Nature Box Apricot Oil ( Body Scrub) 200 ml
1 310 Ft

A Natural Body Peel Apricot Oil óvatosan, de hatékonyan eltávolítja az összes elhalt hámsejtet a bőréből. PH-semleges a bőrön, parabéneket vagy mesterséges festékeket nem tartalmaz, és vegánok számára is alkalmas. Ezzel a peelinggel sima, finom bőrt érhet el.


Nature Box Apricot Oil (Recovery Mask) 200 ml
1 710 Ft

A hajápoló maszk selymes fényt ad a hajának. A legmagasabb minőségű préselt olajnak köszönhetően a haja vitaminokat és antioxidánsokat kap. Ezek gondoskodnak arról, hogy a hajod megérdemli.


Nature Box Avocado Oil (Recovery Mask) 200 ml
1 710 Ft

Ha sérült a haj vagy a haj vége, próbálja meg ezt a nagy regeneráló maszkot 100% -os hideg préselt avokádóolajjal. Az értékes vitaminok és antioxidánsok tartalma gondoskodik arról, hogy a hajad megérdemli.


Nature Box Gránátalma hajbalzsam (Conditioner) 385 ml
1 710 Ft

100% hideg préselt gránátalma olaj kondicionálóval kezelje a haját a szépséggel. Hatékony védelem a tartós és ragyogó színek számára. A gránátalma sokféle vitamint és antioxidánsot tartalmaz.


Nature Box Gránátalma tápláló hajmaszk (Recovery Mask) 200 ml
1 710 Ft

A gránátalma tápláló hajmaszk táplálja a fejbőrt, és megakadályozza, hogy kiszáradjon. A gránátalmaolaj ismert, mert sok vitamint és antioxidánsot tartalmaz, amelyek javítják a száraz bőr állapotát. Ez védőfóliát hagy, amely megvédi a hajat a gyökerektől a csúcsig.


Nature Box Gránátalma tápláló testápoló (Body Milk) 385 ml
1 850 Ft

Tápláló testápoló, gránátalma hosszú távú hidratáláshoz. Táplálja a bőrt és megakadályozza, hogy kiszáradjon. A gránátalmaolaj ismert, mert sok vitamint és antioxidánsot tartalmaz, amelyek javítják a száraz bőr állapotát. Hagyjon védőfóliát.


Nature Box Narure Box Gránátalma sampon (Shampoo) 385 ml
1 710 Ft

Fedezze fel a szépséget egy 100% -os hideg préselt gránátalmaolajjal, amely hajsamponnal rendelkezik. Hatékony védelem a tartós és ragyogó színek számára. A gránátalma sokféle vitamint és antioxidánsot tartalmaz. A tökéletes érzés érdekében használja a Nature Box kondicionáló gránátalma.


Nature Box Természetes Almond Oil (Conditioner) 385 ml
1 710 Ft

Almond Oil természetes hajbalzsamot a szelíd hajra érzéssel elhagyja haját fényes, puha és tápláló. Ez regenerálja és megkönnyíti a fésülést. Ezenkívül szilikonok és parabének mentesek, és vegánok számára is alkalmasak. Kezelje a haját tökéletesen a természetes olajokkal.


Nature Box Természetes Apricot Oil (Conditioner) 385 ml
1 710 Ft

A természetes Apricot Oil balzsam fényes, puha és tápláló hajad. Ez regenerálja és megkönnyíti a fésülést. Ezenkívül szilikonok és parabének mentesek, és vegánok számára is alkalmasak. Kezelje a haját tökéletesen a természetes olajokkal.


Nature Box Természetes (Conditioner) Coconut Oil (Conditioner) 385 ml
1 710 Ft

Természetes haj balzsam A Coconut Oil mélyen táplálja a hajat, és meggyógyítja a gyökerekből a tippeket. Fedezze fel a természetes olajok varázsát! Nem tartalmaz szilikonokat és parabéneket, alkalmas a vegánok számára. Segít a hajfésülésnek – gyönyörűen sima és jól hidratált hajnak.


Nature Box Természetes haj balzsam Avocado Oil (Conditioner) 385 ml
1 710 Ft

Természetes hajbalzsam Az Avocado Oil mélyen táplálja a hajat, és regenerálja a gyökerektől a tippekig. Fedezze fel a természetes olajok varázsát! Nem tartalmaz szilikonokat és parabéneket, alkalmas a vegánok számára. Segíti a hajfésülést, és kellemes, finom illatot és fényt biztosít.


