Nania Dream LX Bonjour

Nania Dream LX Bonjour

Értékelés: 5
9 190 Ft 7 990 Ft

kényelmes Bonjour ülés párnázata vastag és karfái kényelmesek. Így hosszabb utakon is garantálja a gyermek kényelmét. Az autóba az ülés a gépkocsi hárompontos övének segítségével rögzíthető, amely egyúttal a gyermek rögzítésére is szolgál.

Nania Platinum baba kenguru-31%

Nania Platinum baba kenguru

Értékelés: 4,5
11 890 Ft 8 190 Ft

Akció

Nania Platinum Baba kenguru kompakt és könnyen hordozható. A gyermekedet nagyon könnyen magadhoz helyezheted, miközben kitűnő kényelmet biztosíthatsz számára.

Nania Cosmo SP, Disney Jégvarázs Gyermekülés
40 190 Ft 28 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Nania Cosmo SP gyerekülés kiválóan alkalmas 0–18 kg-os babák számára, hiszen ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik a maximális biztonságról. Az autósülés megfelelel az ECE R 44–04-es európai szabványnak.

Nania Befix Easyflex Tech

Nania Befix Easyflex Tech

Értékelés: 4,2
19 290 Ft 16 490 Ft

2 év garancia

Nania Befix Easyflex Tech 15-től 36 kg súlyú gyerekek számára. Praktikus autósülés, ami párnázott fejtámlával rendelkezik, így a kicsi növekedéséhez mérten állítható. Az emelőülés magában is használható.

Nania BeFix SP
18 590 Ft 15 990 Ft

Nania BeFix SP autósülés a párnázásnak és az állítható magasságú fejtámlának köszönhetően kényelmes utazást biztosít még hosszú utakon is. A védő párnák enyhítik az oldalsó ütést.

Nania BeFix SP 15-36 kg

Nania BeFix SP 15-36 kg

Értékelés: 4
12 490 Ft

Autós gyerekülés a 2/3-as kategóriából (15–36kg), ami minden biztonsági elvárást teljesít. A Befix SP autós gyerekülés a kemény párnázásával és a háttámla magasságának beállításával biztosítja a kényelmes utazást. Az oldalsó párnák enyhítik az oldalsó ütközést. Levehető gyerekülés magasító.

Nania Befix SP Access

Nania Befix SP Access

Értékelés: 4,4
14 190 Ft 12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Befix SP Access 15 és 36 kg közti gyerekeknek ajánlott, a vastag párnázásának és az állítható magasságú fejtámlának köszönhetően pedig kényelmes utazást biztosít hosszabb utakon is. Az autó 3pontos biztonsági övével rögzíthető a gyerekülés.

Nania Befix SP Luxe

Nania Befix SP Luxe

Értékelés: 4,6
17 090 Ft 14 990 Ft

Nania Befix SP Luxe 15 és 36 kg közötti gyermekek számára ajánlott. Vastag párnázásának és az állítható magasságú fejtámlának** köszönhetően kényelmes utazást biztosít hosszabb utakon is. Kiváló felhasználási lehetőség a különálló ülésmagasító révén.

Nania Befix SP Luxe Cars

Nania Befix SP Luxe Cars

Értékelés: 4,7
20 490 Ft 17 990 Ft

Nania Befix SP Luxe film motívummalVerdák gyereknek készült 15 és 36 kg között. Erős párnázottságának és a magasságban állítható háttámlájának köszönhetően hosszú utazások esetén is kényelmes utazást biztosít. Kiváló felhasználási lehetőség a különálló ülésmagasító révén.

Nania Befix SP Luxe Princess

Nania Befix SP Luxe Princess

Értékelés: 4,3
20 490 Ft 17 990 Ft

2 év garancia

Nania Befix SP Luxe mese mintávalPrincess gyereknek készült 15 és 36 kg között. Erős párnázottságának és a magasságban állítható háttámlájának köszönhetően hosszú utazások esetén is kényelmes utazást biztosít. Kiváló felhasználási lehetőség a különálló ülésmagasító révén.

Nania Befix SP Paw Patrol

Nania Befix SP Paw Patrol

Értékelés: 5
18 590 Ft 15 990 Ft

Nania Befix SP Paw Patrol 15 és 36 kg közti gyerekek számára ajánlott és lányos és fiús változatban is kapható. Vastag párnázásának és az állítható magasságú fejtámlának** köszönhetően kényelmes utazást biztosít hosszabb utakon is.

