Neutrogena Brightening Eye Booster (Eye Awakening Gel-Cream) 15 ml
3 970 Ft

A Brightening Eye Cream Hydro Boost hialuronsav-komplexumot tartalmaz, hogy három napos hatást fejtsen ki a nap folyamán:

azonnal intenzíven hidratálja a szem területét,
hozzáadja a frissességet és megvilágítja a fáradt szemeket,
a bőrt 24 órán keresztül hidratálja, megakadályozza a rugalm


Neutrogena Cellular Boost bőrfiatalító szérum (Rejuvenating Concentrate) 30 ml
5 310 Ft

Újdonság

A bőr öregedésének egyik meghatározó belső okai közé tartozik a celluláris kiégés.  Ennek eredménye a bőr rugalmasságának elvesztése, a ráncok és a nem egyenletes bőrszín megjelenése.  A sejtek kiégésének fő oka az UV sugárzás, a levegőszennyezés, a stressz és a fáradtság.


Neutrogena Cellular Boost szemkörnyékápoló (Eye Rejuvenating Cream) 15 ml
5 310 Ft

Újdonság

A bőr öregedésének egyik meghatározó belső okai közé tartozik a celluláris kiégés.  Ennek eredménye a bőr rugalmasságának elvesztése, a ráncok és a nem egyenletes bőrszín megjelenése.  A sejtek kiégésének fő oka az UV sugárzás, a levegőszennyezés, a stressz és a fáradtság.


Neutrogena Hidratáló testápoló Hydro Boost (Quenching Body Gel Cream)
2 190 Ft

Hidratáló testápoló A Hydro Boost fejlett bőrhidratáló és testápolási ellátással rendelkezik a klinikailag bizonyított, rugalmasabb és sugárzó bőrt illetően. Frissítő és rendkívül könnyű, hialuronsavas gélkészítmény, amely képes a víz súlyának 1000-szeresére kötődni.


Neutrogena Hydro Boost (Cleanser Water Gel) 200 ml
2 120 Ft

A Hydro Boost tisztító bõrgél egy innovatív, könnyû gél, amely vízzel való használatra aktiválódik. Tisztítja a bőrt a szennyeződéstől, zsírtól és sminktől, miközben intenzíven hidratálja.


Neutrogena Hydro Boost hidratáló arcgél (Water Gel) 50 ml
5 030 Ft

Pleť Hydro Boost Pleť a nap folyamán nedvességet biztosít és láthatóan fényesebb megjelenést biztosít. Hosszú élményt nyújt a bőr hidratálásához és a testápoláshoz a rendkívül sima és sima bőrért. A hialuronsav frissítő és rendkívül könnyű összetétele azonnal felszívódik.


Neutrogena Hydro Boost hidratáló krém (Gel-Cream) 50 ml
5 040 Ft

A frissítő Hydro Boost innovatív hialuronsav komplexet és frissítő összetételt tartalmaz. Hialuronsavat tartalmaz, amely képes a saját súlyának 1000-szeresére kötődni a vízben, és ezáltal lezárja a bőr nedvességét.


Neutrogena Hydro Boost micellar víz 3 in 1 (Micellar Water) 400 ml
2 650 Ft

Neutrogena Hydro Boost micelláris víz 3in1 egyedülálló összetétele három, a hialuronsav által támogatott micelláris molekula. Minden micelláris molekula más hatásokra összpontosít: eltávolítja a vízhatlan sminket, megtisztítja a bőrt és intenzíven hidratálja a bőrt.


Neutrogena Hydro Boost (Quenching Hand Gel Cream) 75 ml
1 520 Ft

Az ultra hidratáló kézkrém fejlett bőrhidratálást és gyakorlati élményt nyújt. Frissítő és rendkívül könnyű, hialuronsavval készült gélkompozícióval rendelkezik, amely képes a víz súlyának 1000-szeresére kötődni.


Neutrogena ( Skin Detox ) 150 ml
2 650 Ft

A bőr hámlása gélt egy sor Skin Detox hűtés készítmény kíméletesen távolítja el a mindennapi szennyeződéseket anélkül, hogy megzavarnánk a természetes nedvességet a bőr. Mélyen tisztítja a bőrt a toxinoktól és a külső szennyeződésektől. Lágy és világosabb megjelenést hagy.


Neutrogena (Triple Micellar Water) 400 ml
2 650 Ft

Mikelláris víz három káprázatos hatással. Eltávolítja a vízálló sminket, harcol a méreganyagok ellen, és eltávolítja a bőr szennyeződését.