Naomi Campbell At Night - natural spray
1 950 Ft

Éjjel – Ez egy másik egy sor márka parfümök Naomi Campbell, akit be a nagyközönségnek 2012. Ez orientális fás illat, a lányok és a nők takar érzéki jegyzeteket virágok, a gyümölcsök és a fás jegyek. Fragrance flakon alapul a klasszikus Naomi Campbell 1999-ben, de ötvözi a fekete és lila színű.

Naomi Campbell Bohemian Garden - EDT
3 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

2016-ban a márka bemutatta következő Naomi Campbell női illat nevezett cseh Garden. Ez virágos-gyümölcsös kompozíció megnyitja friss Citrom, körte, őszibarack virágait.

Naomi Campbell - EDT

Naomi Campbell - EDT

Értékelés: 5
3 020 Ft

Naomi Campbell illat nők számára készítették, akik a vágy, hogy sikeres legyen, és független. Tudják életcéljaiknak akarnak elérni, bocsátanak ki ellenállhatatlan szexepil, és örülünk, ő gyengéden gondoskodott róluk.

Naomi Campbell Glam Rouge - EDT
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Glam Rouge a Naomi Campbell  virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amelyet a káprázatos életmód és a vörös szín ihletett, ez az illat a tüzes és szenvedélyes karakterét szimbolizálja. Vonzó citrusfélékkel nyílik meg, keserű narancsvirággal kiegészítve.

Naomi Campbell Private - EDT
3 210 Ft

2015-ben ő vezette be a divatmárka Naomi Campbell a következő női illat, amely megnevezett Private. Ez virágos-gyümölcsös illat megnyitja jegyzeteket őszibarack, a körte és a mandarin, majd fejleszteni szív, virág, illat megkötésére pézsma, vanília és tonkabab.

Naomi Campbell Prêt-à-Porter - EDT
2 790 Ft 2 510 Ft

Illata konfekció Naomi Campbell divatos, elegáns és stílusos, mint Naomi is. Kényeztesse magát a világ a kifutókon, vakító fények, luxus ruhák és villogó kamerák.