Nania BeFix SP Skyline

Nania BeFix SP Skyline

Értékelés: 4,2
15 790 Ft 13 690 Ft

Gyerekülés Nania BeFix SP Skyline köszönhetően az erős párnázásnak, állítható magasságú fejtámlának és kényelmes kartámasznak kényelmes utazást garantál, még a hosszú utakon is.

Nania Befix SP Spiderman biztonsági gyerekülés
18 590 Ft 15 990 Ft

Nania Befix SP biztonsági gyerekülés modern külsővel 15–36 kg közötti gyerekeknek (II+III kategória). A gyerekülés állítható magasságú fejtámlával és állítható háttámlával rendelkezik, valamint védőpárnái vannak, amelyek optimalizálják az oldalról érkező ütések erejét.

Nania BeFix SP Star Wars Autós Gyerekülés, Darth Vader
18 590 Ft 16 090 Ft

Nina BeFix Star Wars Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.

Nania BeLine SP
18 898 Ft 15 990 Ft

Nania Beline SP autósülés erős, masszív párnázottsággal, ill. vázzal és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosítanak gyermeke számára. A háttámla levehető és anatómiai ülésként is használható.

Nania BeLine SP Access

Nania BeLine SP Access

Értékelés: 4,2
19 590 Ft 16 990 Ft

Nania BeLine SP Access minőségi és stílusos autósülés, ami 9 és 36 kg közötti gyermekek számára készült. Anatómiailag formázott üléssel és háttámlával és komfortos huzattal rendelkezik. A további előnyökhöz tartozik a side protect rendszer és az állítható fejtámla.

Nania BeLine SP Cars

Nania BeLine SP Cars

Értékelés: 5
21 690 Ft 18 790 Ft

2 év garancia

Nania BeLine SP Cars minőségi és stílusos autósülés, ami 9 és 36 kg közötti gyermekek számára készült. A kedvelt Disney Verdák motívummal. Anatómiailag formázott üléssel és háttámlával és komfortos huzattal rendelkezik. A további előnyökhöz tartozik a side protect rendszer és az állítható fejtámla.

Nania BeLine SP Disney
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Egyszerű gyerekülés a Nania gyártótól 9 és 36 kg közötti gyerekeknek. Főleg azoknak a szülőknek megfelelő akik két autóval rendelkeznek és szükségük van még egy gyerekülésre. A gyerekülés könnyített, ezért egyszerűen áthelyezhető egyik autóból a másikba.

Nania BeLine SP gyerekülés, Hippo
20 690 Ft 17 890 Ft
+ ingyen szállítás

ANania BeLine SP gyerekülés Európa legnagyobb gyermekbiztonsági rendszer gyártó gécének a terméke, amely már önmagában garancia. Vastag párnázottsága kényelmes a kicsik számára, az 5 pontos biztonsági öv pedig tartja a gyerekek testét. Az ülés 15 kg alatti gyermeket számára ajánlott elsősorban, 15 kg felett az autó biztonsági övét is ajánlott igénybe venni. Gyermeke garantáltan imádni fogja a rózsaszín vízilovas dizájnt!

Nania BeLine SP Jégvarázs Autós Gyerekülés
16 290 Ft

Nina Beline Jégvarázs Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. A Nina Beline Jégvarázs Autuós Gyerekülés 5 pontos biztonsági öve stabil rögzítést biztosít gyermeke számára. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.

Nania BeLine SP Luxe

Nania BeLine SP Luxe

Értékelés: 4,8
22 690 Ft 19 490 Ft

2 év garancia

Nania BeLine SP Luxe minőségi és stílusos autósülés, ami 9 és 36 kg közötti gyermekek számára készült. Anatómiailag formázott üléssel és háttámlával és komfortos huzattal rendelkezik. A további előnyökhöz tartozik a side protect rendszer és az állítható fejtámla.

Nania BeLine SP Luxe Jégvarázs Autós Gyerekülés
19 990 Ft 18 490 Ft

Nina Beline Jégvarázs Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. A Nina Beline Jégvarázs Autós Gyerekülés 5 pontos biztonsági öve stabil rögzítést biztosít gyermeke számára. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.

Nania BeLine SP LX, Cars

Nania BeLine SP LX, Cars

Értékelés: 4,5
19 990 Ft 18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Beline SP LX gyerekülés kiválóan alkalmas 9–36 kg-os gyermekek számára, hiszen ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik a maximális biztonságról.

