Naturalium Body spray Raspberry 200 ml
2 270 Ft

Body spray szaga nagyon friss gyümölcsöt. Lesz finom! Finom illatok málna nyújt optimista hangulatot. Ez lehetővé teszi, hogy még pontosabban a szürke napok, és kapsz egy hihetetlen érzés jó hangulatban. Hozd vissza a nagy gyermekkori emlékeket. .

Naturalium Coconut Body Spray 200 ml
2 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Body spray szaga nagyon friss gyümölcsöt. Lesz finom! Kókusz aroma egy emlékeztető nagy utazások és kalandok, álom paradicsom vagy egy idilli nyaralás. Az álom a karib-tengeri és azúrkék tiszta vízzel. Ez egy illat, amely meghívja Önt az álom és pihenni. .

Naturalium Conditioner (Moisturizing Conditioner) 250 ml
1 420 Ft

Hydratační kondicionér Shea & Macadamia, pečuje o vaše vlasy s jemnými složkami. Napomáhá k snadnějšímu rozčesávání vlasů čímž se sníží riziko jejich lámání a třepení. Vlasy jsou po použití kondicionéru pružné a udržují si svoji přirozenou hydrataci, která vede k oslnivému lesku.

Naturalium Conditioner (Moisturizing Conditioner) 250 ml
1 420 Ft

Kondicionér pro hydrataci vlasů s vůní vanilky, pečuje o vaše vlasy s jemnými složkami. Napomáhá k snadnějšímu rozčesávání vlasů čímž se sníží riziko jejich lámání a třepení. Vlasy jsou po použití kondicionéru pružné a udržují si svoji přirozenou hydrataci, která vede k oslnivému lesku.

Naturalium (Extra Nourishing Body Butter) 200 ml
2 360 Ft

Tělové máslo Naturalium kokos s omlazujícím účinkem hydratuje a předchází stárnutí. Udržuje zdravou a zářivou pokožku pomocí cenných přírodních látek a mastných kyselin. Po koupeli revitalizuje vaši pokožku a udržuje v ní potřebnou vlhkost. Provoní vaši pokožku jemnou vůní kokosu.

Naturalium Hajkondicionáló kondicionáló kókusz (Moisturizing Conditioner) 250 ml
1 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hydratační kondicionér Coconut, pečuje o vaše vlasy svým obsahem jemných složek. Napomáhá k snadnějšímu rozčesávání vlasů, tvorbě účesů, čímž se sníží riziko jejich lámání a třepení. Vlasy jsou po použití kondicionéru pružné a udržují si svoji přirozenou hydrataci, která vede k oslnivému lesku.

Naturalium Mango tusfürdő 500 ml
1 360 Ft

Tusfürdő illata van igazán friss gyümölcs. Lesz finom! Ösztönzése és energetizáló aroma. Aromáit mangó képes szüntesse meg a szesz, és nekünk az energiát. Ideálisan használható reggel indul a nap energiával. .

Naturalium Őszibarack sampon és kondicionáló 400 ml
1 420 Ft

Sampon és balzsam illata van igazán friss gyümölcs. Lesz finom! Peach illat ad energiát és vitalitást, ezért célszerű használni a reggel, amely segít szembenézni a nap, több erőt és elszántságot, különösen azokban a napokban, amikor van egy csomó munka. .

Naturalium Peach testápoló 370 ml
1 930 Ft

Testápoló szaga nagyon friss gyümölcsöt. Lesz finom! Peach illat ad energiát és vitalitást, ezért célszerű használni a reggel, amely segít szembenézni a nap, több erőt és elszántságot, különösen azokban a napokban, amikor van egy csomó munka. .

Naturalium Raspberry testápoló 370 ml
1 930 Ft

Testápoló szaga nagyon friss gyümölcsöt. Lesz finom! Finom illatok málna nyújt optimista hangulatot. Ez lehetővé teszi, hogy még pontosabban a szürke napok, és kapsz egy hihetetlen érzés jó hangulatban. Hozd vissza a nagy gyermekkori emlékeket. .

Naturalium Sampon és kondicionáló 400 ml görögdinnye
1 420 Ft 1 030 Ft

Sampon és balzsam illata van igazán friss gyümölcs. Lesz finom! Melon Illatvilága frissességet és kellemes érzések, mint a csendet és nyugalmat. Ez egy illat, amely általában együtt járó szabadidő, és különösen a nyári és a meleg időjárás. Ideális felhős és hideg napokon.

Naturalium ( Smoothing Shampoo) 400 ml
1 420 Ft

Zvlhčujicí šampon Bylinky a citrusy provoní vaše vlasy a příjemně je zjemní. Vaše vlasy budou jemně očištěné od veškerých nečistot. Přípravek přinese vašim vlasům vzdušnost a přirozený lesk. Je vhodný pro všechny typy vlasů a neobsahuje parabeny.

Naturalium Test spray Mango 200 ml
2 270 Ft

Body spray szaga nagyon friss gyümölcsöt. Lesz finom! Ösztönzése és energetizáló aroma. Aromáit mangó képes szüntesse meg a szesz, és nekünk az energiát. Ideálisan használható reggel indul a nap energiával. .

Naturalium Test spray Peach 200 ml
2 270 Ft

Body spray szaga nagyon friss gyümölcsöt. Lesz finom! Peach illat ad energiát és vitalitást, ezért célszerű használni a reggel, amely segít szembenézni a nap, több erőt és elszántságot, különösen azokban a napokban, amikor van egy csomó munka. .