Nania Dream LX Bonjour

Nania Dream LX Bonjour

Értékelés: 5
9 193 Ft

6 600 Ft

kényelmes Bonjour ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.


Nania Dream LX Denim Ülésmagasító
7 690 Ft

Nania Dream LX Denim Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerű karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.


Nania Cosmo SP, Disney Jégvarázs Gyermekülés
26 499 Ft

20 990 Ft

A Nania Cosmo SP gyerekülés kiválóan alkalmas 0–18 kg-os babák számára, hiszen ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik a maximális biztonságról. Az autósülés megfelelel az ECE R 44–04-es európai szabványnak.


Nania BeFix SP
15 951 Ft

13 490 Ft

Nania BeFix SP autósülés a párnázásnak és az állítható magasságú fejtámlának köszönhetően kényelmes utazást biztosít még hosszú utakon is. A védő párnák enyhítik az oldalsó ütést.


Nania BeFix SP 15-36 kg
12 390 Ft

Autós gyerekülés a 2/3-as kategóriából (15–36kg), ami minden biztonsági elvárást teljesít. A Befix SP autós gyerekülés a kemény párnázásával és a háttámla magasságának beállításával biztosítja a kényelmes utazást. Az oldalsó párnák enyhítik az oldalsó ütközést. Levehető gyerekülés magasító.


Nania BeFix SP Gyerekülés, Cars
15 999 Ft

13 490 Ft

Nania Befix Gyerekülés igen erős kárpitú, mégis kényelmes, az abszolút biztonságos utazást garantálja gyermekének, így hosszabb utazásokhoz is ajánlott. Állítható kar-, hát- és fejtámlája csak még jobban fokozza a gyermek komfortérzetét. További védőréteg gondoskodik az oldalirányú ütközések kivédéséről is, így a legideálisabb választás minden utazáshoz. A gyerekülés az autó hárompontos biztonsági övével rögzíthető. A levehető huzat poliészterből készült, könnyen kezelhető és mosható 30 °C-on.


Nania BeFix SP Ferrari 15-36 kg
26 190 Ft

22 090 Ft

Ferrari autós gyerekülés a 2/3-as kategóriából (15–36kg), ami minden biztonsági elvárást teljesít. A Befix SP autós gyerekülés a kemény párnázásával és a háttámla magasságának beállításával biztosítja a kényelmes utazást. Az oldalsó párnák enyhítik az oldalsó ütközést. Levehető gyerekülés magasító.


Nania BeFix SP, Princess

Nania BeFix SP, Princess

Értékelés: 4
18 468 Ft

13 490 Ft

Nania BeFix, Princess Autóülés a vastag párnázásnak és a magasságban állítható fejtámlának köszönhetően garantálja a kényelmes utazást. A védőpárnák csökkentik a oldalütközést.


Nania BeFix SP Skyline
14 031 Ft

11 990 Ft

Gyerekülés Nania BeFix SP Skyline köszönhetően az erős párnázásnak, állítható magasságú fejtámlának és kényelmes kartámasznak kényelmes utazást garantál, még a hosszú utakon is.


Nania Befix SP Spiderman biztonsági gyerekülés
17 390 Ft

13 490 Ft

Nania Befix SP biztonsági gyerekülés modern külsővel 15–36 kg közötti gyerekeknek (II+III kategória). A gyerekülés állítható magasságú fejtámlával és állítható háttámlával rendelkezik, valamint védőpárnái vannak, amelyek optimalizálják az oldalról érkező ütések erejét.


Nania BeLine SP gyerekülés, Hippo
15 999 Ft

13 990 Ft

ANania BeLine SP gyerekülés Európa legnagyobb gyermekbiztonsági rendszer gyártó gécének a terméke, amely már önmagában garancia. Vastag párnázottsága kényelmes a kicsik számára, az 5 pontos biztonsági öv pedig tartja a gyerekek testét. Az ülés 15 kg alatti gyermeket számára ajánlott elsősorban, 15 kg felett az autó biztonsági övét is ajánlott igénybe venni. Gyermeke garantáltan imádni fogja a rózsaszín vízilovas dizájnt!


