NERF Fortnite RL

NERF Fortnite RL

Értékelés: 4,5
14 190 Ft 12 930 Ft

Ezt a Nerf Blastert a Fortnite ihlette. Tapasztald meg a Fortnite csatáit a való életben. Ez a Nerf Fortnite RL egy nagy robbanó fegyver. A csomag 2 Nerf Fortnite hab rakétát tartalmaz.

NERF Fortnite Sneaky Springer-36%

NERF Fortnite Sneaky Springer

Értékelés: 4,5
8 790 Ft 5 590 Ft

Kiárusítás

Ez a szivacslövő a Fortnite Battle Royale népszerű videojátékban használt ikonikus fegyver által ihletett designt kínál. 6 darab hivatalos Nerf Elite tölténnyel, 3 töltényre elegendő tölténytárral és levehető tartozékkal együtt kapható.

NERF ACCUSTRIKE póttöltény, 6 db-68%
3 790 Ft 1 190 Ft

Kiárusítás

A Nerf harcosai játszanak, amíg el nem fogy a töltényük, ezekkel a póttöltényekkel feltöltheted flottád erejét. A csomagolás 6 db Accustrike nyilat tartalmaz. Ezek a nyilak bármelyik N-STRIKE Accustrike fegyverrel kompatibilisek.

NERF ELITE Disruptor Szivacslövő-23%
5 990 Ft 4 590 Ft

Kiárusítás

Célozz és lőj minél gyorsabban az N-Strike Elite sorozat Disruptor szivacslövő fegyverével! Javasolt életkor: 8–18 éves korosztálynak Kiknek ajánlott: Fiúknak Célozz és lőj minél gyorsabban az N-Strike Elite sorozat Disruptor szivacslövő fegyverével! A Disruptor fegyvernek gyorsan forgó tárja van, amiben 6 db lövedéket is tudsz tárolni. Célozz és lőj egyet, vagy egy hatos sorozatot!A lövedéket akár 27 méterre is ellőheted.

NERF Fortnite Risky Reeler fegyver
21 790 Ft 20 210 Ft

A Nerf Fortnite AR-L blastert a népszerű Fortnite videojátékban használt fegyver ihlette. Egy ugyanolyan színű, ugyanolyan kinézetű blaster lehetővé teszi, hogy még gyorsabban lődd ki a lövedéket. A gomb segítségével aktiválhatod a gyorsabb lövést, nyomd meg az exponáló gombot és forgasd el a nyilat. A csomagban 10 nyíl és 20 Nerf Fortnite Elite nyíl található. Fordítsd a látványt a lövések pontosságára.

NERF Fortnite Snobby Shotty
7 190 Ft 6 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Fortnite TS-R-t a Fortnite Battle Royale ihlette, amely a népszerű videojáték színeit és megjelenését másolja! Élvezd a szabadtéri szórakozást a vízi kabátoddal, és ne félj, hogy nedves lesz. Ez a Nerf Super Soaker Water Blaster akár 1 liter vizet is tartalmazhat.

NERF Nitro Flashfury Chaos-38%

NERF Nitro Flashfury Chaos

Értékelés: 5
10 590 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Nerf Nitro Flashfury Chaos a szórakozás új dimenzióját hozza el gyermekeid számára. A szett három különböző tapasztalatot kínál, mely a játékot verhetetlenné teszi: tölténykilövés, játék az autókkal és akadályépítés a fegyver mellett található akadályokból. A hab autók úgy vannak kialakítva, hogy nagyon gyorsan, és messzire röpüljenek. A kazettában akár három darab autó is elfér, melyek a csomagban találhatók. Nagy változatossága gyermekeidnek sok órányi szórakozást nyújt a különböző akadályok kombinációjával, amely mostmár a céllövészetet is tartalmazza.

NERF Nitro Nitro Doubleclutch szett-47%
17 390 Ft 9 090 Ft

Kiárusítás

Élvezd az igazi szórakozást a DoubleClutch Inferno szettel! Ez a Nerf Nitro készlet kétcsövű fegyvert tartalmaz, így a gyerekek 2 autót is kilőhetnek egyszerre. Állítsd be a dupla célt és lődd ki a hab autókat a gátra. Gátba való ütközésük 2 lemezt repít a levegőbe.

NERF SuperSoaker Fortnite HC E
4 990 Ft

A Fortnite HC E-t a népszerű Fortnite videojátékban használt wacko inspirálta, a kedvenc videojátékával másolva a színeket és a sima megjelenést! Élvezd a szabadtéri szórakozást a vízi kabátoddal, és ne félj, hogy nedves lesz. Ez a Nerf Super Soaker Water Blaster akár 0,2 liter vizet is tartalmazhat.

