Multigo Igráček 1+2 Építőlemez + kocka
4 490 Ft 4 180 Ft

billenő platós autóval állatos figurákat szállíthatsz, és a platón bármit felépíthetsz a kedvenc építőjátékodból. A csomagolásban 9 kocka található, amelyek kompatibilisek más építőjátékokkal.

Multigo Igráček 1+2 Traktor utánfutóval
4 590 Ft 4 310 Ft

Piros traktor a Zetor márkától cserélhető tolólappal és univerzális utánfutóval teljesíti minden kicsi gazda álmát. Indulj el vele a farmra, és élvezd a sok mókát a különböző tárgyak szálítása közben, amelyekre szüksége van a gazdának az állatkái számára.

Multigo Igráček A három mentős
4 890 Ft 4 570 Ft

Igráček mentősök utasítást kaptak a hangosbemondón, hogy ki kell menniük a terepre. A kislánynak gyors segítségre van szüksége, és csak ők tudják biztosítani. Csatlakozz a mentőakcióhoz a mentőautóval, nyitható bőrönddel és irányjelzővel, és a mentősök tudását használd a kis beteg meggyógyítására.

Multigo Igráček A három rendőr
4 890 Ft 4 570 Ft

A rendőrosztag ügyel a biztonságunkra. Csatlakozz a rendőrhöz, és vedd fel a harcot a bűnözéssel. Használd a rendőrautót és üldözd, kövesd, majd kapd el a gazembert, aki elmenekült a börtönből. A cél világos – tisztísd meg a várost a bűnözéstől.

Multigo Igráček A három tűzoltó
4 890 Ft 4 570 Ft

mentőautó személyzete mindig készen áll a távozásra. A tűzoltókocsiban nyitható bőrönd és világítótorony található. Az Igráček figurák közül egy a tűzoltó autóba ülhet: sofőr, tűzoltó és tűzoltónő.