Nania BeLine SP Jégvarázs Autós Gyerekülés
16 999 Ft

15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nina Beline Jégvarázs Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. A Nina Beline Jégvarázs Autuós Gyerekülés 5 pontos biztonsági öve stabil rögzítést biztosít gyermeke számára. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.


Nania BeLine SP Luxe Jégvarázs Autós Gyerekülés
19 990 Ft

18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nina Beline Jégvarázs Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. A Nina Beline Jégvarázs Autós Gyerekülés 5 pontos biztonsági öve stabil rögzítést biztosít gyermeke számára. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.


Nania BeLine SP LX, Cars
19 990 Ft

18 490 Ft

Nania Beline SP LX gyerekülés kiválóan alkalmas 9–36 kg-os gyermekek számára, hiszen ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik a maximális biztonságról.


Nania BeLine SP LX Autós ülés, Minnie Dots
19 990 Ft

17 990 Ft

Nania Beline SP LX gyerekülés kiválóan alkalmas 9–36 kg-os gyermekek számára, hiszen ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik a maximális biztonságról.


Nania BeLine SP, Princess

Nania BeLine SP, Princess

Értékelés: 5
16 990 Ft

15 990 Ft

A Nania Beline SP autósülés erős, biztos kárpitozással és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. Az ülés kitűnően véd oldalütközés ellen és kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsi körül. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.


Nania BeLine SP Skyline 9-36 kg
14 190 Ft

Nania Beline SP Skylilne 9–36 kg autós gyerekülés 8 hónapos kortól 12 éves korig. A gyerekülést később gyerekülés magasítóként használható.


Nania BeOne SP Panda, Grey
17 582 Ft

13 290 Ft

Nania BeOne SP tágas és kényelmes gyermekülés a születéstől egészen 13 kg-ig. Tartalmaz betéted az újszülöttek számára, 3 pontos biztonsági övet és napellenzőt.


Nania Cosmo SP Gyerekülés, Cars
26 499 Ft

22 990 Ft

A Nania Cosmo SP gyerekülés kiválóan alkalmas 0–18 kg-os babák számára, hiszen ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik a maximális biztonságról. Az autósülés megfelelel az ECE R 44–04-es európai szabványnak.


Nania Dream LX Cars

Nania Dream LX Cars

Értékelés: 5
8 399 Ft

6 060 Ft

kényelmes Dream LX Cars ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.


Nania Dream LX Ülésmagasító
7 599 Ft

6 990 Ft

Nania Dream LX Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerő karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.


Nania Dream LX Denim ülésmagasító
8 840 Ft

7 290 Ft

Nania Topo CF modern Mickey Mouse mintával, 15–36 kg közötti gyermekeknek ajánlott (II+III kategória). Az ülés anatómikusan formázott és kényelmes kartámlákkal rendelkezik, így megfelelő komfortérzetet biztosít a hosszú utakon is.


Nania Dream LX Mickey Mouse

Nania Dream LX Mickey Mouse

Értékelés: 5
8 399 Ft

6 060 Ft

kényelmes Dream LX Mickey Mouse ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.


Nania Dream LX Ülésmagasító, Minnie Dots
8 399 Ft

6 390 Ft

kényelmes Dream LX Minnie Dots ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.


Nania Dream LX Ülésmagasító, Princess
8 398 Ft

6 060 Ft

Nania Dream LX Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerű karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.


Nania Dream Premium Ülésmagasító
7 299 Ft

6 590 Ft

Nania Dream Premium Ülésmagasító kényelmes és biztonságos utazást biztosít gyermeke számára az autóban. A hátsó ülésre, a 3 pontos biztonsági övvel könnyen és gyorsan rögzíthető. A huzat levehető és mosható, így rendkívül egyszerű a karbantartása is. Maximális kényelmet biztosít, még a hosszú utazások alkalmával is.


