Naturalium Coconut Body Spray 200 ml
2 110 Ft

Body spray szaga nagyon friss gyümölcsöt. Lesz finom! Kókusz aroma egy emlékeztető nagy utazások és kalandok, álom paradicsom vagy egy idilli nyaralás. Az álom a karib-tengeri és azúrkék tiszta vízzel. Ez egy illat, amely meghívja Önt az álom és pihenni. .


Naturalium Conditioner (Moisturizing Conditioner) 250 ml
1 310 Ft

Hydratační kondicionér Shea & Macadamia, pečuje o vaše vlasy s jemnými složkami. Napomáhá k snadnějšímu rozčesávání vlasů čímž se sníží riziko jejich lámání a třepení. Vlasy jsou po použití kondicionéru pružné a udržují si svoji přirozenou hydrataci, která vede k oslnivému lesku.


Naturalium Conditioner (Moisturizing Conditioner) 250 ml
1 310 Ft

Hydratační kondicionér Almond & Pistachio, pečuje o vaše vlasy svým obsahem jemných složek. Napomáhá k snadnějšímu rozčesávání vlasů, tvorbě účesů, čímž se sníží riziko jejich lámání a třepení.


Naturalium Conditioner (Moisturizing Conditioner) 250 ml
1 310 Ft

Kondicionér pro hydrataci vlasů s vůní vanilky, pečuje o vaše vlasy s jemnými složkami. Napomáhá k snadnějšímu rozčesávání vlasů čímž se sníží riziko jejich lámání a třepení. Vlasy jsou po použití kondicionéru pružné a udržují si svoji přirozenou hydrataci, která vede k oslnivému lesku.


Naturalium (Extra Nourishing Body Butter) 200 ml
2 180 Ft

Tělové máslo Naturalium kokos s omlazujícím účinkem hydratuje a předchází stárnutí. Udržuje zdravou a zářivou pokožku pomocí cenných přírodních látek a mastných kyselin. Po koupeli revitalizuje vaši pokožku a udržuje v ní potřebnou vlhkost. Provoní vaši pokožku jemnou vůní kokosu.


Naturalium (Extra Nourishing Body Butter) 200 ml
2 180 Ft

Tělové máslo Naturalium vanilka s omlazujícím účinkem hydratuje a předchází stárnutí. Udržuje zdravou a zářivou pokožku pomocí cenných přírodních látek a mastných kyselin. Po koupeli revitalizuje vaši pokožku a udržuje v ní potřebnou vlhkost.


Naturalium Hajkondicionáló kondicionáló kókusz (Moisturizing Conditioner) 250 ml
1 310 Ft

Hydratační kondicionér Coconut, pečuje o vaše vlasy svým obsahem jemných složek. Napomáhá k snadnějšímu rozčesávání vlasů, tvorbě účesů, čímž se sníží riziko jejich lámání a třepení. Vlasy jsou po použití kondicionéru pružné a udržují si svoji přirozenou hydrataci, která vede k oslnivému lesku.


Naturalium Hidratáló és (Smooting Shampoo) 400 ml
1 310 Ft

Šampon Vanilla provoní vaše vlasy a příjemně je zjemní. Vaše vlasy budou jemně očištěné od veškerých nečistot. Přípravek přinese vašim vlasům vzdušnost a přirozený lesk. Je vhodný pro všechny typy vlasů a neobsahuje parabeny.


Naturalium Kókuszos tusfürdő 500 ml
1 180 Ft

Tusfürdő illata van igazán friss gyümölcs. Lesz finom! Kókusz aroma egy emlékeztető nagy utazások és kalandok, álom paradicsom vagy egy idilli nyaralás. Az álom a karib-tengeri és azúrkék tiszta vízzel. Ez egy illat, amely meghívja Önt az álom és pihenni.


Naturalium Mango testápoló 370 ml
1 790 Ft

Testápoló szaga nagyon friss gyümölcsöt. Lesz finom! Ösztönzése és energetizáló aroma. Aromáit mangó képes szüntesse meg a szesz, és nekünk az energiát. Ideálisan használható reggel indul a nap energiával. .


