MÚ BRNO Kisvakond 50 cm - Új Kiadás
11 290 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Újratervezett, modern designnal. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Rákosníček, játék óraszerkezet
4 590 Ft

3 710 Ft

Felhúzható zenélő plüss Rákosníček figura . Húzd meg a zsinórt és Rákosníček máris belekezd egy szép dallamba, amit a gyerekek az esti meséből ismerhetnek.


MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm Új Design
7 500 Ft

Az MU Brno Kisvakond figurát minden gyerek szereti és szívesen játszik vele. A meséből ismert Kisvakond most új designal készült. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A plüss Kisvakond minden gyermekágy, vagy szoba kedves dísze lehet.


MÚ BRNO Kisvakond, 110 cm
51 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az egyedülálló 110 centiméteres Kisvakond plüss figura minden kisgyerek álma. A plüss figurát a MU Brno tradicionális Cseh cég gyártja ami garancia a minőségre. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert már a TV-ből ismeri.


MÚ BRNO Kisvakond Hátizsákkal Plüss figura, 20 cm
4 520 Ft

Kisvakond hátizsákkal plüss figurát a MU Brno tradicionális Cseh cég gyártja. A kedvenc mesénkből ismert Kisvakond most egy piros hátizsákkal a hátán érkezik. A hátizsákot levehetjük és kedvünkre belepakolhatunk bármit. Vezessük be gyermekünket a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával.


MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 20 cm
3 980 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Vakond 70 cm piros sapkával
18 883 Ft

16 230 Ft
+ ingyen szállítás

Plüss Vakond levehető vagány piros sapkával, méret 70 cm. Kitűnő ajándék mindenkinek, aki szereti ezt a kedves cseh rajzfilmfigurát. Korhatár nélkül ajánlott.


MÚ BRNO Egér 30 cm

MÚ BRNO Egér 30 cm

Értékelés: 5
4 370 Ft

30cm-es egér plüssfigura, a népszerű Kisvakond estimeséből. A kisegér elkalauzolja gyermekét a klasszikus mesék világába. Minőségi alapanyagai és precíziós kivitelezése garantálja a figura hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond plüss figura, 28 cm
5 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

28 cm-es Kisvakond plüssfigurát a népszerű estimeséből gyermeke imádni fogja! Vezesse be a kicsit a klasszikus mesék világába ezzel a kiváló minőségű plüssfigurával. Kitűnő alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.


MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm
6 900 Ft

35cm-es Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kiváló minőségű plüssfigurával. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond Gyermek hátizsák
6 770 Ft

Kisvakond-mesék kedvelői számára ideális választás ez a puha, élethű hátizsák. Kis méretének köszönhetően a táska kisgyerekek számára kényelmes viselet az óvodába menet vagy kirándulásokon. Cipzáros kialakítása miatt biztonságosan tárolhatók benne a tárgyak.


MÚ BRNO Kisvakond kézbáb PLüss figura, 20cm
4 770 Ft

MU Brno Kisvakond kézbáb segítségével sok érdekes kalandot élhetünk át. A Kisvakond meséket nem csak a TV-ben hanem az otthonunkban is feleleveníthejük. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.


MÚ BRNO Reed plüss figura, 39 cm
5 130 Ft

Az MU Brno Reed gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.


MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

Értékelés: 5
5 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

39cm-es plüss nyuszi figura, a népszerű Kisvakond estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Minőségi alapanyagainak és precizíós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond a Holdon

MÚ BRNO Kisvakond a Holdon

Értékelés: 5
6 590 Ft

5 310 Ft

MU Brno Kisvakond a Holdon kiságy fölé akasztható plüss játék. Vadim Petrov híres cseh zeneszerző által szerzett altató dallamokat játszik. A dallamok időtartalma kb. 2 perc. A kiságyhoz tépőzárral rögzíthető.


MÚ BRNO Kisvakond Hátizsák
7 921 Ft
7 700 Ft

MÚ Brno Kisvakond hátizsák tökéletes választás mindek kisgyermek számára. A hátizsák a népszerű kisvakond alakjával egyezik meg, puha anyagának köszönhetően azonnal gyermeke kedvence lesz. Mosógépben mosható, cipzázos. Kirándulásokhoz ideális kellék.


MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

Értékelés: 5
4 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MÚ BRNO Sven pingvin bármelyik gyermekszoba vagy babaágy vidám kiegészítője lehet. Kellemes tapintású, puha anyagának köszönhetően a bájos plüsspingvin pillanatok alatt a kicsik kedvence lesz. Letisztult kialakítása és könnyű súlya miatt a legkisebbek is egyszerűen kézbe tudják venni, és bátran ölelgethetik, babusgathatják egész nap, éjjel pedig a kisállat segítségével gyorsan álomba merülnek.


MÚ BRNO Pupík kutyus 70 cm, krémszínű
9 160 Ft

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.


MÚ BRNO Kisvakond hátizsák + Kisvakond kulcstartóval
9 002 Ft

7 300 Ft

Kisvakond motívumú kedves hátizsák nagyszerű segítség a legkissebbeknek. Cipzárral zárható, amely kulcstartóval van kiegészítve és a hátszíjai állíthatóak. A gyerekek megszeretik és nem fogják akarni levenni.


MÚ BRNO Kisvakond melegítő kesztyűbáb 20 cm
4 850 Ft

Melegítő kesztyűbáb Kisvakond alakban. A Kisvakond használható, mint meleg borogatás, vagy mint kézre húzható báb. Élvezd a mesét minden nap a Kisvakonddal és a barátaival az erdőből.


MÚ BRNO 3 részes Edénykészlet Vakond+csörgő, kék
5 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

VH Brünn 3 részes Edénykészlet Vakond+csörgő, kék tányért, tálat, bögrét és bájos vakondos csörgőt tartalmaz. Kedvelt gyerek motívum, anyaga: 100% melamin ftalát-ot nem tartalmaz. Mosogatógépben tisztítható. Gyermekek számára 6 hónapos kortól. Kék színben kisfiúknak


MÚ BRNO 3 részes Edénykészlet Vakond+csörgő, rózsaszín
5 950 Ft

VH Brünn 3 részes Edénykészlet Vakond+csörgő, rózsaszín tányért, tálat, bögrét és bájos Vakondos csörgőt tartalmaz. Kedvelt gyerek motívum, anyaga: 100% melamin ftalát-ot nem tartalmaz. Mosogatógépben tisztítható. Gyermekeknek ** 6 hónapos ** kortól. Rózsaszínben a kis hercegnők számára


MÚ BRNO 4 részes Éneklő méhecskés Edénykészlet
4 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

VH Brünn 4 részes Éneklő méhecskés Edénykészlet tányért, tálat, bögrét és kiskanalat tartalmaz. Bájos gyermek motívum, sárga színhez harmonizál. Melaminból készült, ftalát mentes. Mosogatógépben tisztítható. Gyermekek számára 6 hónapos kortól.


MÚ BRNO Beszélő kisvakond 25 cm, piros sapka
7 053 Ft

6 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss kézbáb hang modullal. Helyezd fel a kezedre, nyomd meg és hallgasd meg a 13 hozzáadott hangok egyikét. Elevenítsd fel az ismert mesét az elektronikus játék segítségével.


MÚ BRNO Colori Zoo 24cm, Slon
3 050 Ft

Az aranyos plüss elefántbébi vidám színekben a kicsik imádni fogják. Kellemesen puha anyagból készült. Ezenkívül gépben mosható, így még a kisebb balesetek sem fognak megártani. Elefánt 24cm nagy.


MÚ BRNO Colori Zoo 26cm, oroszlán
2 690 Ft

Akció

Az aranyos plüss oroszlánfigura vidám színekben a kicsik imádni fogják. Kellemesen puha anyagból készült. Ezenkívül gépben mosható, így még a kisebb balesetek sem fognak megártani. Az oroszlán 26 cm magas.


MÚ BRNO Egér báb 40 cm

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

Értékelés: 4
5 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a 40cm-es egér báb a Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagi és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.


MÚ BRNO Kesztyűbáb szett Királyi család
9 690 Ft

Mesélj történeteket a Királyi családról. Bármit eltudsz mesélni a királyi szülőkkel, herceggel és hercegnővel a saját otthonodban ezekkel a kesztyűbábokkal.


