Niceboy HIVE E2 fülhallgató

Niceboy HIVE E2 fülhallgató

Értékelés: 4,5
14 990 Ft

9 890 Ft

Stílusos Bluetooth fülhallgató elegáns külsővel, amely kiváló hangzást biztosít. A Niceboy HIVE E2 beépített akkumulátorral rendelkezik, amely akár 8 órán keresztül is képes kedvenc zenéjét játszani. Az egyszerű kezelésnek köszönhetően közvetlenül a fülhallgatón átkapcsolhat a játszott művek között és a hangerőn is állíthat. A beépített mikrofon segítségével egyszerűen elintézheti telefonbeszélgetéseit is.


Niceboy Mellkasheveder

Niceboy Mellkasheveder

Értékelés: 5
5 990 Ft

4 990 Ft

Niceboy mellkasheveder segítségével biztonságosan felsőtestére erősítheti akciókameráját. Ez az elhelyezés nemcsak szabadon hagyja a kezeket, de belső nézetet is biztosít a nézőnek, aki ezáltal szinte testközelből élheti át a felvételt. A rugalmas heveder kényelmesen méretre állítható, és nem befolyásolja a mozgásszabadságot, így ideális mindenféle sporthoz.


Niceboy HIVE pods

Niceboy HIVE pods

Értékelés: 4,5
24 990 Ft

18 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató a fülbe többfunkciós vezérlőgombbal. Niceboy HIVE pods automatikusan párosítódik a készülékeddel, amint kiveszed a töltőállomásból. Így meghosszabítod a fülhallgató élettartamát akár 30 órára és biztonságot nyújt a fülhallgató számára hordozás közben.


Niceboy HIVE 2 Touch Vezeték nélküli fejhallgató-38%
20 990 Ft

12 990 Ft

Kiárusítás

Niceboy HIVE 2 Touch egy különleges vezeték nélküli fejhallgató. Az érintés-technológiának köszönhetően könnyen kezelhető. A kristálytiszta hangról és stabil jelátvitelről CSR chip és Bluetooth 4.1 technológia gondoskodik. Kimagasló akkumulátor teljesítménye akár 18 órán keresztül biztosítja a zenehallgatást, ha pedig a fejhallgató lemerülne, az audio kábel kimenettel, hagyományos módon is használhatja.


Niceboy HIVE XL

Niceboy HIVE XL

Értékelés: 4,5
22 490 Ft

A hordozható Bluetooth fejhallgató eltávolítható 3,5mm jack kábellel rendelkezik. Élvezd az extra basszusokat a MaxxBass technológiának köszönhetően a Niceboy HIVE XL fejhallgatóval. A puha fülkagylók szigetelése megsemmisíti a nem kívánatos környezeti zajokat, így el tudsz merülni zenéd ritmusában.


Niceboy RAZE

Niceboy RAZE

Értékelés: 4,5
24 990 Ft

12 990 Ft

2 év garancia

Hordozható Bluetooth hangszóró IPX7 védelemmel, amely védi a hangszórót a víztől 1 m mélységig, 30 percig. A Niceboy Raze egy feltöltésre 8 óra vezeték nélküli zenelejátszásra képes. A 360°-os térhangzás egyenletesen eljut a helyiség minden sarkába, valamint a kültéri körülményekkel is megbirkózik. A csomagolás tartalma egy audiokábel, amely segítségével a hangszóró zenei eszközhöz csatlakoztatható.


Niceboy RAZE home

Niceboy RAZE home

Értékelés: 5
30 990 Ft

19 490 Ft

Hordozható hangszóró akár 10 órás akkumulátor élettartammal. A Niceboy RAZE home beépített mikrofonnal van felszerelve a hands-free telefonhívások érdekében. Streameld a zenédet Bluetooth-on keresztül, vagy microSD kártyáról, és egyéb hangberendezéseket a 3,5mm jack audiokábelen keresztül csatlakoztathatsz.


Niceboy HIVE

Niceboy HIVE

Értékelés: 4,5
15 900 Ft

11 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató amely akár 10 m-es hatáskörrel és 13 órányi zenehallgatással rendelkezik. A Niceboy HIVE kényelmes puha párnái biztosítják, hogy a** környezeti zajok kint maradjanak** és ne szűrődjenek be. Utazásod során ne felejtsd otthon a hozzá tartozó audiokábelt sem, amely a csomaghoz hozzátartozik. A hands-free kihangosító használatával fogadhatunk telefonhívásokat – köszönhetően a beépített mikrofonnak.


