MÚ BRNO Kisvakond fotel, beszél
17 290 Ft

Gyerek fotel kedvelt Kisvakond mintával, ami kiválóan illik minden gyerekszobába. Közel van a talajhoz, ami még a legapróbb gyerekeknek is kényelmet jelent. A Kisvakond ezen felül hangokat is ad ki a meséből.

MÚ BRNO Sada Karabíner, 4 darabos
3 371 Ft 3 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A MU Brno Karabíner 4 remek barátból álló készlet. Ez a 4 figura a híres cseh „Négylevelű lóhere“ képregény szereplői. Kis méretük és hordozhatóságuk miatt bárhova viheti gyermekünk. Kifinomult minőségi karabíner.

MÚ BRNO Étkészlet, Kisvakond
4 430 Ft 4 090 Ft

MU Brno egy 4 részes étkészlet, mely lapos-, mélytányérból, csészéből és kanálból. Nagyon kedves konyhai eszközök Kisvakond mintával. Mosogatógépben is mosható.

MÚ BRNO 3 részes Edénykészlet Vakond+csörgő, kék
5 990 Ft

VH Brünn 3 részes Edénykészlet Vakond+csörgő, kék tányért, tálat, bögrét és bájos vakondos csörgőt tartalmaz. Kedvelt gyerek motívum, anyaga: 100% melamin ftalát-ot nem tartalmaz. Mosogatógépben tisztítható. Gyermekek számára 6 hónapos kortól. Kék színben kisfiúknak

MÚ BRNO 3 részes Edénykészlet Vakond+csörgő, rózsaszín
5 990 Ft

VH Brünn 3 részes Edénykészlet Vakond+csörgő, rózsaszín tányért, tálat, bögrét és bájos Vakondos csörgőt tartalmaz. Kedvelt gyerek motívum, anyaga: 100% melamin ftalát-ot nem tartalmaz. Mosogatógépben tisztítható. Gyermekeknek ** 6 hónapos ** kortól. Rózsaszínben a kis hercegnők számára

MÚ BRNO 3 részes étkészlet Kisvakond
5 090 Ft

3 részes Kisvakond étkészlet, mely lehetővé teszi, hogy a gyermek kedvenc esti mese hősével étkezzen. 100% melaminból készült, a csomag tartalma egy 21 cm-es tányér, egy 16 cm-es tál és 6,5 cm-es bögre.

MÚ BRNO 4 részes Éneklő méhecskés Edénykészlet
4 390 Ft

VH Brünn 4 részes Éneklő méhecskés Edénykészlet tányért, tálat, bögrét és kiskanalat tartalmaz. Bájos gyermek motívum, sárga színhez harmonizál. Melaminból készült, ftalát mentes. Mosogatógépben tisztítható. Gyermekek számára 6 hónapos kortól.

MÚ BRNO Kisvakond étkészlet
4 690 Ft

3-darabos étkészlet Kisvakond és barátai, mely lehetővé teszi a gyerekek számára a tálalást a kedvenc estimese hősükkel, 100% melaminból készült, és tartalmaz egy 20cm-es tányért, 17cm-es tálat, 6,5cm-es bögrét.

MÚ BRNO Křemílek hanggal és csörgő
7 671 Ft 7 120 Ft

Közkedvelt Křemílek (Moha) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

MÚ BRNO Vochomůrka hanggal és csörgő
7 671 Ft 7 120 Ft

A közkedvelt Vochomůrka (Páfrány) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

MÚ BRNO Rákosníček edénykészlet
4 020 Ft

Négyrészes ajándék gyerek edénykészlet, mely lehetővé teszi, hogy a gyerekek a kedvenc hősükkel terítsenek. A készlet 21 cm- es átmérőjű tányért, 16 cm- es átmérőjű tálat, bögrét és kanalat tartalmaz.

MÚ BRNO Kisvakond Hátizsákkal Plüss figura, 20 cm
5 640 Ft

Kisvakond hátizsákkal plüss figurát a MU Brno tradicionális Cseh cég gyártja. A kedvenc mesénkből ismert Kisvakond most egy piros hátizsákkal a hátán érkezik. A hátizsákot levehetjük és kedvünkre belepakolhatunk bármit. Vezessük be gyermekünket a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával.

