National Geographic AU Bellybag E61PNGAU2250
21 590 Ft
21 290 Ft

Újdonság

Designos válltáska CSC fényképezőgépekre. A National Geographic AU Bellybag táska vállon átvetve és övtáskaként is viselhető. Vízálló, speciális impregnált réteggel ellátott, fedele kettős zárási rendszerrel ellátott.


National Geographic EE Messenger M (2476) E61PNG2476
46 090 Ft

Újdonság

A szafari által inspirált csodás utazói design, nagy tér a fototechnika és a személyes tárgyaid tárolására – ezt kínálja a National Geographic EE Messenger M (2476) stílusos fotótáska, amely kivehető párnázott résszel és 15,4hüvelykes notebookra alkalmas párnázott zsebbel ellátott. A táska kettős záródású, a bőröndre és a fogantyúra is rögzíthető.


National Geographic EE Shoulder Bag S E61PNG2344
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Válltáska CSC és DSLR fényképezőgépekre. A National Geographic EE Shoulder Bag S nem formális kinézetű és átgondolt felépítésű, minőségi pamutból készült, így megfelelő védelmet nyújt a fototechnikának. A fő rekesz felépítését magad állíthatod össze, és örülhetsz az egyszerű, természetes dizájnjának.


National Geographic MC Tote M E61PNGMC2550
25 190 Ft

Újdonság

Dizájnos női táska CSC és DSLR fényképezőgépekre. A National Geographic MC Tote M vízálló a speciális szigetelő réteges kezelésének köszönhetően. A belső párnázott fényképező rekesz kivehető és magában is használható. A táskába elfér a fényképezőgép objektívvel, egy másik objektív, tablet és a személyes tárgyaid is.


National Geographic RF Bodypack E61PNGRF4550 hátizsák
20 290 Ft
19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Designos sling hátizsák CSC fényképezőgépre egy vállpánttal. A National Geographic RF Bodypack vízálló és speciális szigetelő réteges kezeléssel ellátott. A fényképezőgépre alkalmas belső párnázott rekesz kivehető és magában is használható. A táskába fényképezőgép objektívvel, egy további objektív és személyes tárgyaid is elférnek.


National Geographic RF Messenger M E61PNGRF2450
35 590 Ft
35 190 Ft

Újdonság

Dizájnos válltáska CSC és DSLR fényképezőgépekre. A National Geographic RF Messenger M vízálló és fő kamrája kettős záródású. A fényképezőgépre alkalmas belső párnázott rekesz kivehető és magában is használható. A táskába fényképezőgép objektívvel, további objektívek, állvány, tablet és személyes tárgyaid is elférnek.


National Geographic AU Messenger M E61PNGAU2450
44 090 Ft

Újdonság

Designos válltáska CSC és DSLR fényképezőgépekre. A National Geographic AU Messenger M vízálló, speciális impregnált réteggel ellátott, kettős zárási rendszerrel ellátott, belső terét ízlésed szerint alakíthatod. Elfér benne a fényképezőgéped, néhány objektív, notebook vagy tablet és egyéb személyes tárgyak.


National Geographic AU Messenger S E61PNGAU2350
34 090 Ft

Újdonság

Designos válltáska CSC és DSLR fényképezőgépekre. A National Geographic AU Messenger S vízálló, speciális impregnált réteggel ellátott, kettős zárási rendszerrel ellátott, belső terét ízlésed szerint alakíthatod. Elfér benne a fényképezőgéped, néhány objektív, tablet és egyéb személyes tárgyak.


National Geographic MC Messenger M E61PNGMC2450
38 090 Ft
37 690 Ft

Újdonság

Dizájnos válltáska CSC és DSLR fényképezőgépekre. A National Geographic MC Messenger M vízálló a speciális szigetelő réteges kezelésének köszönhetően. A belső párnázott fényképező rekesz kivehető és magában is használható. A táskába elfér a fényképezőgép objektívvel, egy másik objektív, notebook, tablet és a személyes tárgyaid is.