Natura Siberica Ajándékkészlet színes és sérült hajra Rich Repair Hair Kit
6 330 Ft

Újdonság

Komplett csomag a színezett és sérült haj ápolásához. A színes haj nagyon jó ápolást igényel. Kezelje őket színes és sérült haj vonallal. Erős növényi összetételének köszönhetően elősegíti a sérült haj regenerálódását. A haj erősebb, egészségesebb és gyönyörűen fényes rendszeres használat után.

Natura Siberica Erősítő balzsam Loves Latvia (Stiprinoss Balzams) 400 ml
2 040 Ft

Újdonság

Ez az erősítő balzsam szerves növényi olajokon és kivonatokon alapul. Aktív összetétele gyengéden ápolja a hajat. Alkalmas sérült és sérült hajra. Segít helyreállítani a haj természetes szerkezetét. Különösen a színes haj érzékeny és intenzív ápolásra szorul.

Natura Siberica Fiatalító lifting szérum a (Snow Cladonia Face Serum) 30 ml
4 820 Ft

Újdonság

Intenzív emelés – A Natura Siberica szérum növeli a teljes ellátás általános hatékonyságát és erősíti a krém hatását. A formula kollagén aminosavakon alapul, amelyek támogatják a hatóanyagok mély behatolását a bőrbe. A kedvezmény oka: Lejárat 11/20 Ne aggódjon a minőség romlása miatt.

Natura Siberica Hidratáló nappali krém Blanche (Day Face Cream) 50 ml
7 380 Ft

Újdonság

Ez a nappali krém átfogó gondozást és tartós hidratálást biztosít a bőr számára, puhává és simavá téve. A gazdag természetes összetétel jótékony hatással van a bőrre, megakadályozza a nedvesség elvesztését, kikapcsolja a bőrt és egészséges megjelenést hagy maga után.

Natura Siberica Hidrolátok 400 ml
3 010 Ft

Újdonság

Bátorítsa száraz haját egy dauriai rózsás hidratáló és tápláló samponnal, amely ösztönzi és megemeli a haját.

Natura Siberica Hidrolátok 400 ml
3 160 Ft

Újdonság

Speciálisan kifejlesztett balzsam száraz és sérült hajra. Összetételének köszönhetően elegendő hidratáltságot biztosít a hajnak. Hatékonyan regenerálja őket, és a haj ekkor természetesen erős.