Niceboy SOUNDtube Hordozható hangszóró
13 790 Ft

9 590 Ft

2 év garancia

Niceboy SOUNDtube Vezeték nélküli hangszóró tökéletes választás mindenki számára. A hangszóró Bluetooth technológiával rendelkezik, így bármilyen Bluetooth kapcsoltra képes eszközzel kapcsolódhatunk hozzá. A zenelejátszást 10 méteres hatótávolságon belül vezérelhetjük okostelefonunkkal. A hangszórók 2×5 W-os teljesítménnyel rendelkeznek, valamint a készülék egy kiváló minőségű 2200 mAh akkumulátorral lett felszerelve, mellyel akár 7–9 órán át hallgathatjuk kedvenc zeneszámainkat.


Niceboy Vega 5 Pop

Niceboy Vega 5 Pop

Értékelés: 3,5
48 990 Ft

39 990 Ft

2 év garancia

Niceboy Vega 5 pop Akciókamerát bárhova magával viheti. Ezzel a parányi eszközzel megörökítheti kirándulásai vagy sporttevékenysége nagy pillanatait. A készülék különösen alkalmas extrém sportok – síelés, szörf, siklóernyőzés – filmezésére.


Niceboy VEGA 6 star Kamera

Niceboy VEGA 6 star Kamera

Értékelés: 4,5
36 990 Ft

34 990 Ft

Niceboy Vega 6 Star akciókamera 4K/2K felbontással vesz fel és 16Mpix fotót készít. A folyamatos és rázkódás mentes felvételhez a kamera gyroskopikus stabilizációval van ellátva. A kamera lehetővé teszi a ciklikus, lassított felvételt, ciklikus vagy sorozat fényképezést. 2"-os LCD érintőképernyő magyar menüvel Wi-Fi-vel és távirányítóval rendelkezik.


Niceboy PILOT Q3

Niceboy PILOT Q3

Értékelés: 4,5
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Autó felvevő kamera Niceboy Q3 rögzíti az utadat Full HD-s felbontásban, G-érzékelővel van felszerelve az ütközési erő és az irány rögzítésére. Automatikus mozgásérzékelés a nagy 3" kijelzővel.


Niceboy PILOT Q8

Niceboy PILOT Q8

Értékelés: 4
50 465 Ft

42 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Fedélzeti kamera autóba Niceboy Pilot Q8 szuper Full HD felbontással nemcsak kiváló képeket kínál, de könnyen telepíthető bele a GPS modul sebességmérővel, aktuális információ a pozícióról és sebességről, G-érzékelő és hurokfelvétel.


Niceboy Vega 5 Fun sportkamera
32 990 Ft

24 990 Ft

Niceboy Vega 5 fun outdoor és sportkamera 4K felbontásban rögzít, vagy 2,7K felbontásban 30 fps mellett, és 16Mpix fényképeket készít. Time-lapse felvétel, vagy slow motion videó rögzítés lehetőségét teszi lehetővé. Kényelmes vezérlés a csatolt távvezérlő segítségével, vagy a mobiltelefon Wi-Fi alkalmazása által. Cseh menü.


Niceboy PILOT Q1

Niceboy PILOT Q1

Értékelés: 5
17 490 Ft

13 990 Ft

Kiárusítás

Niceboy PILOT Q1 autóskamera kompromisszum nélkül rendelkezésedre áll Interpolált FullHD felbontásban 140 fokos szögben rögzít. A kamera kihasználja a WDR technológiát, mely lehetővé teszi, hogy lásd a részleteket sötét és nagyon világos helyeken is. Az attraktív megjelenésen, a 3" kijelzőn és a jól látható menün túl, az autóskamera G-Senzorral, mozgásérzékelővel, parkoló móddal és számos más funkcióval készült, melyet minden vezető kihasznál.


Niceboy Vega 6-25%
66 990 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Akciókamera Niceboy Vega 6 videót rögzít 4K natív felbontásban és 12Mpix-es képeket készít. A folyamatos rázkódás nélküli felvételért ellátott hatszögű elektromos stabilizációval. A kamera képes időzített videókat rögzíteni. 2" LCD kijelző s magyar menüvel 2"-os képernyőátmérővel. Wi-Fi és mellékelt távirányító.