Naturalium Mango tusfürdő 500 ml
1 260 Ft

Tusfürdő illata van igazán friss gyümölcs. Lesz finom! Ösztönzése és energetizáló aroma. Aromáit mangó képes szüntesse meg a szesz, és nekünk az energiát. Ideálisan használható reggel indul a nap energiával. .


Naturalium (Moisturizing Shower Gel) 500 ml
1 310 Ft

Hydratační sprchový gel Vanilka obsahuje jemné složky, které vyživují pokožku. Obsahuje glycerin a vitamín E, které poskytují zvláčňující a antioxidační vlastnosti.


Naturalium Peach testápoló 370 ml
1 790 Ft

Testápoló szaga nagyon friss gyümölcsöt. Lesz finom! Peach illat ad energiát és vitalitást, ezért célszerű használni a reggel, amely segít szembenézni a nap, több erőt és elszántságot, különösen azokban a napokban, amikor van egy csomó munka. .


Naturalium Raspberry testápoló 370 ml
1 790 Ft

Testápoló szaga nagyon friss gyümölcsöt. Lesz finom! Finom illatok málna nyújt optimista hangulatot. Ez lehetővé teszi, hogy még pontosabban a szürke napok, és kapsz egy hihetetlen érzés jó hangulatban. Hozd vissza a nagy gyermekkori emlékeket. .


Naturalium Sampon és balzsam zöld alma 400 ml
1 260 Ft

Sampon és balzsam illata van igazán friss gyümölcs. Lesz finom! Zöld alma illata tökéletes nap, amikor azt szeretnénk, hogy úgy érzi, nyugodt napok, amikor nehéz felébredni. Zöld alma kezdődik a nap, és szüntesse meg a hangulat, tökéletes hétfő reggel. .


Naturalium Sampon és kondicionáló 400 ml málna
1 310 Ft

Sampon és balzsam illata van igazán friss gyümölcs. Lesz finom! Finom illatok málna nyújt optimista hangulatot. Ez lehetővé teszi, hogy még pontosabban a szürke napok, és kapsz egy hihetetlen érzés jó hangulatban. Hozd vissza a nagy gyermekkori emlékeket. .


Naturalium Sampon és kondicionáló Mango 400 ml
1 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sampon és balzsam illata van igazán friss gyümölcs. Lesz finom! Ösztönzése és energetizáló aroma. Aromáit mangó képes szüntesse meg a szesz, és nekünk az energiát. Ideálisan használható reggel indul a nap energiával. .


Naturalium ( Smoothing Shampoo) 400 ml
1 310 Ft

Zvlhčujicí šampon Bylinky a citrusy provoní vaše vlasy a příjemně je zjemní. Vaše vlasy budou jemně očištěné od veškerých nečistot. Přípravek přinese vašim vlasům vzdušnost a přirozený lesk. Je vhodný pro všechny typy vlasů a neobsahuje parabeny.


Naturalium ( Smoothing Shampoo) 400 ml
1 310 Ft

Šampon Almond & Pistachio provoní vaše vlasy a příjemně je zjemní. Vaše vlasy budou jemně očištěné od veškerých nečistot. Přípravek přinese vašim vlasům vzdušnost a přirozený lesk. Je vhodný pro všechny typy vlasů a neobsahuje parabeny.


Naturalium Őszibarack sampon és kondicionáló 400 ml
1 310 Ft

Sampon és balzsam illata van igazán friss gyümölcs. Lesz finom! Peach illat ad energiát és vitalitást, ezért célszerű használni a reggel, amely segít szembenézni a nap, több erőt és elszántságot, különösen azokban a napokban, amikor van egy csomó munka. .


Naturalium Tusfürdő Peach 500 ml
1 310 Ft

Tusfürdő illata van igazán friss gyümölcs. Lesz finom! Peach illat ad energiát és vitalitást, ezért célszerű használni a reggel, amely segít szembenézni a nap, több erőt és elszántságot, különösen azokban a napokban, amikor van egy csomó munka. .