Narciso Rodriguez For Her - EDP
25 640 Ft

Ajándék Narciso Rodriguez szentelt nők – még szenvedélyes, varázslatos és érzéki. Feltárja a kifinomult modern nőiesség és megtestesíti igazi eleganciát. Tapasztalat érzékiség, érzékenység, hogy lélegzik, a luxus, hogy nem vész kárba és titoktartási bódító.

Narciso Rodriguez Narciso - EDT
15 080 Ft

A Narciso EDT a Narciso Rodriguez márkától egy virágos-fás  illat azoknak a nőknek és lányoknak, akik szeretit a jellegzetes hosszan tartó illatot. Engedje magát elvarázsolni a pünkösdirózsa, vetiver és cédrus illatjegyeivel.

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDT
18 850 Ft 17 510 Ft

Narciso Rodriguez egy férfi illat For Him Bleu Noir. Ez a fűszeres-fás illat férfiaknak hozták létre 2015-ben, amely egyesíti a szerecsendió, kardamom, pézsma, ámbra, cédrusfa, vetiver és ében. Kényeztesse magát a férfias hangok!.

Narciso Rodriguez Narciso - EDP
22 470 Ft

A Narciso EDP a Narciso Rodriguez márkától egy virágos-fás  illat azoknak a nőknek és lányoknak, akik szeretit a jellegzetes hosszan tartó illatot. Engedje magát elvarázsolni a rózsa, pünkösdirózsa, vetiver és cédrus illatjegyeivel.

Narciso Rodriguez For Her- EDP 50 ml + testápoló 75 ml + tusfürdő 75 ml
24 130 Ft 21 110 Ft

Narcisa Rodriguez minden nőnek szóló ajándéka – még szenvedélyesebb, varázslatosabb és érzékibb. Feltárja a kifinomult modern nőiességet és megtestesíti igazi eleganciát. Tapasztalja meg az érzékenységet, amely gyengédséget áraszt magából, nem pazarolható luxust és a bódító hatást.

Narciso Rodriguez For Her - EDT 100 ml + 75 ml testápoló + EDT 10
34 690 Ft 31 670 Ft

A Narciso Rodriguez For Her parfüm egy virágos-fás illat nőknek. A fejillatban jellegzetes osmanthust, afrikai narancsvirágot és friss bergamottot fog érezni. A szívillatban kibontakoznak a pézsma és az ámbra illatjegyei. A kompozíciót a vetiver, vanília és a pacsuli zárja.

Narciso Rodriguez For Her - EDT 100 ml + testápoló 75 ml
25 640 Ft

A Narciso Rodriguez For Her EDT egy virágos-fás illat nőknek. A fejillatban egy jellegzetes  (osmanthus), afrikai narancsvirág és friss bergamott illat kompozíció érezhető. A szívillatban a pézsma és a meleg borostyán kombinációja rejtőzik.

Narciso Rodriguez For Her - EDT
17 340 Ft 16 590 Ft

Narciso Rodriguez For Her Eau De Toilette egy  virágos-fás női illat, melynek pézsma alapja van. A fejillat  osmanthus-t, afrikai narancsfát és bergamottot tartalmaz. A szívillatban érezhető a pézsma és a borostyán. A kompozíciót a vetiver, vanília és pacsuli  kombinációja zárja.

Narciso Rodriguez For Her - EDT
14 110 Ft

Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette virágos fás aromája nőknek. A fejedben megkülönböztető virágot (osmanthus), afrikai narancsvirágot és friss bergamottot fogsz érezni. A szív a pézsma és a meleg borostyán kombinációja. A kompozíciót vetiver, vanília és pacsuli zárja le. 2003-ban indították.

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDP
15 170 Ft

A For Him Bleu Noir Eau De Parfum egy  fás illat férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra.   Összetevői közé tartozik a  vetiver, ámbra, pézsma, cédrus és ébenfa.

Narciso Rodriguez For Him - EDP
20 510 Ft 18 700 Ft

A For Him Eau De Parfum Intense egy keleti-fűszeres illat a férfiaknak. Csak három összetevőt tartalmaz, mégpedig íriszt, pézsmát és rózsaszín borsot. Az illat 2012-ben került a piacra.

Narciso Rodriguez For Him - EDT
22 330 Ft 18 580 Ft

Narciso Rodriguez Neki – egyedülálló illata a férfiaknak. A fás, borostyánsárga illat a férfiaknak, amely szelíd és meleg színeket mutat a napfényes bőrre. Ez az illat 2007-ben került bemutatásra a nyilvánosság számára.

Narciso Rodriguez Narciso Rouge - EDP
21 110 Ft 19 270 Ft

A Narciso Rouge egy női virágos fás illat, amelyet 2018-ban indítottak el. A fejillat összetevői közé tartozik az írisz és bolgár rózsa. A pézsma, a tuberóz és a narancsvirág rejtőzik a szívillatban.

Narciso Rodriguez Poudrée- EDP 50 ml + testápoló 75 ml + tusfürdő 75 ml
25 640 Ft 23 530 Ft

Újdonság

Elegáns, kiegyensúlyozott és bájos a Poudrée illat a Narciso Rodriquez márkától. A gazdag kompozíciót virágos tónusok kötik össze, amelyek keverednek a pézsma csodálatos illatával. A kompozíciót a cédrus, vetiver, pacsuli és a kumarin kombinációja zárja. Poudrée egy női divatos illat.