Niceboy HIVEsport

Niceboy HIVEsport

Értékelés: 4,5
19 490 Ft

11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Niceboy HIVEsport sportos, vezeték nélküli fejhallgató kifejezetten zenehallgatásra készültek sporttevékenységek közben és emellé por- és vízállósággal is rendelkezik. Kényelmes füldugók, Bluetooth 4.1 csatlakoztatás, beépített mikrofon, hangerőszabályzó gombok, zenehallgatási idő akár 8 órán keresztül.


Niceboy Akciókamera tartókonzol
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Niceboy tartókonzol segítségével egyszerűen állványra erősítheti akciókameráját. Ez az elhelyezés ideális egyhelyből való filmezéshez, ahol a rögzítés nagyobb képstabilitást biztosít, ráadásul a kezeket is szabadon hagyja. A konzol a legtöbb gyártó kameráival és állványaival kompatibilis.


Niceboy Akkumulátor SJCAM akciókamerákhoz
4 749 Ft

3 990 Ft

Közismert, hogy az akkumulátorok a legrosszabbkor képesek lemerülni – különösen zavaró ez, amikor a sport izgalmát próbáljuk megörökíteni. A Niceboy tartalék akkumulátora az ilyen helyzeteket hivatott orvosolni. A 900 mAh kapacitású telep SJCAM SJ4000, SJ4000 PLUS, SJ5000, SJ5000 PLUS és M10 Cube akciókamerákkal használható.


Niceboy Fejhallgató HIVE W1
15 990 Ft

6 390 Ft

Fejpántos fejhallgató zárt szerkezettel, mely elszigetel a környező zajoktól. A NIceboy HIVE W1 lehetővé teszi a hangerő szabályozását és a hívások fogadását a kábelen elhelyezkedő hands free segítségével. Az összehajtható szerkezetet félelem nélkül tárolhatod a hátizsákban vagy a táskában, anélkül hogy megsérülne.


Niceboy Fejpánt akciókamerához
4 374 Ft

3 990 Ft

Niceboy fejpánt segítségével biztonságosan fejre vagy sisakra erősítheti akciókameráját. Ez az elhelyezés nemcsak szabadon hagyja a kezeket, de belső nézetet is biztosít a nézőnek, aki ezáltal szinte testközelből élheti át a felvételt. A rugalmas fejpánt kényelmesen méretre állítható, és nem befolyásolja a mozgásszabadságot, így ideális mindenféle sporthoz.


Niceboy HIVE W1 fülhallgató
3 590 Ft

Kiárusítás

Hallójárati fülhallgatók hangerőszabályzóval a kábelen. Niceboy Hive WE1 lehetővé teszi a hands-free telefonhívások fogadását köszönhetően a beépített mikrofonnak és még a hosszú órákon át tartó zenehallgatás után se nyomja a füleidet – elég kiválasztani a megfelelő méretet a 3 fülhallgató változatból.


Niceboy Li-ion Vega 4K Akkumulátor
4 990 Ft

Niceboy Li-ion Vega 4K Akkumulátorok lehetővé teszik, hogy ne kelljen megszakítani a fényképezést a lemerült akkumulátorok miatt. Csak kicseréli az akkumulátort a Niceboy Li-on Vega 4K-ra, és már fényképeszhet is tovább. Megbízható teljesítményt és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít. Utazások, városnézés, kalandok során nem kell attól tartania, hogy lemerül a gép, hiszen kéznél van még egy akkumulátor.


Niceboy Snap Sportkamera tartó konzol
2 249 Ft

1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Niceboy Snap Sportkamera tartó konzol, biztos tartást ad kamerájának. A konzol hozzájárul, hogy elmozdulás nélkül készíthessen képeket. Kompatibilis GoPro, SJCAM, AEE, SportsCam, Evolveo, Isawa, Drift, Rollei, LAmax, Xiaomi és GitUp kamerákkal.


Niceboy SOUNDgo Hordozható hangszóró
7 590 Ft

5 290 Ft

Niceboy SOUNDgo Hordozható hangszóró akár a zsebedben is elfér. A megfelelő hangminőségről egy 5 W teljesítményű hangszóró gondoskodik. A beépített, 600 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor akár 4–6 órán át tartó folyamatos zenehallgatásról gondoskodik. A Bluetooth 2.1 csatlakozással okostelefonjához, tablethez és más Bluetooth eszközhoz csatlakoztathatja, melynek hatótávolsága nem kevesebb, mint 10 méter. MicroSD bemenetének köszönhetően egyéb eszköz nélkül is lejátszhatja kedvenc zenéit.


