Naomi Campbell - EDT

Naomi Campbell - EDT

Értékelés: 5
3 240 Ft

Naomi Campbell illat nők számára készítették, akik a vágy, hogy sikeres legyen, és független. Tudják életcéljaiknak akarnak elérni, bocsátanak ki ellenállhatatlan szexepil, és örülünk, ő gyengéden gondoskodott róluk.

Naomi Campbell Bohemian Garden - EDT
3 600 Ft 3 150 Ft

2016-ban a márka bemutatta következő Naomi Campbell női illat nevezett cseh Garden. Ez virágos-gyümölcsös kompozíció megnyitja friss Citrom, körte, őszibarack virágait.

Naomi Campbell At Night - natural spray
2 100 Ft

Éjjel – Ez egy másik egy sor márka parfümök Naomi Campbell, akit be a nagyközönségnek 2012. Ez orientális fás illat, a lányok és a nők takar érzéki jegyzeteket virágok, a gyümölcsök és a fás jegyek. Fragrance flakon alapul a klasszikus Naomi Campbell 1999-ben, de ötvözi a fekete és lila színű.

Naomi Campbell Prêt-à-Porter - EDT
3 000 Ft 1 870 Ft

Illata konfekció Naomi Campbell divatos, elegáns és stílusos, mint Naomi is. Kényeztesse magát a világ a kifutókon, vakító fények, luxus ruhák és villogó kamerák.

Naomi Campbell Bohemian Garden - EDP
8 210 Ft 7 570 Ft

2016-ban a márka bemutatta következő Naomi Campbell női illat nevezett cseh Garden. Ez virágos-gyümölcsös kompozíció megnyitja friss Citrom, körte, őszibarack virágait.

Naomi Campbell Glam Rouge - EDT
4 360 Ft 2 400 Ft

A Glam Rouge a Naomi Campbell  virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amelyet a káprázatos életmód és a vörös szín ihletett, ez az illat a tüzes és szenvedélyes karakterét szimbolizálja. Vonzó citrusfélékkel nyílik meg, keserű narancsvirággal kiegészítve.

Naomi Campbell - natural spray
3 910 Ft

A Naomi Campbell illat olyan nő számára készült, aki  vágyik a sikerre és a  függetlenségre. Ismeri a saját  életcélját, amelyet el akar érni,  ellenállhatatlan szexepil sugárzik belőle, és aki szereti a gyengéd gondoskodást. Az illat 1999-ben került a piacra.

Naomi Campbell Queen Of Gold - EDT
6 010 Ft

Mark Naomi Campbell azt mondta 2013 júniusában piacra illat elemzi Queen Of arany. Ez egy virágos-gyümölcsös illat, amely kiemeli az erőt a nők és a szépség. Az illat ihlette luxus és nemes anyagok, ahová csak királynők. Hozd ki, és akkor darabot királynő és kényeztesse magát illat Queen Of Gold!.