NERF ELITE Delta Trooper kilövő-28%
15 690 Ft 11 190 Ft

Kiárusítás

A Nerf N-Strike Elite Delta Trooper egy levehető puskatust és csőhosszabbítót tartalmaz, ami több típusú csatához is átalakítható. Csatlakoztasd a tust a lövedékek jobb pontosságának érdekében. Add hozzá a csőhosszabbítót a távolabbi célpontok esetén. A fegyver akár 27 méteres távolságra kilövi a lövedéket.

NERF Elite Mega Cycloneshock Szivacslövő játékfegyver
9 390 Ft 8 490 Ft

Kiárusítás

Légy a csataterek királya a Nerf Elite Mega Cycloneshock szivacslövő fegyverrel. Egyszerre akár hat lőszert is tud tárolni, amiket egyesével, vagy akár sorozatban is ki tudsz lőni. A nagyméretű szivacslövedékeket 20 méter távolságra is ellőheted. Gyermekek számára 8 éves kortól ajánlott.

NERF Elite Surgefire Szivacslövő-30%
12 290 Ft 8 490 Ft

Kiárusítás

Tapasztald meg a Nerf izgalmát és energiáját, és nézd meg, hogy a Nothin Nerf N-Strike Elite blaszterek miért olyan nagyszerű teljesítményt nyújtanak a Nerf csatákban. Kényszeríts mindenkit térdre az N-Strike Elite SurfFire blasterrel!

NERF Elite Trilogy DS 15 blaster
17 590 Ft 14 280 Ft

Az új Nerf Elite Trilogy DS 15 blaster egy mechanikus blaster, amely 3 Elite dartsot hoz létre a patronból. A csomag 5 darab patront és 15 darab Elite nyilat tartalmaz. Minden patronhoz három nyíl van. Szórakozz ezzel a Nerf fegyverrel.

NERF ELITE Infinus kilövő-33%

NERF ELITE Infinus kilövő

Értékelés: 5
29 590 Ft 19 590 Ft

Kiárusítás

Fegyver öntöltő mechanizmussal a folyamatos harc érdekében! A Nerf N-Strike Elite Infinus fegyver Speed-Load motoros technológiát kínál, mely automatikusan tölti a lövedéket a csőbe. A dob rögzítve van a fegyverhez, így a harcosoknak nem kell kivenni a dobot az újratöltéséhez. Újratölthetnek és lőhetnek anélkül, hogy ki kellene venniük a dobot, így a töltés során sem áll meg a harc.

NERF Star Wars Microshots - Han Solo
3 509 Ft 2 950 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Nerf Star Wars fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Star Wars Microshots - Rey
3 509 Ft 3 190 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Nerf Star Wars fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Star Wars Microshots - Stormtrooper
3 509 Ft 3 360 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Nerf Star Wars fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Accustrike Quadrant-31%

NERF Accustrike Quadrant

Értékelés: 3,5
4 934 Ft 3 390 Ft

Kiárusítás

A Nerf Accustrike Qadrant négy nyilas blaster praktikus, kompakt méretben odavág a csatatéren. A Nerf Quadrant Blaster forgó tölténytárral rendelkezik, és kis méretének köszönhetően tökéletes a titkos küldetésekhez.

NERF Elite csere nyilak 75 ks
9 990 Ft 7 540 Ft

NERF Elite csere nyilak 75db. Ha az N-Strike Elite játékban elfogy a nyilad, balszerencséd van, veszítesz. Ezért gondoskodj róla és időben több legyen. Cserélhető nyilak NERF Elite 75 darab.

NERF ELITE Rukkus ICS-8-36%

NERF ELITE Rukkus ICS-8

Értékelés: 4
8 797 Ft 5 590 Ft

Kiárusítás

Töltsd meg és lőj a Ruckus ICS-8 fegyverrel! Ez a Nerf N-Strike Elite fegyver banán tölténytárral rendelkezik, amibe 8 töltény fér el. A tölténytár a fegyverhez van rögzítve, ami gyors és könnyű újratöltést eredményez . Helyezz be 8 töltényt a kijelölt banán tölténytárba, pumpáld fel és húzd meg a ravaszt.

