Neutrogena Bőrradír Oil Balancing (Daily Exfoliator) 150 ml
2 260 Ft

Ez a frissítő bozót mindennapi használatra mész- és aloevera-vel megszorítja a pórusokat és érleli a bőrt. Természetes cellulóz hámlasztószereket tartalmaz, amelyek felszabadítják a pórusokat, megtisztítják a bőrt és megfosztják a fölösleges faggyútól a hosszú távú zavart. .

Neutrogena Brightening Eye Booster (Eye Awakening Gel-Cream) 15 ml
4 250 Ft

A Brightening Eye Cream Hydro Boost hialuronsav-komplexumot tartalmaz, hogy három napos hatást fejtsen ki a nap folyamán:

azonnal intenzíven hidratálja a szem területét, hozzáadja a frissességet és megvilágítja a fáradt szemeket, a bőrt 24 órán keresztül hidratálja, megakadályozza a rugalmasság

Neutrogena Cellular Boost szemkörnyékápoló (Eye Rejuvenating Cream) 15 ml
5 670 Ft

A bőr öregedésének egyik meghatározó belső okai közé tartozik a celluláris kiégés.  Ennek eredménye a bőr rugalmasságának elvesztése, a ráncok és a nem egyenletes bőrszín megjelenése.  A sejtek kiégésének fő oka az UV sugárzás, a levegőszennyezés, a stressz és a fáradtság.

Neutrogena (Hand Cream) 75 ml
1 500 Ft

Azonnali, tartós megkönnyebbülés még nagyon száraz kezek esetén is. A glicerinnel dúsított formula azonnal megvédi a nagyon száraz és repedt kezeteket is. Még súlyosan kedvezőtlen körülmények között is észrevehetően lágyabbá és rugalmasabbá teszi a kezét.

Neutrogena Hidratáló arcápoló gél Hydro Boost (Water Gel) 50 ml
5 320 Ft 4 750 Ft

A Hydro Boost biztosítja a bőrt a nap folyamán szükséges hidratálással, és láthatóan világos megjelenést biztosít. Speciális bőrhidratációs élményt és bőrápolást biztosít az intenzíven sima és sima bőr számára. A frissítő és rendkívül könnyű hialuronsav azonnal felszívódik.

Neutrogena Hidratáló testápoló Hydro Boost (Quenching Body Gel Cream)
2 350 Ft

Hidratáló testápoló A Hydro Boost fejlett bőrhidratáló és testápolási ellátással rendelkezik a klinikailag bizonyított, rugalmasabb és sugárzó bőrt illetően. Frissítő és rendkívül könnyű, hialuronsavas gélkészítmény, amely képes a víz súlyának 1000-szeresére kötődni.

Neutrogena Hydro Boost (Cleanser Water Gel) 200 ml
2 260 Ft

A Hydro Boost tisztító bõrgél egy innovatív, könnyû gél, amely vízzel való használatra aktiválódik. Tisztítja a bőrt a szennyeződéstől, zsírtól és sminktől, miközben intenzíven hidratálja.

Neutrogena Hydro Boost micellar víz 3 in 1 (Micellar Water) 400 ml
2 830 Ft

Neutrogena Hydro Boost micelláris víz 3in1 egyedülálló összetétele három, a hialuronsav által támogatott micelláris molekula. Minden micelláris molekula más hatásokra összpontosít: eltávolítja a vízhatlan sminket, megtisztítja a bőrt és intenzíven hidratálja a bőrt.

Neutrogena Hydro Boost (Quenching Hand Gel Cream) 75 ml
1 640 Ft

Az ultra hidratáló kézkrém fejlett bőrhidratálást és gyakorlati élményt nyújt. Frissítő és rendkívül könnyű, hialuronsavval készült gélkompozícióval rendelkezik, amely képes a víz súlyának 1000-szeresére kötődni.

Neutrogena Hydro Boost (Sleeping Cream) 50 ml
5 380 Ft

Hydro Boost hidratáló éjszakai krém hialuronsavval és gélkészítménnyel, memóriahatással, amely eltávolítja a fáradtság jeleit és javítja a bőr ellenálló képességét. Pleť hidratált marad 24 órán át. .

Neutrogena Intenzív hidratáló szérum Hydro Boost (Capsule In Serum) 30 ml
5 380 Ft

A Hydro Boost® intenzív hidratáló szérumának köszönhetően energizálja és bámulja a bőrt, intenzíven hidratálja, segíti a sima ráncokat és azonnal feljavítja a fáradt bőrfelületet   Az intenzív szérum hialuronsavat tartalmaz és 24 órán keresztül hidratálja a bőrt.

Neutrogena Kézápoló maszka CICA-Repair (Hand Mask) 1 pár
1 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A regeneráló CICA kézápoló maszk elősegíti a bőr regenerálódását már az első használat után. Pakolásként működik, amely intenzíven hidratálja és megnyugtatja a bőrt. A hidratáció optimális szintjének fenntartására szolgál, amely nélkülözhetetlen a bőr gyógyításához. Alkalmas érzékeny bőrre.

Neutrogena Nagyon koncentrált (Hand Cream) 75 ml
1 500 Ft

Az erősen koncentrált kézkrém azonnal és tartósan megkönnyebbülést ad még a nagyon száraz bőrnek is. Kifejezetten nagyon száraz és repedt kézre fejlesztették ki. Még nagyon kedvezőtlen körülmények között is észrevehetően lágyabbá és rugalmasabbá teszi a kezét.

Neutrogena ( Skin Detox ) 150 ml
2 830 Ft

A bőr hámlása gélt egy sor Skin Detox hűtés készítmény kíméletesen távolítja el a mindennapi szennyeződéseket anélkül, hogy megzavarnánk a természetes nedvességet a bőr. Mélyen tisztítja a bőrt a toxinoktól és a külső szennyeződésektől. Lágy és világosabb megjelenést hagy.

Neutrogena (Triple Micellar Water) 400 ml
2 830 Ft

Mikelláris víz három káprázatos hatással. Eltávolítja a vízálló sminket, harcol a méreganyagok ellen, és eltávolítja a bőr szennyeződését.