Naomi Campbell

Naomi Campbell Naomi Campbell - EDT 30 ml
2x

Naomi Campbell - EDT

5 150 Ft

Naomi Campbell illat nők számára készítették, akik a vágy, hogy sikeres legyen, és független. Tudják életcéljaiknak akarnak elérni, bocsátanak ki ellenállhatatlan szexepil, és örülünk, ő gyengéden gondoskodott róluk.

Partnerünktől: Vivantis
-16%
Naomi Campbell Bohemian Garden - EDT 30 ml

Naomi Campbell Bohemian Garden - EDT

3 600 Ft
2 990 Ft

2016-ban a márka bemutatta következő Naomi Campbell női illat nevezett cseh Garden. Ez virágos-gyümölcsös kompozíció megnyitja friss Citrom, körte, őszibarack virágait.

Partnerünktől: Vivantis
-48%
Naomi Campbell Prêt-à-Porter - EDT 15 ml

Naomi Campbell Prêt-à-Porter - EDT

3 000 Ft
1 540 Ft

Illata konfekció Naomi Campbell divatos, elegáns és stílusos, mint Naomi is. Kényeztesse magát a világ a kifutókon, vakító fények, luxus ruhák és villogó kamerák.

Partnerünktől: Vivantis
-22%
Naomi Campbell Naomi Campbell - natural spray 75 ml

Naomi Campbell - natural spray

3 750 Ft
2 910 Ft

A Naomi Campbell illat olyan nő számára készült, aki  vágyik a sikerre és a  függetlenségre. Ismeri a saját  életcélját, amelyet el akar érni,  ellenállhatatlan szexepil sugárzik belőle, és aki szereti a gyengéd gondoskodást. Az illat 1999-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
-45%
Naomi Campbell Glam Rouge - EDT 15 ml

Naomi Campbell Glam Rouge - EDT

4 350 Ft
2 350 Ft

A Glam Rouge a Naomi Campbell  virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amelyet a káprázatos életmód és a vörös szín ihletett, ez az illat a tüzes és szenvedélyes karakterét szimbolizálja. Vonzó citrusfélékkel nyílik meg, keserű narancsvirággal kiegészítve.

Partnerünktől: Vivantis