Mr. Bear Dapper Dan Hair ( Deluxe Pomade) 100 ml
4 960 Ft

Citrus- és vanília illatú Dapper Dan hajolaj segít rugalmas, közepes fényű frizura létrehozásában. Ez a közepesen merevítő hajkrém minden hajtípushoz készült. Sokoldalú, bármilyen stílushoz alkalmazkodik, és könnyen lemosható. Egy elegáns dobozba van csomagolva, és Angliában készült.

Mr. Bear Dapper Dan (Heavy Hold Pomade) 100 ml
4 960 Ft

A Dapper Dan olaj alapú olaj, édesgyökér és vanília illattal nagyon merevítő olaj. Magas fényt ad a hajnak, és egész nap fennáll. Nem tartalmaz vazelint, tehát vízoldható és könnyen kimosható. Stílusos ónban érkezik, és Angliában készült.

Mr. Bear Dapper Dan (Matt Clay) 100 ml
4 960 Ft

A Dapper Dan szőnyege a szőnyegen nagyon merev. Matt felületet ad a frizurájának, könnyen lemosható, sáfrány- és bőrillatú. Egy elegáns konzervdobozban csomagolva, Angliában készül.

Mr. Bear Dapper Dan (Matt Paste) 100 ml
4 960 Ft

A Dapper Dan matt hajpaszta klasszikus kölni aromával nagyon merev. Rugalmas formát ad a frizurájához, matt megjelenéssel. A haj könnyen mosható, elegáns konzervdobozba csomagolva és Angliában készült.

Mr. Bear Szakállolaj Citrus (Beard Brew) 30 ml
5 900 Ft

A szakáll és a bőrápolás kezelése. Az olaj gyorsan felszívódik és elhagyja a szakállat. Egy jól ápolt megjelenést és ragyogást ad nekik. Ezenkívül ez az olaj kellemes citrus illattal hagyja el a szakállát.