Nikkei NGB3601
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható lejátszó a NIKKEI márkától lejátsza a zenét memóriakártyákról, USB flash meghajtókról, és a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül. MP3 formátum támogatás, digitális FM hangoló akár 20 előre beállít állomással, teleszkópos antenna a kiváló vételért, fejhallgató kimenet, AUX 3,5 mm jack audiobemenet, hálózati tápellátás vagy a beépített akkumulátoron keresztüli működtetés, amely hihetetlen 6 órányi zenehallgatást biztosít.


Nikkei NDB20GY Rádió
22 390 Ft
21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Nikkei NDB20GY egy retro dizájnnal kialakított rádió. Automatikus állomáskereséssel, két beállítható ébresztési idővel, szundi funkcióval, AUX bemenettel és fejhallgató kimenettel rendelkezik. Üzemeltethető akkumulátorról és hálózatról egyaránt!


Nikkei NPR100BK Hordozható rádió
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Nikkei NPR100BK egy kiváló minőségű, hordozható rádió. Letisztult formatervezésének köszönhetően megjelenése egyzerű, kiválóan illik bármilyen helyiségbe, de szinte bárhová magával is viheti akár. Analóg hangolású!


Nikkei nikkei-npr200-Retro rádió
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Nikkei NPR200BN egy igazi retro megjelenésű rádió. AUX bemenettel, mono hangrendszerrel és analóg hangolással rendelkezik. Műbör kialakítással rendelkezik, tökéletes választás a régi kor kedvelőinek.


Nikkei NPRC56
19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hordozható CD-lejátszó, amely zenét játszik le CD-meghajtóról, USB-bemenetről, memóriakártyáról vagy Bluetooth-ról. MP3 támogatás, programozható lejátszás, digitális AM, FM tuner, teleszkópos antenna a kiváló minőségű vételhez, 1,5 W sztereó hangszórók, fejhallgató kimenet, AUX bemenet MP3 lejátszóhoz vagy telefonhoz.


Nikkei NR200 Órás rádió

Nikkei NR200 Órás rádió

Értékelés: 4
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Nikkei NR200K egy digitális órás rádió, amelynek segítségével könnyebben indulhatnak a reggelek. Az óra a modern formatervezés jegyeit és a klasszikus digitális kijelzésű, rádiós ébresztőóra tulajdonságait ötvözi magában. Két különböző ébresztési időpont is megadható!


Nikkei NR280
11 490 Ft

Kiárusítás

Rádiós ébresztőóra gyermekek részére, idő- és hőmérséklet kivetítés. Digitális FM rádió beállításokkal. Modern kivitelezés, leheletnyi retro beütéssel, két ébresztési idő különböző időpontokban, automatikus kikapcsolás Sleep, késleltetett riasztás szundi tartalék elem.


Nikkei NR400
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rádiós óra klasszikus retro kinézettel és felvidít a digitális FM, AM tunerével a kedvenc állomásod kiválasztásához. Kettős ébresztőóra a független ébresztéshez különböző időpontokban, LCD kijelző narancssárga háttérvilágítással, audio bemenet 3,5 mm jack, szundi ébresztőóra elhalasztás, időzítő kikapcsolás Sleep, működtethető hálózatról.


Nikkei S-Digital X1909 Spritz
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró, 400 ml víz palackkal az iOS és Android alkalmazásoknak köszönhetően odafigyel a megfelelő folyadékbevételedre és elegendő zene mennyiségedre. A kedvenc zeneszámait a Nikkei S-Digital X1909 Spritzen a Bluetooth-kapcsolat, vagy micro SD memóriakártya segítségével játszhatod le. A műanyag kivehető palack mosogatógépben mosható, és a hangszóró vízálló az IPX4 szabvány szerint.


Nikkei NMC306 Mikrohifi
21 990 Ft

2 év garancia

Nikkei NMC306 Mikrohifi lehetővé teszi, hogy lejátsza kedvenc dalait CD-ROM-on vagy USB-porton keresztül. A digitális FM tuner, a programozható CD lejátszás, az AUX bemenet, az óra, az elalváskapcsoló és a távirányító még könnyebbé és komfortosabbá teszi a hifi használatát. Fogyasztása csupán 10 W, 2 db AAA-s elemmel működtethető.


Nikkei NMC310 Mikro hifi
36 990 Ft

2 év garancia

A Nikkei NMC310 egy sokoldalú mikro-hifi rendszer CD-lejátszóval, 2×5 Wattos hangszóróval. Kis mérete ellenére élénk és dinamikus hangzást biztosít. USB bemenettel, bluetooth funkcióval, MP3 lejátszási funkcióval és FM-rádióval is rendelkezik. Akár 20 állomást is képes elmenteni.


