MSR Quick 2 Kemping edénykészlet
31 990 Ft

23 490 Ft

MSR Quick 2 kemping edénykészlet nélkülözhetetlen eszköz a kempingezés és kirándulás alkalmával. Ez a könnyű és kompakt készlet mindent tartalmaz, ami a főzéshez szükséges. Az univerzális markolata hordozhatóvá teszi az edényt, ugyanakkor megfelelő a főzéshez. Az edények eloxált alumíniumból készültek, ennél fogva rendszeres használat esetén is megőrzik eredeti állapotukat.


MSR Elixir 2
91 990 Ft
90 990 Ft
+ ingyen szállítás

MSR Elixir 2 nagyon könnyű sátor két személy számára. Kiváló választás többnapos túrákra vagy kempingezéshez. A sátor igazán tágas, számos praktikus fejlesztéssel rendelkezik, kiváló minőségű anyagokból készült, ezen felül könnyen felállítható, amit rossz idő esetén fogsz igazán értékelni.


MSR Elixir 3
111 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

MSR Elixir 3 nagyon könnyű sátor három személy számára. Kiváló választás többnapos túrákra vagy kempingezéshez. A sátor igazán tágas, számos praktikus fejlesztéssel rendelkezik, kiváló minőségű anyagokból készült. Ezen felül könnyen felállítható, amit rossz idő esetén fogsz igazán értékelni.


MSR Üzemanyag palack, 0,887 L
7 990 Ft

5 490 Ft

Az MSR üzemanyag palack nélkülözhetetlen minden kempingezéshez és utazáshoz. Kis méretéből adódóan könnyen tárolható. Erős, ütésálló palack ellenáll a külső hatásoknak. Több menetes biztonsági dugó gondoskodik a tökéletes szigetelésről.


MSR WhisperLite Internationale Tűzhely
38 990 Ft

26 990 Ft

Az MSR WhisperLite International egy megbízható, könnyen kezelhető tűzhely. Folyékony tüzelőanyagokkal működik, mint a benzin és a kerozin. A Shaker Jet fúvókának köszönhetően könnyen tisztítható. Kis helyen is elfér, tehát kíviálóan alkalmas túrázásokhoz vagy több napos expedíciókhoz.


MSR XGK EX Tűzhely

MSR XGK EX Tűzhely

Értékelés: 4,5
57 990 Ft

42 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az MSR XGK EX egy nagyteljesítményű tűzhely. Anyaga rozsdamentes acél, sárgaréz és kiváló minőségű alumínium ötvözete. Könnyen tisztítható. Kis helyen is elfér, tehát kívánlóan alkalmas túrázásokhoz. Rugalmas üzemanyagellátással rendelkezik. Azoknak ajánljuk, akik szeretnek több helyet megspórolni a táskájukban.