Narciso Rodriguez Fleur Musc For Her - EDP
18 520 Ft

A Fleur Musc For Her egy női virágos-fás illat,  pézsma alapillatal. A fejillat rózsaszín borsot, a szívillat pedig rózsát, bazsarózsát, pézsmát tartalmaz.  A kompozíciót a pacsuli, ámbra  és ibolya kombinációja zárja. íAz illat 2017-ben került a piacra.


Narciso Rodriguez For Her - EDP
17 200 Ft

Ajándék Narciso Rodriguez szentelt nők – még szenvedélyes, varázslatos és érzéki. Feltárja a kifinomult modern nőiesség és megtestesíti igazi eleganciát. Tapasztalat érzékiség, érzékenység, hogy lélegzik, a luxus, hogy nem vész kárba és titoktartási bódító.


Narciso Rodriguez For Her - EDT
17 260 Ft

Újdonság

Narciso Rodriguez For Her Eau De Toilette egy  virágos-fás női illat, melynek pézsma alapja van. A fejillat  osmanthus-t, afrikai narancsfát és bergamottot tartalmaz. A szívillatban érezhető a pézsma és a borostyán. A kompozíciót a vetiver, vanília és pacsuli  kombinációja zárja.


Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDP
12 570 Ft

A For Him Bleu Noir Eau De Parfum egy  fás illat férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra.   Összetevői közé tartozik a  vetiver, ámbra, pézsma, cédrus és ébenfa.


Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDT
15 800 Ft

Narciso Rodriguez egy férfi illat For Him Bleu Noir. Ez a fűszeres-fás illat férfiaknak hozták létre 2015-ben, amely egyesíti a szerecsendió, kardamom, pézsma, ámbra, cédrusfa, vetiver és ében. Kényeztesse magát a férfias hangok!.


Narciso Rodriguez For Him - EDT
11 630 Ft

Narciso Rodriguez Neki – egyedülálló illata a férfiaknak. A fás, borostyánsárga illat a férfiaknak, amely szelíd és meleg színeket mutat a napfényes bőrre. Ez az illat 2007-ben került bemutatásra a nyilvánosság számára.


Narciso Rodriguez For Him Intense - EDP
16 490 Ft

A For Him Eau De Parfum Intense egy keleti-fűszeres illat a férfiaknak. Csak három összetevőt tartalmaz, mégpedig íriszt, pézsmát és rózsaszín borsot. Az illat 2012-ben került a piacra.


Narciso Rodriguez Narciso - EDP
19 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eau de toilette Narciso Rodriguez Narciso által márka egy virágos-fás illat, a lányok és nők, akik szeretik erősebb és tartós illat. Hagyja magát elragadtatni kombinációja rózsa és bazsarózsa az elején. rögzítették az illata vetiver és cédrus.


Narciso Rodriguez Narciso - EDT
19 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eau de toilette Narciso Rodriguez Narciso által márka egy virágos-fás illat, a lányok és nők, akik szeretik erősebb és tartós illat. Hagyja magát elragadtatni kombinációja rózsa és bazsarózsa az elején. rögzítették az illata vetiver és cédrus. .