MÚ BRNO Sada Karabíner, 4 darabos
4 190 Ft

A MU Brno Karabíner 4 remek barátból álló készlet. Ez a 4 figura a híres cseh „Négylevelű lóhere“ képregény szereplői. Kis méretük és hordozhatóságuk miatt bárhova viheti gyermekünk. Kifinomult minőségi karabíner.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm Új Design
9 080 Ft

Az MU Brno Kisvakond figurát minden gyerek szereti és szívesen játszik vele. A meséből ismert Kisvakond most új designal készült. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A plüss Kisvakond minden gyermekágy, vagy szoba kedves dísze lehet.

MÚ BRNO Étkészlet, Kisvakond
5 690 Ft

MU Brno egy 4 részes étkészlet, mely lapos-, mélytányérból, csészéből és kanálból. Nagyon kedves konyhai eszközök Kisvakond mintával. Mosogatógépben is mosható.

MÚ BRNO 4 részes Éneklő méhecskés Edénykészlet
4 390 Ft

VH Brünn 4 részes Éneklő méhecskés Edénykészlet tányért, tálat, bögrét és kiskanalat tartalmaz. Bájos gyermek motívum, sárga színhez harmonizál. Melaminból készült, ftalát mentes. Mosogatógépben tisztítható. Gyermekek számára 6 hónapos kortól.

MÚ BRNO Kesztyűbáb szett Királyi család
12 050 Ft 11 420 Ft

Mesélj történeteket a Királyi családról. Bármit eltudsz mesélni a királyi szülőkkel, herceggel és hercegnővel a saját otthonodban ezekkel a kesztyűbábokkal.

MÚ BRNO Kisvakond baba párna 36 cm
6 590 Ft

Cseh retró baba párna Kisvakond meséből. Puha anyagból ami felveszi a fej és nyak formát így nem fog mehúzódni a nyak. Aranyos vidám gömb forma. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond 50 cm - Új Kiadás
13 630 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Újratervezett, modern designnal. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 20 cm
5 500 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Egér 30 cm

MÚ BRNO Egér 30 cm

Értékelés: 4,8
5 500 Ft

30cm-es egér plüssfigura, a népszerű Kisvakond estimeséből. A kisegér elkalauzolja gyermekét a klasszikus mesék világába. Minőségi alapanyagai és precíziós kivitelezése garantálja a figura hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond kézbáb PLüss figura, 20cm
5 320 Ft 4 950 Ft

MU Brno Kisvakond kézbáb segítségével sok érdekes kalandot élhetünk át. A Kisvakond meséket nem csak a TV-ben hanem az otthonunkban is feleleveníthejük. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

MÚ BRNO Kisvakond étkészlet

MÚ BRNO Kisvakond étkészlet

Értékelés: 4,9
4 690 Ft

3-darabos étkészlet Kisvakond és barátai, mely lehetővé teszi a gyerekek számára a tálalást a kedvenc estimese hősükkel, 100% melaminból készült, és tartalmaz egy 20cm-es tányért, 17cm-es tálat, 6,5cm-es bögrét.

MÚ BRNO Kisvakond Gyermek hátizsák
13 630 Ft

Kisvakond-mesék kedvelői számára ideális választás ez a puha, élethű hátizsák. Kis méretének köszönhetően a táska kisgyerekek számára kényelmes viselet az óvodába menet vagy kirándulásokon. Cipzáros kialakítása miatt biztonságosan tárolhatók benne a tárgyak.

MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

Értékelés: 4,5
11 560 Ft

Plüss pingvin Sven 55 cm-es méretben, ami minden gyerekszoba, ágy vagy polc aranyos dísze lesz. Minden korosztálynak.

MÚ BRNO 3 részes étkészlet Kisvakond
5 090 Ft

3 részes Kisvakond étkészlet, mely lehetővé teszi, hogy a gyermek kedvenc esti mese hősével étkezzen. 100% melaminból készült, a csomag tartalma egy 21 cm-es tányér, egy 16 cm-es tál és 6,5 cm-es bögre.

MÚ BRNO Henger alakú párna 90x12cm
5 790 Ft

Puha párna a két meseszereplő Moha és Páfrány mintájával, ami tökéletes dekorációként a gyerekszobába, játékhoz, pihenéshez, vagy az ajtó és az ablak elé a huzat ellen.

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

Értékelés: 5
6 000 Ft 5 360 Ft

39cm-es plüss nyuszi figura, a népszerű Kisvakond estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Minőségi alapanyagainak és precizíós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Beszélő kisvakond Plüss figura, 15cm
5 790 Ft 5 690 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű esti meséből. Ez a beszélő, kisvakond plüssfigura hamar belopja magát a gyerekek szívébe. Ha megnyomod a hasát, véletlenszerű dalokat kezd játszani a Kisvakond meséi című rajzfilmből. A 15 cm-es MU Brno plüss figura sok örömteli percet szerez majd gyerekének. 3 éves kor alatt nem alkalmas, mivel apró alkatrészeket tartalmaz.

MÚ BRNO Kisvakond Kertésznadrágban 20 cm
6 880 Ft

A gyerekek kedvenc Kisvakondja egy igazán kénylemes méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. 20 cm-es méretű és nadrágos zsebében apróságokat is el lehet rejteni. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Berta kisördög 23cm, beszélő
4 990 Ft

A plüss Berta kisördög elszórakoztatja a kicsiket és nagyokat összesen 17 különböző ördögi mondókával és hanggal, melyek a hasa megnyomása után véletlen sorrendben játszódnak le. Ha az út során piszkos lesz, csak kihúzod a hangmodult, és kimosod a testét.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm
9 160 Ft 7 700 Ft

35cm-es Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kiváló minőségű plüssfigurával. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Křemílek hanggal és csörgő
5 880 Ft 5 690 Ft

Közkedvelt Křemílek (Moha) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

Értékelés: 5
3 990 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond, napernyővel. Kedves dallammal nyugtatja a kicsiket. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO A három kismalac és a farkas plüssbáb-készlet
11 700 Ft

A három kismalac édesanyjukkal élt. Egy napon az édesanyjuk így szólt hozzájuk: „Most már elég nagyok vagytok ahhoz, hogy neki vágjatok a nagyvilágnak és saját házikót építsetek magatoknak“… A három kismalacról szóló mesét ennek a plüssbáb-készletnek köszönhetően most otthon is életre keltheted.

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 50 cm
14 730 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond kertésznadrágban Plüss figura
10 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Közepes méretű (35cm-es) plüss kisvakond kertésznadrágban. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a minőségi plüssfigurával. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond Hátizsákkal Plüss figura, 20 cm
8 250 Ft

Kisvakond hátizsákkal plüss figurát a MU Brno tradicionális Cseh cég gyártja. A kedvenc mesénkből ismert Kisvakond most egy piros hátizsákkal a hátán érkezik. A hátizsákot levehetjük és kedvünkre belepakolhatunk bármit. Vezessük be gyermekünket a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával.

MÚ BRNO Spejbl - 30 cm

MÚ BRNO Spejbl - 30 cm

Értékelés: 5
7 790 Ft

Az MU Brno cég által gyártott Josef Spejbl plüss figura az ismert mesében szereplő Josep Spejbl aki Hurvínek különösen vicces nevelőapja. A figura püha plüssből készült és 30 cm magas. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet.

MÚ BRNO Süni báb, 23 cm, Kék
6 050 Ft

Aki szereti a Kisvakondot és barátait, annak gyűjteményéből nem hiányozhat ez a Süni báb. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

Értékelés: 4,6
6 050 Ft

Ez a 40cm-es egér báb a Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagi és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss Bábfigura, 27 cm
5 970 Ft 5 220 Ft

Ez a 27cm-es Kisvakond báb rengeteg mókát ígér gyermeke számára. Tökéletes szereplője egy erdei bábszínház játéknak, vagy bármilyen otthoni mesejátéknak. Minőségi alapanyagokból készült, így tartossága garantált.

MÚ BRNO Kisvakond beszélő kesztyűbáb 20 cm
7 560 Ft

Enyhén kitömött 20 cm-es plüss kesztyűbáb kivarrt szemekkel. A Kisvakond összenyomás után véletlenszerűen játszik le hangokat a filmből. 1 éves kortól ajánlott.

MÚ BRNO Pupík kutyus 120 cm, krémszínű
21 790 Ft

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.

MÚ BRNO Reed plüss figura, 39 cm
7 490 Ft

Az MU Brno Reed gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

Értékelés: 5
4 690 Ft

MÚ BRNO Sven pingvin bármelyik gyermekszoba vagy babaágy vidám kiegészítője lehet. Kellemes tapintású, puha anyagának köszönhetően a bájos plüsspingvin pillanatok alatt a kicsik kedvence lesz. Letisztult kialakítása és könnyű súlya miatt a legkisebbek is egyszerűen kézbe tudják venni, és bátran ölelgethetik, babusgathatják egész nap, éjjel pedig a kisállat segítségével gyorsan álomba merülnek.

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

Értékelés: 4,6
5 500 Ft

Az MU Brno Béka báb rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

MÚ BRNO Sven Nagy plüsspingvin, 90 cm
20 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

MU Brno Sven nagy plüsspingvin, 90 cm puha, kellemestapintású anyagból készült, amely tökéletesen mutat minden gyermekszobában. 90 cm-es magasságával a gyerekek legjobb barátja lesz. Alkalmas már a gyermekek születésétől kezdve.

MÚ BRNO Ülő béka

MÚ BRNO Ülő béka

Értékelés: 4,4
5 590 Ft

MU Brno ülő béka rengeteg mókát tartogat gyerekek számára. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Ez a figura anyaginak és kialakításának köszönhetően akár már a születéstől kezdődően a gyermekével lehet. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

MÚ BRNO Beszélő kisvakond 25 cm, piros sapka
6 820 Ft 6 460 Ft

Plüss kézbáb hang modullal. Helyezd fel a kezedre, nyomd meg és hallgasd meg a 13 hozzáadott hangok egyikét. Elevenítsd fel az ismert mesét az elektronikus játék segítségével.

MÚ BRNO Hurvinek 25 cm beszélő
6 390 Ft

Hurvinek beszélő csirkefogó a morvaországi központból. Hurvinek eredeti vicceivel és vidám mondókáival szórakoztat, amelyeket Martin Klásek hangján hallhatsz.

MÚ BRNO Kisvakond Maxi 110 cm
48 890 Ft

Kedvenc Kisvakondunk egy igazán szerethető méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. Lehet pihenni, vagy aludni is akár rajta, de dísznek vagy játszótársnak is kiváló. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Masnis Kutya Plüssfigura, 70 cm
18 790 Ft

Ez a 70cm-es plüss kutya azonnal gyermeke kedvencévé válhat. Csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO MIMI medve
4 270 Ft 4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha textil medve természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A medve könnyen mosható.

MÚ BRNO MIMI szamár
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha textil szamár természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A szamár könnyen mosható.

MÚ BRNO Nyuszi báb Figura, 37 cm
6 880 Ft

Ez a 37cm-es nyuszi báb a népszerű Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Rákosníček edénykészlet
4 890 Ft

Négyrészes ajándék gyerek edénykészlet, mely lehetővé teszi, hogy a gyerekek a kedvenc hősükkel terítsenek. A készlet 21 cm- es átmérőjű tányért, 16 cm- es átmérőjű tálat, bögrét és kanalat tartalmaz.

MÚ BRNO Rákosníček kispárna
5 790 Ft

Vidám Rákosníček kispárna lógó fülecskékkel, orral és hajjal, ami biztos, hogy a kicsi elválaszthatatlan társa lesz.

MÚ BRNO Večerníček párna lő 45 x 30cm
3 890 Ft

Párna Večerníček a hintalovon motívummal, Minden gyermek szereti a meséket lefekvés előtt. Večerníček minden este hívja a gyerekeket a meséhez, A Cseh televízió ikonikus figurájával vált.

MÚ BRNO Vochomůrka hanggal és csörgő
6 890 Ft

A közkedvelt Vochomůrka (Páfrány) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.