Niceboy Sportkamera tartó tok

Niceboy Sportkamera tartó tok

Értékelés: 4,5
4 749 Ft

4 190 Ft

A Niceboy Sportkamera tartó tok, tökéletes tárolási megoldás a sportkamera, és kiegészítői számára. A tok külső rétege megvédi a kamerát a sérülésektől és nedvességtől, a belső puha rész pedig a belső sérülésketől, rázkódástól. 16,5 × 12 × 6,8 cm-es méretének köszönhetően kis helyen is elfér.


Niceboy Sportkamera Vega wifi
18 990 Ft

16 490 Ft

Niceboy VEGA WIFI sport kamera Full HD felbontással (interpolált) vagy HD 1280 × 720 30fps-nél és akár 12Mpx-es fotókat is képes készíteni. Tökéletesen kihasználod majd az akció felvételeknél, mindenhol (nemcsak) az adrenalin sportoknál, mint a síelés, szörf, búvárkodás, siklóernyőzés és több az utazásod felvétele során.


Niceboy Tapadókorongos tartókonzol, 1/4" menetes
3 990 Ft

Niceboy tapadókorongos tartókonzol segítségével üvegfelületre erősítheti akciókameráját. Praktikusan rögzítheti vele készülékét autója szélvédőjére vagy például ablakra. A konzol a szabványos 1/4"-os állványmenettel kompatibilis, így az akciókamerákon túl számos egyéb, ilyen menettel rendelkező fényképezőgépet, kamerát képes fogadni.


Niceboy Univerzális USB töltőfej
2 990 Ft

Közismert, hogy az akkumulátorok a legrosszabbkor képesek lemerülni. A Niceboy univerzális töltőfejjel azonban bárhol feltöltheti kameráját, okostelefonját, tabletjét és egyéb USB-n keresztül tölthető eszközét hálózati aljzatról. Csak csatlakoztassa a kábelt a töltő USB kimenetére, és dugja a konnektorba!


Niceboy Vega Akciókamera

Niceboy Vega Akciókamera

Értékelés: 4,5
12 990 Ft

Niceboy Vega akciókamerát bárhova magával viheti. Ezzel a parányi eszközzel mozgóképen örökítheti meg kirándulásai vagy sporttevékenysége nagy pillanatait. A készülék különösen alkalmas extrém sportok – síelés, szörf, siklóernyőzés – filmezésére. 5 megapixeles szenzora gyönyörű minőségű 720p HD videófelvételeket készít, a halszem optika pedig különlegesen széles látószöget nyújt.


Niceboy Li-ion Vega+ Akkumulátor
3 499 Ft

2 990 Ft

Niceboy Li-ion Vega+ Akkumulátor megbízható teljesítményt és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít. Ideális választás akár pótakkunak is. Utazások, városnézés, kalandok során nem kell attól tartania, hogy lemerül a gép, hiszen kéznél van még egy akkumulátor.


Niceboy X-fit GPS, fekete

Niceboy X-fit GPS, fekete

Értékelés: 3,5
24 790 Ft
+ ingyen szállítás

Beépített GPS modul; Közvetlen pulzusmérés; 22 sporttevékenység (futás, kerékpározás, síelés, túrázás stb.); Teljesen vízálló (IP67); A cseh alkalmazásban végzett tevékenységek elemzése (útvonal, tempó, magasság, pulzusszám stb.); Napi tevékenység ellenőrzés (kalóriák, lépések, távolság, pulzusszám stb.); Alvó állapotfigyelés; Az aktuális időjárás áttekintése; Belső memória a tevékenységek mentésére legfeljebb 7 napig; Tartósság legfeljebb 10 nap; Nagy színű OLED kijelző 0.96 "; Kihívás a hosszabb tétlen tevékenységhez; Telefonhívás riasztások, SMS és üzenetek más alkalmazásokból; Keresse meg telefonját, irányítsa zenéit és fényképezőgépét


Niceboy X-Fitpolo, fekete

Niceboy X-Fitpolo, fekete

Értékelés: 4,5
7 990 Ft

7 470 Ft

Lépésszámláló, a távolság és mozgás idejének mérése; A szívverés közvetlen mérése; Elégetett kalóriák számítása; Mobil applikáció Androidhoz és iOS-hoz magyar nyelven; Figyelmeztetés a telefon hívásra, SMS és üzenetek más alkalmazásokból; Vízálló IP67 szerint; Alvás monitorozása és ébresztőóra; Figyelmeztetés a túl hosszú ideig tartó inaktivitásra; OLED kijelző 0,66"; Három színben (kék, piros, fekete)