NERF MODULUS Shadow ICS 6-32%

NERF MODULUS Shadow ICS 6

Értékelés: 3,5
11 616 Ft 7 790 Ft

Kiárusítás

Maradj rejtve vagy világíts a ICS-6 Nerf Modulus Ghost Ops Shadow segítségével! Világíts a fényt aktiváló gomb megnyomásával. Legyen mindig feltöltve a fegyvered a titkos küldetések során és maradj rejtve. Világíts rá az ellenfélre!

NERF MODULUS Shadow ops fegyver-32%
19 103 Ft 12 990 Ft

Kiárusítás

Maradj láthatatlan módban vagy világítsd meg az utat a Nerf Modulus Ghost Ops Evader segítségével! Ez az automata fegyver átlátszó fedéllel rendelkezik, amely az aktiváló gomb megnyomása után kezd el világítani. Tartsd a fegyvert láthatatlan módban a titkos küldetések alatt, hogy rejtve maradj. Világítsd ki a fegyvert, hogy segítsen a sötét helyeken.

NERF Zombie Strike Flipfury Szivacslövő Játékfegyver-28%
10 890 Ft 7 790 Ft

Kiárusítás

Légy a csataterek királya a Nerf Zombie Strike Flipfury szivacslövő fegyverrel. Dupla forgótárának köszönhetően pillanatok alatt csőre tudod tölteni. A rugós felhúzónak köszönhetően azonnal újratölthetsz, a tárakat az alsó kallantyú segítségével tudod átfordítani. Akár 20 méter távolságra is ellőhetsz vele. Gyermekek számára 8 éves kortól ajánlott.

NERF N-Strike Elite Firestrike Szivacslövő pisztoly-36%
5 190 Ft 3 290 Ft

Kiárusítás

Nerf N-Strike Elite Firestrike egy egyszerűen kezelhető, fergeteges szórakozást biztosító játékfegyver. Precíziós lézerének köszönhetően minden körülmények között probléma nélkül célozhatsz, ezzel óriási előnyre téve szert az ellenséggel szemben. 3 darab lövedékét akár 23 méterre ellőheted, újratöltése szintén pillanatok kérdése csupán.

NERF Modulus Mediator-37%

NERF Modulus Mediator

Értékelés: 5
10 090 Ft 6 290 Ft

Kiárusítás

A maximális teljesítmény és a szuper-sportesemény érdekében szükséges megszerezned a Nerf blaster-t! Szereld össze fegyveredet bármilyen küldetésre vagy csatára az Nerf N-strike Modulus rendszerrel. Éld át a kalandokat az új Modulus Mediator blasszterrel, amely a Modulus sorozat része.

NERF ELITE JOLT pisztoly-27%

NERF ELITE JOLT pisztoly

Értékelés: 5
2 890 Ft 2 090 Ft

Kiárusítás

Ne tévesszen meg a Nerf Elite Jolt apró mérete, ugyanis emellé elég nagy erő társul. Csak töltsd meg két töltényeddel a pisztolyt, rejtsd el, lopakodj az ellenség mellé, így szinte azonnal kiiktathatod őket! Újratöltése egyszerű, így sosem érhet meglepetés.

NERF ELITE Rough Cut-19%

NERF ELITE Rough Cut

Értékelés: 5
9 090 Ft 7 290 Ft

Kiárusítás

Nerf ELITE Rough Cut egy kiváló minőségű, szivacslövő játékpuska. A puska elsősorban közeli célpontok elleni támadásra alkalmas, de szükség esetén maximális hatótávolsága 20 m. Gyerekeknek 8 éves kortól ajánlott.

NERF N-Strike Mega Bigshock Szivacslövő Játékfegyver-43%
5 290 Ft 2 990 Ft

Kiárusítás

Légy a csataterek bajnoka a Nerf N-Strike Mega Bigshock szivacslövő pisztollyal. A pisztoly egylövetű, minden tüzelés után újra kell tölteni. A pisztoly tetején tudsz egy tartalék ,nagyméretű lőszert tárolni, a fegyvert a markolaton található felhúzóval tudod élesíteni. Gyermekek számára 8 éves kortól ajánlott.

NERF Super Soaker Barracuda
7 042 Ft 5 790 Ft

Lepd meg az ellenfeleid a vízi csata közben a kétkezes és két tartályos blasterrel. A Nerf Super Soaker Barracudában akár 1 liter víz is elfér. Töltsd meg a vízipisztolyod és kezd el jó erősen pumpálni. Győzd le az ellenfeled a dupla vízsugárral.

NERF Super Soaker Piraňa

NERF Super Soaker Piraňa

Értékelés: 5
2 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lepd meg az ellenfeled a kompakt és könnyű Nerf Super Soaker Pirája blasterrel. A fegyver egy kézzel való elsütésre lett optimalizálva. Nem kell pumpálni, elég csak megtölteni vízzel és meghúzni a ravaszt.

