NeoStrata® Intenzív krém öregedésgátló Skin Active (Intensive Eye Therapy) 15 g
22 480 Ft 17 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Skin Active Intensive Aging Eye Cream láthatóan megfiatalítja és erősíti a szem területét. Kikapcsolja a szemkörnyék bőrét, és eltávolítja a ráncokat. Egy másik bónusz a duzzanat és a sötét körök csökkentése a szem alatt. Szemészetileg tesztelt. Az eredmény egy friss, megújult vitalitású bőr. .

NeoStrata® Emelő szérum Skin Active (Tri-Therapy Lifting Serum) 30 ml
30 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Skin Active Lifting Serum hármas anti-age hatást eredményez egyetlen termékben! Láthatóan csökkenti a ráncokat és a vonalakat, és az összetevőknek köszönhetően minden bőrrétegben hat. Megerősíti a hámozott bőrt és javítja annak rugalmasságát.

NeoStrata® Skin Active (Triple Firming Neck Cream) 80 g
22 480 Ft 19 650 Ft

A nyak és a Decollet Skin Active krémjeinek helyreállítása Skin Active simítások és torok és dekoltázsok. Ez intenzíven hidratálja a bőrt és biztosítja a szükséges gondozást és táplálékot ezeken a nehéz kezelhető területeken. Parfümmentes és dermatológiailag tesztelt.

NeoStrata® Enlighten (Pigment Light ening Gel) 20 g
13 570 Ft 12 410 Ft

Helyi gél a pigment foltok ellen Az Enlighten egyesíti a bőrszíntónust, megakadályozza a nem kívánt pigmentációt és megakadályozza az új foltok kialakulását. A bőr antioxidáns védelmet nyújt, csökkenti a megnagyobbodott pórusokat, és így megakadályozza a pattanások kialakulását.

NeoStrata® Hámlasztó arctisztító hab Skin Active (Exfoliating Wash) 125 ml
14 340 Ft 13 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Skin Active Exfoliating Cleansing Foam minden bőrtípusra készült. Eltávolítja az összes szennyeződést, beleértve a make-up maradványokat, és előkészíti az utókezelésre. Elősegíti a bőrsejtek megújulását és frissíti a bőrt. Lágyítja és beállítja pH-ját a természetes értékére.