MÚ BRNO Kisvakond 3 részes étkészlet vonat mintával
3 090 Ft

A melaminból készült Kisvakond 3 részes étkészlet vonat mintával, amely ftalátmentes, tartalmaz egy lapos tányért, egy fogantyúval ellátott tálat, valamint egy két füllel ellátott bögrét. Mosogatógépben mosható.


MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 50 cm
10 570 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond beszélő kesztyűbáb 20 cm
6 490 Ft

5 310 Ft

Enyhén kitömött 20 cm-es plüss kesztyűbáb kivarrt szemekkel. A Kisvakond összenyomás után véletlenszerűen játszik le hangokat a filmből. 1 éves kortól ajánlott.


MÚ BRNO Kisvakond étkészlet
4 790 Ft

3-darabos étkészlet Kisvakond, mely lehetővé teszi a gyerekek számára a tálalást a kedvenc estimese hősükkel, 100% melaminból készült, és tartalmaz egy 19cm-es tányért, 14cm-es tálat, 7cm-es bögrét szívószállal.


MÚ BRNO Kisvakond fotel, beszél
17 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek fotel kedvelt Kisvakond mintával, ami kiválóan illik minden gyerekszobába. Közel van a talajhoz, ami még a legapróbb gyerekeknek is kényelmet jelent. A Kisvakond ezen felül hangokat is ad ki a meséből.


MÚ BRNO Kisvakond kertésznadrágban Plüss figura
8 230 Ft

Közepes méretű (35cm-es) plüss kisvakond kertésznadrágban. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a minőségi plüssfigurával. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond Kertésznadrágban 20 cm
5 270 Ft

A gyerekek kedvenc Kisvakondja egy igazán kénylemes méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. 20 cm-es méretű és nadrágos zsebében apróságokat is el lehet rejteni. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond Maxi 110 cm
46 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedvenc Kisvakondunk egy igazán szerethető méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. Lehet pihenni, vagy aludni is akár rajta, de dísznek vagy játszótársnak is kiváló. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond nadrágban 70 cm
26 056 Ft

21 220 Ft

A nagy, álló plüss kisvakond a gyermekeid kedvencévé válik. Minőségi kidolgozás, kellemes anyagból készült és 70 cm magas. A gyermekeid nem fognak akarni megszabadulni tőle.


MÚ BRNO Křemílek hanggal és csörgő
7 671 Ft

7 030 Ft

Közkedvelt Křemílek (Moha) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.


MÚ BRNO Lev Áda Oroszlán, 100cm
13 180 Ft

Az egy méteres plüss oroszlán csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Puha anyagának köszönhetően minden gyermek kedvencévé válik. Minőségi alapanyagainak és precíziós gyártási technológiájának köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Masnis Kutya Plüssfigura, 70 cm
15 500 Ft

Ez a 70cm-es plüss kutya azonnal gyermeke kedvencévé válhat. Csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Nyuszi báb Figura, 37 cm
5 270 Ft

Ez a 37cm-es nyuszi báb a népszerű Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.


MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

Értékelés: 4,5
11 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss pingvin Sven 55 cm-es méretben, ami minden gyerekszoba, ágy vagy polc aranyos dísze lesz. Minden korosztálynak.


MÚ BRNO Pupík kutyus 120 cm, krémszínű
21 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.


MÚ BRNO Pupík kutyus 55 cm, krémszínű
7 530 Ft

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.


MÚ BRNO Vakond 20 cm beszélő, piros micisapkában
7 718 Ft

6 400 Ft

Ha megnyomod az ülő Vakondot levehető sapkával, véletlenszerűen hallatja az eredeti hangokat a kis Vakondról szóló mesékből úgy, ahogy a gyerekek ismerik. Ajándékcsomagolásban kapható.


MÚ BRNO Vakond 25cm micisapkában + DVD
5 440 Ft

Plüss Vakond levehető kötött sapkában. A játék alja stresszoldó golyókkal van töltve, hogy stabilizálják a játék tartását és képezzék a gyermek érzékelését és tapintását. Ajándék DVD a kis Vakond meséivel.


MÚ BRNO Vochomůrka hanggal és csörgő
7 671 Ft

7 030 Ft

A közkedvelt Vochomůrka (Páfrány) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.


MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

MÚ BRNO Béka báb, 37 cm

Értékelés: 4,5
5 310 Ft

Az MU Brno Béka báb rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.