Multigo CITY - kukásautó kukással
5 290 Ft

Az Igráček MultiGO kukásautó, kukával és kukással minden fiú álma. A kukásautónak két nyílása van, amikbe a kuka tökéletesen illeszkedik. Igráček ülhet a kukásautóban vagy állhat rajta. -Gyártási hely: Csehország

Multigo BUILD - dömper sofőrrel
3 490 Ft

Az Igráček MultiGO BUILD dömper ideális a kis építők és szállítók számára. A csomagban egy Igráček figura és egy működő dömper található. Nagyon pontos részleteket. -Gyártási hely: Csehország – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Multigo FIRE – tűzoltóautó tűzoltóval
3 490 Ft 2 980 Ft

Akció

Az Igráček MultiGO tűzoltóautó és Igráček tűzoltó kiváló választás a kis tűzoltók számára. Igráček fejleszti a gyermekek fantáziáját. Nagyon pontos részleteket. -Gyártási hely: Csehország – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Multigo BUILD Daru sofőrrel

Multigo BUILD Daru sofőrrel

Értékelés: 4,8
4 290 Ft

Közkedvelt teherautó, amely funkcionalitásával szórakoztatja a gyermekeket. A daru minden építkezésen fontos kiegészítő. A daru válla forog az alapon és kitolható.

Multigo FIRE Daru sofőrrel

Multigo FIRE Daru sofőrrel

Értékelés: 4,9
4 190 Ft 3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fontos mentőjármű nem csak a tűzoltáshoz. Hasznos lehet a különféle intervenciós tevékenységekben. A daru mozgó, a darukar forog az alapon, felemelhető és kinyitható. A daru kampója vezérelhető.

Multigo Build Set
7 490 Ft 6 800 Ft

Akció

Praktikus csomagolás 2+1 tartalma egy autó daruval, cserélhető billenőkocsival és egy építész figurával. Teljesen működőképes daru csörlővel segít a figurának feltenni az árut a járműre, és elvinni oda, ahová szükséges.

Multigo BUILD Keverőgép sofőrrel
4 190 Ft

A keverőgép minden kis építő elengedhetetlen felszerelése. A betonkeverő nélkül egyetlen nagy építkezés sem készül el. A keverő forog a saját tengelye körül, kitisztítható a belseje.

Multigo BUILD Kotrógép sofőrrel
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kotrógép minden kis építésznek kell. Nem csak az építkezésen hasznos segítő. A funkcionális váll forog az alapon. A csomagolás tartalmazza a figurát.

Multigo BUILD Létra sofőrrel
4 190 Ft

Elengedhetetlen mentőautó nem csak a tűzzel való harcra. A kidolgoztt létra forog és kihúzható, lehetővé teszi a helyzet forgatását. A figura így oda juthat, ahol valakit ki kell menteni.

Multigo City Set

Multigo City Set

Értékelés: 5
7 490 Ft 6 800 Ft

Akció

A gyerekek szeretnek tanulni, hogyan kell takarítani és rendbe tenni a dolgokat. Ez a készlet a kis hulladékgyűjtőknek elősegíti, hogy a tanulás valóban szórakoztató legyen. Fogd meg az autót a funkcionális szeméttartóval az útra, és ürítsd ki az út mentén a 4 szemeteskosarat válogatott hulladékkal.

Multigo Farm Set
7 490 Ft 6 800 Ft

Akció

A tökéletes szett minden kis farmer számára! Vidd az Farmeredet – emberkédet egy farmbéli sétőra a traktorán és csatlakoztasd az utánfutót vagy az tartályt. A készletben található összes tartozék segítségével rövid idő alatt megműveled az egész gazdaságot, és sok mókát élvezhetsz.

Multigo Fire Set
7 490 Ft 6 800 Ft

Akció

Melyik kisfiú ne szeretne tűzoltó lenni? Ez a remek tűzoltóautó tartállyal teljesíti az álmait. Az autó tűzoltó létrával van ellátva, amelyen a tűzoltó – Figura felmászhat és megmentheti a veszélyben lévőket. Válj te is hőssé!

Multigo Igráček 1+2 Építőlemez + kocka
5 390 Ft

billenő platós autóval állatos figurákat szállíthatsz, és a platón bármit felépíthetsz a kedvenc építőjátékodból. A csomagolásban 9 kocka található, amelyek kompatibilisek más építőjátékokkal.

Multigo Igráček 1+2 Traktor utánfutóval
4 490 Ft

Piros traktor a Zetor márkától cserélhető tolólappal és univerzális utánfutóval teljesíti minden kicsi gazda álmát. Indulj el vele a farmra, és élvezd a sok mókát a különböző tárgyak szálítása közben, amelyekre szüksége van a gazdának az állatkái számára.

Multigo Igráček A három mentős
4 790 Ft

Igráček mentősök utasítást kaptak a hangosbemondón, hogy ki kell menniük a terepre. A kislánynak gyors segítségre van szüksége, és csak ők tudják biztosítani. Csatlakozz a mentőakcióhoz a mentőautóval, nyitható bőrönddel és irányjelzővel, és a mentősök tudását használd a kis beteg meggyógyítására.

Multigo Igráček A három rendőr
4 890 Ft

A rendőrosztag ügyel a biztonságunkra. Csatlakozz a rendőrhöz, és vedd fel a harcot a bűnözéssel. Használd a rendőrautót és üldözd, kövesd, majd kapd el a gazembert, aki elmenekült a börtönből. A cél világos – tisztísd meg a várost a bűnözéstől.

Multigo Igráček A három tűzoltó
4 890 Ft

mentőautó személyzete mindig készen áll a távozásra. A tűzoltókocsiban nyitható bőrönd és világítótorony található. Az Igráček figurák közül egy a tűzoltó autóba ülhet: sofőr, tűzoltó és tűzoltónő.