Nania Dream Skyline

Nania Dream Skyline

Értékelés: 4
5 580 Ft

5 090 Ft

Nania Dream Skyline egy kényelmes, anatómiailag kialakított gyerekülés, ajánlott 15–36kg – ig. Rendelkezik kellemesen felemelt kartámasszal, még nagyobb kényelmet biztosítva a hosszabb utakon.


Nania ERIS (COSMO) ISO PREMIUM gyerekülés, fekete
52 990 Ft

49 490 Ft
+ ingyen szállítás

Nania Eris (Cosmo) Iso Premium Isofix gyerekülés garantálja gyermeke biztonságát és kényelmét 61–105 cm testmagasság között, maximum 18 kg súlyig. Ergonomikusan kialakított konstrukció a legminőségesebb anyagokból gyártott. 5-pontos állítható biztonsági övvel és az autó 3 pontos biztonsági övével lehet a gyermeket biztonságosan bekötni.


Nania I-Max SP Hippo Autósülés, Rózsaszín
19 937 Ft

17 290 Ft

Nania I-Max SP Hippo Autósülés szilárd vázú, kényelmes, modern stílusú ülés. Kartámasza lehajtható, fejtámlája 7 fokozatban állítható, huzata levehető. Jelzésfunkciós zárral és ötpontos biztonsági övvel felszerelt, így maximális biztonságot nyújt a gyermeknek. 9–36 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.


Nania I-Max SP Luxe Autós gyerekülés, Arsenal
24 799 Ft

21 990 Ft

Az Arsenal focicsapat dizájnját viselő Nania I-Max SP Luxe autós gyerekülés gondoskodik gyermeke biztonságáról. Erős váza és vastag párnázása hatékony védelmet nyújt az oldalakon is. A gyerekülés 15 kg-os súly eléréséig az autó hárompontos biztonsági övével rögzíthető, ekkor az ülés saját biztonsági öve fogja a gyermeket. 15 kg felett az autó biztonsági övét vezethetjük el a gyermek előtt.


Nania I-max SP Luxe Autós gyerekülés, Chelsea
24 790 Ft

21 990 Ft

Chelsea focicsapat dizájnját viselő Nania I-Max SP Luxe autós gyerekülés gondoskodik gyermeke biztonságáról. Erős váza és vastag párnázása hatékony védelmet nyújt az oldalakon is. A gyerekülés 15 kg-os súly eléréséig az autó hárompontos biztonsági övével rögzíthető, ekkor az ülés saját biztonsági öve fogja a gyermeket. 15 kg felett az autó biztonsági övét vezethetjük el a gyermek előtt.


Nania Topo CF Minnie Mouse ülésmagasító
5 956 Ft

5 390 Ft

Nania Topo CF modern Minnie Mouse mintával, 15–36 kg közötti gyermekeknek ajánlott (II+III kategória). Az ülés anatómikusan formázott és kényelmes kartámlákkal rendelkezik, így megfelelő komfortérzetet biztosít a hosszú utakon is.


Nania TOPO Comfort 15-36 kg
4 290 Ft

Biztonságos autós gyerekülés a 2/3-as kategóriából (15–36kg). Kényelmes, anatómiailag formázott gyerekülés magasító eredeti NANIA animals dizájnban.


Nania Topo SP Paw
6 257 Ft
5 990 Ft

Anatomicky tvarovan, pohodlný podsedák se silným polstrováním zaručuje veškerý komfort při cestování pro děti od 15 do 36 kilo. Podsedák má snímatelný prací potah.


