Nature Box Természetes sampon Avocado Oil (Shampoo) 385 ml
2 000 Ft 1 880 Ft

A természetes Avocado Oil sampon regenerálja a hajat, csökkenti a töréseket és növeli a ragyogást és az erőt. A nyugodt, testes hajhoz. Fedezze fel a természetes olajok varázsát! A sampon nem tartalmaz szulfát felületaktív anyagokat, szilikonokat és parabéneket.

Nature Box Természetes hajápoló balzsam Avocado Oil (Conditioner) 385 ml
2 000 Ft 1 880 Ft

Természetes hajbalzsam Az Avocado Oil mélyen táplálja a hajat, és regenerálja a gyökerektől a tippekig. Fedezze fel a természetes olajok varázsát! Nem tartalmaz szilikonokat és parabéneket, alkalmas a vegánok számára. Segíti a hajfésülést, és kellemes, finom illatot és fényt biztosít.

Nature Box Természetes (Conditioner) Coconut Oil (Conditioner) 385 ml
2 010 Ft 1 830 Ft

Természetes haj balzsam A Coconut Oil mélyen táplálja a hajat, és meggyógyítja a gyökerekből a tippeket. Fedezze fel a természetes olajok varázsát! Nem tartalmaz szilikonokat és parabéneket, alkalmas a vegánok számára. Segít a hajfésülésnek – gyönyörűen sima és jól hidratált hajnak.

Nature Box Avocado Oil (Recovery Mask) 200 ml
2 000 Ft 1 880 Ft

Ha sérült a haj vagy a haj vége, próbálja meg ezt a nagy regeneráló maszkot 100% -os hideg préselt avokádóolajjal. Az értékes vitaminok és antioxidánsok tartalma gondoskodik arról, hogy a hajad megérdemli.

Nature Box Gránátalma hajbalzsam (Conditioner) 385 ml
1 940 Ft 1 820 Ft

100% hideg préselt gránátalma olaj kondicionálóval kezelje a haját a szépséggel. Hatékony védelem a tartós és ragyogó színek számára. A gránátalma sokféle vitamint és antioxidánsot tartalmaz.

Nature Box Gránátalma tápláló hajmaszk (Recovery Mask) 200 ml
2 120 Ft

A gránátalma tápláló hajmaszk táplálja a fejbőrt, és megakadályozza, hogy kiszáradjon. A gránátalmaolaj ismert, mert sok vitamint és antioxidánsot tartalmaz, amelyek javítják a száraz bőr állapotát. Ez védőfóliát hagy, amely megvédi a hajat a gyökerektől a csúcsig.

Nature Box Gránátalma tápláló testápoló (Body Milk) 385 ml
2 160 Ft 2 090 Ft

Tápláló testápoló, gránátalma hosszú távú hidratáláshoz. Táplálja a bőrt és megakadályozza, hogy kiszáradjon. A gránátalmaolaj ismert, mert sok vitamint és antioxidánsot tartalmaz, amelyek javítják a száraz bőr állapotát. Hagyjon védőfóliát.

Nature Box Regeneráló szilárd sampon töredezett hajvégekre 85 g
2 010 Ft 1 890 Ft

Válassza ezt a szilárd sampont, amely hidegen sajtolt avokádó olajat tartalmaz,ezáltal regenerálja a hajszálakat. Vegán összetétel, parabénektől, szulfátoktól és színezéktől mentes. Válassza ezt a szilárd szappant, és kerülje a műanyag csomagolást.

Nature Box Szilárd szappan Avocado Oil Shower Bar 150 g
1 560 Ft

Tapasztalja meg az avokádó egyedi illatát ezzel a szilárd tusfürdővel hidegen sajtolt avokádóolajjal. Bőrgyógyászatilag tesztelt, gazdag habot képez, sima érzést kölcsönöz. A 100% -ban hidegen sajtolt avokádóolajjal fontos vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz.

Nature Box Szilárd szappan Coconut Oil Shower Bar 150 g
1 500 Ft 1 300 Ft

A kókusz frissítő illatát árasztja a testre tusolás közben. Bőrgyógyászatilag tesztelt, gazdag habot képez, sima érzést kölcsönöz. 100% -os hidegen sajtolt kókuszolaj, tartalmaz fontos vitaminokat és antioxidánsokat. Vegán összetétel, parabénektől, szulfátoktól és színezéktől mentes.

Nature Box Természetes balzsam spray 200 ml
1 950 Ft 1 830 Ft

Erősebb hosszú haj könnyen és gyorsan: azonnal hat! A 100% -ban hidegen sajtolt avokádóolajjal ellátott összetétel fontos vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz, amely nem terheli el az ápolást és azonnal megkönnyíti a fésülést.

Nature Box Természetes balzsam spray 200 ml
1 950 Ft 1 830 Ft

Készítsen egy gyönyörű, regenerált hajkoronát még útközben is a Nature Box Express Spray balzsam segítségével. Helyreállítja a sérült hajat és könnyen fésülhetővé varázsolja.

Nature Box Természetes hajápoló balzsam Almond Oil (Conditioner) 385 ml
2 000 Ft 1 880 Ft

Almond Oil természetes hajbalzsamot a szelíd hajra érzéssel elhagyja haját fényes, puha és tápláló. Ez regenerálja és megkönnyíti a fésülést. Ezenkívül szilikonok és parabének mentesek, és vegánok számára is alkalmasak. Kezelje a haját tökéletesen a természetes olajokkal.

Nature Box Természetes hajbalzsam 385 ml
1 950 Ft 1 830 Ft

A 100% hidegen sajtolt olívaolajjal ellátott balzsam segítségével kényeztesse haját a lágyság érzetével. Alkalmas vegánok számára, mesterséges színezékek és szilikon nélkül. .

Nature Box Természetes testápoló Avocado Oil ( Body Lotion) 385 ml
2 160 Ft 2 040 Ft

Természetes testápoló Az Avocado Oil hidratálja a finomabb bőrt egész nap. Használata után a bőre rugalmas, lágy és hidratált lesz. Alkalmas vegánok számára is, és nem tartalmaz szilikonokat vagy parabéneket. Élvezze a fényes élményt a természetes tejből teli testtel.

Nature Box Volumennövelő szilárd sampon 85 g
2 150 Ft

A volumennövelő Almond Oil szilárd sampon nem terheli el a hajat a gyökerektől a hajvégekig. Fedezze fel haja természetes mennyiségét ezzel a szilárd samponnal, amely hidegen sajtolt mandulaolajat, fontos vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaz.