Nattou Ágyneműhuzat 100 x 140 cm és 40 x 60 cm NJL
17 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nagyon puha ágyneműhuzatban a Nattou márkától, amelyben a kisbaba garantáltan kényelmesen alszik. A paplan- és párnahuzatból álló készlet kétoldalas. Szép állatokat ábrázol.


Nattou Cri Cri csacsi Alex AB
3 190 Ft

Ez a gyönyörű Cri Cri játéka Nattou márka termékei közül minőségi, kellemes tapintású, bársonyos anyagból készült, szép színekben. Tökéletesen illik a gyermek kezébe. Megnyomáskor sípoló hangot ad ki.


Nattou Csörgő nyuszi Nina NJL
3 290 Ft

Csörgő Nina nyuszi Nattou márkától a kisbaba kicsi, de elengedhetetlen barátjává válik. Könnyen meg tudja fogni még a legkisebb kezecske is. A hangjába és a kellemes anyagába a gyermeke bele fog szeretni.


Nattou Csörgő nyuszi párna Nina NJL
4 390 Ft

Puha nyuszi alakú párnaként is funkcionáló plüss csörgő a Nattou márkától. Ez az aranyos Nina nyuszi a csöppsége elválaszthatatlan barátja lesz. Nagyon jó alvótárs.


Nattou Csörgő plüss nyuszi Bibou AB
3 290 Ft

Csörgő Bibou nyuszi Nattou márkától a kisbaba kicsi, de elengedhetetlen barátjává válik. Könnyen meg tudja fogni még a legkisebb kezecske is. A hangjába és a kellemes anyagába a gyermeke bele fog szeretni.


Nattou Csörgő szamár Alex AB
3 290 Ft

Csörgő szamár Alex AB a Nattou márkától a csöppsége kicsi, de elengedhetetlen barátjává válik. Könnyen meg tudja fogni még a legkisebb kezecske is. A hangjába és a kellemes anyagába a gyermeke bele fog szeretni.


Nattou Hintácska csacsi Alex AB
32 990 Ft

A nagyon jó minőségű hintázó Alex szamár finom anyagból készült. A biztonsági öves ülőke garantálja gyermeke biztonságos szórakozását. Az ülőkét a minőségi fa konstrukcióhoz erősítették hozzá.


Nattou Hintácska nyuszi Bibou AB
32 990 Ft

A nagyon jó minőségű hintázó nyuszi Bibou AB finom anyagból készült. A biztonsági öves ülőke garantálja gyermeke biztonságos szórakozását. Az ülőkét a minőségi fa konstrukcióhoz erősítették hozzá.


Nattou Jade egyszarvú  NJL
4 190 Ft

Nagyon puha Jade egyszarvú Nattou márkától stimulálja a baba érzékeit. Alkalmas ölelgetésre az kiságyban és útközben is. A kisbaba állandóan magánál fogja akarni tartani. Kiváló minőségű, lágy tapintású anyagból készült.


Nattou Maxi játék az AB felfüggesztésére
6 090 Ft

Nattou a** felfüggeszthető maxi játék** stimulálja a baba érzékeit. A tépőzárának köszönhetően könnyen csatlakoztatható például az autósüléshez vagy a gyermek ágyhoz. Ezenkívül ez a játék egy csörgő is egyben. Kiváló minőségű anyagból készült.


Nattou Mini játék Alex csacsi AB
3 290 Ft

Nagyon puha Alex csacsi Nattou márkától stimulálja a baba érzékeit. Alkalmas ölelgetésre az kiságyban és útközben is. A kisbaba állandóan magánál fogja akarni tartani. Kiváló minőségű, lágy tapintású anyagból készül


Nattou Mini nyuszi Nina NJL
3 290 Ft

Nagyon puha mini Nina nyuszi a Nattou márkától örömet fog okozni a kisbabának a dallamával. Egyszerűen fel lehet lógatni például a kiságyra. A legfinomabb anyagból készült.


Nattou Spirál kiságyra AB
6 990 Ft

Spirál tele puha játékokkal kék színű kivitelben a Nattou márka termékei közül. A kiságyhoz vagy autósüléshez való egyszerű rögzítésnek köszönhetően gyermeke elszórakozik és kellemesen puha tapintású játékokkal játszik.


Nattou Spirál kiságyra NJL
6 990 Ft

Spirál tele puha játékokkal rózsaszín kivitelben a Nattou márka termékei közül. A kiságyhoz vagy autósüléshez való egyszerű rögzítésnek köszönhetően gyermeke elszórakozik és kellemesen puha tapintású játékokkal játszik.