MÚ BRNO Egér 30 cm

MÚ BRNO Egér 30 cm

Értékelés: 4,6
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

30cm-es egér plüssfigura, a népszerű Kisvakond estimeséből. A kisegér elkalauzolja gyermekét a klasszikus mesék világába. Minőségi alapanyagai és precíziós kivitelezése garantálja a figura hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond Gyermek hátizsák
6 850 Ft

Kisvakond-mesék kedvelői számára ideális választás ez a puha, élethű hátizsák. Kis méretének köszönhetően a táska kisgyerekek számára kényelmes viselet az óvodába menet vagy kirándulásokon. Cipzáros kialakítása miatt biztonságosan tárolhatók benne a tárgyak.

MÚ BRNO Reed plüss figura, 39 cm
7 390 Ft

Az MU Brno Reed gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

Értékelés: 5
5 370 Ft

39cm-es plüss nyuszi figura, a népszerű Kisvakond estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Minőségi alapanyagainak és precizíós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

Értékelés: 5
6 450 Ft

MÚ BRNO Sven pingvin bármelyik gyermekszoba vagy babaágy vidám kiegészítője lehet. Kellemes tapintású, puha anyagának köszönhetően a bájos plüsspingvin pillanatok alatt a kicsik kedvence lesz. Letisztult kialakítása és könnyű súlya miatt a legkisebbek is egyszerűen kézbe tudják venni, és bátran ölelgethetik, babusgathatják egész nap, éjjel pedig a kisállat segítségével gyorsan álomba merülnek.

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

Értékelés: 5
4 890 Ft 4 020 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond, napernyővel. Kedves dallammal nyugtatja a kicsiket. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond melegítő kesztyűbáb 20 cm
4 830 Ft

Melegítő kesztyűbáb Kisvakond alakban. A Kisvakond használható, mint meleg borogatás, vagy mint kézre húzható báb. Élvezd a mesét minden nap a Kisvakonddal és a barátaival az erdőből.

MÚ BRNO A három kismalac és a farkas plüssbáb-készlet
11 430 Ft

A három kismalac édesanyjukkal élt. Egy napon az édesanyjuk így szólt hozzájuk: „Most már elég nagyok vagytok ahhoz, hogy neki vágjatok a nagyvilágnak és saját házikót építsetek magatoknak“… A három kismalacról szóló mesét ennek a plüssbáb-készletnek köszönhetően most otthon is életre keltheted.

MÚ BRNO Berta kisördög 23cm, beszélő
4 830 Ft

A plüss Berta kisördög elszórakoztatja a kicsiket és nagyokat összesen 17 különböző ördögi mondókával és hanggal, melyek a hasa megnyomása után véletlen sorrendben játszódnak le. Ha az út során piszkos lesz, csak kihúzod a hangmodult, és kimosod a testét.

MÚ BRNO Beszélő Hurvinek Zerykkel
6 990 Ft

Hurvínek csirkefogó és az ő hűséges barátja Zeryk a morvaországi központból. A beszélő Hurvinekhez Zeryk kutyus a praktikus fém karabinerrel hozzácsatolható. A kilenc éves fiú életéről szóló történetek lekötik a gyermek nézőket már generációk óta.

MÚ BRNO Colori Zoo 24cm, Slon
2 770 Ft

Az aranyos plüss elefántbébi vidám színekben a kicsik imádni fogják. Kellemesen puha anyagból készült. Ezenkívül gépben mosható, így még a kisebb balesetek sem fognak megártani. Elefánt 24cm nagy.

MÚ BRNO Colori Zoo 26cm, oroszlán
1 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az aranyos plüss oroszlánfigura vidám színekben a kicsik imádni fogják. Kellemesen puha anyagból készült. Ezenkívül gépben mosható, így még a kisebb balesetek sem fognak megártani. Az oroszlán 26 cm magas.

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

MÚ BRNO Egér báb 40 cm

Értékelés: 4,3
5 370 Ft

Ez a 40cm-es egér báb a Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagi és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Henger alakú párna 90x12cm
5 290 Ft

Puha párna a két meseszereplő Moha és Páfrány mintájával, ami tökéletes dekorációként a gyerekszobába, játékhoz, pihenéshez, vagy az ajtó és az ablak elé a huzat ellen.

MÚ BRNO Hurvinek 25 cm beszélő
6 990 Ft

Hurvinek beszélő csirkefogó a morvaországi központból. Hurvinek eredeti vicceivel és vidám mondókáival szórakoztat, amelyeket Martin Klásek hangján hallhatsz.

MÚ BRNO Kesztyűbáb szett Királyi család
9 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mesélj történeteket a Királyi családról. Bármit eltudsz mesélni a királyi szülőkkel, herceggel és hercegnővel a saját otthonodban ezekkel a kesztyűbábokkal.

