthusból áll össze, a végén ambergris, pacsuli és fás hangok csengenek.

Partnerünktől: Vivantis
-21%
Moschino Fresh Couture - EDT 50 ml

Moschino Fresh Couture - EDT

12 050 Ft
9 470 Ft

Szereti az eredeti illatot? Vessen ihletet Moschino Fresh Couture a illatról. Ez a virágos-gyümölcsös keverék bergamott tónusaival, mandarin és ylang-ylang illatjegyeivel nyílik meg.

Partnerünktől: Vivantis