Nikkei NMC321 Mikrohifi

Nikkei NMC321 Mikrohifi

Értékelés: 5
19 990 Ft

18 990 Ft

2 év garancia

A Nikkei NMC321 egy sokoldalú mikro-hifi rendszer CD-lejátszóval, 2×5 Wattos hangszóróval, mely tökéletes választás mindenki számára. Kis mérete ellenére élénk és dinamikus hangzást biztosít. CD lejátszóval, MP3 lejátszási funkcióval és FM-rádióval is rendelkezik, akár 20 állomást is képes elmenteni.


Nikkei NR151D
7 990 Ft

A Nikkei rádiós ébresztőt megbecsülöd az olvasható kijelzőnek és a kettős ébresztési funkciónak köszönhetően. Ébreszthet hangjelzéssel vagy rádióval. Örülni fogsz a kitűnő dizájnjának.


Nikkei NR160U
7 390 Ft

Nikkei rádiós ébresztő, melyet nagyra fogsz becsülni az olvasható kijelzőjének,kettős ébresztő funkciójának és a telefon töltéshez való USB csatlakozójának köszönhetően. Ébreszthet hangjelzéssel vagy rádióval. Örülni fogsz a kitűnő dizájnjának.


Nikkei NR3CHAMPIONOR Hordozható rádió
3 990 Ft

A Nikkei NR3CHAMPIONOR egy igen praktikus horhozható rádió. Kis mérete miatt könnyedén bárhová magával viheti, akár övére is csiptetheti. 3,5 mm-es jack csatlakozóján keresztül akár fejhallgatóját is csatlakoztathatja a készülékhez.


Nikkei NMD315 Mikrohifi

Nikkei NMD315 Mikrohifi

Értékelés: 4
36 990 Ft

Nikkei NMD315 Mikrohifi segítségével zenét, videót, fotót is lejátszhat DVD-n, CD-ROM-on vagy USB-bemeneten keresztül. A készülék lejátssza az MP3, AVI, JPEG fájlokat, digitális FM tunerrel ellátott. Összteljesítménye 20 W, AUX bemenettel, HDMI kimenettel rendelkezik, távirányítóval működtethető.


Nikkei NMD340 Mikro Hi-Fi

Nikkei NMD340 Mikro Hi-Fi

Értékelés: 4
49 990 Ft

Nikkei NMD340 Mikro Hi-Fi egy sokoldalú hangrendszer CD-lejátszóval, 2×20 Wattos hangszórókkal. Kis mérete ellenére élénk és dinamikus hangzást biztosít. USB bemenettel, bluetooth funkcióval, MP3 lejátszási funkcióval, és FM rádióval is rendelkezik. Akár 20 állomást is képes elmenteni.


Nikkei NR270P Órás rádió
17 490 Ft

Nikkei NR270P Órás rádió segítségével könnyebben indulhatnak kora reggelek. A projektor révén akár a hálószoba falára is kivetíthetjük az aktuális időt. Két különbőző ébresztési időpont is beállítható a modern formatervezésű digitális órán.


Nikkei NTT01U Lemezjátszó
31 390 Ft
30 990 Ft

Az egyszerű és stílusos Nikkei NTT01U Lemezjátszó egy múltat idéző zenei berendezés, amely USB kimenettel rendelkezik. Porolja le bakelitlemezeit, ugyanis a manuális USB-lemezjátszó lehetővé teszi kedvenc lemezeinek MP3 formátumba történő konvertálását!


Nikkei NTT05U Lemezjátszó
52 990 Ft

2 év garancia

A Nikkei NTT05U egy manuális lemezjátszó készülék USB kimenettel. Porolja le bakelitlemezeit! Ez az USB-lemezjátszó lehetővé teszi ugyanis kedvenc lemezeinek mp3 formátumba történő konvertálását!


Nikkei  NWP10WE Hordozható cseppálló rádió
11 490 Ft
10 990 Ft

2 év garancia

A Nikkei NWP10WE egy igen praktikus, cseppálló rádió, amit akár a fürdőszobába is magával vihet. A többfunkiós rádió retro dizájnnal rendelkezik, emellett pedig kijelzi az aktuális hőmérsékletet és időt, sőt riasztó funkcióval is ellátott. Hangszórójának teljesítménye 250 mW.