Nania BeLine SP LX Autós ülés, Minnie Dots
25 190 Ft 21 890 Ft
+ ingyen szállítás

Nania Beline SP LX gyerekülés kiválóan alkalmas 9–36 kg-os gyermekek számára, hiszen ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik a maximális biztonságról.

Nania BeLine SP LX Paw Patrol

Nania BeLine SP LX Paw Patrol

Értékelés: 4,5
25 190 Ft 21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania BeLine SP Luxe Paw Patrol minőségi és stílusos autósülés, ami 9 és 36 kg közötti gyermekek számára készült, mind a lányok, mind a fiúk számára. Anatómiailag formázott üléssel és háttámlával és komfortos huzattal rendelkezik. A további előnyökhöz tartozik a side protect rendszer és az állítható fejtámla.

Nania BeLine SP LX, Princess
25 190 Ft 21 890 Ft

Nania Beline SP LX, Princess oldalsó védelemmel és a kisgyermek magassága alapján az öv fokozatának beállíthatóságával. Az 5 pontos biztonsági öv 15 kg-ig használatos, majd az öv levehető és a gyermek a gépkocsi biztonsági övével rögzíthető.

Nania BeLine SP Autósülés, Spiderman
21 690 Ft 18 990 Ft

A Nania Beline SP autósülés erős, biztos kárpitozással és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. Az ülés kitűnően véd oldalütközés ellen és kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsi körül. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.

Nania BeOne Coco

Nania BeOne Coco

Értékelés: 5
22 090 Ft 18 990 Ft

Nania BeOne Coco újszülött betéttel, masszív vázzal, központi biztonsági övvel és tetővel. Gyermekeknek 0–13 kg közt ajánlott.

Nania BeOne Hippo

Nania BeOne Hippo

Értékelés: 5
17 890 Ft 15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania BeOne Hippo újszülött betéttel, masszív vázzal, központi biztonsági övvel és tetővel. Gyermekeknek 0–13 kg közt ajánlott.

Nania BeOne SP LX Denim-26%

Nania BeOne SP LX Denim

Értékelés: 5
22 690 Ft 16 590 Ft

Akció

Nania BeOne SP LX Denim Mickey vagy Minnie. újszülött betéttel, masszív vázzal, központi biztonsági övvel és fedéllel. Gyermekeknek 0–13 kg közt ajánlott.

Nania BeOne SP LX Paw Patrol
22 690 Ft 19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania BeOne SP LX Paw Patrol mind fiúknak mind pedig lányoknak. újszülött betéttel, masszív vázzal, központi biztonsági övvel és fedéllel. Gyermekeknek 0–13 kg közt ajánlott.

Nania Cosmo SP Gyerekülés, Cars
34 190 Ft 29 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Nania Cosmo SP gyerekülés kiválóan alkalmas 0–18 kg-os babák számára, hiszen ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik a maximális biztonságról. Az autósülés megfelelel az ECE R 44–04-es európai szabványnak.

Nania Cosmo SP LX

Nania Cosmo SP LX

Értékelés: 4,3
30 290 Ft 25 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Cosmo SP LX gyermekek számára alkalmas születésüktől 18 kg-ig. Az autósülés előnyei közé tartozik a SIDE PROTECT oldalvédelmi rendszer, és a levehető és mosható huzat, telepítése menetirányba, vagy menetiránnyal szemben és a rögzítés 3-pontos biztonsági övvel.

Nania Cosmo SP LX Isofix

Nania Cosmo SP LX Isofix

Értékelés: 3
45 790 Ft 39 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Nania Cosmo SP LX Isofix gyermekek számára alkalmas 9 kg – 18 kg-ig. A nagyobb biztonság érdekében az autósülést az ISOFIX aretációs rendszer segítségével rögzítsd az autódhoz. Egyéb biztonsági funkciók közé tartozik a SIDE PROTECT oldalsó védelmi rendszer

Nania Cosmo SP LX Paw Patrol
34 190 Ft 29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nania Cosmo SP LX Paw Patrol gyermekek számára alkalmas születésüktől 25 kg-ig. Mind a lányok, mind a fiúk számára kínáljuk. Az autósülés előnyei közé tartozik a SIDE PROTECT oldalvédelmi rendszer, és a levehető és mosható huzat, telepítése menetirányba, vagy menetiránnyal szemben és továbbiak.

