Naomi Campbell Bath Towel - Mink
3 691 Ft
3 620 Ft

Fürdőlepedő Naomi Campbell Bath Towel – Mink minőségi fésült török pamutból nagyon jól felszívja a nedvességet és a kivitelezésének köszönhetően modernizálja a fürdőszobákat.


Naomi Campbell Hand Towel - Mink
2 490 Ft
2 390 Ft

Törölköző Naomi Campbell Hnad Towel – Mink minőségi fésült török pamutból nagyon jól felszívja a nedvességet és a kivitelezésének köszönhetően modernizálja a fürdőszobákat.


Naomi Campbell Bohemian Garden - EDT
3 570 Ft

2016-ban a márka bemutatta következő Naomi Campbell női illat nevezett cseh Garden. Ez virágos-gyümölcsös kompozíció megnyitja friss Citrom, körte, őszibarack virágait.


Naomi Campbell - EDT
2 860 Ft

Naomi Campbell illat nők számára készítették, akik a vágy, hogy sikeres legyen, és független. Tudják életcéljaiknak akarnak elérni, bocsátanak ki ellenállhatatlan szexepil, és örülünk, ő gyengéden gondoskodott róluk.


Naomi Campbell Private - natural spray
3 050 Ft

2015-ben ő vezette be a divatmárka Naomi Campbell a következő női illat, amely megnevezett Private. Ez virágos-gyümölcsös illat megnyitja jegyzeteket őszibarack, a körte és a mandarin, majd fejleszteni szív, virág, illat megkötésére pézsma, vanília és tonkabab.


Naomi Campbell Prêt-à-Porter - EDT
2 650 Ft

Illata konfekció Naomi Campbell divatos, elegáns és stílusos, mint Naomi is. Kényeztesse magát a világ a kifutókon, vakító fények, luxus ruhák és villogó kamerák.


Naomi Campbell Prêt à Porter Silk Collection - EDT
5 570 Ft

Prêt à Porter Naomi Campbell Prêt à Porter egy keleti-gyümölcsös szag a nőknek. A friss citrusfej bergamottából, mandarinból és narancsból áll. A szív egy jázmin és narancsvirág virágos kombinációja. Az alap vetiver, vanília, sárga és cédrusfa. Az illatot 2017-ben indították el. .


Naomi Campbell Prêt à Porter Silk Collection - szórófejes dezodor
3 430 Ft

A Prêt à Porter Silk Collection a Naomi Campbell márkától egy keleti-gyümölcsös női illat. A friss citrus fejillat bergamottból, mandarinból és narancsból készül. A szívillatban érezhető a  jázmin és narancsvirág virágos kombinációja.


Naomi Campbell Seductive Elixir - EDT
3 650 Ft

Aki szereti a szagát Naomi Campbell lesz elvarázsolt ezt az elixírt, hogy Naomi Campbell hozzáteszi neki illat gyűjtemény. Ez az illat szexi, csábító, kihívó, szép és ártatlan, de még mindig lenyűgöző. Az ihletet a nevét az illat Naomi Afrikában találhatók.


Naomi Campbell Wild Pearl - EDT
2 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A virágos-gyümölcsös illat a lányok és nők, akik úgy érzik, mint Naomi – nőies, kifinomult és csábító. Elején a szag terjed görögdinnye, rózsaszín bors és a barack. Bevezetés gyümölcsös virágos áramlik a szív, amely végül helyébe bázis alakult pézsma, vanília és cédrus. Fragrance indult 2011-ben. .