Niceboy X-Fitpolo, kék

Niceboy X-Fitpolo, kék

Értékelés: 4
9 990 Ft

7 470 Ft

Lépésszámláló, a távolság és mozgás idejének mérése; A szívverés közvetlen mérése; Elégetett kalóriák számítása; Mobil applikáció Androidhoz és iOS-hoz magyar nyelven; Figyelmeztetés a telefon hívásra, SMS és üzenetek más alkalmazásokból; Vízálló IP67 szerint; Alvás monitorozása és ébresztőóra; Figyelmeztetés a túl hosszú ideig tartó inaktivitásra; OLED kijelző 0,66"; Három színben (kék, piros, fekete)


Niceboy X-Fitpolo, piros

Niceboy X-Fitpolo, piros

Értékelés: 5
9 990 Ft

7 470 Ft

Lépésszámláló, a távolság és mozgás idejének mérése; A szívverés közvetlen mérése; Elégetett kalóriák számítása; Mobil applikáció Androidhoz és iOS-hoz magyar nyelven; Figyelmeztetés a telefon hívásra, SMS és üzenetek más alkalmazásokból; Vízálló IP67 szerint; Alvás monitorozása és ébresztőóra; Figyelmeztetés a túl hosszú ideig tartó inaktivitásra; OLED kijelző 0,66"; Három színben (kék, piros, fekete)


Niceboy C1 Autós fedélzeti kamera
15 990 Ft

14 490 Ft

Niceboy C1 fedélzeti kamera segítségével videófelvételen rögzítheti autós közlekedését. Könnyedén visszanézheti és bizonyíthatja a történteket, leolvashatja a rendszámot egy esetleges baleset alkalmával. A beépített gyorsulásmérő érzékeli, mely irányból érkezik az ütközés, a parkolómód pedig rögzíti a parkoló autóban okozott kárt.


Niceboy SOUNDair

Niceboy SOUNDair

Értékelés: 5
23 990 Ft

15 990 Ft

2 év garancia

hordozható SOUNDair hangszóró megragadó új design-nal, és egyszerű érintőképernyővel büszkélkedhet. 360 fokos surround hangzás, X-Bass basszusnövelés, 10 W összteljesítmény, NFC-képes Bluetooth, mikrofon, AUX bemenet, és akár 8 óra lejátszási idő.


Niceboy RAZE mini

Niceboy RAZE mini

Értékelés: 5
9 547 Ft

6 490 Ft

Hordozható hangszóró bluetooth funkcióval a kényelmes vezetékmentes vezetékmentes hallgatásért. Niceboy RAZE mini kompakt méreteivel és rendkívül minőségi és erős hangzásával felkelti érdeklődésedet. Egy feltöltésre akár 5 óra hosszú ideig képes zenét lejátszani. Bizonyosan értékelni fogod beépített mikrofonját a vételre, valamint a hands-free hívásokra.


Niceboy Teleszkópos monopod/szelfibot, 52,5 cm
4 390 Ft

Niceboy teleszkópos monopod praktikus, sokrétűen használható eszköz akciókamerákhoz. A kéz meghosszabbításaként rendkívül hasznos felülről, alulról vagy szokatlan szögekből, például tömegből vagy gördeszkáról, snowboardról való filmezéshez. Mindemellett akár szelfibotként is megállja a helyét. Maximális hossza 52,5cm.


Niceboy Úszó markolat

Niceboy Úszó markolat

Értékelés: 5
4 490 Ft

Tartsd kézben a helyzetet a Niceboy Úszó markolat foganytújával. Stabil, és egyszerű rögzítés mellett a víztől sem kell tartanod, teljes mértékben vízálló.


Niceboy Teleszkópos monopod/szelfibot, 100 cm
6 890 Ft

6 490 Ft

Niceboy teleszkópos monopod praktikus, sokrétűen használható eszköz akciókamerákhoz. A kéz meghosszabbításaként rendkívül hasznos felülről, alulról vagy szokatlan szögekből, például tömegből vagy gördeszkáról, snowboardról való filmezéshez. Mindemellett akár szelfibotként is megállja a helyét.


Niceboy PILOT Q5 fedélzeti kamera
36 990 Ft

21 490 Ft

A Niceboy Q5 felvevő kamera autóba rögzíti az utat Full HD felbontásban, G-szenzorral van felszerelve, hogy rögzítse az esetleges ütés erősségét és irányát. Automatikus mozgásérzékelés, nagy 2,7 " kijelző, time-lapse funkció .