Nania Dream LX Denim Ülésmagasító
7 599 Ft 6 990 Ft

Nania Dream LX Denim Ülésmagasító stabil kialakításának köszönhetően gyermeke autózás közben is biztonságban lehet. Ergonomikus formája, párnázott ülése és kényelmes karfái teljes komfortérzetet nyújtanak csemeténknek hosszabb utazások során is. Az egyszerű karbantartásról a levehető és mosható huzat gondoskodik, így hosszú ideig megőrizhető az ülés tisztasága.

Nania Driver

Nania Driver

Értékelés: 4,8
23 690 Ft 20 490 Ft

2 év garancia

Nania Driverminőségi és elegáns gyermekülésszületéstől 3 éves korig (0–18 kg). Az autósülés SIDE PROTECT oldalsó védelmi rendszerrel rendelkezik, és 3-pontos övvel rögzül. A több állatmintából mindenki fog tudni választani.

Nania Eris (Cosmo) Isize Autósülés
61 290 Ft 51 990 Ft
+ ingyen szállítás

Stílusos autósülés, amely 61 és 105 cm közötti méretű gyermekeknek alkalmas 18 kg súlyig. Az anatómiai kialakítású ülés biztosítja a gyermekek biztonságát és az utazások során a kényelmet is.

Nania Eris (Cosmo) Iso Premium Autósülés, Kék-21%
51 990 Ft 40 590 Ft

Akció

A minőségi és stílusos autós gyerekülés 0–18 kg súlyú gyerekek számára ajánlott. A kiváló minőségű konstrukció és az anatómiai kialakítású ülés garantálja a stabilitást és növeli a gyermek biztonságát. Az autóülés betéttel az újszülötteknek és ötpontos biztonsági övvel van ellátva. Menetiránnyal megegyező (61 cm-től 87 cm-ig) illetve ellentétes pozícióba (76 cm-től 105 cm-ig) is állítható.

Nania ERIS (COSMO) ISO PREMIUM gyerekülés, fekete-38%
61 290 Ft 37 490 Ft

Akció

Nania Eris (Cosmo) Iso Premium Isofix gyerekülés garantálja gyermeke biztonságát és kényelmét 61–105 cm testmagasság között, maximum 18 kg súlyig. Ergonomikusan kialakított konstrukció a legminőségesebb anyagokból gyártott. 5-pontos állítható biztonsági övvel és az autó 3 pontos biztonsági övével lehet a gyermeket biztonságosan bekötni.

Nania Eris I-Size Platinum

Nania Eris I-Size Platinum

Értékelés: 5
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

NANIA Eris I-Size autós gyerekülés ISOFIX rögzítéssel mind a két irányban PLATINUM luxus kivitelezésben. Születéstől 4 éves korig.

Nania I-Max SP

Nania I-Max SP

Értékelés: 5
25 190 Ft 21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nania I-Max SP ** 9-től 36 kg súlyú gyerekek számára ajánlott. Az autósülés állítható magasságú fejtámlával, hárompontos biztonsági övvel és magas **oldalsó ütközésvédelemmel rendelkezik. Válaszd ki a megfelelő kisállatot gyermeked számára

Nania I-Max SP Access

Nania I-Max SP Access

Értékelés: 3
22 390 Ft 19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nania I-Max SP Access 9-től 36 kg súlyú gyerekek számára ajánlott. Az autósülés állítható magasságú fejtámlával, hárompontos biztonsági övvel és magas oldalsó ütközésvédelemmel rendelkezik.

Nania I-Max SP Hippo Autósülés, Rózsaszín
25 190 Ft 21 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Nania I-Max SP Hippo Autósülés szilárd vázú, kényelmes, modern stílusú ülés. Kartámasza lehajtható, fejtámlája 7 fokozatban állítható, huzata levehető. Jelzésfunkciós zárral és ötpontos biztonsági övvel felszerelt, így maximális biztonságot nyújt a gyermeknek. 9–36 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.

Nania I-Max SP Isofix Tech

Nania I-Max SP Isofix Tech

Értékelés: 4,3
38 890 Ft 33 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nania I-Max SP Isofix Tech autósülés 9–36 kg súly közötti gyerekek számára. Az autósülés állítható magasságú fejtámlával, a maximális biztonságért isofix rögzítéssel és magas oldalsó ütközésvédőkkel rendelkezik.