NERF Accustrike 24 darabos utántöltő
3 490 Ft 2 990 Ft

Kiárusítás

A Nerf Accustrike 24 darabos utántöltő még nagyobb pontosságot garantál.A Nerf Elite pisztolyokkal kompatibilis.

NERF Elite 12 töltény

NERF Elite 12 töltény

Értékelés: 5
1 990 Ft 1 740 Ft

Nerf Elite tölténycsomagja 12 darabot tartalmaz, melyekkel hatalmas tűzerőre tehetsz szert! Szivacsos anyagú, így gyorsan repül és megbízhatóan célba is talál. Tapadós kivitelezésének köszönhetően szinte bármilyen felületre odaragad, amit célba veszel, és bármilyen N-Strike Elite fegyverrel működőképesek.

NERF ELITE mega dobónyilak 20 db
4 661 Ft 3 630 Ft

Szerezz be 20 mega dobónyilat a Mega távolság érdekében! Ez a számos darabot tartalmazó nyíl készlet olyan erővel lát el, amelyre szükséged van ahhoz, hogy kiemelt szerepet kapj a pályán. A nyilak hangot adnak ki repülés közben.

NERF ELITE Microshots Firestrike
3 170 Ft 2 390 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Hasbro Nerf fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF ELITE Microshots Hammershot
3 290 Ft

Kiárusítás

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Hasbro Nerf fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF ELITE Microshots Strongarm
3 170 Ft 2 990 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi. A Hasbro Nerf fegyvere tökéletes teljesítményt nyújt a Nerf csaták számára. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Fortnite HC E-21%

NERF Fortnite HC E

Értékelés: 5
5 590 Ft 4 390 Ft

Kiárusítás

Ezt a Nerf Blastert a Fortnite ihlette. Tapasztald meg a Fortnite csatáit a valóságban ezzel a Mega Blasterrel egy lövéssel. A Blaster-et az első Nerf Mega nyíllal használhatod. A csomag 3 Nerf Mega nyilat tartalmaz.

NERF MEGA Bulldog-37%

NERF MEGA Bulldog

Értékelés: 5
9 511 Ft 5 990 Ft

Kiárusítás

A Blaster Nerf Mega Bulldog az AccuStrike család része, amely töltényeit még nagyobb pontosságra tervezték. Tárazz be 3 töltényt az elülső tárba, húzd meg a fogantyút és húzd meg a ravaszt. Szabd személyre a fegyvered az elülső markolat csatlakoztatásával, a puskatus és a célkereszt kihúzásával.

NERF Mega Megalodon-33%

NERF Mega Megalodon

Értékelés: 4,5
17 590 Ft 11 690 Ft

Kiárusítás

Ez az új Nerf Mega Blaster egy 20 Nerf Mega nyilakkal ellátott forgótárat tartalmaz. Hosszabbítsd meg a fogantyút és lőjj! A csomag 20 Nerf Mega nyilat tartalmaz, amelyek repülés közben sípolnak. Szórakozz ezzel a Nerf fegyverrel.

NERF Microshots Fortnite blaster AR-L-16%
3 590 Ft 2 990 Ft

Kiárusítás

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi A Nerf Star Wars blaster tökéletes teljesítményt biztosít a Nerf csatákhoz. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Microshots Fortnite blaster BATTLE BUS-16%
3 590 Ft 2 990 Ft

Kiárusítás

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi A Nerf Star Wars blaster tökéletes teljesítményt biztosít a Nerf csatákhoz. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Microshots Fortnite blaster HC-E
3 590 Ft 3 090 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi A Nerf Star Wars blaster tökéletes teljesítményt biztosít a Nerf csatákhoz. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Microshots Fortnite blaster LLAMA
3 790 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi A Nerf Star Wars blaster tökéletes teljesítményt biztosít a Nerf csatákhoz. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Microshots Fortnite blaster RL
3 790 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi A Nerf Star Wars blaster tökéletes teljesítményt biztosít a Nerf csatákhoz. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!

NERF Microshots Fortnite blaster TS
3 590 Ft 3 090 Ft

Tapasztald meg a Nerf izgalmát, energiáját és stílusát, és megtudod, miért: Vagy Nerf, vagy semmi A Nerf Star Wars blaster tökéletes teljesítményt biztosít a Nerf csatákhoz. A Nerf MicroShots sorozat ötvözi a kollekciókat és a játékokat a Nerf kedvencek mini verzióival!