Nania Topo Ülésmagasító Star Wars, Yoda
5 500 Ft

A Nania Topo Ülésmagasító Star Wars, Yoda egy kényelmes, anatómiai kialakítású ülésmagasító, melyet nagyobb gyerekeknek terveztek. Az emelt karfa gondoskodik a még nagyobb kényelemért.**


Nania Dream Plus Ülésmagasító
5 003 Ft

4 700 Ft

Nania Dream Plus Ülésmagasító kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő gyerekek részére lett kialakítva. Használatával gyermeke igazán kényelmesen élvezheti az autós utazás élményét.


Nania Topo CF 2015 Ülésmagasító, Verdák
6 390 Ft

5 490 Ft

Nania TOPO CF 2015 kényelmes, anatómiailag jól kialakított autóülés magasító, a Verdák animációs mese mintával. A 15–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő nagyobb gyerekek részére lett kialakítva.


Nania Topo Comfort

Nania Topo Comfort

Értékelés: 4
6 169 Ft

4 390 Ft

Nania Topo Comfort kényelmes, anatómiailag jól kialakított ülésmagasító. 25–36 kg-ig használható, párnázott, megfelelő könyöklőkkel ellátott ülésemelő nagyobb gyerekek részére.


Nania BeFix SP Jégvarázs Autós Gyerekülés
16 990 Ft

13 490 Ft

Nania Befix Frozen gyerekülés igen erős kárpitú, mégis kényelmes, az abszolút biztonságos utazást garantálja gyermekének, így hosszabb utazásokhoz is ajánlott. Állítható kar-, hát- és fejtámlája csak még jobban fokozza a gyermek komfortérzetét. További védőréteg gondoskodik az oldalirányú ütközések kivédéséről is, így a legideálisabb választás minden utazáshoz. A gyerekülés az autó hárompontos biztonsági övével rögzíthető. A levehető huzat poliészterből készült, könnyen kezelhető és mosható 30 °C-on.


Nania Befix SP Minnie Mouse biztonsági gyerekülés
17 390 Ft

13 490 Ft

Nania Befix SP biztonsági gyerekülés modern külsővel 15–36 kg közötti gyerekeknek (II+III kategória). A gyerekülés állítható magasságú fejtámlával és állítható háttámlával rendelkezik, valamint védőpárnái vannak, amelyek optimalizálják az oldalról érkező ütések erejét.


Nania BeFix SP Star Wars Autós Gyerekülés, Darth Vader
15 499 Ft

12 990 Ft

Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.


Nania BeFix SP Star Wars Autós Gyermekülés, Yoda
18 590 Ft

16 090 Ft

Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. A Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés biztonsági öve stabil rögzítést biztosít gyermeke számára. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.


Nania BeLine SP
18 898 Ft

15 990 Ft

Nania Beline SP autósülés erős, masszív párnázottsággal, ill. vázzal és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosítanak gyermeke számára. A háttámla levehető és anatómiai ülésként is használható.


Nania BeLine SP LX, Princess
25 103 Ft

18 490 Ft

Nania Beline SP LX, Princess oldalsó védelemmel és a kisgyermek magassága alapján az öv fokozatának beállíthatóságával. Az 5 pontos biztonsági öv 15 kg-ig használatos, majd az öv levehető és a gyermek a gépkocsi biztonsági övével rögzíthető.


Nania Beline SP Minnie Mouse biztonsági gyerekülés
19 297 Ft

15 490 Ft

Nania Beline SP biztonsági gyerekülés modern Minnie Mouse stílusban 9–36 kg közötti gyerekeknek ajánlott (I+II+III kategória). Állítható magasságú 5 pontos biztonsági öv. A megfelelő biztonságról az erős váz, a vastag párnázás és a védőpárnák gondoskodnak.


Nania BeLine SP Skyline autóülés
18 170 Ft

14 990 Ft

Nania Beline SP Skyline oldalvédelemmel és a biztonsági öv helyzetének állíthatóságával a gyermek magasságától függően. Az ötpontos biztonsági öv legfeljebb 15 kg-ig használható. A háttámla eltávolításával gyermekülést kaphatsz 15–36kg között-