Nature Box Természetes sampon Apricot Oil (Shampoo) 385 ml
1 710 Ft

Természetes sampon A Apricot Oil tökéletesen megtisztítja a hajad, így fényes, finom és tápláló. Ezenkívül mentes a szulfát felületaktív anyagoktól, a szilikonoktól és a parabénektől, és alkalmas a vegánok számára. Kezelje a haját tökéletesen a természetes olajokkal.


Nature Box Természetes sampon Avocado Oil (Shampoo) 385 ml
1 710 Ft

A természetes Avocado Oil sampon regenerálja a hajat, csökkenti a töréseket és növeli a ragyogást és az erőt. A nyugodt, testes hajhoz. Fedezze fel a természetes olajok varázsát! A sampon nem tartalmaz szulfát felületaktív anyagokat, szilikonokat és parabéneket.


Nature Box Természetes sampon Coconut Oil (Shampoo) 385 ml
1 710 Ft

A természetes Coconut Oil sampon hidratálja a hajad, és növeli az energiahiányt és a tartós frissességet! A nyugodt, testes hajhoz. Fedezze fel a természetes olajok varázsát! A sampon nem tartalmaz szulfát felületaktív anyagokat, szilikonokat és parabéneket.


Nature Box Természetes test olaj Apricot Oil ( Body Oil) 150 ml
2 380 Ft

Apricot Oil természetes testápolója intenzív érzést nyújt a bőrt és a bőr szép fényét. Engedje meg a luxus gondozását ezzel a természetes olajjal, amely a sárgabarackon gyönyörködik. Kényeztesse magát és jutalmazzon egy fárasztó nap után.


Nature Box Természetes test vajos Apricot Oil ( Body Butter) 200 ml
1 850 Ft

A természetes Apricot Oil intenzív bőrhidratációra tervezték. A bőre rugalmas, puha és hidratált lesz a használat után. Tělo bőrgyógyászatilag tesztelt, vegánok számára alkalmas, szilikonokat és mesterséges színezékeket nem tartalmaz. .


Nature Box Természetes testápoló Avocado Oil ( Body Lotion) 385 ml
1 850 Ft

Természetes testápoló Az Avocado Oil hidratálja a finomabb bőrt egész nap. Használata után a bőre rugalmas, lágy és hidratált lesz. Alkalmas vegánok számára is, és nem tartalmaz szilikonokat vagy parabéneket. Élvezze a fényes élményt a természetes tejből teli testtel.


Nature Box Természetes testápoló Coconut Oil ( Body Lotion) 385 ml
1 850 Ft

Coconut Oil természetes testápoló hatása a bőr hidratáltságát fogja érezni, hogy egész nap finomabb érzést érezzen. A tej vegánokra alkalmas, és nem tartalmaz szilikonokat vagy parabéneket. Élvezze a fényes élményt a természetes tejből teli testtel.


Nature Box Természetes testradír Avocado Oil ( Body Scrub) 200 ml
1 310 Ft

A természetes testburkolatot Avocado Oil fejlesztették ki finom őrlés után simább bőrre. PH-semleges a bőrön, parabéneket vagy mesterséges festékeket nem tartalmaz, és vegánok számára is alkalmas. Ezzel a peelinggel sima, finom bőrt kap – eltávolítja az elhalt hámsejteket és lágyítja a bőrt.


Nature Box Természetes tusfürdő Coconut Oil (Shower Gel) 385 ml
1 310 Ft

Coconut Oil természetes tusfürdő tökéletesen megtisztítja az egész test bőrét, felfrissíti és hidratálja. Ez a tusfehérje pH semleges a bőrön, dermatológiailag tesztelt, mentes parabénektől vagy mesterséges festékektől és vegánok számára is.


Nature Box Természetes tusolózselé Almond Oil (Shower Gel) 385 ml
1 310 Ft

Természetes tusolózselé Almond Oil finoman tisztítja az egész test bőrét, felfrissíti és hidratálja. PH-semleges a bőrön, dermatológiailag tesztelt, mentes parabénektől vagy mesterséges festékektől, és vegánok számára is alkalmas. A finom mandula illata a zuhanás vagy a káddal együtt jár.


Nature Box Természetes zselé Macadamia Oil (Shower Gel) 385 ml
1 310 Ft

A természetes zselé Macadamia Oil tökéletesen megtisztítja az egész testet, felfrissíti és hidratálja. Semleges a bőrre, dermatológiailag tesztelt, mentes parabénektől vagy mesterséges festékektől, és alkalmas vegánokra is. A makadámia olaj finom illata lenyűgöz.