MÚ BRNO Kisvakond 3 részes étkészlet vonat mintával
3 090 Ft

A melaminból készült Kisvakond 3 részes étkészlet vonat mintával, amely ftalátmentes, tartalmaz egy lapos tányért, egy fogantyúval ellátott tálat, valamint egy két füllel ellátott bögrét. Mosogatógépben mosható.

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 50 cm
11 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond kertésznadrágban Plüss figura
11 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Közepes méretű (35cm-es) plüss kisvakond kertésznadrágban. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a minőségi plüssfigurával. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond kertésznadrágban 50 cm
16 950 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond figura kertésznadrágban. Születéstől adható a gyermekeknek. 50cm magas játék. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond Maxi 110 cm
43 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedvenc Kisvakondunk egy igazán szerethető méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. Lehet pihenni, vagy aludni is akár rajta, de dísznek vagy játszótársnak is kiváló. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Lev Áda Oroszlán, 100cm
14 390 Ft

Az egy méteres plüss oroszlán csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Puha anyagának köszönhetően minden gyermek kedvencévé válik. Minőségi alapanyagainak és precíziós gyártási technológiájának köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Masnis Kutya Plüssfigura, 70 cm
12 990 Ft 7 390 Ft

Ez a 70cm-es plüss kutya azonnal gyermeke kedvencévé válhat. Csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO MIMI medve
4 160 Ft

Puha textil medve természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A medve könnyen mosható.

MÚ BRNO MIMI nyuszi

MÚ BRNO MIMI nyuszi

Értékelés: 5
2 140 Ft

Puha textil nyuszi természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A nyuszi könnyen mosható.

MÚ BRNO MIMI szamár
4 290 Ft

Puha textil szamár természetes színekkel, mely megfelelő a legkisebb gyerekek számára is. A susogó mancsok és a lábában levő csörgő serkentik a gyerekek érzékeit. Hurok a babakocsiba, vagy az ágy fölé való felakasztáshoz. A szamár könnyen mosható.

MÚ BRNO Nyuszi báb Figura, 37 cm
5 910 Ft

Ez a 37cm-es nyuszi báb a népszerű Kisvakond estimese szereplője. Rengeteg mókát tartogat gyermeke számára legyen szó bábszínházról, vagy csak egyszerű otthoni játékról. Minőségi alapanyagai és precíziós gyártási technológiája garantálja a tartósságot.

MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

Értékelés: 4,5
9 680 Ft

Plüss pingvin Sven 55 cm-es méretben, ami minden gyerekszoba, ágy vagy polc aranyos dísze lesz. Minden korosztálynak.

MÚ BRNO Pupík kutyus 120 cm, krémszínű
21 120 Ft

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.

MÚ BRNO Pupík kutyus 55 cm, krémszínű
4 160 Ft

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.

MÚ BRNO Pupík nyuszi 65 cm, szürke
8 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szürke színű Pupík nyuszi. A nagy plüss nyuszi minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss nyusziját. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.

MÚ BRNO Pupík nyuszi 85 cm, szürke
13 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szürke színű Pupík nyuszi. A nagy plüss nyuszi minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss nyusziját. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.

MÚ BRNO Rákosníček kispárna
5 090 Ft

Vidám Rákosníček kispárna lógó fülecskékkel, orral és hajjal, ami biztos, hogy a kicsi elválaszthatatlan társa lesz.

MÚ BRNO Vakond 20 cm beszélő, piros micisapkában
7 718 Ft 6 530 Ft

Ha megnyomod az ülő Vakondot levehető sapkával, véletlenszerűen hallatja az eredeti hangokat a kis Vakondról szóló mesékből úgy, ahogy a gyerekek ismerik. Ajándékcsomagolásban kapható.

MÚ BRNO Večerníček figura, 30cm, zenélő
7 930 Ft

Az ismert Večerníček kisfiú figura, 30 cm. Játék ismert dalocskával, melyet a csomagoláson feltüntetett szövegnek köszönhetően gyorsan megtanulhatsz és vele együtt énekelhetsz.

MÚ BRNO Večerníček párna lő 45 x 30cm
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Párna Večerníček a hintalovon motívummal, Minden gyermek szereti a meséket lefekvés előtt. Večerníček minden este hívja a gyerekeket a meséhez, A Cseh televízió ikonikus figurájával vált.